34.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و میهمانان کنفرانس وحدت. ۱۴۰۲/۷/۱۱
@amniatemeli
✅ ناسیونالیسم
🔹 ناسیونالیسم ایدئولوژی ای است که توسط افرادی بیان می شود که مشتاقانه بر این باورند که ملت آنها برتر از سایرین است. این احساس برتری اغلب بر اساس قومیت، زبان، مذهب، فرهنگ یا ارزش های اجتماعی مشترک است. از دیدگاه صرفاً سیاسی، ناسیونالیسم با هدف دفاع از حاکمیت مردمی کشور ، حق حکومت بر خود ، و محافظت از آن در برابر فشارهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ناشی از اقتصاد جهانی مدرن است. از این نظر، ناسیونالیسم به عنوان نقطه مقابل جهانی گرایی یا گلوبالیسم تلقی می شود.
🔹امروزه، ناسیونالیسم عموماً به عنوان یک احساس مشترک شناخته می شود که به دلیل میزان تأثیرگذاری آن بر زندگی عمومی و خصوصی، به عنوان یکی از بزرگ ترین، اگر نگوییم بزرگ ترین عوامل تعیین کننده تاریخ مدرن عمل می کند.
🔹با وجود این احساس رایج که مردمی که معتقدند کشورشان «بهترین» است همیشه وجود داشته است، ناسیونالیسم یک جنبش نسبتا مدرن است. در حالی که مردم همیشه احساس وابستگی به سرزمین مادری خود و سنت های والدین خود داشته اند، ملی گرایی تا پایان قرن هجدهم به یک احساس عمومی شناخته شده تبدیل نشد.
🔹انقلابهای قرن هجدهم آمریکا و فرانسه اغلب به عنوان اولین تجلی تأثیرگذار ناسیونالیسم در نظر گرفته میشوند. در طول قرن نوزدهم، ناسیونالیسم به کشورهای جدید آمریکای لاتین نفوذ کرد و در سراسر اروپای مرکزی، شرقی و جنوب شرقی گسترش یافت. در نیمه اول قرن بیستم، ناسیونالیسم در آسیا و آفریقا ظهور کرد.
🔹ناسیونالیسم در قرن بیستم با ظهور فاشیسم و نازیسم چرخشی زشت به خود گرفت. با این حال، این جنبه منفی ناسیونالیسم بود. از آن زمان، بسیاری از کشورها از ایده ناسیونالیسم تهاجمی دست کشیدند. این قطعاً به این معنی نیست که ناسیونالیسم در دوران معاصر ضعیف شده است. مردم ناسیونالیسم قوی را در ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی سابق مشاهده کردند. ادغام ناسیونالیسم با ایدئولوژی های اقتصادی مانند سرمایه داری و سوسیالیسم وجود داشت.
🔹در قرن بیست و یکم، ناسیونالیسم رویه منفی نداشته است. در بسیاری از کشورهای دموکراتیک سیاستمداران با تکیه بر ناسیونالیسم به پیروزی می رسند.
🔹ناسیونالیسم یک نیروی قوی در جهان است و البته جنبه منفی نیز دارد. با این حال، این جنبه منفی قطعا نمی تواند اهمیت ناسیونالیسم را تضعیف کند.
@amniatemeli
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قاسم سلیمانی قهرمان ملی است، این را در تاریخ خواهند نوشت
🔹ملیحه محمدی، فعال و تحلیلگر سیاسی:مردم منطقه همگی مدیون قاسم سلیمانی هستند چرا که او خلافت داعش را از بین برد؛ در استادیومهای عربستان هم تصاویر افراد سیاسی وجود دارد.
🔹آقای خامنهای کاملا درست میگوید، دولتهایی که به سراغ قمار عادیسازی با اسرائیل رفتهاند روی اسب بازنده شرطبندی میکنند.
@amniatemeli
✅شيوههاي جنگ نرم
🔺يك ـ شبههافكني و ايجاد ترديد و تشكيك در عقايد
شبههافكني و ايجاد ترديد و تشكيك در عقايد يكي از ترفندهاي دشمن در جنگ نرم است. تاريخ نشان داده هرگاه ايمان و اعتقاد به باورهاي ديني در جامعهاي تقويت شود، اين جامعه و حكومت شكستناپذير خواهند شد. در نقطه مقابل ايجاد ترديد در قلوب مؤمنين و القاء شبهات اعتقادي يكي از روشهاي دشمنان در جنگ نرم با هدف شكست جامعه ايماني است.
