eitaa logo
#حکیم_الحکما/#طبیب_الاطبا
8.4هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
5هزار ویدیو
73 فایل
🍃بسمه تعالی 🍃 💫✨ضمن خوشامد گویی به شما عزیزان 👌⚜آرزوی شادکامی،سلامت،زیبایی وارامش شما بزرگواران را داریم. .( مدیریت کارشناس طب سنتی) روغن تقویتی،رنگ موی طبی،طراحی لباس ودیگر سفارشات👆 🍃ومن الله التوفيق🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خدا انسان را نه مثل حیوانات، که متمدن آفرید 🔻جلسۀ چهارم دوره رایگان روایت خلقت مهمترین «جنگ روایت‌ها» اینجاست: ⁉️ انسان اولیه: یک موجود وحشی و بدوی یا پیامبر خدا؟ ⁉️ آیا انسان‌ها خط، زبان و غذا را اتفاقی کشف کردند؟ یا خداوند به او تعلیم داده است؟ ⁉️ چرا غربی‌ها اصرار دارند که انسان اولیه یک موجود وحشی بوده؟ 🍃🍃🍃 https://eitaa.com/ashyaneyymehrkhorshid مرکز مشاوره مجازی آشیانه مهر خورشید 👆👆 https://eitaa.com/joinchat/3156214532Cd38f640586 نوبت دهی حضوری و آنلاین مرکز مشاوره مهر خورشید 👆 🍃🍃🍃 کمک به امور خیر ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۸۱۲۵۹۴۴ به نام معصومه صفایی ( بیکران ) فروشگاه 👈👈 🔆❎ @froshgahgolyas 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
34.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴درمان بیماری ام اس با ضمانت نامه کتبی؟! در این ویدیو با حضور دکتر رضایی زاده در مورد اینکه در حوزه پزشکی با توجه به شرایط محیطی مختلف بیماران نمی توان به طور قطعی در مورد درمان این بیماری صحبت کرد اما در طب سنتی می توان با کنترل علائم در بهبود بیماری و کیفیت زندگی شخص کمک کنیم صحبت می کنیم. 🍃🍃🍃 https://eitaa.com/ashyaneyymehrkhorshid مرکز مشاوره مجازی آشیانه مهر خورشید 👆👆 https://eitaa.com/joinchat/3156214532Cd38f640586 نوبت دهی حضوری و آنلاین مرکز مشاوره مهر خورشید 👆 🍃🍃🍃 کمک به امور خیر ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۸۱۲۵۹۴۴ به نام معصومه صفایی ( بیکران ) فروشگاه 👈👈 🔆❎ @froshgahgolyas 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🌸🍂🌸🍂 ✅دمنوش زرشک از خواص تا منع مصرف ✔️دمنوش زرشک ادرارآور و خلط آور است و دهان را نیز خوشبو می‌کند ✔️ این دمنوش تصفیه‌کننده و ضدعفونی‌کننده خون و منقبض کننده عروق است. ✔️زرشک، تقویت‌کننده قلب و کبد و صفرا آور است. ✔️ دم‌کرده زرشک، بی‌اشتهایی را برطرف می‌کند و فشارخون را کاهش می‌دهد. ❌موارد منع مصرف دمنوش زرشک زنان باردار باید از مصرف دمنوش زرشک خودداری کنند. مصرف طولانی و زیاد زرشک و فرآورده‌های آن سبب ناراحتی معده و روده می‌شود. استفاده بیش از حد این دمنوش، مانع جذب ویتامین B در بدن می‌شود. نوشیدن دمنوش زرشک برای مبتلایان به سرفه‌های خشک مضر است. دمنوش زرشک ممکن است با آنتی بیوتیک‌ها تداخل ایجاد کند و تأثیر آن‌ها را کاهش دهد؛ این دمنوش می‌تواند اثر دارو‌های رقیق‌کننده خون مانند آسپرین را کم کند. زرشک ممکن است باعث افزایش اثر آنتی‌هیستامین‌ها شود. این گیاه فشارخون را کاهش می‌دهد، بنابراین می‌تواند اثر دارو‌های فشار خون را افزایش دهد. 🔗منبع : دانشکده طب سنتی شهید بهشتی 🍃🍃🍃 https://eitaa.com/ashyaneyymehrkhorshid مرکز مشاوره مجازی آشیانه مهر خورشید 👆👆 https://eitaa.com/joinchat/3156214532Cd38f640586 نوبت دهی حضوری و آنلاین مرکز مشاوره مهر خورشید 👆 🍃🍃🍃 کمک به امور خیر ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۸۱۲۵۹۴۴ به نام معصومه صفایی ( بیکران ) فروشگاه 👈👈 🔆❎ @froshgahgolyas 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
