هدایت شده از عمار۱۱۰
Voice 005_sd.m4a
15.71M
🔻رهبر انقلاب:
🔹 #تحریف در کمین است. هرچه از لحاظ زمان از دفاع مقدس دور میشویم باید از لحاظ معرفت به آن نزدیک شویم.
📢 #روشنگری_سیاسی | موضوع: تحریف در دفاع مقدس
🦋 #بخش_سوم| بیان برخی از مصادیق تحریف دفاع مقدس
🎙 #محمد_صادق_سلطانزاده【 ڪارشناس سیاسے 】
@ammar110
هدایت شده از عمار۱۱۰
Voice 006_sd.m4a
22.86M
🎙 #پرسمان | چرا رهبر انقلاب پذیرش قطعنامه ۵۹۸ را مدبرانه خواندند؟
🔻رهبر انقلاب:
🔹 قبول قطعنامه هم در پایان کار دفاع مقدس در آن شرایط که امام از آن تعبیر کردند به نوشیدن جام زهر، این هم مدبرانه بود در آن #مقطع مدبرانه بود باید انجام میگرفت. اگر مدبرانه نبود اگر عاقلانه نبود امام انجام نمیداد
🎙 #محمد_صادق_سلطانزاده
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔴 #مهم: دوستان اگر در دام #شایعات_سیاسی فضای مجازی اسیر هستید شما را به #عمار۱۱۰ دعوت میکنیم👇
🆔 | https://t.me/joinchat/AAAAADxNil2OY5uu1q48-Q
🆔 | http://eitaa.com/joinchat/3792175104C0f37687892
【در ایتاوتلگرام به #عمار۱۱۰ بپیوندید】
هدایت شده از زمانه
🔴 #تا_انتخابات| گزینه های احتمالی
🔻 #زمانـه| شخصیت هایی که تاکنون رسانهها به عنوان گزینههای #احتمالی انتخابات ۱۴۰۰ معرفی کرده اند.
🔹 گرچه برخی از گزینه های فوق احتمال نامزدی شان برای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ تکذیب کرده کرده اند
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
🔴 به بهانه تکرار مناقشه تاریخی #قره_باغ
🔻 قرهباغ نام منطقهای در همسایگی ایران در ناحیه شمالی است که به دلایل مختلف از دیرباز تاکنون همواره مورد توجه بوده است. قرهباغ (به ترکی آذربایجانی) یا آرتساخ (به زبان ارمنی) نام منطقهای کوهستانی در همسایگی شمال ایران است.
🔹 این نام برگرفته از دو کلمه قره و باغ است؛ بر خلاف تصور عموم کلمه «قره» در ترکی علاوه بر معنای سیاه، به معنای بزرگ نیز هست و کلمه «باغ» نیز به همان معنی مصطلح در فارسی است. از اینرو، قره باغ به منطقه یا محلی گفته میشود که در آنجا باغهای وسیع و انبوه وجود داشته و رنگ سبز درختان نیز متمایل به سیاه است
🔻 #موقعیت_جغرافیایی:
🔹 منطقه قرهباغ در همسایگی شمالغرب ایران و در شمال رود ارس قرار دارد. قلمرو این منطقه از رشتهکوه قفقاز کوچک شروع شده و تا اراضی واقع در میان رودهای ارس و کر ادامه مییابد. این منطقه کوهستانی مساحتی بالغ بر ۴،۳۷۸ کیلومترمربع دارد و بر اساس آخرین سرشماری انجام گرفته در سال ۱۹۸۹، شمار جمعیتی آن در حدود ۱۸۹۰۲۹ نفر بوده است.
🔻 #تاریخچه:
منطقه قرهباغ در دوران صفویه جز قلمرو ایران محسوب میشد، اما پس از انعقاد قرارداد گلستان و ترکمنچای به روسیه تزاری واگذار شد. روسها پس از انعقاد این دو قرارداد، ارامنه ایرانی را به مناطق تحت تسلط خود کوچانده و مناطق مسلماننشین ایروان و قرهباغ را برای اسکان ارامنه تازهوارد در نظر گرفتند. به دنبال وقوع جنگهای عثمانی و روسیه، جمعیت ارامنه مناطق شرقی امپراطوری عثمانی با روسها متفق شده و علیه دولت عثمانی وارد جنگ شدند. به دنبال پیروزیهای ارامنه در این جنگ، مجبور به مهاجرت به داخل مرزهای روسیه شده و ترکیب جمعیتی خاننشین ایروان و قرهباغ را به نفع ارامنه تغییر دادند.
🔹 پس از این واقعه، قرهباغ به منطقهای عمدتا ارمنینشین تبدیل شد، ولی با استقلال ارمنستان و آذربایجان از امپراطوری روسیه در سال ۱۹۱۸ اختلاف بر سر حاکمیت این منطقه آغاز شد. با تثبیت سلطه و قدرت اتحاد جماهیر شوروی، این حکومت در سال ۱۹۲۳ اوبلاست (استان) خودمختار قرهباغ کوهستانی را درون جمهوری سوسیالیستی آذربایجان شوروی ایجاد کرد.
🔻 #وضعیت_فعلی
🔹 امروزه نیز مقامهای این منطقه خودمختار خود را کشوری مستقلی میدانند، ولی با این وجود سازمان ملل نیز هنوز این ناحیه را بخشی از خاک جمهوری آذربایجان میداند و در مکالمات رسمی و غیر رسمی در جهان (از جمله ایران) در هنگام نام بردن از این ناحیه یا رهبران آن، با لفظ «خودمختار» بیان میشود.
✍ در پاسخ به توییت صادق زیباکلام:
جناب استاد علوم سياسی!
واقعا اين توييت از شماست؟ بعيد میدانم، فکر کردم مال وزير جنگ رژيم صهيونيستی است!
اگر واقعيت داشته باشد بايد به حال چنين استادی که اين گونه مسائل را نميداند گريه کرد.
براستی آيا فرق ميان رابطه جنسي حلال با حرام را مي دانيد در چيست؟ هر دوی آن ها مثل هم است، فقط فرقش اين است که در يکی صيغه عقد خوانده شده و در ديگری خوانده نشده و زناست.
همچنین در موضوعي که براي شما مبهم است، هميشه همين طور بوده؛ کساني که اين طرف خط بوده اند، #جهاد و #مقاومت تعريف مي شده و کساني که آن طرف خط بوده اند، متجاوز و جنايتکار.
در همه جنگ های پيامبر(ص) و علی(ع) و ۸ سال جنگ ايران و عراق نيز همين طور بوده است.
اگر باز هم مفهوم نشد، میتوانيد از روی انشای بچههای فلسطينی نگاه کنيد که #فلسطين خانه ماست، صهيونيست ها خانه ما را اشغال کرده اند. اگر قبول نداری تاريخ صبرا و شتيلا را مطالعه کنيد.
اگر وقت نداری، يک سری به خانه دانشمندان ايرانی که توسط اسراييل ترور شدهاند بزنيد، بچه هاي شهدا توجيهتان مي کنند!
✅ #روانبخش
هدایت شده از معیار
✅ عکس نوشت/
❌موضوع: مقایسه قدرت نظامی آذربایجان و ارمنستان
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
✅یادداشت/
❌ مخالفت ایران در تنش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان
🔻درگیری آذربایجان و ارمنستان یک موضوع قدیمی است که از سال ۱۹۹۲ تا کنون هر از چندی به دلایل مختلف شروع و پایان یافته است. حدود ۲۸ سال از اولین درگیری های به خاطر منطقه قره باغ می گذرد .
🔹دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال 1992 تا 1994 به مدت بیش از 2 سال بر سر قرهباغ جنگیدند و در نهایت این جنگ با ضعف جمهوری آذربایجان و با تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه با آتشبس خاتمه یافت و از آن زمان تاکنون، جمهوری آذربایجان منطقه خودمختار قرهباغ را منطقهای اشغال شده از خاک خود از سوی ارمنستان میداند.
🔸دو طرف پس از آتشبس سال 1994 تاکنون بارها در این منطقه درگیری نظامی داشتهاند که آخرین آنها طی روزهای گذشته به وقوع پیوسته است. در این جنگ های کوتاه و مقطعی بازیگرانی چون ترکیه،امریکا و رژیم صهیونیستی نقش اساسی دارند.
🔹علیرغم اینکه گروههای قومگرا با تبلیعات دروغ ا علام می کنند که ایران به ارمنستان سلاح و تجهیزات نظامی می دهد اما این خبرسازی ها واقعیت ندارند و جمهوری اسلامی با سیاست مستقل خود بارها اعلام کرده است که این درگیری ها به نفع منطقه نیست و برای مقابله با حضور و نقش آفرینی جریانهای خارجی به سرعت باید این درگیری ها فروکش کند.
