50.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📸 #ببینید | اساتید و هنرمندان در خصوص نمایشگاه تجلی عبودیت چه میگویند؟
#استاد_عبودیت
#پروفسور_لگنهازن
#استاد_پوروهاب
#استاد_ملامحمدی
#استاد_جلیلی
و....
💡#اشراق_نیوز | اطلاعرسانی اخبار و رویدادهای فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی:
🆔 @eshragh_news
43.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📸 #ببینید | #گزارش_ویدیویی آیین اختتامیه نمایشگاه تجلی عبودیت
#آیتالله_رجبی
#آیتالله_فیاضی
#دکتر_معینیپور
و....
💡#اشراق_نیوز | اطلاعرسانی اخبار و رویدادهای فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی:
🆔 @eshragh_news
🔻استاد عبودیت عنوان کرد؛ تکنیکهای نقاشی را بدون هیچ استادی فرا گرفتم
🔸عضو هیئت علمی موسسه آموزش و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: کمکم تکنیکهای نقاشی را خودم و بدون هیچ استادی فرا گرفتم و به نقاشی طبیعت ایران روی آوردم.
🔹عبدالرسول عبودیت استاد فلسفه و کلام و از هنرمندان خوش ذوق در عرصه نقاشی طبیعت، در آیین اختتامیه نمایشگاه و نشست تخصصی تجلی عبودیت که در نگارستان اشراق برگزار شد، ضمن قدردانی از حضور اساتید و هنرمندان در این نمایشگاه و برپایی نمایشگاه به همت معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی گفت: اول انقلاب مرحوم علامه طباطبایی در گفتگویی که با تلویزیون داشتند و از ایشان پرسیده شد چطور شعر گفتید؟ فرمودند قوه خیال غلبه کرد.
🔸وی افزود: روی آوردن انسان به سمت هنر به دلیل همین غلبه قوه خیال است.
🔹عبودیت با اشاره به شروع کار خود در عرصه نقاشی اظهار داشت: من سال ۶۳ اینکار را رها کردم تا اینکه در سال ۱۳۸۳ برنامه لذت نقاشی از تلویزیون پخش میشد و دخترم مشتاق شد و ابزار نقاشی مرا از زیرزمین منزلمان آورد و من دوباره در مواجهه با این ابزار تشویق شدم و اینکار را از سر گرفتم و با استاد مصباح مشورت کردم که آیا به کار نقاشی ادامه دهم یا خیر که ایشان گفتند برای لطافت روح خوب است و من دوباره شروع به کار کردم.
🔸عبودیت ادامه داد: در ابتدای کار تکنیکها را فراموش کرده بودم که کمکم تکنیکهای نقاشی را خودم و بدون هیچ استادی فرا گرفتم و به نقاشی طبیعت ایران روی آوردم.
🔹وی همچنین با اشاره به انتخاب نام "تجلی عبودیت" برای این نشست و نمایشگاه گفت: این عنوان را در غیاب من انتخاب کردند که من خیلی موافق این عنوان نبودم اما به دلیل اصرار برگزارکنندگان این اسم باقی ماند وگرنه بنده عنوان "طبیعت زیباست" را برای آن انتخاب میکردم.
💡#اشراق_نیوز | اطلاعرسانی اخبار و رویدادهای فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی:
🆔 @eshragh_news
🔻دکتر معینی پور مطرح کرد؛
بدون کار هنری زبان گفتگو با مخاطب را از دست میدهیم/ توسعه فضای کار هنری در میان طلاب زبان گفتگوی ما با مخاطب را باز میکند
🔹معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اینکه میتوان فضای علمی عمیق در وسعت جهانی داشت و کار هنری هم انجام داد، گفت: به نظرم بدون کار هنری زبان گفتگو با مخاطب را از دست میدهیم.
🔸به گزارش روابط عمومی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی، دکتر مسعود معینیپور معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی در آیین اختتامیه نمایشگاه تجلی عبودیت که صبح امروز در نگارستان اشراق قم برگزار شد، گفت: من قریب به ۲۰ سال است که منتظر برپایی چنین جلسهای هستم. در واقع در سال ۸۲ که برای اولین بار خدمت استاد عبودیت رسیدم برای بحث در مورد اینکه چگونه فلسفه بخوانیم، آنموقع بود که متوجه شدم استاد عبودیت اهل هنر و نقاشی و خطاطی هستند، راجع به فضای علمی و کاری ایشان صحبت کردیم و سپس به ایشان گفتم چرا آثار هنریشان را در بیرون منتشر نمیکنند؟ ایشان گفتند شهرت برای من آفت دارد از این رو من از همان زمان منتظر چنین جلسهای هستم.
🔹وی افزود: هنگام ورود آیت الله رجبی، خدمت ایشان هم عرض کردم که تصور نمیکردم جلسهای را خدمت اهالی علم و فقه و علوم حوزوی برای اختتامیه نمایشگاهی از آثار طبیعت باشم.
🔸معینی پور خاطرنشان کرد: آنچه در ذهنیت اجتماعی ما وجود دارد، این است که طلبهها اهل هنر و ذوق نیستند و فضای هنری در آنها بروز و ظهور ندارد، البته گاهی منع فقهی و منع اخلاقی و اجتماعی اقتضا میکرد بروز و ظهور هنری وجود نداشته باشد.