✅کاهو ✍مصرف كاهو همراه با سركه به صورت سالاد نیم ساعت قبل از غذا، اشتها را در افراد و کودکان با مزاج گرم و خشک –که استعداد بی اشتهایی دارند- تحريك مي‌كند. زياده‌روي در مصرف كاهو می تواند مخصوصا در افراد سرد مزاج باعث سردي، پف‌آلودگي صورت، ورم بدن، درد و تورم مفاصل، آبريزش بيني و دهان، شل شدن بدن، رفلاكس و نفخ، فراموشي و ضعف بينايي شود. در اين موارد توصيه مي شود از كاهو پرهیز کرده یا آن را در مقادیر کم، همراه با پودر زيره، نعناع، كمي عسل، شيره انگور يا سكنجبين شيرين مصرف كنند. كاهو سكنجبين يكي از بهترين و مفيدترين خوردنی های میان وعده در طب سنتي مخصوصا در فصل بهار و تابستان است. 🍃🍃🍃 https://eitaa.com/ashyaneyymehrkhorshid مرکز مشاوره مجازی آشیانه مهر خورشید 👆👆 https://eitaa.com/joinchat/3156214532Cd38f640586 نوبت دهی حضوری و آنلاین مرکز مشاوره مهر خورشید 👆 🍃🍃🍃 کمک به امور خیر ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۸۱۲۵۹۴۴ به نام معصومه صفایی ( بیکران ) فروشگاه 👈👈 🔆❎ @froshgahgolyas 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لاغرکردن شکم. درمان نفخ روده 👤حکیم خیراندیش 🍃🍃🍃 https://eitaa.com/ashyaneyymehrkhorshid مرکز مشاوره مجازی آشیانه مهر خورشید 👆👆 https://eitaa.com/joinchat/3156214532Cd38f640586 نوبت دهی حضوری و آنلاین مرکز مشاوره مهر خورشید 👆 🍃🍃🍃 کمک به امور خیر ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۸۱۲۵۹۴۴ به نام معصومه صفایی ( بیکران ) فروشگاه 👈👈 🔆❎ @froshgahgolyas 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🔴آیا زود خسته می شوید؟؟ پس بخوانید! از مصرف موادی قندی مانند شکر؛ شیرینی و کیک که باعث افزایش قند خون و سپس افت شدید سطح قند خون می شوند؛ پرهیز شود و به جای آن از مویز٫ شیره انگور؛ کاهو و سکنجبین؛ ماءالعسل مرکب و جلاب عسلی ( بر اساس تشخیص مزاج فرد توسط متخصص طب سنتی) در رژیم غذایی خود استفاده کنید. ✔️ آبمیوه ها و سبزیجات تازه و پخته را در رژیم غذایی گنجانده شوند. ✔️ از انجام ورزش روزانه متعادل و سبک غافل نشوید. ✔️گرفتن ماساژهای ریلکس کننده؛ به علت بالا بردن میزان گردش خون در رفع خستگی موثر است. بین صرف شام و زمان خواب حداقل سه ساعت فاصله باشد. از پرخوری در وعده شام پرهیز کنید. ✔️ از آن جا که خستگی مزمن گاهی با افسردگی نیز در ارتباط است از چهار عرق: بیدمشک؛ گلاب؛ نسترن و بادرنجبویه شب ها قبل از خواب استفاده کنید. اگر مکمل های حاوی جینسینگ در جهت کاهش خستگی مصرف می کنید آن را قبل از خواب مصرف نکنید چون باعث ایجاد اختلال در خواب می گردد. 🍃🍃🍃 https://eitaa.com/ashyaneyymehrkhorshid مرکز مشاوره مجازی آشیانه مهر خورشید 👆👆 https://eitaa.com/joinchat/3156214532Cd38f640586 نوبت دهی حضوری و آنلاین مرکز مشاوره مهر خورشید 👆 🍃🍃🍃 کمک به امور خیر ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۸۱۲۵۹۴۴ به نام معصومه صفایی ( بیکران ) فروشگاه 👈👈 🔆❎ @froshgahgolyas 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🌸🌸🌸 🔴 بایدها و نبایدهای هنگام خشم و عصبانیت ✔️خشم و غضب باعث افزایش حرارت بدن می