28.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنرانی عباس عراقچی در سمینار شبکه الجزیره
@amniatemeli
🔺جو بایدن و انتخابات آمریکا - بخش دوم
حسین دهشیار
هر چند این نکته دارای برجستگی میباشد اما با توجه به اینکه رقیب او دونالد ترامپ ۷۷ ساله هم مسنترین کاندیدایی است که بعد از یک بار حضور در کاخ سفید میخواهد انتخاب شود موضوع سن در انتزاع نباید نگریسته شود و به همین روی شاید چندان تاثیرگذار در انتخاب نهایی رای دهنده نباشد. ولیکن موضوع سن هر چند بخودی خود شاید مورد توجه زیاد قرار نگیرد اما بهانهای (بستری) گشته تا کاستیهای کاندیدای دمکراتها بر جسته تر گردند.
آنچه توجه را جلب میکند این نکته میباشد که جو بایدن از نقطه نظر شناختی (فهم و تشخیص محیط بیرونی به شکل واقعی آن) در شرایطی بسیار نامناسب برای فردی میباشد که کشور را در مقام رئیس قوهی مجریه اداره میکند و به عنوان کاندیدای حزب دموکرات انتخاب شده تا برای یک دوره چهار ساله دیگر هم در کاخ سفید حضور یابد. به دلیل همین ضعف شناختی که مداوماً هم افزایش مییابد بسیار اتفاق افتاده او صحبت از وقایعی کند که ساختهی ذهن توهم زده اوست و اصلاً ریشه در واقعیات ندارند. شاید برجستهترین آنها این گفته در یک سخنرانی باشد که او مدعی شد عموی او در جنگ دوم به وسیلهی آدمخواران در آفریقا از بین رفت. با توجه به این معضل شناختی است که در تمامی سخنرانیها از روی نوشته میخواند و به جهت اینکه درک نمیکند که مفهوم نوشته دست او چه است شروع و خاتمه خطوط را در هم میآمیزد. کاندیدایی با چنین ویژگیهایی بسیار محتمل است که در انتخابات نه تنها کاخ سفید را دو دستی به رقیب تقدیم کند بلکه این امکان را هم برای حزب مخالف به وجود آورد که کنترل قوهی مقننه را نیز به دست بگیرد.
با وجود وقوف به این واقعیات حزب دموکرات و رهبران حزبی به هیچ روی تلاشی نمیکنند بایدن را مجبور نمایند خود را برای بار دوم کاندیدا نکند و هر صدای مخالفی را هم در رابطه با این موضوع در درون حزب سرکوب مینمایند. سوال این است که چرا ماشین حزبی با وجود احتمال شکست جو بایدن او را کنار نمیزند. جو بایدن اصولاً یکی از ضعیفترین کاندیدهای مقام ریاست جمهوری در عصر مدرن بوده است. از نظر بلاغت کلامی و جذابیت فیزیکی او را باید یکی از رهبران سیاسی ترسیم ساخت که کمترین هیجانی را در مخاطب به وجود میآورد.
«ادامه دارد»
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدیو / روزهای اولی که اینترنت به خانهها آمد
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 رأی قاطع نمایندگان مجلس به ریاست محمدباقر قالیباف
👇 قالیباف با ۱۹۸ رأی رئیس مجلس دوازدهم شد
@amniatemeli
جنگ غزه،انتخابات 2024 و آینده حزب دموکرات / قسمت دوم
تمامی این اتفاقات در برخی از ایالت های خاکستری باعث افزایش نگرانی حزب دموکرات شده است که سیاست بایدن در غزه ممکن است باعث تضعیف پایگاه اجتماعی حزب در انتخابات 2024 گردد. اما از نظر فعالان حامی حقوق فلسطین بیان موضع آنان درباره رژیم صهیونیستی به معنای تحریم حزب دموکرات نیست کما این که…
مرکز: #newlinesmag
نویسنده: #Samer_Badawi
لینک منبع اصلی؛
https://newlinesmag.com/reportage/how-the-war-in-gaza-is-shaping-the-2024-elections-and-the-future-of-the-democratic-party/
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا ماکیاولی مهمترین متفکر سیاسی مدرن است؟
#ماکیاولی
@amniatemeli
🔺جو بایدن و انتخابات آمریکا - بخش سوم
حسین دهشیار
با توجه به همین واقعیات بود که او در دو تلاش اولیه برای دست یافتن به مقام کاندیداتوری حزب در سال ۱۹۸۸ و ۲۰۰۸ به سختی از رقیبان درون حزبی شکست خورد و صحنه را ترک کرد. در انتخابات درون حزبی سال ۲۰۲۰ هم او در رقابت با دیگر رقبا بسیار حقیر ظاهر شد و برنی سندرز با ۷۸ سال سن و مسنتر از تمامی رقیبان در شرایطی بود تا کاندیداتوری دمکراتها را کسب کند. با توجه به احتمال قریب به یقین بودن پیروزی برنی سندرز ماشین حزبی به رهبری باراک اوباما به این جمعبندی رسید که اگر او نماد حزب گردد با در نظر گرفتن اینکه از نظر اکثریت رای دهندگان غیرحزبی یک سوسیالیست قلمداد میشود محققاً دونالد ترامپ پیروز میدان خواهد شد و کاخ سفید همچنان در تصرف جمهوری خواهان باقی خواهد ماند و کنگره هم تماماً به کنترل آنان در خواهد آمد.
