مسابقه آسانسور بهشت.ppsx
9.74M
پاورپوینت مسابقه "آسانسور بهشت"
این مسابقه مناسب دانش آموزان مقطع دبستان می باشد.
این مسابقه از ۱۵ سوال بله وخیر تشکیل یافته است.
پس از نمایش هر سوال در اسلاید دانش آموزان باید صحیح یا غلط بودن جمله را با کلیک سبز و ضربدر قرمز رنگ مشخص نمایند.
در صورت پاسخ صحیح با کلیک روی دکمه سبز آسانسور به طبقه بالا رفته وسوال بعد نمایش داده می شود. در صورت نادرست بودن پاسخ، آسانسور سقوط کرده و از ابتدا باید در مسابقه شرکت کنند
مسابقه همراه کربلا.ppsx
6.68M
پاورپوینت مسابقه «همراه کربلا»
این پاورپوینت مناسب اجرا برای دانش آموزان مقطع متوسطه دوره اول می باشد.
این مسابقه از هجده سوال ۴ گزینه ای با موضوع آشنایی با امام حسین ویارانشان وحماسه کربلا تشکیل یافته است.
شما مربی گرامی می توانید دانش آموزان را به دو گروه تقسیم نموده و از هر گروه ۹ سوال بپرسید و درپایان هرگروه که پاسخ های صحیح بیشتری داشت برنده مسابقه است.
مسابقه الفبای نینوا.ppsx
4.56M
پاورپوینت مسابقه «الفبای نینوا»
این پاورپوینت مناسب اجرا برای دانش آموزان سال های چهارم تا ششم دبستان می باشد.
در این پاورپوینت در صفحه نخست ، حروف الفبا را مشاهده می نمایید که با کلیک روی هر کدام از حروف صفحه سوال مربوط به آن حرف باز می شود .شما مربی گرامی سوال را پرسیده و چندثانیه فرصت می دهید تا دانش آموزان پاسخ دهند سپس با کلیک روی گزینه پاسخ ، پاسخ صحیح نمایان می شود.
سپس با کلیک روی شکلک بازگشت به عقب در بالا سمت راست صفحه، مجدد به صفحه اصلی بازگردانده می شوید تا حرف دیگر را انتخاب نمایید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدبختتر از بچههایی که در ناز و نعمت پرورش پیدا میکنند در دنیا کسی نیست!
استاد شهید مطهری
🌸 عمو روحانی 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 نقاشی خلاقانه 😍
با یه دونه طلق و یه کاغذ سفید و چنتا نقاشی قشنگی که کشیدی و یه دونه ماژیک انجامش بده و دیگران رو سرگرم کن 😊
📎 #مهارت_ورزی
📎 #خلاقیت
🌻 کودک شاد
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 #ببینید
🎥 اهمیت تربیت در کودکی، در کلام امام خمینی(ره)👆
🎙امام خمینی رحمهالله: تربیتها باید از اول باشد، از همان کودکی تحت تربیت انسان قرار بگیرد. و بعد هم در هر جا که هست یک مربّیهایی باشند که تربیت کنند انسان را. تا آخر عمر هم انسان محتاج به این است که تربیت بشود.
✅ انبیا هم که آمدهاند از طرف خدای تبارک و تعالی، برای همین تربیت بشر و برای انسانسازی است.
📎 #کودک شاد
1.pdf
345.8K
طرح جامع جهاد تبیین در مساجد
#مربیان_و_مبلغین
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
جنگ هیبریدی.pdf
12.58M
✳️ پاورپینت جنگ ترکیبی یا هیبریدی
☀️هدیه معنوی این پاور: صلوات برای شهدا
#درسنامه
#مربیان
#نظام_اسلامی
#جنگ_نرم
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
#بسته_شکوفه_ها
#شروع_مدرسه
📌نکاتی مهم برای روز اول مدرسه 1⃣:
✅حضور در جشن شکوفهها برای کلاس اولیها ضروری است
خاطرهی روز اول مدرسه را تقریبا همهی ما به یاد داریم. آن روز، تلخ یا شیرین، هر طور که گذشته، در ذهن ما ثبت شده و ذهنیت مثبت یا منفی را در ما نسبت به مدرسه شکل داده است.