شود. برای افراد گرم و خشک یا با غلبه صفرا زیان دارد. بروز خشم زیاد باعث هدر رفتن حرارت غریزی بدن و سردی غیرطبیعی مزاج در درازمدت می گردد و رنگ رخسار را زرد می کند. ✔️افرادی که بیشتر خشمگین می شوند معمولا مزاج غیرطبیعی گرم و یا ضعف دارند. پرهیزهای هنگام خشم: ادویه تند و تیز ( زنجبیل- فلفل- و خردل) غذاهای بسیار گرم مثل عسل کهنه- مغزها مثل پسته- سیرو پیازخام- خرمای خشک. نوشیدنی های گرم و داغ( چای- قهوه- نسکافه) فست فودها و غذاهای آماده یا حاوی نگهدارنده. خوراکی های گرم و چرب ( حلوا ارده- سرخ کردنیها) ترشی های غیرطبیعی و هر غذای با مزه ترش شدید شب زنده داری توصیه ها در خشم : تمرینات کنترل ذهن. مصرف خیار- کدو- کاهو-گشنیز- هندوانه. کمی شربت خنک( نه شربت یخ) مثل شربت به 🍃🍃🍃 https://eitaa.com/ashyaneyymehrkhorshid مرکز مشاوره مجازی آشیانه مهر خورشید 👆👆 https://eitaa.com/joinchat/3156214532Cd38f640586 نوبت دهی حضوری و آنلاین مرکز مشاوره مهر خورشید 👆 🍃🍃🍃 کمک به امور خیر ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۸۱۲۵۹۴۴ به نام معصومه صفایی ( بیکران ) فروشگاه 👈👈 🔆❎ @froshgahgolyas 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🌾🌿 مُربا 🔸مربا در لغت به معنی تربیت شده،تربیت یافته و هرچیز پرورده را می گویند. در اصطلاح هر چیزی که آن را در عسل پرورانده باشند، 🔸مازیانه،مازیاره،مازیاری،ربید،رچال،لیجار و مربا می گویند. به مربای دوشاب یا شیره انگور «ریچار» هم گفته می شود. 🔸روایات مختلفی در مورد وجه تسمیه(نامگذاری) مربیات و انبه جات وجود دارد. به نقلی مربیات را در قدیم انبه جات می گفتند؛زیرا میوه انبه را که از درختی هندی است اَنبَج می گفتند. آن را مربا می کردند و به عراق می بردند؛چون مورد استقبال مردم قرار گرفته بود و وقتی مردم نامش را می پرسیدند،آن را اَنبَج می گفتند؛بنابراین،نام اَنبَج به کل مرباها تعمیم داده شد و مربیات به انبه جات شهرت یافت،ولی برخی اعتقاد دارند که انبه جات، مرباهایی هستند که در آن ها چیزهایی را با عسل یا غیر عسل مخلوط کرده اند؛به گونه ای که کاملا درهم ادغام و یک دست شده اند؛ 🔸مثل جَلَنجَبین وخمیر بنفشه.مرباهانیز چیزهایی هستند که با عسل یا غیر عسل آمیخته شده اند؛به نحوی که هر کدام قوت ها و خواص یکدیگر را کسب کرده باشند،ولی کاملا با یکدیگر آمیخته نشده باشند؛ مثل مرباهای هلیله و زنجبیل. بعضی اَنبه جات و مربیات را مترادف یکدیگر می دانند. 🔸مربا را از میوه تر یا خشک یا پوست یا گل میوه یا ریشه گیاه یا دیگر اجزای گیاه تهیه می کنند. در ادامه،علت مربا کردن مواد مختلف بیان شده است. 🔸با مربا کردن میوه هایی مثل سیب و به،مقداری از رطوبت میوه در آن باقی مانده و در مواردی که تازه آن ها در دسترس نیست می تواند به عنوان جایگزین مصرف شود. 🔸در مورد میوه هایی مثل هلیله،مربا کردن موجب از بین بردن طعم بد و نامطبوع آن ها می شود و تا حدی آن ها را خوش طعم می کند. 🔸در مواردی مثل مربای ترنج،جرم پوست ترنج غلیظ و غیر قابل خوردن است که مربا کردن آن موجب نرم شدن جرم آن می شود و آن را قابل خوردن می کند. 🔸در مواردی مثل گل بنفشه که حفظ خواص و قوت مواد برای مدت طولانی برای ما مهم است،مربا کردن،به ویژه با عسل می تواند موجب حفظ قوت مواد،و مانع خرابی و فاسد شدن آن ها شود. 🔸مصرف مواد مربا شده آسان و مطبوع است،به خصوص برای افرادی که به دلیل ضغف قوت یا مصرف زیاد داروها،از مصرف دارو بیزار شده اند. 