با توجه به این درک بود که رهبران حزبی تمامی اهرمهای در اختیار را به کار گرفتند و در انتخابات درونحزبی کارولینای جنوبی با بسیج سیاهان توانستند جو بایدن را به پیروزی برسانند و این آغازی شد به اینکه در نهایت کاندیداتوری حزب نصیب او گردد. او کاندیدای حزب شد چون هدف این بود که برنی سندرز انتخاب حزب نشود. او پیروز شد به خاطر اینکه ماشین حزبی اراده در این مسیر داشت. در سال ۲۰۲۰ انتخابات در شرایطی برگزار شد که بیش از یک میلیون آمریکایی به خاطر کرونا جان خود را از دست داده بودند و دونالد ترامپ به عنوان رئیس قوه مجریه از نظر مردم در حفظ جان شهروندان ناکام گشته بود و به همین روی به شدت مورد غضب رای دهندگان قرار داشت .
در شرایطی انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد که دونالد ترامپ در جایگاه تنها رئیس جمهور در تاریخ آمریکا و تنها مقام فدرال در بیش از دو قرن حکومت کشور بود که دو بار استیضاح را به یدک میکشید. در کنار این معضلات دونالد ترامپ از نظر بسیاری از رای دهندگان مستقل هم به جهت بینزاکتی کلامی و رفتارهای سخیف برای بالاترین مقام اجرایی کشور شایستگی انتخاب مجدد را فاقد بود. با تمامی این احوال جو بایدن با تفاوت کمتر از هشتاد هزار رای درمجموع چند ایالت کلیدی بود که توانست دونالد ترامپ را شکست دهد.
«ادامه دارد»
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
همان طور که عرض کردم نتانیاهو هرگز راضی به تشکیل دولت فلسطینی در سرزمین های اشغالی نخواهد شد،آن ها ممکن است برای جلوگیری از طرح بایدن برای تشکیل دولت فلسطینی راهبرد حفظ آتش در غزه را پیش بگیرند و برای فرار از دولت فلسطینی تنش با حماس و مقاومت را فرسایشی کنند و در بلند مدت با آن جلو بروند.
آمریکایی ها همه مشکل را نتانیاهو می دانند و سعی میکنند این پیش فرض را القاء کنند که با کنار رفتن او از قدرت همه چیز تغییر میکند.
درحالیکه تاریخ جنایات رژیم صهیونیستی نسبت به ملت فلسطین نشان می دهد مساله شخص نتانیاهو نیست بلکه مشکل نظام فکری تشکیلات صهیونیستی این رژیم است.
سابقه نشان داده محکومیت کشورها و اعتراض مجامع بینالمللی و اعراب خلیج فارس هیچکدام اسرائیل را در انجام عملیات در رفح پشیمان نمیکند
ابوقاسم
💠 برتری فاحش دونالد ترامپ در نتایج میانگین نظرسنجیهای انتخابات ریاستجمهوری آمریکا
🔹ترامپ ۳۱۲ امتیاز
🔹بایدن ۲۲۶ امتیاز
🔹️ برای پیروزی رسیدن به ۲۷۰ امتیاز در کالج انتخاباتی لازم است.
👈 ۱۶۲ روز تا انتخابات باقی مانده است.