🔹وی با اشاره به هدف برگزاری اين نمايشگاه بیان داشت: هدف ما از تشکیل این جلسه، تشویق طلبهها به سمت کار هنری بود و القای این نکته که میتوان فضای علمی عمیق در وسعت جهانی داشت و کار هنری هم انجام داد و به نظرم بدون کار هنری زبان گفتگو با مخاطب را از دست میدهیم.
🔸معاون فضای مجازی هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی افزود: متاسفانه طلبهها در کارکرد اجتماعی و در مواجهه با مخاطب، زبان مناسب با تحولی که در مخاطب در حال شکلگیری است، ندارند لذا اگر توسعه این فضاها در دستور کار محیطهای علمی مثل دفتر تبلیغات قرار گیرد و در فضای کار هنری اهتمام کنیم و این فضا توسعه پیدا کند زبان گفتگوی ما با مخاطب باز میشود.
🔹وی همچنین عنوان کرد: در بین طلبهها خوشنویسان، عکاسان و فیلمسازانی در تراز جهانی داریم که در جشنواره فیلم دینی اشراق که تا چهل روز دیگر برگزار میشود تاکنون هزار اثر مستند، فیلم کوتاه، داستانی، فیلمنامه و پژوهش از طلاب و کسانی که دغدغه تولید دینی دارند، به ما رسیده است.
🔸معینی پور در پایان گفت: تقاضا دارم هم در موسسه امام خمینی(ره) هم در فضاهای بزرگ حوزوی این آثار برای طلاب به نمایش گذاشته شود تا طلبهها با این فضای هنری آشنا شوند.
💡#اشراق_نیوز | اطلاعرسانی اخبار و رویدادهای فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی:
🆔 @eshragh_news
🔻 نگاه حکمرانی و تمدنی، همه چیز را سرجای خودش قرار میدهد...
در فلسفه، غلبهٔ خیال آفت است اما وقتی نگاه جامعه پردازانه داری، #هنر را ضروری خواهی یافت.
این موضوع در مورد سایر علوم هم جاری است. نگاه خشکِ کتابی، و تعلیم و تعلمی توانایی جامعه پردازی ندارد. اما عالِم(فقیه) حکمران دایره موضوعات و مسائل را گسترده تر میبیند.
#فقه_حکمرانی
#فلسفه_تمدنی
#تجلی_عبودیت
🌀 اندیشگان
@andishgan
4_5893226593660182635.mp3
1.35M
🗣 #عبدالکریم_سروش، از معنای بخشی مولانا به زندگی انسان مدرن میگوید:
ماهیان ندیده غیر از آب، پرس پرسان زهم که آب کجاست؟
#مولانا
#معنای_زندگی
#عصر_نیهیلیسم
▫️اندیشگان
https://eitaa.com/joinchat/3893887279C7b5cd95191
🖼 افراد در تصویر از راست به چپ: شهید مطهری، استاد محمدتقی شریعتی(پدر دکتر علی شریعتی)، شیخ محمدحسین مطهری(پدر استاد مطهری)، علامه سید محمد حسین طباطبایی
مکان: فریمان(زادگاه شهید مطهری)
🌿 یادی از پدر | استاد مطهری:
🔹چه مانعی دارد که من ذکر خیری از پدر بزرگوار خودم بکنم. از وقتی که یادم میآید (حداقل از چهل سال پیش) من میدیدم این مرد بزرگ و شریف هیچ وقت نمیگذاشت و نمیگذارد که وقت خوابش از سه ساعت از شب گذشته تأخیر بیفتد.
🔸... حداقل دو ساعت- و در شبهای جمعه سه ساعت- به طلوع صبح مانده بیدار میشود و حداقل قرآنی که تلاوت میکند یک جزء است؛ و با چه فراغت و آرامشی نماز شب میخواند!
🔹حالا تقریبا صد سال از عمرش میگذرد و هیچ وقت من نمیبینم که یک خواب ناآرام داشته باشد. همان لذت معنوی است که اینچنین نگهش داشته. یک شب نیست که پدر و مادرش را دعا نکند. یک نامادری داشته که به او خیلی ارادتمند است. شبی نیست که او را و تمام خویشاوندان و ذیحقّان و بستگان دور و نزدیکش را یاد نکند.
🔸 اینها دل را زنده میکند. آدمی که بخواهد از چنین لذتی بهرهمند شود، ناچار از لذتهای مادی تخفیف میدهد تا به آن لذت عمیقتر الهی معنوی برسد
📚احیای تفکر اسلامی، شهید مطهری، ص۱۰۰، با اندک تلخیص
از کانال استاد عربصالحی:
@arabsalehi_ir
▫️اندیشگان
https://eitaa.com/joinchat/3893887279C7b5cd95191
هدایت شده از KHAMENEI.IR
❤️ #آیات_فتح؛ #دعای_نصر | توصیه رهبر انقلاب به قرائت سوره فتح، دعای ۱۴ صحیفه سجادیه و دعای توسل برای پیروزی جبهه مقاومت
🖥 رسانه KHAMENEI.IR برای سهولت دسترسی مؤمنین، صوت این موارد را منتشر میکند.
🎙بشنوید👇
هدایت شده از KHAMENEI.IR
-200335616_-17568902.mp3
26.33M
🎧 قرائت اختصاصی دعای چهاردهم صحیفه سجادیه توسط حاج مهدی سماواتی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14030906_46402_1921k.mp3
10.56M
🎧 تلاوت اختصاصی سوره فتح توسط استاد کریم منصوری