شاید برخی تصور کنند با رواج فرستادن کودکان به مهدهای کودک، دیگر اهمیت روز اول مدرسه، برای کلاس اولیها مثل گذشته نیست؛ در حالی که مدرسه، نظم و قوانین آن، تفاوت زیادی با محیط و شرایط مهد کودک دارد. در مدرسه، کودک باید در ساعت مشخصی در کلاس درس بماند؛ صحبت نکند؛ از جای خود بلند نشود و با تمرکز به صحبتهای معلم خود، گوش کند. بچهها نمیتوانند اسباببازیهای خود را به مدرسه ببرند یا بسیاری از بازیها و کارهای گذشته را انجام دهند؛ ضمن این که صمیمیت و نشاطی که در مهد کودک وجود دارد؛ در فضای مدرسه، کمتر و جدیت و رسمیت در مدرسه بیشتر است.
بنابراین بهتر است کودکان خود و کلاس اولیها را قبل از شروع مدارس، با محیط مدرسه، شرایط و مقررات آن آشنا و او را برای ورود به دورهای جدید و مهم در زندگیاش آماده کنیم.
ورود کودک به فضای مدرسه، جدا شدن از والدین و تجربهی درس خواندن و قوانین مدرسه، ممکن است چه تاثیری بر روحیهی کودک به ویژه در روزهای اول مدرسه ایجاد کند؟
در کل، ما انسانها وقتی وارد فضای جدیدی میشویم؛ مقداری زمان لازم است تا بتوانیم با آن فضا، خودمان را وفق دهیم و به سازگاری برسیم. بنابراین چون فضای مدرسه، برای کودک جدید است، باید به کودک فرصت دهیم تا خود را با شرایط جدید وفق دهد. ممکن است کودک دچار ناسازگاری و احساساتی بشود که منجر به گریه و غریبی کردن برای او شود. ممکن است برخی از کودکان دچار احساس ناامنی و ترسی بشوند که حتی نیاز به درمان پیدا کنند؛ البته برای همه، این حس پیش نمیآید؛ اما احساس غریبی کردن و ناسازگاری در روزهای اول، تقریبا برای همه وجود دارد. بنابراین باید انتظار چنین حالتهایی را از کودک داشته باشیم و توقع نداشته باشیم که خیلی زود با شرایط جدید، وفق پیدا کند. حداقل یک هفته تا 10 روز طول میکشد تا کودک با شرایط جدید در مدرسه هماهنگ شود. در این مدت ممکن است احساساتی مانند غریبی کردن و ناسازگاری را در او ببینیم یا در روزهای اول، کودک نتواند نظم مدرسه را درست رعایت کند یا در انجام تکالیف خود دچار مشکل شود یا در ارتباط برقرار کردن با همکلاسیهای خود دچار مشکل شود که طبیعی است.
(به نقل از 30 سال تجربه معلمی استاد باقری)
📌 ادامه دارد.....
┄┅💫🍃🌸✏️🌸🍃💫┅┅
#گلستان_کودک_و_نوجوان
#جشن_شکوفه_ها
#مهر_ماه
#نکات
💐🌸🍀🍀🍀🌹🌷
#بسته_شکوفه_ها
#شروع_مدرسه
📌نکاتی مهم برای روز اول مدرسه 2⃣:
🔰❓با توجه به ضرورت بیدار شدن کودک در صبح زود برای رفتن به مدرسه، چگونه او را برای شرایط جدید و داشتن خواب کافی و صحیح آماده کنیم؟
✅یکی از مهمترین کارهایی که والدین باید انجام دهند، این است که بچهها را زودتر برای خواب آماده کنند و شرایط خانه را به گونهای مهیا کنند که شبها زودتر به خواب بروند. اگر بتوانند برنامهی خواب خود را به گونهای تنظیم کنند که با کودک بخوابند و بیدار شوند و یا در ساعت نزدیک به خواب و بیداری او بخوابند و بیدار شوند، برای تطابق بیشتر کودک با ساعت خواب جدید، بهتر است؛ اما اگر هم این امکان وجود ندارد، لزومی ندارد خود را در مضیقه بگذارند بلکه باید کودک را متقاعد کنند که او باید سر ساعت مشخص بخوابد. در کل، زود خوابیدن و به موقع بیدار شدن برای والدین هم بهتر است؛ چون میتوانند خواب کافی که شامل هشت ساعت در شبانهروز است را داشته باشند و در نتیجه، عملکردشان در روز، بهتر میشود.
بهتر است از چند روز زودتر از شروع مدارس، کودک را به ساعت جدید خواب، عادت دهند تا روز اول مدرسه، بیدار شدن از خواب، تبدیل به یک معضل نشود. اگر کودکی در برابر بیدار شدن، مقاومت میکند و دوست ندارد بیدار شود، والدین نباید به هیچ وجه با این مسأله، مدارا کنند و از آن به راحتی بگذرند بلکه باید قانونمند شدن و رعایت قوانین را به کودک، آموزش دهند.
📌 ادامه دارد....