@amniatemeli
30.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / آیا این دریا، آتش جنگ آمریکا و چین را روشن میکند؟
@amniatemeli
⭕️نشنال اینترست: صف آرایی جدید چین، روسیه، ایران و کره شمالی در برابر آمریکا
🔸 «نشنال اینترست» در تحلیلی با اشاره به تشدید همسویی میان چین، ایران، روسیه و کره شمالی علیه ایالات متحده و عدم کارآمدی اطلاق نام "محور شرارت" بر دشمنان آمریکا نوشت: این کشورها نسبت به آمریکا و به خصوص سیاست خارجی آن سوگیری منفی داشته و مفهم نقش ویژه آمریکا در امور بین الملل را نمی پذیرند.
@amniatemeli
شما اکنون در طرف درست تاریخ ایستادهاید!
🔸متن نامه رهبر انقلاب به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای ایالات متحده آمریکا به شرح زیر منتشر شد:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
💠این نامه را به جوانانی مینویسم که وجدان بیدارشان آنها را به دفاع از کودکان و زنان مظلوم غزّه برانگیخته است.
جوانان عزیز دانشجو در ایالات متّحدهی آمریکا
💠این، پیام همدلی و همبستگی ما با شما است. شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستادهاید.
💠شما اکنون بخشی از جبههی مقاومت را تشکیل دادهاید، و در زیر فشارِ بیرحمانهی دولتتان ــ که آشکارا از رژیم غاصب و بیرحم صهیونیست دفاع میکند ــ مبارزهای شرافتمندانه را آغاز کردهاید.
💠جبههی بزرگ مقاومت در نقطهای دور، با همین ادراک و احساسات امروز شما، سالها است مبارزه میکند. هدف این مبارزه، توقّفِ ظلمِ آشکاری است که یک شبکهی تروریست و بیرحم به نام «صهیونیستها»، از سالها پیش بر ملّت فلسطین وارد ساخته و پس از تصرّف کشورشان، آنها را زیر سختترین فشارها و شکنجهها گذاشته است. نسلکشیِ امروز رژیم آپارتاید صهیونیست، ادامهی رفتار بشدّت ظالمانه در دهها سال گذشته است.
💠فلسطین یک سرزمین مستقل است با ملّتی متشکّل از مسلمان و مسیحی و یهودی، و با سابقهی تاریخی طولانی. سرمایهداران شبکهی صهیونیستی پس از جنگ جهانی، با کمک دولت انگلیس، چند هزار تروریست را بتدریج وارد این سرزمین کردند؛ به شهرها و روستاهای آن هجوم بردند؛ دهها هزار نفر را کشتند یا به کشورهای همسایه راندند؛ خانهها و بازارها و مزرعهها را از دست آنان بیرون کشیدند، و در سرزمین غصبشدهی فلسطین، دولتی به نام اسرائیل تشکیل دادند.
💠بزرگترین حامی این رژیم غاصب، پس از نخستین کمکهای انگلیسی، دولت ایالات متّحدهی آمریکا است که پشتیبانیهای سیاسی و اقتصادی و تسلیحاتی از آن رژیم را یکسره ادامه داده و حتّی با بیاحتیاطی غیر قابل بخشش، راه برای تولید سلاح هستهای را به روی او گشوده و به او در این راه کمک کرده است.
💠رژیم صهیونیست از روز اوّل، سیاست «مشت آهنین» را در برابر مردم بیدفاع فلسطین به کار گرفت و بیاعتنا به همهی ارزشهای وجدانی و انسانی و دینی، روزبهروز بر بیرحمی و ترور و سرکوبگری افزود.
💠دولت آمریکا و شرکایش، حتّی از یک اخم در برابر این تروریسم دولتی و ظلم مستمر، دریغ کردند. امروز هم برخی اظهارات دولت ایالات متّحده در قبال جنایت هولناک غزّه بیش از آنچه واقعی باشد، ریاکارانه است.
💠«جبههی مقاومت» از دل این فضای تاریک و یأسآلود سر برآورد و تشکیل دولت «جمهوری اسلامی» در ایران، آن را گسترش و توانایی داد.
