#پنجشنبه_های_شهدایی
#پنجشنبه_ها_با_یاد_شهدا
🌱رفته بودم سفــری سمـتِ دیـارِ شهـــدا
کـه طــوافـی بـکنـم دورِ مــزارِ شهــــدا...
🌱بـه امیدی که دلِ خسته هوایـی بخورد
و تبــرّک شـود از گــَرد و غبــارِ شـهــدا...
🌱آخـرین خطِ وصـایـای دلِ مـن ایـن است
کـه مـرا خـاک سپـاریـد کنــارِ شهـــــدا...
🍃 پنجشنبه و یادشهدا با ذکر صلوات🍃
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
اللّٰهمَ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد
🌸🍃🌸 وَ عَجِّل فَرَجَهُم 🌸🍃🌸
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | فاجعه برجام
🍃🌹🍃
🔻روزنامه «کیهان» در هفتمین سالگرد توافق هستهای با تیتر «فاجعه برجام چگونه بر سر ملت آوار شد» نوشته: «قرار بود با برجام، تمام تحریمها لغو شود؛ هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد هم چرخ کارخانهها، قرار بود سیب و گلابی برجام برسد و دلار هزار تومان باشد، قرار بود چُنان رونق اقتصادی ایجاد شود که هیچ فردی به یارانه نیاز نداشته باشد، قرار بود مشکلات مسکن و اشتغال و ازدواج حل شود، قرار بود...
🔸 اما حالا ۷ سال از امضای #برجام گذشته و هیچکدام این وعدهها محقق نشده است. دولتی که به دولت وعدهها مشهور شده بود طی ۸ سال، زلف همه مشکلات کشور را به برجام گره زد و هیچ گرهای از کار فروبسته این کشور نگشود. امروز ۲۳ تیر ۱۴۰۱، سالروز امضای توافقنامهای است که به اعتراف بانیان داخلی آن، فرجامی جز «تقریباً هیچ»، سندی «توخالی» و «دستاوردی روی هوا» نداشت.
🔺 ازاینرو بررسی برخی از زوایای پیدا و پنهان این فاجعه، ضرورتی است که برای عبرتگیری و درسآموزی تاریخی، نباید بهسادگی از کنار آن گذشت.»
#روشنگری | #ثامن | #حجاب
🆔 eitaa.com/meyarpb
💢پای درس آقا
🔻از قربان تا غدیر یک ارتباط «امامتی» است.
🔹عید قربان تا عید غدیر یک مقطعی متصل با مسئله امامت است. ابراهیم(علیهالسلام) چون از عهده امتحانهای دشوار برآمد از طرف پروردگار به امامت منصوب شد. امتحان عبور از وادی محنت است. یک محنت و شدتی را جلوی پای یک انسان یا یک ملتی میگذارند. انسان اگر توانست عبور کند، به آن منزل مقصود میرسد.
۸۸/۰۹/۰۴
🔮کانال مرجع گفتمان
#غدیر
#عید_قربان
@goftemansazan
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | عملکرد دولت در کنترل نقدینگی
🍃🌹🍃
🔻 از ابتدای فعالیت #دولت_سیزدهم، کنترل نقدینگی به عنوان یکی از مهمترین سیاستهای مهار تورم در دستور کار قرار گرفت.
🔸ذکر چند نکته در این زمینه حائز اهمیت است:
1⃣ با اجرای این سیاست، رشد پایه پولی از حدود ۴۲ درصد در تیر ۱۴۰۰ به ۳۱.۵ درصد در فروردین ۱۴۰۱ کاهش یافت و نرخ رشد نقدینگی هم از ۴۰.۶ درصد در پایان سال ۹۹ به ۳۶.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۰ رسید. روند کاهش رشد نقدینگی در فروردینماه نیز ادامه یافت و به ۳۸.۲ درصد رسید
2⃣ به لحاظ مباحث فنی در علم اقتصاد، تورم دو ریشه دارد: یکی اضافه تقاضا و دیگری کاهش عرضه (تولید). جنس تورم در کشور ما بیشتر از نوع دوم یعنی کاهش عرضه است. از همین منظر، رهبر معظم انقلاب نیز در سالهای اخیر تأکید بر تولید دارند.
3⃣ یکی از علل کاهش عرضه (تولید)، خلق نقدینگی بیکیفیت یا ایجاد اعتبار نامولد است که محصول بیانضباطی بانکی و بودجهای است؛ بااینحال، آمارهای ماههای گذشته نشان میدهد که آنچه سبب کنترل رشد نقدینگی شده، افزایش درآمدهای ارزی دولت بوده که ماحصل فعالسازی ظرفیتهای منطقهای و بینالمللی است.
4⃣ مهار اساسی و ریشهای خلق نقدینگی بهعنوان یکی از دلایل تورم در کشور از طریق انضباط نظام بانکی و بودجهای باید باشد. سیاست و عملکرد دولت در بخش کاهش استقراض (از نوع مستقیم) و کنترل نقدینگی خوب است؛ اما زمانی قابل تحسین خواهد بود که بیشتر محصول انضباط بودجهای و بانکی باشد، نه افزایش درآمدهای ارزی.
✍علی محمدی
#روشنگری | #ثامن | #حجاب
🆔 eitaa.com/meyarpb
MiladImamHadi1395[01].mp3
7.5M
💠 ای جان جانان، یا مولا یا هادی (سرود)
🎙 بانوای : حاج میثم مطیعی
🌸 ویژه ولادت امام هادی (ع)
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
اللّٰهمَ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد
🌸🍃🌸 وَ عَجِّل فَرَجَهُم 🌸🍃🌸
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸@porseman_313