🔸چرا جمهوری اسلامی مخالف تنش و درگیری ارمنستان و آذربایجان است؟
۱. خسارات و آسیب های هر دو طرف پیامدهایی همچون ناامنی در مرزهای شمالی ایران و ورود آوارگان به ایران را در این شرایط دشوار اقتصادی و کرونایی به دنبال دارد.
۲.رژیم صهیونیستی به وجود درگیری در منطقه نیاز دارد زیرا به وسیله این ناامنی خود را به مجاورت مرز ایران می کشاند.
۳.تاکنون جنگ هیچ مشکلی را در منطقه حل نکرده و در واقع مشکل اصلی حل نشدن قره باغ، همین جنگ طلبی است.
۴.برخی از جریانهای قومگرا در صدد بهره برداری از اوضاع نا آرام این کشورها برای افزایش تحرکات قومگرایانه در داخل کشور هستند تا به اهداف ناکام خود در طول دهه های گذشته جامه تحقق بپوشانند.
کشورهای منطقه باید با مسوولیت پذیری به دنبال آرامش لازم در منطقه باشند و فریب بازی ماهرانه رژیم صهیونیستی را که به دنبال نفود در دو کشور ارمنستان و آذربایجان است را نخورند.
زیرا این رژیم مجعول در سالهای گذشته نفود و حضور خود را در این کشورها و تهدید مناطق مرزی ایران افزایش داده است.
✅نویسنده:فرهاد مهدوی
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️موشن گرافیک/
❌موضوع: بحران قره باغ به زبان ساده
⏫دیدن این موشن گرافیک به کسانی که تصویر واضحی از ماجرای قره باغ و مناقشات بین آذربایجان و ارمنستان ندارند توصیه می شود!
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️کلیپ/
❌موضوع: تمامی ایمان در برابر تمامی کفر
#رهنمودهای_رهبری
#نشستهایبصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
✳نکاتی برای تحلیل مناقشه قره باغ
با توجه به اوج گیری درگیریهای نظامی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان به نظر می رسد در عرصه تبیینی توجه به موارد ذیل دارای اهمیت و ضرورت باشد:
۱)منطقه قره باغ از لحاظ سرزمینی متعلق به اذربایجان است اما اکثریت ساکنان ان ارمنی هستند و هیچ راه حلی غیر از مذاکره و توافق میان اذربایجان و ارمنستان برای رفع این بحران کهنه ندارد و به طورقطع تداوم جنگ نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه به وخامت وضعیت کمک می کند.
۲)این منطقه تبدیل به محل مناقشه و زورازمایی بازیگران خارجی شده و منافع مردم اذربایجان و ارمنستان قربانی این رقابتها شده است.
۳) گروه مینسک(امریکا،روسیه،فرانسه) سه دهه است که نتوانسته اند و یا نخواسته اند این مشکل را حل کنند و ناکارامدی خود را نشان داده اند و ضرورتی بر تداوم محوریت این گروه در مدیریت بحران نیست.
۴) اخباری دلالت بر این دارد که با هدایت برخی سرویسهای اطلاعاتی خارجی و باهدف ناامن سازی این منطقه طرح انتقال جنگجویان تروریست خارجی از جمله جبهه النصره و پ ک ک به این منطقه در حال پیگیری است که هدف اصلی آن با توجه به کاهش درگیری در سوریه،انتقال میدان درگیریها به این منطقه است.
۵)رژیم صهیونیستی با ایجاد یک رقابت کاذب و هدفمند میان اذربایجان و ارمنستان برای افزایش تقرب هردو طرف منازعه به این رژیم جعلی و فروش تسلیحات، بالاترین نقش را در ایجاد این درگیری و دامن زدن به ان با هدف بی ثبات سازی در جوار مرز ایران را دارد. این روند از اثار اولیه برقراری روابط دیپلماتیک این دو کشور با این رژیم است.
۶)لازم است در یک ترکیب ۳+۳(ایران،روسیه،ترکیه به عنوان سه همسایه قفقاز با سه کشور قفقاز اذربایجان،ارمنستان،گرجستان) سازوکار میانجیگری برای برقراری فوری اتش بس و مذاکرات ایجاد و به صورت فعال پیگیری شود
۷) طی روزهای گذشته اخبار جعلی و هدفمند همراه با تصاویری که مربوط به تردد ترانزیت کامیونهای ایرانی از ارمنستان به روسیه است به صورت گسترده در فضای مجازی منتشر شده که هدف آن القای کمک رسانی ایران به ارمنستان با هدف تحریک هموطنان آذری زبان است.