💠سردمداران صهیونیسم بینالمللی که بیشترین بنگاههای رسانهای در آمریکا و اروپا متعلّق به آنها یا زیر نفوذ پول و رشوهی آنها است، این مقاومتِ انسانی و شجاعانه را تروریسم معرّفی کردند! آیا ملّتی که در سرزمین متعلّق به خود در برابر جنایتهای اشغالگران صهیونیست از خود دفاع میکند، تروریست است؟ و آیا کمک انسانی به این ملّت و تقویت بازوان او کمک به تروریسم به شمار میرود؟
💠سردمداران سلطهی قهرآمیز جهانی، حتّی به مفاهیم بشری هم رحم نمیکنند. رژیم تروریست و بیرحم اسرائیل را دفاعکننده از خود وانمود میکنند، و مقاومت فلسطین را که از آزادی و امنیّت و حقّ تعیین سرنوشت خود دفاع میکند، «تروریست» مینامند!
💠من میخواهم به شما اطمینان دهم که امروز وضعیّت در حال تغییر است. سرنوشت دیگری در انتظار منطقهی حسّاس غرب آسیا است. بسیاری از وجدانها در مقیاس جهانی بیدار شده و حقیقت در حال آشکار شدن است. جبههی مقاومت هم نیرومند شده و نیرومندتر خواهد شد. تاریخ هم در حال ورق خوردن است.
💠بجز شما دانشجویانِ دهها دانشگاه در ایالات متّحده، در کشورهای دیگر هم دانشگاهها و مردم به پا خاستهاند. همراهی و پشتیبانی استادان دانشگاه از شما دانشجویان حادثهی مهم و اثرگذاری است. این میتواند در قبال شدّت عمل پلیسیِ دولت و فشارهایی که بر شما وارد میکنند، تا اندازهای آرامشبخش باشد. من نیز با شما جوانان احساس همدردی میکنم و ایستادگی شما را ارج مینهم.
💠درس قرآن به ما مسلمانان و به همهی مردم جهان، ایستادگی در راه حق است: فَاستَقِم کَما اُمِرت؛ و درس قرآن دربارهی ارتباطات بشری این است: نه ستم کنید و نه زیر بار ستم بروید: لا تَظلِمونَ وَ لا تُظلَمون. جبههی مقاومت با فراگیری و عمل به این دستورها و صدها نظائر آن به پیش میرود و به پیروزی خواهد رسید؛ باذن الله.
💠توصیه میکنم با قرآن آشنا شوید.
سیّدعلی خامنهای - ۱۴۰۳/۳/۵
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدیو / اونجلیست ها چگونه از یاجوج و ماجوج و ماجرای ایران استفاده می کنند؟
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
انتخابات ۱۴۰۳ رقابت میان دو گفتمان همیشگی است
مذاکره با آمریکا و ارتباط با بخش های جهانی برای کاهش تحریم ها
تعریف سیاست خارجی متمایل به شرق و عضویت در سیستم های اقتصادی و سیاسی شرقی و حفظ امکانی گزینه مذاکره برای رفع تحریم ها
برخلاف انتظارات و تحلیل ها مذاکره یا عدم مذاکره با آمریکا همچنان نفوذ خود را جامعه سیاسی و نخبگانی ایرانی نگه داشته است و در مناظره های پیش رو مجددا به موضوع پرتنش حامیان مذاکره با آمریکا و ادغام در سیستم مالی جهانی(لاریجانی،همتی) و مخالفین مذاکره(جلیلی) خواهد بود.
مساله ای که در دولت شهید رئیسی مورد نفی صریح قرار گرفت این بود که مجموعه ای از تصمیم گیری های کلان در کشور را بر مذاکره با آمریکا متوقف نکرد و مذاکره را به عنوان یک استراتژی کلان که همه چیز به آن وابسته باشد دنبال نکرد.
گفتمان مذاکره برای رفع تحریم ها در ادبیات آقای علی لاریجانی خودنمایی میکند.
لاریجانی گرفتن ارتفاع از دولت سیزدهم را به ارتفاع گیری حسن روحانی از دولت احمدی نژاد تشبیه می کند تا به زعم خود بازی روانی جامعه و افکار عمومی و برخی صحنه گردانان امنیتی و سیاسی حامی مذاکره را به سمت کلیدواژه برجام و مذاکرات منعطف کند و مناظره های تلویزیونی را به همان چیزی که او و مشاورین ش دوست دارند هدایت کند
ابوقاسم
51.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 وزیر امور خارجه مقاومت
@amniatemeli
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
📌 برگزاری دوره های سیاسی کاربردی
۱.مبانی علم سیاست
۲.آینده پژوهی
۳. تحلیل سیاسی
✔️جهت اطلاع از شرایط استثنایی ؛
روی لینک بفشارید👆
⁉️دلیل استقبال مخاطبان گرامی ۳ مورد است!؟
✔️هزینه بسیار پایین
✔️کیفیت مناسب
✔️اخذ گواهی معتبر
💳 هزینه های ویژه دوره ؛
🔋دوره مبانی علم سیاست
با گواهی معتبر ۳۰۰
بدون گواهی ۲۰۰
🔋دوره آینده پژوهی
با گواهی معتبر ۳۰۰
بدون گواهی ۲۰۰
🔋دوره تحلیل سیاسی
با گواهی معتبر ۴۰۰
بدون گواهی ۳۰۰
💥هر آنچه در دنیای سیاست لازم دارید....
