⭕️ روزنامه حامی دولت: محمود واعظی، نقش مشایی را برای روحانی ایفا میکند
▪️روزنامه آفتاب یزد:
🔹وقتی در اوج مشکلات اقتصادی و در میان انبوه نگاههای پرسشگر و دلخور مردم از قیمتها، رئیس دفتر رئیسجمهور برایش برنامه بازدید از توچال میچیند و او را با کلاه مارک پوما لبخند زنان در حال تفریح به مردم نشان میدهد، نشان دهنده "پرت بودن" مورد اعتمادترین فرد در دستگاه تدبیر است.
🔹زمانی که نرخ سکه و ارز به شکل غیر معمول در حال اوجگیری بود و به همان میزان اصطکاک ذهنی مردم نیز رو به تزاید، وزیر اقتصاد که جایگزینی اش به جای طیب نیا دستپخت تصمیم مشترک نوبخت – نهاوندیان است، میگوید: «همه چیز خوب است و ما مشکل اقتصادی نداریم»، این مسئله نشان دهنده این است که همه چیز خوب نیست و دولت با مشکل جدی ساختاری مواجه است.
🔹اخیراً محمود واعظی معاون سالهای دور وزارت خارجه که سودای وزیر خارجه شدن در دولت روحانی را در سر داشت و حال که نقش مشایی را برای روحانی در برخی امور ایفا میکند و کلیددار اعظم اتاق او است از تشکیل وزارتخانههای جدید مسکن، صنعت، راه، بازرگانی و سازمان جوانان خبر داده تا بلکه انشقاق وزارتخانهها و کار عبث فربه ساختن بیش از بیش دولت راه حلی باشد بر ناکارآمدیها، ناکارآمدی که خود رئیسجمهور هم از آن مطلع است.
🔹به نظر میرسد احتمالا رئیسجمهور در محاصره چند چهره خاص قرار دارد که بیشترین نفوذ را بر وی دارند و بیشترین تاثیر را بر او میگذارند، نمیتوان حسن روحانی را دید مگر از گیت این محفل خاص عبور کرد.
🔹محمود واعظی، محمدباقر نوبخت و محمد نهاوندیان هر یک به شکلی "محفل خاکستری" اطراف رئیسجمهور را شکل دادهاند. آنها سکانداران واقعی دولتند. آنها نه اصولگرا هستند و نه اصلاحطلب، خاکستری هستند. وجه مشترک آنها مشخص است و تلاششان برای بهرهمندی از روزهای خوش دولتمردی تا بیشترین سطح ممکن است... حلقهای خاکستری که از اوضاع و قرائن موجود چنین برمیآید که اهمیتی به مشکلات جاری نمیدهد.
🔹 آیا حسن روحانی اشتباه محمود احمدینژاد را مرتکب خواهد شد و نجات بقایی و مشاییاش را بر نجات امور مهم تر ترجیح خواهد داد؟ این سوالی است که زمان، پاسخ آن را خواهد داد، اما تمام دلسوزانش به او گفته اند که مهمترین نقطه ضعف روحانی همانی است که او به چشم نقطه قوت به آن نگاه میکند یعنی همان حلقه محبوب اطرافش./ رصد
🔴پشت پرده و ضمائم برجام
⭕️ دیشب در شورای امنیت برای ایران چه اتفاقی افتاد؟ پاس گل سازمان ملل به آمریکا؟
👈همهچیز درباره گزارش جدید دبیرکل سازمان ملل درباره اجرای برجام
🔹آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، که موظف است هر ششماه یکبار، گزارشی از روند اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل، به این شورا ارائهکند، دیشب تازهترین و اولینگزارشاش پس از خروج آمریکا از برجام را ارائه داد.
🔹۲۲۳۱، قطعنامهای است که به برجام ربط دارد و تعهدات متقابل شرکای این توافق چندجانبه را به سندی الزامآور بدل میکند و سایر قطعنامههای تحریمی هستهای این شورا علیه ایران را ملغا میکند.
🔹گوترش گفت برجام و قطعنامه مزبور باید بهطور کامل اجرا شود و تاکید کرد همه گزارشهای آژانس انرژی اتمی، پایبندی کامل ایران را به برجام تایید میکند، اما درباره خروج آمریکا از برجام و تحریمهای جدیدش علیه ایران، که بهتعبیر متخصصان نقض این قطعنامه است، به این نکته که تاسفآور است، اکتفا کرد.
🔹 گوترش تمرکز گزارشاش را بر ضمیمه ب قطعنامه ۲۲۳۱ که به مسائل موشکی و نقلوانتقال سلاح ربط دارد، گذاشت و مدعی شواهد تازهای از حضور ایران در سوریه، کمک به حزبالله و حوثیها و... شد.
🔹 ضمیمه ب قطعنامه ۲۲۳۱ همزمان با آغاز اجرای برجام به ایران توصیه کرده بود که تا هشتسال از توسعه موشکبالستیکی که قادر به حمل کلاهک هستهای باشد، بپرهیزد.