ازاينرو، امروزه يكي از اهداف اصلي برخي شبكههاي ماهوارهاي القاء، بسط و گسترش شبهه در اعتقادات اقشار مختلف جامعه، به ويژه جوانان است و در صورت ورود اين شبهات به بطن اذهان جامعه و بيپاسخ ماندن آنها، به انحرافات اعتقادي منجر خواهد شد. از ديدگاه قرآن كريم ايجاد شك و ترديد در عقايد در ابعاد مختلف صورت گرفته است:
اول ـ ايجاد ترديد در نبوت با تحقير رهبران آسماني
دشمنان اسلام در جنگ نرم عليه پيامبر و مسلمانان براي ايجاد ترديد در نبوت پيامبر تلاش ميكردند تا نبوت ايشان را زير سوال ببرند و قرآن را كلام يك فرد عادي قلمداد كنند. خداوند در سوره سبأ آيه ۴۳ به اين ترفند آنان اشاره ميكند: «و چون آيات تابناك ما بر آنان خوانده ميشود، ميگويند: «اين جز مردي نيست كه ميخواهد شما را از آنچه پدرانتان ميپرستيدند، باز دارد».
نيز در سوره ص آيه ۸ از قول آنان ميفرمايد: «آيا از ميان همه ما، قرآن تنها بر او (محمد) نازل شده؟....» همچنين در آيه ۸۷ تا ۹۳ سوره هود به اين شيوه آنها اشاره شده، گفتند: «اي شعيب! آيا نمازت به تو دستور ميدهد كه آنچه را پدران ما ميپرستيدهاند، رها كنيم، يا در اموال خود به ميل خود تصرف نكنيم؟ راستي كه تو بردبار فرزانهاي.» يعني اين رفتار و چنين سخناني از تو بعيد است.
مشركان با اشاره به اين مسئله كه انسان رشيد و عاقل كسي است كه سنتهاي يك قوم را زير پا نگذارد و آزادي عمل را از صاحبان اموال سلب نكند، از روي استهزاء گفتند كه تو نه مطالعه كافي داري و نه عقل درست و نه انديشه عميق!
همچنين مشركان براي ايجاد شك در نبوت، شخصيت و موقعيت پيامبر را تحقير ميكردند. به عنوان مثال قرآن كريم از قول آنان ميفرمايد: «و گفتند: چرا اين قرآن بر مردي بزرگ از (آن) دو شهر (مكه و مدينه) فرود نيامده است؟» (زخرف:31)؛ تخريب چهره تابناك دين مبين اسلام و چهره مبارك پيامبر صلي الله عليه و آله و القاء اسلامهراسي از طريق رمان، فيلم و كاريكاتور و.... در رسانههاي غربي ادامه همين شيوه است.
ادامه دارد...
@amniatemeli
20.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻نقش نفوذی در شکست اعراب از اسرائیل
✍پس از گذشت نیم قرن از جنگ ۱۹۷۳ کشورهای عربی به رهبری مصر با رژیم صهیونیستی در نبرد معروف به «یوم کیپور»، موساد برای نخستین بار با انتشار اسنادی محرمانه تایید کرد
🔸«فرشته» یا همان «اشرف مروان»، داماد جمال عبدالناصر و مشاور انور سادات یک روز قبل از آغاز جنگ رمضان ۱۹۷۳، در دیدار با «تسوی ضمیر» افسر اطلاعاتی موساد در لندن، اسرائیل را از تصمیم سادات برای جنگ در روز شنبه (شباط) مطلع ساخته است.
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅شيوههاي جنگ نرم 🔺يك ـ شبههافكني و ايجاد ترديد و تشكيك در عقايد شبههافكني و ايجاد ترديد و تشكيك
🔺دوم ـ ايجاد ترديد در نبوت با درخواست معجزات نامعقول
برخي معاندان ايجاد شك و شبهه و ترديد در دلها خواستار معجزاتي نامعقول از پيامبر بودند تا در صورت عدم وقوع آنها، نبوت حضرت انكار شود و آيين شرك همچنان پايدار بماند؛ در حالي كه اگر ميخواستند ايمان بياورند، بارها معجزاتي از حضرت صادر شده بود كه براي تصديق نبوت ايشان كافي بود.
براي مثال ميگفتند: «تا از زمين چشمهاي براي ما نجوشاني، هرگز به تو ايمان نخواهيم آورد.» (بايد) براي تو باغي از درختان خرما و انگور باشد و آشكارا از ميان آنها جويبارها روانسازي؛ يا چنانكه ادعا ميكني، آسمان را پاره پاره بر (سر) ما فرو اندازي؛ يا خدا و فرشتگان را در برابر (ما حاضر) آوري؛ يا براي تو خانهاي از طلا(كاري) باشد؛ يا به آسمان بالا روي و به بالا رفتن تو (هم) اطمينان نخواهيم داشت، تا بر ما كتابي نازل كني كه آن را بخوانيم. بگو: پاك است پروردگار من، آيا (من) جز بشري فرستاده هستم؟» (اسراء: 90ـ93)
ادامه دارد...