🔸اگرچه هریک از اجزای مورد استفاده میوه در مربا بعد از مربا شدن با قبل از آن تفاوتی نمی کند،ولی به دلیل آمیختگی با عسل و افاویه(داروهای معطر خوش بو که طبیب با آن بیماران را معالجه کند(بحرالجواهر،دهخدا). ادویه خوش بو را نامند که در اطعمه و اشر به داخل می کنند؛مانند میخک و دارچین(مخزن)) با آن ها،قوت های دیگری را نیز کسب می کنند؛ 🔸مثل: تقویت معده؛ تنقیه و پاکسازی مواد زاید و رطوبت های باقیمانده از غذاهای قبلی؛ خوشبو کردن رائحه دهان؛ تقویت باه(نیروی جنسی)،مثل مربای زنجبیل؛ روش های مختلفی برای تهیه انواع مرباها وجود دارد. هدف از تهیه این مجموعه بیان روش تهیه مربا با طبق منابع طب سنتی ایرانی است. برخی از مرباها با افاویه ای(دواهای خوش بو) درست می شود که امروزه ممکن است به راحتی در دسترس نباشند. نکات جالبی در بررسی روش تهیه مرباها وجود دارد که در ادامه بیان می شود. 🔸ظرف پخت مربا در اکثر منابع،ظروف سنگی است. نگهداری مرباها باید در ظروف چینی یا سبوچه (کوزه کوچک را می گویند).لعابدار باشد. 🔸پس از تهیه،سطح بیرونی ظروف نگهداری مرباها به مدت چهل روز باید با آب سرد شسته شود جز ظرف مربای بالنگ. 🔸برای تهیه مربا از میوه هایی مثل آلو که چندان آب دار نیستند شربت عسل استفاده شده باید رقیق باشد. 🔸بهتر است اَفاوِیه(دواهای خوشبو) مثل زعفران،هل،میخک،دارچین و مشک را بکوبند و در کیسه کتانی بریزند و در مربا بیندازند. سپس ساعت به ساعت کیسه را بمالند و لفشارند تا قوت ادویه به مربا باز داده شود. ✅ برخی مرباها که در کتاب قرابادین کبیر ذکر گردیده و خواصی برای حفظ الصحه دارند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم: 🍃🍃🍃 https://eitaa.com/ashyaneyymehrkhorshid مرکز مشاوره مجازی آشیانه مهر خورشید 👆👆 https://eitaa.com/joinchat/3156214532Cd38f640586 نوبت دهی حضوری و آنلاین مرکز مشاوره مهر خورشید 👆 🍃🍃🍃 کمک به امور خیر ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۸۱۲۵۹۴۴ به نام معصومه صفایی ( بیکران ) فروشگاه 👈👈 🔆❎ @froshgahgolyas 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🍒مربای آلبالو 🔸قَراصِیا یا جَراسِیا نوعی میوه است که نوع ترش آن را آلبالو و نوع شیرین آن را گیلاس می گویند. آلبالو به واسطه ترشی خود موجب تقطیع فضول بلغمی(پخته شدن و تکه تکه شدن بلغم) می شود؛بنابراین، برای افراد با معده بلغمی مفید است. روش تهیه 🔸آلبالو را بشویید. دم و هسته اش را بگیرید و در ظرف بریزید. سپس روی شعله با حرارت ملایم بگذارید تا آب خودش را پس بدهد. پس از آن،عسل را بریزید و آن را بجوشانید تا آلبالوها پخته و شهد آن غلیظ و مربا شود. مربای آلوچه 🔸رفع تشنگی و دفع صفرا می کند. طبع را نرم می سازد. حرارت را کم می کند و مناسب گرم مزاجان است. روش های مختلفی برای طبخ آن ذکر شده است و در تهیه آن می توان از آلوی تازه و خشک یا هر دو استفاده کرد. روش تهیه 🔸آلوچه سلطانی یا بخارایی را به میزان دلخواه شسته و در دیگ سنگی بریزید و دو سه جوش بدهید تا نیم پخت شود. سپس آن را از روی شعله بردارید و برای بار دوم با عسل بپزید تا قوام بیاید. جُلاب در این مربا باید رقیق باشد. اگر می خواهید از آلوی خشک مربا درست کنید،سه روز آن را در آب بخیسانید و سپس در تهیه مربا طبق دستور به کار ببرید. نیازی به تعویض آب آن نیست. فقط