©کانال دکتر محمد سجاد شیرودی 👇
(دانش سیاسی)
💯📮https://eitaa.com/drshiroody
▫️دلایل لغو ممنوعیت فروش تسلیحات ایالات متحده به عربستان/ موانع عادیسازی روابط ریاض و تلآویو
عربستان به عنوان یکی از شرکای اصلی ایالات متحده در منطقه محسوب میشود و باید بپذیریم که کشورهای عربی از جایگاه ویژه در منطقه و حتی جهان برخوردار هستند و ریاض هم مرکزیت جامعه عربی را به عهده دارد که از آفریقا تا خاورمیانه را در بر میگیرد. بالطبع باید متوجه باشیم که از این جغرافیا به عنوان یک منطقه ویژه نام برده میشود لذا جایگاه عربستان در سطوح مختلف یک جایگاه ویژه و کلیدی بوده و این روند پس از به روی کار آمدن ملک سلمان و انتصاب محمد بن سلمان به عنوان ولیعهد عربستان به سمت و سوی دیگری رفت؛ تا جایی که پرونده قتل جمال خاشقجی هم در این راستا نتوانست او را با مشکلات زیادی روبهرو کند.
وی ادامه داد: نزدیک شدن ریاض به تهران در ایام اخیر هم در همین راستا میتواند تلقی شود؛ چراکه محمد بن سلمان به سمت عادیسازی روابط با ایران و برخی دیگر از کشورها مانند سوریه رفت و بسیاری معتقدند که عربستان از غرب فاصله گرفته است که این یک امر اجتنابناپذیر به حساب میآید. عربستان از جایگاه ویژهای که پیدا کرده بیش از هر چیز به دنبال ثبات بلند مدت است و حتی بخشی از آن را تجربه میکند. ریاض در شرایط کنونی موضع ضعیفی را در همراهی با اسرائیل و در قبال پرونده فلسطین داشته است و به نوعی با اسرائیل در این رابطه اختلافات زیادی دارد. این در حالیست که نظر ریاض در پرونده فلسطین به واشنگتن نزدیکتر است و در این راستا باید توجه داشت که ارتباط میان آمریکا و عربستان از گذشته وجود داشته است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: بحث این است که مهر تایید کلی توافق ابراهیم در گرو توافق عربستان و اسرائیل است و در این میان باید متوجه باشیم که فضای پرونده غزه و رفح در شرایط کنونی موجب آن شده تا اوضاع و احوال در روند عادیسازی روابط عربستان و اسرائیل کند شود. این مسأله مانعی به معنای مسدود کننده رابطه عربستان و اسرائیل نخواهد بود. اینکه اسرائیل حملات خونین خود علیه رفح و آوارگان فلسطینی را تحمیل میکند امری رادیکال به حساب میآید اما باید متوجه باشیم که عملاً حمله به رفح و غزه بعد از مدتی به حاشیه میرود و چندی بعد اوضاع به شکل دیگری تغییر خواهد کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این در حالیست که حملات اسرائیل به رفح نوعی از نگرانیهای متعدد را به وجود آورده ولی این امر مانعی در شکلگیری روابط عربستان و اسرائیل نخواهد بود بلکه در نهایت سرعت آن را کاهش خواهد داد. تاکنون کنترل اسرائیل در پرونده غزه از سوی آمریکا به سختی انجام شده است اما حالا وضعیت به سمت و سویی رفته که بسیاری معتقدند عربستان و اسرائیل به زودی به سمت یکدیگر خواهند رفت که البته این موضوع هم تبصرههایی در دل خود دارد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇮🇶 نقشۀ متحرک تغییرات مرزی ایران و عراق در جنگ هشتساله
💢 تذکر: این ویدئو تحولات روزبهروز جنگ را نمایش میدهد. پیشتر نیز کلیپی کمحجم در کانال فرستادم که نمایش تغییرات در آن بهصورت دوهفتهیکبار بود (بنگرید).