┄┅💫🍃🌸✏️🌸🍃💫┅┅
#گلستان_کودک_و_نوجوان
#جشن_شکوفه_ها
#مهر_ماه
#نکات
💐🌸🍀🍀🍀🌹🌷
#بسته_شکوفه_ها
#شروع_مدرسه
📌 نکاتی مهم برای روز اول مدرسه 3⃣:
🔰❓هر یک از والدین و اولیای مدرسه، چگونه میتوانند در کاهش احساسات منفی و سازگاری سریعتر کودک با مدرسه تاثیرگذار باشند؟
✅ مهمترین نقش را معلم کلاس اول دارد. برای مثال یکی از معلمان پایهی اول ابتدایی، برای برقراری ارتباط بهتر با دانشآموزان خود، مانتوی خود را همرنگ با روپوش دانشآموزان انتخاب کرده بود و با روحیهای شاد و با نشاط و در قالب بازی، با آنها برخورد میکرد؛ اینگونه بچهها احساس نزدیکی و راحتی بیشتری با او داشتند. معلم باید بداند که کودک هنوز توانایی درک مسایل رسمی و قوانین مدرسه را ندارد و باید کم کم او را برای درک این مسایل، آماده کند. برای روزهای نخست، بهتر است کمی از حالت رسمی و جدی مدرسه بکاهند و سعی کنند مطابق با روحیهی کودکان، با آنها رفتار کنند.
✅والدین نیز باید بچهها را از قبل و از سه سالگی با فرستادن به مهدکودک و پیش دبستانی، برای حضور در محیطهای خارج از خانه، آشنا و آماده کنند. در صورت امکان، بهتر است کودک برای دبستان به مدرسهای فرستاده شود که پیش دبستانی هم به همانجا میرفته است.
والدین باید کودک را در خصوص تفاوتهایی که مدرسه با مهدکودک دارد؛ از جمله این که مدرسه، رسمیتر و جدیتر از مهدکودک است، آماده کنند؛ برای مثال به او بگویند که در مدرسه باید در صف بایستد؛ نظم را رعایت کند؛ لباس فرم مدرسه را بپوشد؛ حتما باید با کفش، رفت و آمد کند؛ امکان نشستن روی زمین وجود ندارد و باید روی صندلی یا نیمکت بنشیند؛ باید با نظم وارد کلاس شود؛ دیگر نمیتواند اسباببازیهایش را با خود ببرد و هر وقت خواست خوراکی بخورد. در واقع معلم باید توجه بیشتری بر این نکته داشته باشند که بچهها هنوز با محیط مدرسه و قوانین آن آشنا نیستند و برعکس، والدین باید تمرکز و تاکید خود را بر این بگذارند که قوانین و شرایط رسمی مدرسه را برای کودک، آموزش و توضیح دهند و او را برای حضور در مدرسه آماده کنند.
📌 ادامه دارد....
┄┅💫🍃🌸✏️🌸🍃💫┅┅
#گلستان_کودک_و_نوجوان
#جشن_شکوفه_ها
#مهر_ماه
#نکات
💐🌸🍀🍀🍀🌹🌷
#بسته_شکوفه_ها
#شروع_مدرسه
#جشن_شکوفه_ها
📌 نکاتی مهم برای روز اول مدرسه 4⃣:
🔰❓با توجه به ضرورت بیدار شدن کودک در صبح زود برای رفتن به مدرسه، چگونه او را برای شرایط جدید و داشتن خواب کافی و صحیح آماده کنیم؟
✅یکی از مهمترین کارهایی که والدین باید انجام دهند، این است که بچهها را زودتر برای خواب آماده کنند و شرایط خانه را به گونهای مهیا کنند که شبها زودتر به خواب بروند.
اگر بتوانند برنامهی خواب خود را به گونهای تنظیم کنند که با کودک بخوابند و بیدار شوند و یا در ساعت نزدیک به خواب و بیداری او بخوابند و بیدار شوند، برای تطابق بیشتر کودک با ساعت خواب جدید، بهتر است؛ اما اگر هم این امکان وجود ندارد، لزومی ندارد خود را در مضیقه بگذارند بلکه باید کودک را متقاعد کنند که او باید سر ساعت مشخص بخوابد.
در کل، زود خوابیدن و به موقع بیدار شدن برای والدین هم بهتر است؛ چون میتوانند خواب کافی که شامل هشت ساعت در شبانهروز است را داشته باشند و در نتیجه، عملکردشان در روز، بهتر میشود.
