پدرت را بشناس 1.mp3
8.42M
#تلنگر
رازِ تلاقیِ لیالی قدر، با ایام شهادت امیرالمؤمنین علیهالسلام، در چیست؟
ویژهی شهادت امیرالمؤمنین علیهالسلام
#پیشنهاددانلود
👇👇🇯🇴🇮🇳 👇👇
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️افشاگری #استاد_حسن_عباسی از پشت پرده مذاکرات #وین و سفرهای #ظریف به کشورهای حاشیه خلیج فارس
🔻نیّت ظریف و روحانی از پخش #فایل_صوتی برملا شد...
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️#قرارداد_با_امام_زمان_عج_در_شبهای_قدر
🎙با صداي شهيد حاج شيخ احمد ضيافتے كافے
قال امام صادق (ع):
مقدّرات در شب نوزدهم تعيين ، در شب بيست و يكم تأييد و در شب بيست و سوم ماه [رمضان] امضا ميشود.
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
13.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توصیهی خاتمی قبل از نمازجمعه به میرحسین چه بود؟/بازخوانی یک جلسه محرمانه در سال ۸۸
⭕️ سروری، عضو کمیته ویژه مجلس برای بررسی حوادث ۸۸ در گفتگو با خبرفوری:
🔹خاتمی در جلسه با ما خیلی متفاوت با موضوعگیریهایش صحبت کرد!
🔹توصیه خاتمی به میرحسین این بود که قبل از نمازجمعه نامه بنویسد به رهبری و نگذارد کار به نماز جمعه رهبری برسد.
🔹اگر خاتمی یکی از حرفهایی که به ما زد را در زمان اغتشاشات میگفت آبی بر آتش آن حوادث بود!
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
♨️چرا رهبر انقلاب جلوی برجام را نمی گیرد؟
✍مدرسی یان نوشت: در باب اختیارات و وظایف ولایت فقیه، اختلافاتی در بین فقها وجود دارد. اینکه ولایت فقیه در امور اجرایی دخالت کند یا نکند مورد بحث و اختلاف است. قانون اساسی جمهوری اسلامی اما همه سلایق یا نظرات را پوشش نمی دهد، بلکه آن نظری را پوشش می دهد که مانع دخالت رهبری در امور اجرایی است. اگرچه برخی از کارشناسان و فقها قائل به این هستند که حتی امور اجرایی نیز باید با نظر و دستور ولی فقیه پیش برود ولی قانون اساسی این را وظایف و اختیار دولت می داند.
🔸حضرت آیت الله خامنه ای(حفظه الله) به شدت پایبند به این سیستم و قانون اساسی است و مدام هم تأکید می کند بر رعایت قوانین و مقررات. ایشان دخالت رهبری در امور اجرایی را صحیح نمی دانند. بلکه وظیفه رهبری را مدیریت انقلاب و سیاست های کلان انقلاب می دانند. چنانچه یک مسئله اجرایی را باعث انحراف انقلاب بدانند ورود کرده و جلوی آن را می گیرند. سیاست رهبر انقلاب نسبت به برجام نیز بر همین مبناست.
🔹رهبر انقلاب خود در این باره تأکید می کنند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود. البتّه اگر چنانچه این شرایط و این خصوصیّات اجرا نشد، اِعمال نشد، وظیفهی رهبری این نیست که بیاید وسط و بگوید برجام نباید اجرا بشود. [البتّه]خود این، یک مقولهای است که وظیفهی رهبری در این جور مواقع اجرائی چیست. عقیدهی ما این است که در زمینههای اجرائی، رهبری نباید وارد میدان بشود و یک کاری را اجرا کند یا جلوی اجرای یک کاری را بگیرد، مگر آنجایی که به حرکت کلّی انقلاب ارتباط پیدا میکند؛ آنجا چرا، وارد میشویم، امّا در موارد دیگر نه. بنابراین نه، برجام را به آن صورتی که عمل شد و محقّق شد، بنده خیلی اعتقادی نداشتم و بارها هم به خود مسئولینِ این کار -به آقای رئیسجمهور، به وزیر محترم خارجه، به دیگران- همین را گفتهایم و موارد زیادی را به آنها تذکّر دادهایم.»