@amniatemeli
🔺جنگ اقتصادی جدید اروپا و روسیه
🔸درحالی که جنگ اقتصادی میان چین و آمریکا، متعاقب وضع تعرفه های گمرکی از سوی دولت بایدن در قبال خودروهای الکترونیک چینی وارد مرحله ای تازه شده است، شاهد تشدید نبرد اقتصادی میان روسیه و اتحادیه اروپا هستیم. این به معنای وقوع منازعات پایدار در نظام بین الملل است که خود را در عرصه تجارت جهانی نیز منعکس می سازد. به نظر می رسد جنگ اقتصادی روسیه و اتحادیه اروپا، متعاقب شکست اوکراین در مناطق جنگی حساس در شرق این کشور به وقوع پیوسته و هدف اروپا از آن، تحت فشار قرار دادن روسیه در ابعاد فرامتنی و محیطی است. در حالی که اتحادیه اروپا همچنان به تشدید تحریم ها علیه مسکو و متحدانش بر سر مناقشه اوکراین ادامه می دهد، شورای اروپا در بیانیه ای اعلام کرد که این اتحادیه قانونی را برای افزایش تعرفه واردات غلات از روسیه و بلاروس تصویب کرده است.اتحادیه اروپا در بیانیه ای اعلام کرد که این عوارض گمرکی «ممنوع کننده» که از اول ژوئیه اجرایی می شوند، بر واردات غلات، دانه های روغنی، محصولات ثانویه و همچنین گلوله های تفاله چغندر و نخود خشک از هر دو کشور اعمال خواهند شد.این اتحادیه در ادامه تاکید کرد که مقررات جدید تعرفه ها را به حدی افزایش می دهد که «واردات این محصولات را متوقف می کند.» با این حال، اکنون به واسطه کمبود غلات در کشورهای مختلف اروپایی، به صورت خودکار این فرمان در برخی کشورها قابل اجرا نیست. قبلا نیز در جریان وضع تحریم های حوزه انرژی از سوی اروپائیان، بسیاری از کشورهای عضو ناتو و اتحادیه اروپا قادر به اجرایی ساختن این محدودیتها و تحریمها نشدند. فراتر از آن، حتی در حوزه مبادلات بانکی و اعتباری نیز برخی کشورهای اروپایی متعاقب افزایش هزینه های خود در بحبوحه جنگ، به تجارت غیر رسمی اما ملموس با روسیه روی آوردند. اساسا یکی از موضوعاتی که همواره مورد اعتراض زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین و حتی ینس استولتنبرگ دبیر کل ناتو قرار داشت، عدم پیروی برخی کشورهای اروپایی از اعمال تحریم های توافق شده علیه روسیه بوده است. البته این مقررات بر ترانزیت از طریق اتحادیه اروپا از روسیه و بلاروس به کشورهای ثالث تاثیری نخواهد گذاشت.وزرای اتحادیه اروپا مدعی شدند که این اقدام از «بی ثباتی» بازار غلات این اتحادیه جلوگیری می کند و درآمدهای مسکو از طریق صادرات محصولات کشاورزی را محدود می کند.با این حال تجربه دو سال جنگ اوکراین نشان داده که معمولا میان آنچه در بیانیه های صادر شده از سوی اروپائیان ادعا می شود تا آنچه در واقعیت به وقوع می پیوندد، شکاف و فاصله ای آشکار وجود دارد! پیشنهاد تعرفه ها توسط اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا در ماه مارس اعلام شد. در آن زمان، وی گفته بود که این اقدام به کاهش «خطر فزاینده»محصولات روسی برای بازارها و کشاورزان اتحادیه اروپا کمک می کند. در هر حال، باید در انتظار میزان و نحوه عملیاتی شدن تحریم های جدید وضع شده از سوی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس ماند اما به نظرمی رسد مسکو نگرانی چندانی بابت این موضوع نخواهد داشت.
@amniatemeli
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢بازجویی از صدام، تخلیه اطلاعاتی رئیس جمهور
▪️جان نیکسون، تحلیلگر سیا
▪️قسمت اول
@amniatemeli
🔺 لیست کشورهایی که بیشترین تعداد پناهندگان را در خود جای داده است.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌ویژگی های رئیس+ جمهور
حقیقتا ما در انتخابات بدنبال این هستیم که شخصی رئیس جمهور شود که آینده ایران را بشناسد و بر اساس فهم عمیق و درک راهبردی ریل گذاری کند.