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
🔸ایران در کم تر از ۲۴ ساعت به صورت هوشمندانه دو سیگنال مهم به دولت اسرائیلی باکو صادر می کند که هر دو قابل توجه هستند
سرلشکر باقری در دیدار با دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان ابتکار جدید ایران مبنی بر حضور ناظران ایرانی در مرزهای ارمنستان و آذربایجان را به مقام ارشد ارمستانی پیشنهاد کرد که این مساله نشان از هماهنگی ایرانی ها و ارمنی ها برای کنترل توسعه طلبی محور ترکیه ،باکو و رژیم صهیونیستی جهت راه اندازی کریدور جعلی زنگه زور دارد.
این برای اولین بار است که این مساله توسط مقامات ارشد نظامی ایران گفته می شود
مساله بعدی سخنان صریح رئیس جمهور کشورمان در دیدار با مقام ویژه دولت باکو بود که نسبت به خیال پردازی ها برای کریدور جعلی زنگه زور هشدار دادند و با آن مخالفت جدی کردند
مطمئنا همه چیز برای راه اندازی کریدور جعلی زنگه زور طراحی شده است و باید نسبت به آن هوشیار بود
ابوقاسم
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽مستند کوتاه نظریهی «پنجرههای شکسته»
▪️چگونه بیتفاوتی نسبت به یک خلاف قانون کوچک میتواند سبب ازهمپاشیدگی نظام اخلاقی در جامعه شود؟
#مسئولیت_اجتماعی
@amniatemeli
🔺روسیه با وجود اینکه بخش مهمی از ارتش ارمنستان عناصر روسگرا هستند و این کشور مهمترین متحد روسیه در قفقاز محسوب میشود در سه سال گذشته مواضعی غیر همسو با ارمنستان داشته است که این را باید از چند جهت مورد بررسی قرار داد.
۱- روسیه بیش از هر چیز بدنبال امتیاز به ترکیه جهت نپیوستن این کشور به محور کییف میباشد. تبدیل شدن ترکیه به قطب گازی غرب آسیا و حال قطب صادرات غلات در جهان ناشی از این مسئله است. این در حالی بود که اگر گزینه مقابل اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری پیروز میشد. مواضع ترکیه بسیار با اوکراین همسوتر بود.
۲- با توجه به اینکه در حال حاضر باکو و ابوظبی مهمترین گردنههای دور زدن تحریمهای ضد روسی محسوب میشوند، حضور الیگارشهای روس در باکو بسیار مهم است. البته حضور الیگارشی روس در باکو مربوط به آغاز دوران الهام علیف است که برخی از این الیگارشها همچون «فرهاد آخمدوف» از حامیان علیف بودند.
۳- چرخش مواضع ایروان به سمت غرب باعث شده که پوتین در همین دوره پاشینیان طرح غازان که شامل عقب نشینی نیروهای ارمنی از قرهباغ میباشد را اجرایی کند. راهکاری که قطعا آینده سیاسی پاشینیان را دچار مشکل خواهد کرد. پاشینیان از بازه ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳ سعی کرد تا روابط خود را با کرملین ترمیم کند که موفق نبود و در نهایت در هفتههای اخیر انتقادات تندی را علیه روسیه مطرح کرد.
۴- عامل آخر که از قضا مهمتر از سه عامل بالایی است به معنی امتیاز روسیه به اروپا میباشد. انتقال کم هزینه گاز دریای مازندران که در ید شرکتهای بریتانیایی همچون BP است به مثابه امتیاز روسیه به اروپا در عوض مسئله اوکراین قابل تحلیل است. به این معنی که روسیه در عوض مسئله اوکراین و خنثی سازی خطر پیوستن اوکراین به ناتو بدنبال اعطای امتیاز سهولت دسترسی به گاز خزر از طریق دالان زنگزور است.
@amniatemeli
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اپیکور که بود و چه گفت؟
🔺 فلسفه لذت، شادی و خوشی
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🔺دوم ـ ايجاد ترديد در نبوت با درخواست معجزات نامعقول برخي معاندان ايجاد شك و شبهه و ترديد در دلها
🔺سوم ـ ايجاد ترديد در وحياني بودن قرآن
قرآن كريم از زبان مخالفان درباره شبههافكني درباره وحياني بودن قرآن ميفرمايد: «آيا از ميان ما (وحي) بر او القا شده است؟ (نه) بلكه او دروغگويي گستاخ است... (قمر: 25ـ26). افسانه معرفي كردن قرآن1 از جمله در آيه 31 سوره انفال2 و آيه 24 سوره نحل3 نيز براي ايجاد اين ترديد بود. آنچه نويسنده كتاب آيات شيطاني و نويسندگان كتب ضاله درصدد اثبات آن هستند، ايجاد ترديد و به تبعيت، تكذيب كامل وحياني بودن قرآن كريم است.