🔹در گزارش گوترش به شباهت موشکهای مورداستفاده حوثیها و موشکهای تولیدی ایران، اشاره شده ولی تذکر دادهشده که معلوم نیست ایران کی این موشکها را به یمن فرستاده، پس نمیتوان آن را نقض قطعنامه دانست.
🔹گوترش همچنین به شباهت پهبادی که اسراییل مدعی است در بلندیهای جولان ساقطاش کرده با پهباد تولید ایران اشارهکرده ولی تذکر داده که معلوم نیست که این پهباد را چه کسی تا آنجا هدایت کرده بوده.
🔹نیکیهیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل که در هند است، از این گزارش استقبال کرد ولی نماینده روسیه، از این که گزارش برخورد درستی با نقض برجام با وضع تحریمهای یکجانبه آمریکا ندارد، ابراز تاسف کرد.
🔹غلامعلی خوشرو، نماینده ایران در سازمان ملل، هم به ایرنا گفت که در این جلسه شورای امنیت اکثر اعضای شورای امنیت، خروج آمریکا را نکوهش کردند و خواستار اجرای کامل برجام شدند./روزآروز
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
✅ سه وسيله، که در تمامى جريانهاى فكرى و سياسى و اجتماعى تو را کمک میکند:
🔶استاد علی صفایی حائری:
پسرم محمّد! تو در اين زمانه و در اين سرزمين - اين زمانهى تاريك و اين زمين شلوغ - اگر بخواهى كه كف حادثهها نشوى و حادثهساز باشى،بايد بيّنات ، كتاب و ميزان را داشته باشى و با اين سه وسيله، در تمامى جريانهاى فكرى و سياسى و اجتماعى، در برابر فريبها و شيطانها، قائم و بر پا باشى، آنهم قائم به قسط و بر روى ساقهها و ريشههاى محكم؛ كه در آيهى «مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللّه...» و آيهى «وَلَقَد ارْسَلْنا رُسُلَنا بِالْبَيِّناتِ»، به آن اشاره رفته است.
بيّنات ؛ يعنى آنچه خودش روشن است و روشن كنندهى ديگرى هم هست.بيّنات، آن هدايتى است كه وضع تو و جهان را، رابطهى تو و جهان را و مقصد تو و جهان را روشن مىنمايد.
كتاب ؛ يعنى دستورها، نوشتهها، فريضهها و آداب و احكام، در اين حركت و در اين رابطهها.
ميزان ؛ يعنى معيارى كه در انتخاب مقصد و انتخاب مكتب و در انتخاب عمل، تو را راهنما باشد و در هنگام تزاحم و درگيرى، تكاليف و فرايض و وضع تو را مشخص نمايد. كسى كه اين سه اصل را داشته باشد، گرفتار برخوردهاى سازمانى و حزبى و يا مرشد و مراد نمىشود؛ حتى با بصيرت ديگران، خودش را كور نمىسازد؛ كه انسان از كارش،به اندازهى بصيرتش بهره مىبرد.
📚 نامه های بلوغ، صفحه 19
🌿 💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🚩انتقاد آیتالله صافیگلپایگانی از حضور زنان در ورزشگاه و تماشای فوتبال
آیتالله صافیگلپایگانی:
🔹️این افتخار نیست که زنان هم برای تماشای فوتبال به ورزشگاه بیایند، حدود زن و مرد باید حفظ شود
🔹️بانوان ما میتوانند با حفظ حجاب و عفاف در جهات مختلف نمونه باشند.
🔹️متأسفانه امروز وضعیت زنان در مملکت ما مطابق با اسلام نیست /تسنیم
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
💠مهدویت و استعمارستیزی!
📛 در سندی دیدم، استعمارگران ميگفتند تا وقتی مردم به #مهدویت معتقدند، نمیتوانیم کشورهایشان را درست در اختیار بگیریم!
🔻رهبرانقلاب: من سندی را دیدم که مربوط به دهها سال قبل؛ یعنی اوایل ورود استعمار به شمال آفریقاست.
🔹️کشورهای شمال آفریقا، گرایش بسیاری به اهل بیت دارند. مذهبشان هر مذهبی از مذاهب اسلامی که هست باشد؛ اما محبِ اهل بیتند. در کشورهای سودان و مغرب و غیره عقیده به مهدویّت خیلی پُررنگ است.
🔹️آن زمان که استعمار وارد مناطقِ مذکور شد - که ورود استعمار به آن مناطق در قرن گذشته است - یکی از مسائلی که مزاحم استعمار شد، عقیده به مهدویّت بود!
🔹️در سندی که من دیدم، بزرگان استعمار و فرماندهان استعماری توصیه میکنند که ما باید کاری کنیم که عقیده به مهدویّت، بتدریج از بین مردم زایل شود!