🔻سؤال این است پس وظیفه کیست جلوی این روند را بگیرد؟
🔹ممکن است من و شما علاقمند هستیم که رهبری این کار را انجام دهند، ممکن است برخی فقها هم این نظر را داشته باشند، اما ایشان نشان داده که خلاف قانون اساسی عمل نمی کند. طبق قانون اساسی امور اجرایی در اختیار دولت بوده و وظیفه نظارت و جلوگیری برعهده مجلس شورای اسلامی است. البته چنانچه رهبر انقلاب روزی احساس کردند که این روند منجر به انحراف کلی از انقلاب است حتماً ورود می کنند اما تاکنون تشخیص شان این است که اگرچه برجام خسارت محض است و سودی برای کشور نداشته ولی انحراف کلان از انقلاب نیست!
🔸به هر شکل نظارت بر دولت و دستگاه های اجرایی وظیفه مجلس است. متأسفانه مجلس قبلی علی لاریجانی که خود در شکل گیری برجام و این روند مقصر اصلی است و شریک دولت روحانی است و مجلس فعلی به ریاست محمدباقر قالیباف نیز در این زمینه موفق نشان نداده است. در زمان همین #مذاکرات_وین می بینیم که مجلس تعطیل است.
🔹متأسفانه خیلی از نهادها و دستگاه ها و مسئولین به وظایف خود عمل نمی کنند و عدم انجام وظیفه خود را هم به رهبری نسبت می دهند! بارها از یک حرف رهبری در زمینه دیگری سوءاستفاده کرده و آن را مبنای انفعال خود قرار داده و انفعال خود را توجیه می کنند. در مسئله استیضاح همین را دیده ایم که مجلسی ها می گفتند چون رهبری گفت «دولت ها باید تا روز آخر محکم کار کنند» پس ما استیضاح نمی کنیم! حال آنکه رهبری دیپلمات نیست و چنانچه درباره استیضاح روحانی نظری می داشتند به صراحت می گفتند. اتفاقاً در همان سخنرانی هم گفتند مجلس اهرم هایی دارد که می تواند از آنها استفاده کند.
🆔 @modaresian
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
⁉️ چگونه می شود که وقتی انسان خودش را شناخت بعد می تواند خدا را بشناسد؟ چه رابطه ای بین شناخت خودش و خدا وجود دارد؟
#خود_شناسی_و_خدا_شناسی
🔰 پاسخ
🔸 انسان بزرگ ترین آیه و نشانه خداوند متعال است پس هرچه این نشانه عظیم که خودش باشد را بشناسد پی به عظمت خدا برده و او را بیشتر می شناسد.
✍ در نفس انسان صفات الهی بصورت بالقوه و محدود و عرضی وجود دارد لذا خداوند که عالم است انسان نیز می تواند عالم شود یا خداوند که قادر و رحمان و رحیم است انسان نیز می تواند اینگونه شود.
👈 پس هر چقدر که ما انسان را بیشتر بشناسیم؛ میتوانیم ذات و صفات خداوند را هم بهتر بشناسیم.
🔹 حالا اگر انسان حتی بخواهد جسم خودش را نیز بشناسد آنقدر لطافت ها و ظرافت هایی که در جسم و آناتومی انسان وجود دارد که به سادگی می تواند پی به لطافت، حکمت و قدرت... پی ببرد.
👇وقتی عقل و قلب انسان مطالعه شود؛ انسان بیشتر آینه ی تمام نمای خداوند دیده می شود.
🍃 وقتی به نفس ( روح) انسان می رسیم هر چقدر آن را بیشتر بشناسیم بیشتر پی به عظمت خداوند که خالق انسان است می بریم.
♻️ در حقیقت اگر ظرفیت هایی که نفس انسان دارد به فعلیت برسد خواهیم دید که نزدیک ترین شخص به خداوند، انسان خواهد بود. و آن وقت است که خلیفه خدا خواهد بود و این انسانی که فانی فی الله شود باقی بالله خواهد بود.
✅ پس انسانی که آیینه تمام نمای خداوند است هرچه بیشتر شناخته شود هم ذات و هم صفات خداوند بیشتر شناخته می شود.
🌴 لذا در آن روایت هم می فرماید: من عرف نفسه فقد عرف ربه
پس «عرف نفسه» مهم است تا خدا شناخته شود.
📚 بیانات استاد محمدی شاهرودی
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour