30.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جنگهای صلیبی: دو قرن جنگ برای سرزمینهای مقدس
@amniatemeli
🔺چهار سناریو احتمالی پس از عملیات چالشی ایران علیه اسرائیل ( اقدام بازدارنده ۲۶ فروردین )
سبحان محمدی؛ کارشناس روابط بین الملل
🔸چهار حالت و فرض را در نظر بگیریم ...
اول: اسرائیل معتقد است پاسخ نظامی ۲۶ فروردین ایران، آسیب جدی و سنگین در پی نداشته و صرفا نمایش قدرت و اراده ایران بوده است! پس پاسخ از سمت اسرائیل علیه ایران در سطح میانی و احتمالا در مکانی ثالث خواهد بود.
دوم: اسرائیل معتقد است پاسخ اخیر نظامی ایران چه از لحاظ نظامی و چه از حیث سیاسی سنگین بوده و باید در سطح برابر پاسخ داده شود! پس با حمله مستقیم این رژیم به خاک ایران، ایران ضرورتا به طرف بمب اتم هل داده خواهد شد ( از حیث اقناع افکار عمومی و مردم جهت اتمی شدن، خط قرمز هر ایرانی، حفظ آب و خاک و امنیت و تمامیت ایران با هر امکاناتی است)
سوم: پاسخ ترکیبی اسرائیل و حامیان اش علیه ایران شامل اعمال تحریم در داخل و یک حمله به منافع ایران در خارج و منطقه ( که به ضرر امنیت کشورهای منطقه، مکان های استقرار آمریکاییها در خاورمیانه و شرکای عرب آنها ) خواهد بود و با موضع اخیر امریکا ( مبنی بر عدم موافقت و تمایل به جنگ در خاورمیانه - از جمله به حاشیه رفتن جنگ اوکراین در رسانه ها و برای دولت های متحدشان) منطقا خود آنها مانع وسعت درگیری ها خواهند شد.
چهارم: انفعال اسرائیل و تلاش برای جا انداختن این گزاره در ذهن طرف مقابل که " بهتر است ایران فکر کند پاسخ اخیرش موثر بوده و نیاز به ادامه یا تکرار آن نیست؛ چرا که با حمله اسرائیل به یک مکان دیپلماتیک افکار عمومی، ایران را در مقام مدافع و مُحِق پاسخ میبینند، پس بهتر است درگیریها در همین مرحله متوقف شود "
@amniatemeli
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥امیرعبداللهیان: نمیتوانم به نقش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مبارزه با تروریسم اشاره نکرد
وزیر امورخارجه کشورمان در جلسه شورای امنیت سازمان ملل:
🔹در تحقق حداکثری امنیت ملی و منافع کشورمان با هیچ طرفی تعارف نداریم.
🔹شورای امنیت باید رژیم سرکش و یاغی صهیونیستی را مهار نماید.
🔹نمیتوانیم از نقش شهید سلیمانی، زاهدی و دیگر فرماندهان سپاه تجلیل نکنیم.
🔹مستشاران نظامی ضد تروریسم ایران با قدرت به تلاش های خود ادامه خواهند داد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزئیات مقابله سامانههای پدافند هوایی با اشیای مشکوک در آسمان اصفهان
@amniatemeli
🔸دیپلمات فرانسوی: حمله و هدایت ریز پرنده ها از خاک جمهوری باکو انجام شده است
@amniatemeli
48.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس آمریکایی:
📍باید بدانیم که موشکهای بالستیک ایران بسیار نقطهزن هستند...