🔹️آن روز استعمارگران فرانسوی و انگلیسی در بعضی کشورهای آن مناطق افریقایی بودند - فرقی نمیکند که استعمار از کجا باشد - استعماران خارجی، قضاوتشان این بود که تا وقتی عقیده به مهدویّت در بین این مردم رایج است، ما نمیتوانیم کشورهایشان را درست در اختیار گیریم!
🔹️ببینید، عقیده به مهدویّت چقدر مهمّ است!
🔺️چقدر خطا میکنند کسانی که به اسم روشنفکری و به عنوان تجدّدطلبی میآیند و عقاید اسلامی را بدون مطالعه، بدون اطّلاع و بدون اینکه بدانند چهکار میکنند، مورد تردید و تشکیک قرار میدهند! اینها همان کاری را که دشمن میخواهد، راحت انجام میدهند! عقاید اسلامی اینگونه است. ۷۶/۹/۲۵
@Khamenei_ir
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ ویژه
❔ چرا جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفت یک قدرت موشکی بزرگ باشد؟
❓ چه چیزی سایهی جنگ را از سر ملت و کشور ما دور کرده است؟
☝️پاسخ به این سوالات و چند نکته مهم دیگر درباره توانمندی موشکی
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 رهبر انقلاب صبح امروز در دانشگاه امام حسین در پاسخ به کسانی که میگویند «تسلیم بشویم تا موذیگری دشمن ادامه پیدا نکند»، با اشاره به هزینههای سازش: هزینهی تسلیم شدن بهمراتب بیشتر از #ایستادگی کردن است.
🔺ایشان 14 خردادماه سال گذشته نیز به تبیین هزینههای #سازش پرداخته بودند؛ این بحث را در این☝️ فیلم ببینید
📡. @TasnimNews
⭕️حرفهای روحانی مزورانه است؟
✍️محسن مهدیان، فعال رسانه ای اصولگرا
دوستی میگفت: حرفهای روحانی مزورانه است.
گفتم: مگه نیت سنج داری؟
گفت: از حرف های گذشته اش می گم.
گفتم: یعنی ممکن نیست بعد از خروج امریکا از برجام، عبرت گرفته و نظرش تغییر کرده باشه؟
گفت: من خوشبین نیستم.
گفتم: ولی ما مکلف به حسن ظن ایم.
گفت: نه در این مسائل و به این مسوولین.
گفتم: اتفاقن اقا میگه به مسوولین سیاسی باید حسن ظن داشته باشید.
گفت: این حرف درسته، ولی نه برای هردولتی.
گفتم: ولی این جمله رو اقا در دوره دولت خاتمی گفتند.
چیزی نگفت...
گفتم: حتا اگر خدانکرده مزورانه هم باشه باید استقبال کرد. چون مهمتر از خودش و نیتش، اثر حرفش بر جامعه و خاصه پایگاه اجتماعی اش است. نفی ما، این اثر مهم را از بین میبره.
گفت: امیدوارم همین که میگی باشه.
گفتم: البته موضع ما برای امروزست. روشنست که تداوم حمایت ها در صورت استمرار و ایستادن براین موضع است؛ نه بیشتر.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببینید| روایت روز گذشته رهبر انقلاب از سرنوشت سه جریان داخلی معارض با انقلاب اسلامی. ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
📥سایر کیفیتها:
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=40053
🔴چرا نباید روحانی استعفا دهد یا استیضاح شود!
#با_روحانی_تا۱۴۰۰
✍امیرحسین ثابتی
🔹به عنوان کسی که در انتخابات 92 و 96 به روحانی رای ندادم اما برخلاف فضایی که این روزها درباره لزوم استعفا یا استیضاح روحانی ایجاد شده، معتقدم دولت روحانی باید تا 1400 به کار خود ادامه دهد زیرا ناتمام ماندن این دولت ضررهای بیشتری از ادامه کارش دارد.
🔹از همان ابتدا در سال 92 هم مشخص بود که روحانی کشور را در چه چاهی فرو خواهد برد. پیش بینی این روزها نه تنها سخت نبود بلکه ندیدن چنین روزهایی دشوار بود! وقتی کسی در همان ابتدای دولتش تمام تخم مرغ هایش را در سبد دشمن 30 ساله یک ملت می گذارد و به جای دراز کردن دست خود به سمت مردم کشورش، دست گدایی به سمت امریکا و اروپا دراز می کند، بعد 5 سال اگر چنین بلایی سر کشور نمی آمد باید تعجب می کردیم اما با همه این اوصاف، دولت روحانی باید تا 1400 ادامه پیدا کند حتی اگر وضع از آنچه امروز هست بدتر شود.