ادعاي امروزي بعضي روشنفكران معاصر كه قرآن را تجربه شخصي وحياني پيامبر ميدانند و الفاظ قرآن را به پيامبر نسبت ميدهند، نه وحي منزَل، ناظر به همين شبهه است.
دو ـ تضعيف رهبري
با توجه به نقش حساس و مهم رهبري در جامعه، دشمنان همواره رهبري جامعه اسلامي را مورد حمله قرار دادهاند. نمونه رهبران الهي، انبيا و بعد از ختم نبوت، ائمه معصوم عليهم السلام و در امتداد آن ولايت فقيه است. تاريخ نشان ميدهد در راستاي راهبرد تضعيف رهبري، در طول تاريخ علاوه بر كشتن پيامبران (آلعمران: ۲۱)، همواره نبرد نرم با انبياء و جانشينان آنان جريان داشته است. نقش رهبران حق و باطل در جامعه تا آنجاست كه چه كشته شوند و چه تخريب شخصيت، يا جبهه حق يا باطل فرو ميپاشد يا حداقل بخش مهمي از توان خود را از دست ميدهد.
به همين جهت قرآن دستور ميدهد: «پس با پيشوايانِ كفر بجنگيد» (توبه: ۱۲). آيات فراواني از قرآن كريم ناظر به اقدامات خصمانه فرهنگي و به اصطلاح براندازي «نظام و رهبري» از طريق تضعيف و تخريب چهره رهبر اسلامي؛ يعني شخص رسولالله است. در ديدگاه قرآن، تضعيف رهبري در جامعه اسلامي به روشهاي مختلفي انجام ميپذيرد:
اول ـ تهمت زدن به رهبر
از شيوههاي رايج دشمنان براي تخريب رهبران آسماني، تهمت زدن به آنان بوده است؛ چنان كه قرآن در مورد تهمت رياستطلبي و جنون به حضرت نوح عليه السلام ميفرمايد: «و اشراف قومش كه كافر بودند، گفتند: «اين (مرد) جز بشري چون شما نيست، ميخواهد بر شما برتري جويد، و اگر خدا ميخواست قطعاً فرشتگاني ميفرستاد. (ما) در ميان پدران نخستين خود، چنين (چيزي) نشنيدهايم. او نيست جز مردي كه در وي (حال) جنون است، پس تا چندي دربارهاش دست نگاه داريد.» (مؤمنون: ۲۵ ـ ۲۴). نسبت ديوانگي به پيامبران نيز از تهمتهاي رايج بوده است؛ چنان كه قرآن ميفرمايد: حضرت هود عليه السلام را سفيه و جزء دروغگويان دانستند (اعراف: ۶۶) و به موسي عليه السلام تهمت فسادانگيزي زدند (غافر: ۲۶) و او را متهم به ساحري و آواره كردن مردم از ديار و سرزمينشان كردند. (اعراف: ۱۱۰ ـ ۱۰۹)
تضعيف پيامبر اسلام صلي الله عليه و آله از طريق تهمتهاي ناروا نيز مطلبي است كه قرآن مكرر آنها را نقل كرده است. از جمله موارد آن: در غنايم جنگي خيانت ميكند (آلعمران: 161)؛ كارهاي زشت و ناهنجار انجام ميدهد (نساء: 78)؛ مجنون و جن زده است (صافات: 36)؛ دروغگو و شاعر است (انبياء : ۵)؛ گرايش به كهانت دارد (طور: 29)؛ به خدا نسبتهاي دروغ ميدهد (سبا: 7 و 8)؛ جادوگر (يونس: 2) و افسون شده (اسراء: 47) است.
دوم ـ تهمت زدن به بستگان رهبر
از جمله معروفترين موارد تهمت به بستگان رهبر ميتوان به ترور شخصيت پيامبر گرامي صلي الله عليه و آله از طريق افك و بهتان به همسر وي اشاره كرد كه در آيات 11 تا 13 سوره نور گزارشي از آن آمده است.
سوم ـ تحقير اطرافيان رهبر
از شيوههاي جنگ نرم عليه رهبران، القاء اين مسئله است كه آدمهاي نخبه از رهبر جامعه حمايت نميكنند. براي مثال از نظر اشراف و بزرگان قوم نوح، جز فرومايگان كسي ديگر از او پيروي نميكرد.
ادامه دارد...
@amniatemeli
19.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#مستند_اختاپوس [بخش اول]
🔺 این مستند بر اساس یکی از پرونده های امنیتی سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در اغتشاشات سال گذشته توسط ناجی هنر ساخته شده است
#کاسبان_خون
#پیشنهاد_بارگیری
@amniatemeli