رئیس جمهور باید فهم سیاسی و اقتصادی و فرهنگی داشته باشد، به عبارت دیگر رئیس جمهور باید به بلوغ تحلیلی خوبی از مردم و ایران و ظرفیت ها و فرصت ها و چالش ها و پیش بینی ها رسیده باشد،نه اینکه تازه بخواهد به این ها برسد.
روند تحولات منطقه ای و جهانی به ما می گوید پیشرفت و توسعه دنیا در مقوله های اساسی از جمله اقتصاد و انرژی و تکنولوژی و هوشمند سازی زندگی و سایر مسائل به شتاب بی سابقه ای رسیده است.
فرصت آزمون و خطا دیگر وجود ندارد و ما نمی توانیم مثل دهه های قبل سهل انگاری کنیم و نسبت به فرصت ها بی تفاوت باشیم.
ریشه این سهل انگاری ها بحران فهم استراتژیک از ایران و جغرافیای آن و پیش بینی اولویت های راهبردی برای ایران بود که برخی برنامه های معمولی ۲۵ سال گذشته را به چالش های اساسی امروز تبدیل کرده است و ایران را در سطح حل مشکلات ابتدایی نگه داشته است.
وضعیتی که ما در حوزه اقتصادی و فرهنگی و عدالت اجتماعی در آن قرار داریم با دیدگاه های آرمان گرایانه و تمدنی بسیار فاصله دارد و این فاصله باید کم شود تا بتوانیم به آینده قابل دفاعی در منطقه و جهان دست پیدا کنیم.
تبدیل دستاوردهای امنیتی و سیاسی در خاورمیانه به حوزه منافع از دیگر مسائلی است که همچنان در کش و قوس آن مانده ایم و نتوانستیم اقتدارگرایی نظامی را به مولفه اقتصادی و تجاری تبدیل کنیم.
رئیس جمهور باید فرهنگ عمومی نخبگان و رجال سیاسی را به اندیشه صحیحی از مقوله قدرت و تحول ذهنی هدایت کند و مجموعه برنامه ریزی ها و مسائل کشور را بر اساس اولویت تولید قدرت در منطقه و جهان متمرکز کند موضوعی که رجال سیاسی ما از فقدان آن رنج می برند.
پیشرفت سلیقه ای و توسعه غیر کارشناسی و تصمیم گیری های جزیره ای بدون نقشه منسجم و یکپارچه بمثابه گونی سوراخی است که بدنبال پر کردن آن هستیم و این موضوع ریشه در مجموعه فکری جامعه سیاسی کشور دارد.
این را باید قبول کنیم که رئیس جمهور عمل گرا و آرمان گرا اگر ذهنیت استراتژیک نداشته باشد و تحلیل شناختی از مسائل نداشته باشد دقیقا نمی تواند عرصه را به سمت حل مشکلات هدایت کند و اساسا نقطه شروع را نمی تواند تشخیص دهد و به بحران در تشخیص می رسد و بر اساس مشاوره ها و نگاه های اندیشکده ای تصمیم گیری می کند.
نمی گویم رئیس جمهور باید در همه چیز تخصص داشته باشد اما برای عرصه مدیریتی و راهبردی باید حرف برای گفتن داشته باشد.
رئیس جمهور واقع گرا با توان ذهنی استراتژیک در کنار روحیه جهادی و اخلاص که بایسته های او باید باشد می تواند جمهوری اسلامی ایران را به آرمان ها و ارزش های تمدنی خود برساند
تمدن سازی اسلامی یک تحول فکری و ذهنی است که در یک فرایند تحلیل جمعی و نخبگانی و اجتماعی در جامعه شکل می گیرد و ریشه می دواند ،ادبیات عمومی جامعه فعلا در مرحله حل مشکل است و با ادبیات تمدنی فاصله واقعی دارد.
ما هنوز نتوانستیم مشکلات ابتدایی اقتصادی و فرهنگی را حل کنیم و از مرحله حل مشکل عبور کنیم داریم به تمدن اشاره می کنیم.
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کارشناس اسرائیلی: وزیر خارجه ایران فردی اثرگذار بود و به اندازه سه وزیر فعالیت داشت!
🗂منبع: کاوشمدیا
@amniatemeli