🔹علت این سخن روشن است؛ روحانی نه از کره ی ماه و مریخ آمده و نه از کشورهای همسایه. او یکبار با پشتوانه 18 میلیونی و بار دیگر با پشتوانه 23 میلیونی همین مردم سرکار آمده است. بخصوص که بار دوم مردم عملکرد او را دیدند و بازهم به او اعتماد کردند، پس چاره ای نیست جز اینکه نتیجه عملکرد او برای تک تک رای دهندگانش روشن شود.
🔹فرض کنید فردا روحانی استعفا دهد یا استیضاح شود، فکر می کنید بخش اعظم آن 23 میلیون می گویند چقدر خوب شد که این اتفاق افتاد؟ کاملا برعکس، می گویند نگذاشتند کار کند! چنان شخصیتی مظلومی از همین جناب روحانی درست می کنند که انگار نه انگار همین روحانی بود که بعد 5 سال کشور را در چنین چاهی فرو برد که برای اولین بار قیمت دلار به 9000 تومان و سکه به 3 میلیون رسید.
🔹در حالی که ادامه عملکرد روحانی هرچقدر هم عرصه را بر مردم سخت تر کند، اما اعتبار گفتمان لیبرال و سازشکار با امریکا در بین مردم را به حداقل می رساند. اساسا علت پذیرش برجام توسط رهبر انقلاب نیز جز همین منطق نبود؛ 12 آبان 92 ایشان صراحتا گفتند من به این مذاکرات خوشبین نیستم اما امیدوارم این روند به کسب یک تجربه و افزایش سطح فکری مردم منجر شود: «من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن میخواهند مذاکره کنند، بکنند؛این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد»
🔹خلاصه کلام همین است؛ بزرگترین دستاورد دولت روحانی در این دو دوره باید افزایش فهم مردم و رسیدن به این نقطه باشد که این جماعت از طریق مذاکره با امریکا و اروپا و ... نه تنها نمی توانند مشکلی را حل کنند که هزاران مشکل نیز بر کشور اضافه خواهند کرد، پس باید در انتخاب های خود دقت کنیم. لذا اگر می بینید اخیرا حسین موسویان از نزدیکان روحانی در گفتگویی اعلام می کند روحانی باید فداکاری کند و استعفا دهد تا کشور از بحران فعلی خارج شود و بعد از آن هم اخباری منتشر میشود که اصلاح طلبان مجلس به دنبال استیضاح روحانی هستند، همه اینها یک پروژه برای مظلوم جلوه دادن روحانی و مقصر تراشی برای تبرئه اوست.
🔹استعفا یا استیضاح روحانی بعد از مدتی به مظلومیت او منجر خواهد شد در حالی که اگر او تا 1400 به کارش ادامه دهد بعد از آن نه بهانه ای از او پذیرفته است که چرا بعد 8 سال کشور را به چنین روزی انداخته و هم عیار مدیریت و کفایت او و گفتمانی که آن را نمایندگی می کرد به اندازه کافی برای مردم روشن خواهد شد. اتفاقی که باعث می شود کشور از بدل های او (جهانگیری، نوبخت، ظریف، عارف و...) نیز تا سالها در امان بماند چون آن وقت دیگر نه فقط روحانی بلکه کل این گفتمان عیارش برای مردم مشخص شده است.
👈استیضاح واقعی روحانی باید پای صندوق های رای در خرداد 1400 توسط خود مردمی که به او رای داده اند اتفاق بیفتد، والسلام! /آنسوی سیاست
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🔴اندر احوالات غربگرایان، از ادعای خط امام(ره) تا پیشنهاد بر خلاف نظر امام(ره)
🌵 لزوم مذاکره مستقیم ایران و ایالات متحده
✍محمد تقی فاضل میبدی
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم و استاد دانشکده مفید قم
🔺جمعي از اصلاح طلبان و ملي گرایان خواستار مذاکره مستقیم با آمریکا شده اند، حقیر خیلی از صاحبان امضا را نمی شناسد، اما نفس کار واقدام مذاکره مستقیم با هر کشوری به ویژه کشوری مانند امریکا، که رگ حیات اقتصادی جهان را در دست دارد، از سر عزت ایران کار نیکی است و به سود ملت خواهد بود.
🔺و ای کاش از نخست این قطع رابطه اتفاق نمی افتاد. میلیارها دلار از پول کشور که سرمایه ملی بود به خاطر این رابطه خصمانه از دست رفت، و کشور در ضروری ترین ماده حیاتی اش یعنی آب گرفتار است.
🔺شعار مرگ بر آمریکا و نابودی اسراییل تا چند سال دیگر، که برخی می گویند، خلاف مصلحت ملی و اصول عقلایی است. مقدم داشتن "مصلحت اقوي" و "رضي العامة"جزو اصول ديني و يك اصل عقلايي است. مقام محترم رهبری در دیدار با دانشگاهیان مساله فلسطین را واگذار به آرای مردم کردند، اصلی که همه آن را قبول دارند، بنابراین شعار نابودی یک کشور چه توجیهی دارد؟
🔺امروز اگر اقتصاد ایران را، نه بر روی کاغذ های دولتی، که بر کف کوچه و بازار و زندگی طبقه متوسط ببینی بسیار شکننده است، منظومه اقتصادی دولت سری به کارگاه ها و کارخانه ها بزند تا فروپاشی اقتصاد را ببیند. چرا پس از خروج آمریکا از برجام بازار ارزو سکه دچار آشفتگی شد. وعده های دولت هیچ کار ساز نبود؟ با این روند دولت و نظام در آینده نزدیک با مشکلات بیشتر مواجه خواهد شد که کنترل آن چندان آسان نیست.
