42.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مقام معظم رهبری(حفظکم الله):
🔹جنگ ترکیبی(هیبریدی) دیکتاتوری رسانه ای و جهاد تبیین
@amniatemeli
33.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥✅چرا وضعیت ایران در منطقه به نسبت سایر همسایگان ویژهتر است؟
🔹وضعیت ایران در نظام بینالملل تدافعی است!
🔸️دکتر ابراهیم متقی، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران: افکار عمومی ایران نظام بینالملل را خوب میشناسد و نسبت به آن یک درک دقیقی دارد، شرقشناسان مفهوم گزنوفوبیا را درباره ایران و نظام بینالملل به کار میگیرند یک نوع بیگانه هراسی. اما باید به ریشههای این بیگانه هراسی که در بستر تاریخ جای دارد توجه کرد.
🔹برخی فکر میکنند جمهوری اسلامی نگاهش، یک نگاه تعارضی خصومتی است، اتفاقا رفتار جمهوری اسلامی در عرصه بینالملل به واقعیت ایرانی بیشتر تطبیق دارد.
🗂منبع: برنامه شیوه/ شبکه ۴
وستانیوز
@amniatemeli
✅امنیت سیاسی
🔹تهدیدات سیاسی به مشروعیت داخلی واحد سیاسی که عمدتا به ایدئولوژی ها و دیگر اندیشه های سازنده و موضوعات تعریف کننده ی دولت و شناسایی دولت از سوی جهان خارج و مشروعیت خارجی باز می گردد.تهدیدهای خارجی لزوما متوجه حاکمیت نیستند؛بلکه می توانند مشروعیت ایدئولوژیک-یعنی ستون داخلی آن را نشانه روند.
@amniatemeli
هدایت شده از غرب آسیا
🔴برای درخواست عضویت در تیم خبرنگاری افتخاری خبرگزاری وستانیوز فرم زیر را پر کنید.👇
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvQlcjnBMNAdrRZLelFieGCu6jICEq_uuk59SF9oMUSrC-Jg/viewform?usp=sf_link
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥✅نماهنگ| مایه آبروی ایران
🔹مروری بر اشاره اخیر رهبر انقلاب اسلامی به چند دستاورد علمی برجستهی دانشمندان و نخبگان ایرانی
وستانیوز
@amniatemeli
✅منطقه
🔹اساسا منطقه به مجموعه ای از کشورها گفته می شود که در یک حوزه جغرافیایی قرار دارند. این کشورها دارای روابط متقابل ارگانیک بوده بنابراین هرگونه تحول،تغییرات اجتماعی و سیاسی در یکی از آنها بر سایر کشورهای منطقه نیز تاثیرگذار است.
@amniatemeli
✅منطقه گرایی Regionalism
🔸در ادبیات علم روابط بین الملل منطقه گرایی هنگامی به کار می رود که دولت های واقع در یک منطقه جغرافیایی که دارای علائق و سلایق مشترک هستند. از طریق سازمان های منطقه ای با یکدیگر همکاری نظامی-اطلاعاتی، سیاسی و اقتصادی داشته باشند.
@amniatemeli
✅جنبش مردمی نخجوان اعلام موجودیت کرد
🔸گفته می شود خیزش های مردمی در نخجوان با اعلان موجودیت جنبش نخجوان ایران خواستار الحاق نخجوان به ایران شدند .
🔹این جنبش فساد مجلس محلی این منطقه و ظلم مقامات آن به مردم این منطقه را عامل درخواست جدایی خود از آذربایجان اعلام کردند.
وستانیوز
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅جنبش مردمی نخجوان اعلام موجودیت کرد 🔸گفته می شود خیزش های مردمی در نخجوان با اعلان موجودیت جنبش نخ
جنبش مردمی نخجوان برای پیوستن به سرزمین مادری یعنی ایران
این جنبش که شبکه سحر تلویزیون ایران به آن اشاره میکند مدتهای مدیدی است که وجود دارد اما به دلایل مختلف اشارهای به آن نمیشود که خود بیشتر دلیل سیاسی امنیتی دارد. با این حال پس از اتفاقات منطقه جنبش بازگشت به ایران یک بار دیگر خود را نشان داد و به این ترتیب آنهایی که فکر میکنند میتوانند با امنیت ملی دیگران بازی کنند حواسشان باشد که دلهای بسیاری در منطقه با ایران و سرزمین مادری است.
مسئله بازگشت نخجوان به ایران نه باید در همین حد نگه داشته شود و باید به صورت کامل مورد حمایت سیاسی، امنیتی، نظامی و حتی مالی ایران قرار بگیرد چرا که نخجوان باعث خواهد شد که هم اوهام پیوند دنیای فاسدان به هم بخورد و هم خواب آشفته صهیونیستها برای دستکاری در مرزهای دیگران. البته یک اتفاق مهم دیگر هم میافتد و آن نیز گسترش مرزهای ارتباطی کشورمان با جمهوری ارمنستان است. اعلام خبر موجودیت این جنبش یک روز پس از سفر وزیر امور خارجه به ارمنستان و افتتاح کنسولگری کشورمان در قاپان خود پیامی مهم برای کسانی دارد که فکر میکنند دست ایران در برابر آنها بسته و کوتاه است.
وستانیوز
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
جنبش مردمی نخجوان برای پیوستن به سرزمین مادری یعنی ایران این جنبش که شبکه سحر تلویزیون ایران به آن
#تحلیل_کوتاه
✅با توجه به ظهور چند جانبه گرایی در نظام بین الملل و انتقال آرام و گام به گام قدرت از آتلانتیک(افول غرب) به پاسفیک همچنین به جهت اینکه کشورهای منطقه اعم از کشورهای وابسته خلیج فارس و برخی کشورهای قفقاز به ویژه مهمترین کشور آن یعنی آذربایجان وابسته به جبهه غرب هستند این انتقال قدرت در نظم کنونی وظهور کشورهایی که پس از ۴ دهه با تنهایی استراتژیک توانستند با تکیه بر ظرفیت های داخلی نه تنها یک قدرت منطقه ای محسوب شوند بلکه عملا درصدد بکارگرفتن ابزارهای خود در کشورهای فرامنطقه ای هستند مانند جمهوری اسلامی ایران و دیگر نکته اینکه برخی از این قومیت هایی که جزء ایران تاریخی محسوب می شوند ن ایران کنونی و در کشورهایی هستند که نسبت به ایران کنونی بسیار ضعیف و وابسته می باشند عملا با پیشرفت و توسعه قدرت سخت ایران کنونی در منطقه و فرامنطقه ای دچار یک نوع بی هویتی شده اند که معتقدند کشور کنونی شان با وابستگی منجر به این وضعیت شده است و با مشاهده قدرت ایران کنونی در منطقه و برگزاری رزمایش های نظامی اخیر در کنار رود ارس از این وضعیت کنونی شان سردرگم اند و معتقدند با پیوستن با پیوستن به ایران کنونی وضعیت آنها به نسبت الان قطعا تغییر خواهد کرد و پس از این جنبش مردمی شاهد شکل گیری جنبش های مردمی بیشتری از این قبیل خواهیم بود.
وستانیوز
@amniatemeli
16.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥✅باسلبریتی ها باید چه کرد؟
🔸دکتر احسان شاه قاسمی
🔹نشست مجازی آزادراه
🔺تاملی بر سياست و رویکرد جمهوری اسلامی در قبال پدیده سلبریتیزم
@amniatemeli