@amniatemeli
🔺پاسخ تهران: سیلی ایران به دشمن صهیونیستی
🔸به یاد بیاوریم که در 1 آوریل، اسرائیل یک اقدام تروریستی وحشتناک را انجام داد و به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق سوریه حمله کرد. در میان افراد به شهادت رسیده، سردار محمدرضا زاهدی (که فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لبنان و سوریه را بر عهده داشت)، معاون وی محمدهادی حاجی…
مرکز: #zavtra
نویسنده: #Aleksey_Ivanov
لینک منبع اصلی؛
https://zavtra.ru/events/otvet_tegerana_poshyochina_iranskogo_naroda_sionistskomu_vragu_bila_sil_noj_i_pouchitel_noj
@amniatemeli
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سواد سایبری چیست؟
@amniatemeli
✅حق وتو چیست؟
وتو (به لاتین: Veto) به معنی "من منع میکنم" است. این حق به پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد (ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، فرانسه، چین و روسیه) داده میشود تا بتوانند از تصویب هر پیشنویس قطعنامه در این شورا جلوگیری کنند.
به عبارت دیگر، هر کدام از این پنج کشور میتوانند با یک رأی منفی، جلوی تصویب هر قطعنامهای را بگیرند، حتی اگر اکثریت قریب به اتفاق اعضای شورای امنیت با آن موافق باشند.
🔻چرا حق وتو وجود دارد؟
هدف از حق وتو، جلوگیری از اقداماتی در شورای امنیت است که میتواند منافع حیاتی یکی از اعضای دائم را به خطر اندازد. این حق به این پنج کشور قدرت میدهد تا در صورت لزوم، از منافع خود در برابر اکثریت محافظت کنند.
🔻انتقادات به حق وتو
منتقدان حق وتو معتقدند که این حق به اعضای دائم شورای امنیت قدرت نامحدودی میدهد و میتواند مانع از اقدامات لازم برای حل بحرانهای بینالمللی شود. آنها همچنین استدلال میکنند که این حق غیرمنصفانه است و به کشورهای قدرتمند امتیازات ویژهای میدهد.
موارد استفاده از حق وتو
از زمان تأسیس شورای امنیت در سال ۱۹۴۵، اعضای دائم از حق وتو بیش از ۱۵۰ بار استفاده کردهاند.
روسیه بیشترین استفاده را از حق وتو کرده است، به طوری که تاکنون ۱۲۸ بار از آن استفاده کرده است.امریکا دومین کشور در استفاده از حق وتو است و تاکنون بیش از ۸۰ بار از آن استفاده کرده است.
بریتانیا، فرانسه و چین هر کدام به طور قابل توجهی کمتر از ایالات متحده و روسیه از حق وتو استفاده کردهاند.
🔻آیا حق وتو باید لغو شود؟
بحثهای زیادی در مورد اینکه آیا حق وتو باید لغو شود یا خیر، وجود دارد. برخی از کشورها و سازمانها خواستار لغو کامل حق وتو هستند، در حالی که برخی دیگر خواهان اصلاحاتی هستند که قدرت آن را محدود کند.
لغو کامل حق وتو به احتمال زیاد با مخالفت شدید اعضای دائم شورای امنیت روبرو خواهد شد. با این حال، اصلاحاتی مانند نیاز به کسب اکثریت دو سوم برای استفاده از حق وتو یا محدود کردن تعداد دفعاتی که هر کشور میتواند در یک دوره زمانی مشخص از آن استفاده کند، میتواند مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
@amniatemeli
28.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دفاع محمد مرندی (در مقابل پیرس مورگان) از پاسخ نظامی ایران به اسرائیل
@amniatemeli
❇️ حرکت استراتژیک موساد، استفاده از قراباغ به عنوان پایگاهی برای جاسوسی از ایران پس از خروج نیروهای روس
در دنیای عملیات اطلاعاتی، موقعیتیابی استراتژیک از اهمیت بالایی برخوردار است. پاکسازی قومی اخیر کل جمعیت ارمنی قراباغ کوهستانی نه تنها به دلیل اهمیت ژئوپلیتیکی و فاجعهبار انسانی آن توجه را به خود جلب کرده است، بلکه بحثهایی را در مورد فعالیتهای مخفیانۀ احتمالی در منطقه، بهویژه پس از حملۀ اخیر ایران به اسرائیل و حملۀ کامل آن به راه انداخته است. در میان طرفهای ذینفع، گمان میرود که موساد از نتایج حملۀ نظامی باکو در سپتامبر ۲۰۲۳ میلادی برای ایجاد پایگاهی برای جاسوسی از ایران، دشمن سرسخت آن در خاورمیانه، استفاده کند.