🔺به نظر می رسد باید مشکل کشور را از بیرون و مذاکره مستقیم حل کرد، با شعار مرگ بر این و بر آن هیچ گره ای باز نمی شود، وتا کنون نشده است. و این کار با وحدت و همدلی در داخل میسر است، سیاست خارجی را باید با آرای عقلا، مدیریت سیاسی کرد، چنین امری با شعار های نظامی نمی شود. بیاییم برای نجات کشور و نظام همه منتقدان را سر سفره نظام دعوت کنیم و با مشارکت همگانی وتدبیر سیاسی جلوی بحران را بگیریم. « ما اکثر العبر و اقل الاعتبار » عبرت ها زیاد است و عبرت بگیران کم. (امام علی)
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🚩جلیلی: عزم جدی با خوشگذرانی جمع نمیشود/ هوشیار کردن دولت کمک به دولت است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش خستگی ممنوع:
🔹️یک زمانی میگفتند مسکن مهر ایراد دارد چرا که 40 هزار میلیارد نقدینگی داشت، اما در همین چند سال که دولت دستشان بود نقدینگی از 470 هزار میلیارد به 1600 هزار میلیارد تومان رسیده است، در روز نزدیک به هزار میلیارد نقدینگی خلق میشود.
🔹️سال 92 میگفتند 80 درصد مسائل ربطی به تحریم ندارد، خُب اگر ربطی نداشت مدیریت صحیح کنید.
🔹️سال گذشته همین ایام بود که من در جلسهای هشدار دادمبا کاتسا تحریمهای جدیدی در حال شکلگیری است، اما در جواب به ما گفتند اگر کسی خواست آمریکا برود تحریم میشود و کسی هم آمریکا نمیرود! در حالی که کاتسا در برگیرنده تحریمهای جدیدی بود.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🚩 آیتالله مکارم شیرازی: پذیرش FATF سیاهی مطلق است/پذیرش شرایط غرب عقلا، شرعاً و منطقاً حرام است
🔹از نظر غرب حزبالله و سپاه پاسداران تروریسم هستند
🔹غرب داعش را به دلیل حرکت در مسیر منافع خود تروریسم نمیداند، بنابراین باید بهصورت دقیق مشخص شود تعیینکننده معیار تروریسم چه کسی است.
🔹 اگر به مفاد کنوانسیون توجه شود مشخص خواهد شد که مفاد این کنوانسیون کاملاً استعماری و سبب سلطه محسوس اجانب بر ما میشود، بنابراین اگر به این کنوانسیون ملحق نشویم تحریمها ادامه یافته و اتفاق دیگری بروز نمیکند
🔹 پذیرش این سند خودباختگی، بردگی و تسلیم مطلق است و کسانی که حامی عضویت و پیوستن به این کنوانسیون هستند باید به سؤالات بهصورت شفاف پاسخ دهند.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از پونز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ را حتما ببینید تا امروز به منفور بودن سلبریتی ها ایمان بیاورید
⭕️ تکرار تهدیدی کهن با هدفی نوین
✍️حسین دهباشی، مستند ساز در توییتر خود نوشت:
1️⃣ر.جمهور درسوئیس (حافظ منافع آمریکا) تهدیدکرده: "امکان ندارد نفت منطقه صادر شود و نفت ایران صادر نشود!"
آیا او (به عنوان حقوقدان) نمیداند هرگونه خطر برای کشتیهای تجاری یا آبراههای بینالمللی بلافاصله موجب اجماع جهانی علیه ایران شده و ما را به ذیل فصل۷ منشور ملل متحد میبرد؟
2️⃣نفس تهدید یک مقام عالیرتبه سیاسی ولو اقدامی در پی نداشته باشد (آنچنانکه در خصوص سخنرانیهای امام خمینی قبل از آغاز جنگ ایران و عراق رخ داد) سندی معتبر در حقوق بینالملل و شورای امنیت سازمان ملل است
آقای ر.جمهور چرا جدلی دوجانبه بین ایران و آمریکا را به بحرانی جهانی بدل میکند؟
3️⃣تحلیل نگارنده این است که ر.جمهور با طرح جنجالهای تصنعی در حوزهی خارجی دو هدف داشته که صرفا مصارف داخلی دارند:
الف. حواسپرتی عمومی و کاهش حساسیت ایرانیان به آنچه در مذاکرات پنهان میان او و آمریکا میگذرد.