در جای خنک نگه داری شود. می توان آلوها را هم به شکل درسته مربا کرد و هم بعد از پخت مرحله اول با آب،آن ها را از صافی رد کرد و پوست و هسته آن را گرفت و مرحله دوم پخت را طبق دستور انجام داد. مربای آمُله(املج) 🔸مقوی(تقویت کننده) قلب و معده و دماغ است. منافع آن مانند منافع مربای هلیله است،اما اثر آن در افزایش حافظه زیادتر از هلیله است. در قطع نزف الدم(خون ریزی ها) نافع است. همچنین مُلین است. روش تهیه آن به چند طریق ذکر شده است که ساده ترین آن ها در اینجا ذکر می شود. طرز تهیه: 🔸آمله پاک کرده را یک هفته در آب تمیز بخیسانید و در شربت عسل بپزید تا قوام بگیرد. 🔸آمله های رسیده و درشت را انتخاب کنید و با شی ء نوک تیزی زخم های متعدد بر سطح بیرونی آن ایجاد کنید و خوب شست و شو دهید. بعد آن را در آب صاف ریخته و بپزید. سپس در آبکش بریزید تا آب آن کاملاً خارج شود. باقیمانده رطوبت آن را با پارچه کرباسی بگیرید. عسل که خیلی غلیظ نباشد،روی آن بریزید و با حرارت کم بپزید تا شیره در جرم آن نفوذ پیدا کند و غلیظ شود. 🔸از روی آتش بردارید در ظروف چینی یا سبوچه لعابدار نگهداری کنید. بعد از یک هفته یا بیشتر به ظرف نگهداری مربا سر بزنید؛اگر رطوبتی از جرم امله خارج شده و شیره مربا را رقیق کرده باشد،بار دیگر با حرارت کم چند جوش دهید تا شیره غلیظ شود و دوباره در ظرف نگهداری مربا بریزید و نگه دارید. در بیشتر مرباها مصرف جرم مربا توصیه می شود،اما مصرف شیره مربا چندان توصیه نمی شود. در صورت تمایل به مصرف،یک تا دو عدد آن را با گلاب شسته و با آنچه مناسب باشد از طباشیر و مصطکی و دانه های هل و تخم گشنیز و ... تناول کنید. روش دوم 🔸آمله های سالم و بدون شکاف و بسیار خوب را مدت هفت روز در آب سرد بخیسانید تا نرم شوند و آب زیادی به خود بکشند و آماسیده شوند.آن ها را بپزید؛یک بار در آب صاف و یک بار در عسل که بسیار غلیظ نباشد و ادویه خوش بوکننده در آن باشد. برای بار سوم با آب بجوشانید تا دو غلت بزند. سپس آن را در ظرفی ریخته و عسل و ادویه خوشبو به آب آن اضافه کرده و مصرف نمایید. 🍍مربای آناناس 🔸مقوی دل،مفرح و نافع خفقان است 🔸پوست ضخیم بیرونی آناناس و قسمت سفت درونی آن را پاک کنید و میوه میانی رسیده آن را ورق ورق برش بزنید،سپس قسمت سفت درونی را که جدا کرده بودید برش طولی بزنید. ظرف مناسبی را انتخاب کنید و این قسمت های سفت را در کف ظرف بچینید و روی آن برش های میوه آناناس را بچینید. مقدار کمی آب در ظرف بریزید و درب ظرف را محکم بسته و در با خمیری از آرد دهانه ظرف را محکم کنید و با حرارت کم بپزید تا میوه ها نرم شوند،سپس میوه ها را از ظرف درآورده قسمت سفت درونی را که ته ظرف بود دور بریزید. سپس شربتی از عسل یا نبات شکر سرخ درست کنید و با گلاب و ادویه مثل مشک و عنبر معطر کرده و میوه های پخته شده آناناس را به آن اضافه کنید  و چند جوش دهید تا شیره در آن نفوذ کند. سپس در ظرف مناسبی بریزید،اگر چاشنی دار خواستید،مقداری آب لیمو ترش موقع قوام آوردن شربت به آن اضافه کنید. •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•   🍃🍃🍃 https://eitaa.com/ashyaneyymehrkhorshid مرکز مشاوره مجازی آشیانه مهر خورشید 👆👆 https://eitaa.com/joinchat/3156214532Cd38f640586 نوبت دهی حضوری و آنلاین مرکز مشاوره مهر خورشید 👆 🍃🍃🍃 کمک به امور خیر ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۸۱۲۵۹۴۴ به نام معصومه صفایی ( بیکران ) فروشگاه 👈👈 🔆❎ @froshgahgolyas 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🌸🌾 📌 🟠 زمانی که نوزاد دچار زردی شده و پس از گذشت حدود 40 روز از تولد وی و مصرف قطره بیلی ناستر برای نوزاد و مصرف عرقیاتی همچون کاسنی و شاهتره و اسفرزه توسط مادر، اما همچنان زردی نوزاد برطرف نشده از تدابیر زیر جهت این مورد باید بهره جست؛ ↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇 🟠 اولاً حجامت لاله گوش، از عوارض مغزی که می تواند در اثر افزایش زردی اتفاق بیافتد جلوگیری می کند و در کنار حجامت باید اصلاح وضع تغذیه مادر و شیر وی صورت گیرد. 🟠 به نوزاد هم باید ترنجبین و شیرخشت داده شود. یک قاشق مرباخوری ترنجبین در یک استکان آب جوش حل کرده و صاف کنید و در طول روز هر روز به نوزاد بدهید. شیر خشت هم به همین میزان داده شود.  🟠 مادر نوزاد هر روز یک قاشق غذاخوری مغز فلوس را در آب جوش حل کرده و میل کند. 🟠 ضمناً 100 گرم گل بنفشه را در آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید و سپس داخل لگن بریزید و نوزاد را داخل آن قرار دهید. سر را با دست بالا نگه دارید و حدوداً هر روز یک ربع این کار را تکرار کنید تا زردی به کلی برطرف شود. ✍ منبع: کتاب خفی اسئله و اجوبه جلد اول 🍃🍃🍃 https://eitaa.com/ashyaneyymehrkhorshid مرکز مشاوره مجازی آشیانه مهر خورشید 👆👆 https://eitaa.com/joinchat/3156214532Cd38f640586 نوبت دهی حضوری و آنلاین مرکز مشاوره مهر خورشید 👆 🍃🍃🍃 کمک به امور خیر ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۸۱۲۵۹۴۴ به نام معصومه صفایی ( بیکران ) فروشگاه 👈👈 🔆❎ @froshgahgolyas 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🍂🍁🍂🍁 💠 امام صادق علیه السلام می فرمایند: خداوند مس را برای ساخت ظروف و طلا و نقره را برای معاملات خلق کرده. 📚توحید مفضل جلد1صفحه 85 🍃🍃🍃 https://eitaa.com/ashyaneyymehrkhorshid مرکز مشاوره مجازی آشیانه مهر خورشید 👆👆 https://eitaa.com/joinchat/3156214532Cd38f640586 نوبت دهی حضوری و آنلاین مرکز مشاوره مهر خورشید 👆 🍃🍃🍃 کمک به امور خیر ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۸۱۲۵۹۴۴ به نام معصومه صفایی ( بیکران ) فروشگاه 👈👈 🔆❎ @froshgahgolyas 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
💠 احیا و ساخت بومی توسط حامیان را تبریک می گویم. ✍🏻 حکیم دکتر روازاده ⚠️ تذکر مهم: تفاوت عملکرد گهواره بومی ایران با نی نی لای لای (کری یر)؛ در گهواره های بومی ایران نوزادی که روی گهواره خوابیده است حرکت راست به چپ دارد که باعث آرامش نوازد می گردد. ⬅️ ولی در نی نی لای لای، نوزاد را به سمت بالا و پایین حرکت می دهند که این نوع قرار دادن کودک در کری یرهایی که حرکت جلو به عقب دارند و کودک با نشستن در آنها به‌گونه‌ای قرار می‌گیرد که سر معده زاویه‌دار خواهد شد، از جمله علت رفلاکس شیرخواران است. 🍃🍃🍃 https://eitaa.com/ashyaneyymehrkhorshid مرکز مشاوره مجازی آشیانه مهر خورشید 👆👆 https://eitaa.com/joinchat/3156214532Cd38f640586 نوبت دهی حضوری و آنلاین مرکز مشاوره مهر خورشید 👆 🍃🍃🍃 کمک به امور خیر ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۸۱۲۵۹۴۴ به نام معصومه صفایی ( بیکران ) فروشگاه 👈👈 🔆❎ @froshgahgolyas 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