درگیری اخیر در سال ۲۰۲۰ میلادی، که شاهد آن بود که جمهوری باکو بخشهای قابل توجهی از قراباغ را با سلاحهای اسراییلی و ترکیهای که بازی را تغییر میدهند، پس گرفت، این تحول پویایی در قفقاز جنوبی را تغییر داد. با این حال، عواقب پس از این درگیری، منطقه را آسیبپذیر و تکه تکه کرد، در نهایت کاهش نفوذ روسیه، خلاء امنیتی ایجاد کرد و فرصت مناسبی برای بازیگران خارجی جهت مانور ایجاد کرد.
موساد و قراباغ کوهستانی
علاقه موساد به منطقه صرفاً حدس و گمان نیست، بلکه ریشه در الزامات استراتژیک دارد. ایران، یک قدرت منطقهای و دشمن اصلی اسرائیل است و برای دههها نقطه کانونی تلاشهای موساد برای جمعآوری اطلاعات بوده است. با افزایش نفوذ ایران در خاورمیانه، به ویژه در سوریه، لبنان و عراق، نیاز موساد به اطلاعات قابل اعتماد در مورد فعالیتهای ایران تشدید شده است.
قراباغ کوهستانی چندین مزیت را به موساد به عنوان پایگاه بالقوه برای جاسوسی از ایران ارائه میدهد:
۱) نزدیکی به ایران: قراباغ کوهستانی با ایران مرز مشترک دارد و موقعیت استراتژیک موساد را برای نظارت بر تحرکات ایران به ویژه در امتداد مرز شمالغربی آن فراهم میکند. این نزدیکی به طور قابل توجهی هزینههای نظارت و شناسایی را برای موساد در مقایسه با عملیات انجام شده از مکانهای دور کاهش می دهد.
۲) آشفتگی ژئوپلیتیک: بیثباتی و تنشهای مداوم در قفقاز جنوبی و جبهه اوکراین، محیط مساعدی را برای عملیاتهای مخفی در میان هرج و مرج بازسازی پس از درگیری و عدم حضور غیرنظامیان قابل توجه ایجاد میکند.
۳) در دسترس بودن زیرساختهای نظامی و غیرنظامی ایران:
موساد میتواند بهطور مخفیانه حضور خود را در قراباغ تثبیت کند و از زیرساختهای غیرنظامی و بهویژه نظامی که توسط ارتش منحلشده قراباغ کوهستانی به جا مانده است، استفاده کند یا از زیرساختهای تازه ایجاد شده مانند فرودگاه استراتژیک فضولی (که امکان جاسوس و عملیات هوایی علیه ایران فراهم میکند.) استفاده کند.
به این ترتیب موساد نه تنها در یک منطقه کوهستانی نفوذ می.کند بدون اینکه مورد توجه نظارت یا ضد جاسوسی ایران قرار گیرد، بلکه امکانات این منطقه استراتژیک، لجستیکی روان را برای عملیات اسرائیل علیه تضمین میکند.
۴) اتحاد با باکو: اسرائیل روابط بسیار نزدیکی با الهام علیاف ایجاد کرده است. این پیوند اساساً ناشی از منافع متقابل در زمینه انرژی و دفاع است. همکاری باکو و اسرائیل مطمئناً عملیات موساد در قراباغ کوهستانی را تسهیل میکند و از قابلیتهای نظامی و اطلاعاتی باکو برای جمعآوری اطلاعات درباره ایران استفاده میکند.
در حالی که گمانهزنیها در مورد فعالیتهای موساد در قراباغ همچنان ادامه دارد، شرایط ایجاد شده در میدان اینبار برای آن بسیار مساعدتر است.
@amniatemeli
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خوب نیست که ایرانی باشی و از زندگانی سعدی چیزی ندانی!
🔹 به مناسبت روز بزرگداشت شاعر و نویسنده بزرگ قرن هفتم، سعدی شیرازی
@amniatemeli