ب. ادامه گردش به راست و جلب نظر مساعد اصولگرایان و نهادهای قدرت با آرزوی دیرینه وی (کسب سمت رهبری در آینده)
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🔻 نقل کرامات بزرگان نباید موجب شود که مدعيان عرفانهای نوظهور و بدلی هم ادعای كرامات و پيشگویی كنند و اين باب باز شود!
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«اگر ما بزرگان را فقط به كراماتشان تعريف كنيم و بدون گفتوگو از مقامات توحیدی و شئون بندگی، فقط وارد كرامات شويم، اشتباه است و گاه میتواند لغزشگاه شود و ديگران هم مدعیِ كرامات شوند.
افعال عجيبه و آثار عجيبه، هميشه الهی نيستند، بلکه گاهی خلط شيطانی دارند و آميخته به وساوس و تصرّفات شيطانیاند. در احوالات مرحوم زنوزی و حتی مرحوم زرآبادی ديده شده است كه در آغاز راه، مقاماتی داشتهاند كه از جای ديگری بوده است؛ ازاينرو، در مرحله خاصی وقتی به کار خلاف شرع تكليف شدند، مقاومت كردند، و آن حالات از ايشان گرفته شد و از صفر شروع كردند!
البته تشخيص اين امر برای عموم، دشوار است؛ همچنانکه خداوند متعال میفرمايد: وقتي سحره فرعون سحر خود را به ميدان آوردند، در دل موسای كليم خوف پيدا شد؛ «فَأَوْجَسَ فِي نَفْسِهِ خِيفَةً مُّوسَى». اميرالمؤمنين(ع) فرمودند: «لَمْ یُوجِسْ مُوسى عَلَیْهِالسَّلامُ خیفَةً عَلى نَفْسِهِ، بَلْ اَشْفَقَ مِنْ غَلَبَةِ الْجُّهالِ وَ دُوَلِ الضَّلالِ!». يعنی حضرت موسی(ع) نگران خود نبود، بلکه نگران آن بود كه مبادا مردم فرق معجزه و اين سحر را نفهمند و جهال غلبه كنند.
باید كرامات را به قاعده نقل كنيم، ضوابط و مقامات را بگوئيم تا مدعيان ديگر مثل مدعيان عرفانهای نوظهور و بدلی، ادعای كرامات و پيشگویی نكنند و اين باب باز نشود.»
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
دلسوزانه هشدار می دهم اتفاق ناگواری در حال رخ دادن است
مهدی محمدی تحلیلگر و عضو تیم مذاکره کننده در دولت دهم نسبت به برجام اروپایی و عواقب آن هشدار داد
@Afsaran_ir
✅ چگونه میتوان برای اهل عالم هدایتی داشت؟
🔶استاد علی صفایی حائری:
اگر بنا شد ما باشيم با رسالتى از دين و رسالتى از ولايت كه روى دوش ما هست «إِنّا سَنُلْقِي عَلَيْكَ قَوْلاً ثَقِيلاً ١» اگر اين بار سنگين از رسالت را روى شانههاى خودتان احساس مىكنيد، اين بار سنگين از رسالت، اگر وسعت رسالت را داشته باشد و شما بخواهيد براى همه مردم (للناس) و براى اهل عالم (للعالمين) حرفى داشته باشيد و هدايتى براى همه مردم و رحمتى براى همه عالميان داشته باشيد، لازمهاش اين است كه شما با اين مخاطبهاى گستردهتان، زبان مشتركى پيدا كنيد. روشهاى جديد را تجربه كنيد تا بتوانيد حرفها را به نحو مناسبترى گفتگو كنيد.
📚 روزگار ستمگر، صفحه 24
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
⭕️کشوری که ۴۰۰میلیارد دلار نقدینگی دارد، دنبال ۱۲میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی است
👤بهرام شکوری، رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران
🔹ریشه بالا رفتن پایه پولی و افزایش نقدینگی در کشور به سیاستهای پولی و مالی بانک مرکزی برمیگردد.
🔹 انتشار اسکناسهای بدون پشتوانه به دامن زدن تورم در کشور کمک میکند.
🔹 در برههای از زمان حجم نقدینگی وارد بازار مسکن شد و اکنون وارد بازار سکه و ارز شده است.
🔹ما عملاً بهدنبال جذب سرمایه گذاران خارجی هستیم اما نتوانستیم بیش از 12 میلیارد دلار سرمایه گذار خارجی جذب کنیم اما در مقابل حجم نقدینگی در کشور 400 میلیارد دلار است.
🔹 ما بهعنوان حاکمیت میتوانیم حجم نقدینگی را بهسمت تولید ببریم و باعث افزایش اشتغال، تولید، صادرات و درآمدهای ارزی شود و اگر درست هدایت نکنیم مشکلات زیادی را برای مردم و فعالین اقتصادی ایجاد میکند.