بهتر است از چند روز زودتر از شروع مدارس، کودک را به ساعت جدید خواب، عادت دهند تا روز اول مدرسه، بیدار شدن از خواب، تبدیل به یک معضل نشود. اگر کودکی در برابر بیدار شدن، مقاومت میکند و دوست ندارد بیدار شود، والدین نباید به هیچ وجه با این مسأله، مدارا کنند و از آن به راحتی بگذرند بلکه باید قانونمند شدن و رعایت قوانین را به کودک، آموزش دهند.
📌 ادامه دارد....
┄┅💫🍃🌸✏️🌸🍃💫┅┅
#گلستان_کودک_و_نوجوان
#جشن_شکوفه_ها
#مهر_ماه
#نکات
💐🌸🍀🍀🍀🌹🌷
#جشن_شکوفه_ها
#شعرکودکانه
مهر اومده دوباره
بوی کلاس میاره
مدرسه ها باز شده
شادی و شور میاره
دیوارهای مدرسه
نیمکت ها دسته دسته
رنگ شده اند چه زیبا
شروع شده مدرسه
کلاس و درس و بازی
معلم و همبازی
توی حیاط دل باز
چه کیفی داره بازی
معلم مهربان
دانا به علم جهان
سر کلاسه حالا
شروع شده درسمان
🌸
⭕️هشت قانون تحصیل بهتر
📌ابراهیم اخوی
1️⃣تحصیل یک برنامه درازمدت است؛ پس باید دوراندیش بود. خردهنگری و تمرکز روی نتایج زودبازده یا کمبها، به این دور اندیشی آسیب میزند.
2️⃣تحصیل و دانشاندوزی، یک برنامه خودجوش است و هدفی متعالی به نام دانایی را با خود دارد؛ پس از تحمیلهای بیجا و هدفگذاریهای بیارزش و بدلسازیهای انگیزشی دوری نماییم.
3️⃣آموختن یک عبادت است؛ آموختن این مطلب هم یک راهکار برای تقویت انگیزه دانشآموزان حتی از سالهای آغازین یادگیری است.
4️⃣برطرف کردن موانع اصلی تحصیل برعهده والدین و آموزگاران است ولی برداشتن موانع فرعی تنها در سالهای اولیه دانشآموزی یک ضرورت است و در دیگر سالها با یاددهی مدیریت تحصیل و چیرگی بر موانع، دانشآموزی مستقل پرورش دهیم.
5️⃣به جای تامین نیازهای بیرونی و تاکید بیش از حد روی آن، بر نیازهای درونی مانند عشق به یادگیری بیشتر، احترام به آموزگار، مقدس دانستن کتاب و نوشته و مانند آن تکیه نماییم و برای شکوفایی آن هر چه میتوانیم به کار گیریم.
6️⃣تمام عقدهها و نداشتههای خود را در فرزندان اندک و کمتمرکز خود نجوییم. کمی هم آنها را برای خودشان بخواهیم و آنچنان که هستند بپذیریم نه با رشد کیفی و کمی تحصیلیشان.
7️⃣ذائقه یادگیری، کانون اصلی رشد تحصیلی است. اگر احساس یادگیری خوب شکل بگیرد، لذت دانشخواهی در تمام عمر کودک امروز موج خواهد زد. آنگاه به درستی این جمله درباره او خواهیم رسید: «میاسای زآموختن یک زمان» و «زگهواره تا گور دانش بجوی».
8️⃣گرفتار شدن دانشآموزان در زندگی سرابی ناشی از رسانهزدگی، میتواند زنگ خطری برای تلاش جهت رسیدن به موفقیتهای تحصیلی آنها باشد. آنها را با زندگی درگیر کنیم تا از درگیریهای ذهنی و خیالیشان کاسته شود.
#همه_مقاطع
#اهمیت_علم_و_احترام_به_عالم
#سخن_کوتاه
#مشاوره
🔸️شعر کودکانه:
بچهی عزیز
🌸ببین چه قدر تمیزم
🌱پیش همه عزیزم
🌸دستامو صابون زدم
🌱مسواک به دندون زدم
🌸اتو شده پیرهنم
🌱شونه به مو میزنم
🌸شسته شده لباسم
🌱میرم سر کلاسم
🌸دوستم دارن بچهها
🌱میگن بیا پیش ما
👶🏻
امروز در سراسر جمهوری اسلامی ایران
بوی مهـــر و بوی عشق و یاد یاران می رسد/بوی دفتر، بوی درس ....
* سلااااام مدرسه * 💝
مهر از افق دمید، فصلی دگر رسید
فصل کلاس و درس، ما را دهد نوید
شکوفه های دوست داشتنی
هفت ساله ها خوش آمدید به دبستان🤩🥰😍
#جشن_شکوفه_ها
https://eitaa.com/amoorohani313