🔹 ارز 4200تومانی که دولت با مشکلات فراوان از صادرات غیرنفتی مانند پتروشیمی و فولاد دریافت میکند در واقع خرج واردات محصولات غیرضروری شد.باید بازار موازی ارز ایجاد میکردیم و دولت ارز را خرج کالاهای اساسی خود کند.
🔹 اگر بتوانیم عرضه مناسبی از ارز داشته باشیم قیمت آن تعدیل میشود.در کشور ضرورتی ندارد برای واردات موبایل ارز 4200 تخصیص دهیم!
🔹 تولیدکنندگان در سامانه نیما مجبور هستند که نقد پرداخت کنند که اینجا مسیر خوبی نیست و تولید کننده را به بخش خطا سوق میدهیم، زیرا تا دیروز پول را مدتدار و نسیه میدادند اما در سامانه نیما مجبوریم نقد پرداخت کنیم. @Rasad_tahlil
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
وزارت خارجه عجله نکند!
"شریعتمداری"، مدیر مسئول روزنامه کیهان:
🔹میگویند در آن زمانهای قدیم شخصی نزد نجاری رفت و برای کودکش که تازه به دنیا آمده بود سفارش ساخت یک گهواره داد. نجار اما در ساخت گهواره امروز و فردا میکرد و تاخیرش آنقدر به درازا کشید که کودک بزرگ شد و ازدواج کرد و صاحب فرزند شد و نزد نجار رفت و از نجار خواست که حالا دیگر گهواره را برای فرزند او بسازد! و نجار با شرمندگی تیشه را برداشت که برای ساخت گهواره بر تکه چوبی فرود آورد ولی تیشه به پای خودش اصابت کرد و خون جاری شد و با عصبانیت گفت؛ پدران ما یک چیزی میدانستند که میگفتند؛ بر کار عجله لعنت!
🔹وزارت امور خارجه در حالی ادعا میکند که «بلافاصله بعد از اخراج ۲ دیپلمات کشورمان سفیر هلند در تهران را احضار کرده و مراتب اعتراض ایران را به وی ابلاغ کرده است» که ۲ دیپلمات کشورمان یکماه و چند روز قبل از هلند اخراج شده و به ایران بازگشتهاند -بخوانید دیپورت شدهاند- و معلوم نیست که خبر این اقدام خصمانه و اهانتآمیز هلند را با چه توضیح و توجیهی پنهان کرده بودند؟!
🔹وادادگی و مماشات وزارت امور خارجه در مقابل کشور کوچک و کم اهمیتی مانند هلند که اگر دو عدد پونز روی نقشه آن بزنید از نقشه محو میشود! در حالی است که دولت هلند طی چند سال گذشته کارنامه سیاه و آلوده به دهها جنایت علیه کشورمان دارد که ایجاد بنیاد «هیفوس» برای سازماندهی تروریستها و ضدانقلابیون فراری، تاسیس دفتری با مدیریت الیزابت چنی، دختر دیک چنی، معاون جرج بوش برای آموزش روزنامهنگاران در جریان فتنه آمریکایی اسرائیلی ۸۸ و... فقط اندکی از آن بسیارهاست و اما جنایتبارترین نمونه آن که اخیرا فاش شد، اینکه دولت هلند به محمدرضا کلاهی عامل انفجار حزب جمهوری اسلامی پناهندگی سیاسی داده بود و برای پیشگیری از شناخته شدن او، نام مستعار «علی معتمدی» را بر وی نهاده و با همین نام مستعار برای این تروریست وحشی اسناد اقامتی صادر کرده بود.
🔹انتخاب نام مستعار برای کلاهی و صدور اسناد اقامتی با همین نام برای او به وضوح حاکی از آن است که دولت هلند از هویت واقعی این جنایتکار با خبر بوده است و دقیقا به همین علت است که امروزه -بعد از هلاکت کلاهی و افشای هویت واقعی او- برخی از احزاب سیاسی هلند، دولت این کشور را به اتهام حمایت از تروریستها زیر سؤال برده و در این خصوص توضیح میخواهند.
🔹دولت هلند باید به جرم حمایت از تروریست هایی که دستشان به خون ۱۷ هزار ایرانی آغشته است در جایگاه متهم قرار گرفته و در مقابل مطالبات ایران اسلامی پاسخگو باشد، نه آنکه در جایگاه طلبکار بنشیند و ۲ دیپلمات کشورمان را اخراج کند و در همان حال وزارت خارجه کشورمان به جای برخورد مقتدرانه و حفظ عزت مردم این مرز و بوم، با این دولت جنایتکار مماشات که هیچ! بلکه به نوعی اظهار ضعف و خودباختگی کند! و در مقابل اقدام خصمانه دولت هلند در اخراج دیپلماتهای کشورمان، یکماه و چند روز سکوت کند و بعد هم به خلافگویی روی آورده و ادعا کند بلافاصله سفیر هلند را احضار کرده است! و درباره این اقدام غیردوستانه! -به جای جنایتکارانه- توضیح خواسته است!
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از " من انقلابیام "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 💎پاسخ رهبر انقلاب به اظهارات عجیب وزیر اطلاعاتِ روحانی
#رهبر_انقلاب: بعضی خیال میکنند که برخورد با مفاسد اقتصادی، مخل #امنیت اقتصادی است. این عکس قضیه است؛ این درست نقطهی مقابل حقیقت است.
🔸#
✅ حقوق مسلم بر مسلم از دیدگاه #امام_صادق علیهالسلام
🔸 استاد علی صفایی حائری
معلّى بن خُنيس از امام صادق، از حق مسلم بر مسلم سؤال مى كند و حضرت مى فرمايد: اين حقوق هفت تاست. 👈 هر كس يكى از آنها را ضايع كند از ولايت خدا خارج شده و ديگر در او سعى براى خدا نيست.
معلّى مى پرسد اين حقوق چه هستند و امام صادق مى فرمايد: من بر تو دلسوز هستم و مى ترسم اين حقوق را ضايع كنى و حفظ ننمايى و عمل نكنى. معلّى مى گويد: «لا قوة الا باللّه» و حضرت حقوق را مى شمارند.
1⃣ ساده ترين اين حقوق اين است كه براى او دوست داشته باشى آنچه براى خود مى خواهى، و براى او نخواهى آنچه براى خودت نمى پسندى.
2⃣ و حق دوم اين كه از سخط دورى كنى و به دنبال رضا و خشنودى او باشى و امر او را اطاعت نمايى.
3⃣ و حق سوم اين كه او را با جان و مال و زبان و دست و پاى خودت يارى كنى.
4⃣ و حق چهارم اين كه چشم و راهنما و آيينه او باشى.
5⃣ و حق پنجم اين كه تو سير نباشى او گرسنه بشود و تو سيراب نباشى و او تشنگى ببرد و تو نپوشى و او عريان بگردد.
6⃣ و حق ششم اين كه اگر تو خادمى دارى و امكان دارى و برادر تو خادمى ندارد، پس خادم خود را براى او آماده كنى تا لباسش را بشويد و غذايش را بسازد و فراش او را آماده سازد.
7⃣ و حق هفتم اين كه تعهدات او را به عهده بگيرى و دعوتش را اجابت كنى و بيمارش را عيادت نمايى و بر جنازه اش حاضر باشى و اگر فهميدى كه نيازى دارد و حاجتى دارد، براى انجامش بشتابى و او را مجبور به سؤال ننمايى. اگر اين كارها را انجام دادى، «وَصَلَت وِلايَتُكَ بِوِلايَتِه وَ وِلايَتَهُ بِوِلايَتِكَ»؛ ولايت خود را با ولايت او پيوند زده اى.
👈و در حديث ديگرى آمده است كه اگر در نزد برادرت اظهار ناراحتى كنى و بگويى افّ، يعنى ناراحتم، رابطه ولايتى شما بريده مى شود. «انْقَطَعَ ما بَيْنَهُما مِنَ الْوِلايَة» و يا «لَيْسَ بَيْنَهُما وِلايَةٌ».
... در سوره انفال آمده «الّا تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةً فِى الْارْض وَ فسادٌ كَبيرٌ»:اگر در برابر ولايتهاى كفر و پيوندهاى آنان شما به اين پيوند ولايت و نصرت روى نياوريد و اين ارتباط را عملى نكنيد، در زمين فتنه ها تحقق مى يابد و فساد كبير، ثبات مى گيرد. روى آوردن به ولايت و نصرت، فتنه و فساد را برطرف مى سازد. فتنه در انسان بلاء و آزمايش اوست و در زمين درگيرى ها و خونريزى هاست و فساد به هم ريختن نظام و چشم پوشى از مصالح عمومى و كلى است: مصالح عمومى، در جامعه و مصالح كلى در جهان.
آنچه در برابر كفر و فتنه و فساد آن، نيرومند مى ايستد، ايمانى است كه به قدرت تبديل شده و به محبت و ولايت و به سرپرستى و ولايت گره خورده است. مادام كه ايمان به ولايت مبدل نشود، نيروى جلوگير و مصلح نخواهد بود.
اگر ما چهار نفر هر كدام از ليوان خودش دفاع و حفاظت كند، پس هر ليوان يك محافظ بيشتر نخواهد داشت؛ اما اگر هركس از همه ليوانها حفاظت نمايد، پس هر ليوان چهار محافظ خواهد داشت و هر خانه و هر فرزند و هر خانواده محافظهاى زيادترى خواهند داشت. و همين باعث قدرت تو و ترس دشمن و نگهدارى از مصالح عمومى و كلى خواهد بود.
📚 از معرفت دینی تا حکومت دینی، ص 38