هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
SedayeEnghelab-NimNegah03-06-16.mp3
8.24M
📢#صدای_انقلاب
💠نیم نگاه
💠تعریف وفاق چیست؟
✍دکتر مهدی سعیدی
جریان شناس سیاسی
🎙این روزها کلیدواژه «وفاق» به یکی از پربسامدترین واژههای سیاسی کشور بدل شده است. رئیسجمهور منتخب مردم با انتخاب عنوان «دولت وفاق» تلاش کرده است خود را فراتر از جناحبندیهای موسوم سیاسی کشور نشان دهد...
#نیم_نگاه
#وفاق
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
💢بسیجی بودم، هستم و خواهم بود!
🔹مسعود پزشکیان دیروز ۱۷ شهریور ماه در بازدید از فعالیتهای زیربنایی و زیرساختی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) بیان کرد: «ما هم جزء شما بوده و هم بسیجی بوده، هستیم و خواهیم بود. این نگاه بسیجی به معنای واقعی میتواند مملکت را نجات دهد. ان شاءالله دست به دست هم داده و کاری کنیم که مردم ما به شما، ما و نسلی که رفتند و جان دادند و زندگی خود را گذاشتند تا استقلال و آزادی را برای ما بیاورند، افتخار کنند.» چرایی بسیجی بودن و تداوم آن در سبک مدیریتی و رفتاری رئیس جمهور دراین بازدید و در ادامه صحبت کاملاً شفاف، عمیق و با ذکر مصداق تصریح شده است: «باید جلسهای با بچههای بسیج برای ساختن یکسری مدارس برگزار کنیم. ما تجربه موفقی برای ساخت خانههای بهداشت به شکل بسیجی در تبریز داریم. در عرض شش ماه بالغ بر ۶۰۰ خانه بهداشت را با همین شیوه ساختیم. ما فقط مصالح میدادیم، ولی مردم کمک میکردند. بچهها کار میکردند. مهندسان داوطلبانه کار میکردند. بنده تصور میکنم اگر جلسهای برگزار کنیم، میتوانیم تمام مشکل مدارس را در مناطق محروم برطرف کنیم.»
🔸بدون تردید لزوم کار جهادی با تأکید بر شب و روز نشناختن، خستگیناپذیری، بی مزد وبی منت کار کردن و اجتناب از کنترل از راه دور، توجه به ظرفیتهای بزرگ کشور و شناخت داشتهها، استعدادها و ظرفیتهای قابل به فعلیت رسیدن، داشتن همت بلند با دنبالگیری و جدیت موردنیاز و مداوم، تکیه بر توان داخلی کشور، بهرهگیری از کارشناسان مؤمن، متعهد، صادق و انقلابی، پیگیری مسئله عدالت در ارائه راهکارهای اجرایی، مراقبتها و تأثیر آن در کاهش شکاف اجتماعی، مجموعه ویژگیهای در هم تنیده و به هم پیوستهای است که در فرهنگ و روحیه بسیجی یافتشدنی است. بدیهی است که تحقق این خصوصیات در نوع رفتار، تداوم و نتیجه کار مشخص میشود. برای نمونه، ساختن ۶۰۰ خانه بهداشت در عرض شش ماه از جمله این موارد به شمار میآید. نکته نهایی و قابل تأکید این است که مهمتر از پیام چرایی «بسیجی بودم، هستم و خواهم بود» از سوی رئیس محترم جمهور، پیامی راهبردی به زیر مجموعه از وزیران گرفته تا پایینترین مناصب دولتی است. قطعاً رمز موفقیت، پیشبرد سریع و هدفمند امور در بهکارگیری و پایبندی به روحیه بسیجی بودن است که البته ضمانت تحقق این راهبرد نیز در گرو انتخاب همکاران خوب با توجه به تأکیدات رهبر معظم و فرزانه انقلاب اسلامی در سه بازه زمانی قبل از انتخابات (عید غدیر) و بعد از انتخابات روز تنفیذ و نیز در هفته دولت سال جاری است.
#حرفروز
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
🟢عبور از قبیلهگرایی و دوقطبیسازی؛ کلید کمک به دولت در عبور از چالشها
🔹 #دولت_چهاردهم در بدو شروع خدمت با چالشهای اقتصادی از جمله تورم، نوسانات ارز و کاهش درآمدهای نفتی و همزمان وقوع برخی تحولات منطقهای مانند حواشی اخیر شکل گرفته در رابطه با کریدور #زنگزور و فتنه جدید آمریکاییها برای افزایش دایره تحریمها روبرو شده است، در اینچنین شرایطی برای غلبه بر این چالشها و پیشبرد اهداف #برنامه_هفتم_توسعه که مورد تاکید رهبر فرزانه انقلاب(حفظهالله) است، دولت بیش از هر زمانی نیازمند همراهی و هم افزایی تمام افراد و جریانات دوستدار انقلاب اسلامی است.
🔹با عنایت به این نکته و نظر به شروع فعالیت دولت چهاردهم و تاکیدات موکد رهبر معظم انقلاب(حفظهالله) در رابطه با اهمیت حمایت از دولت جدید در مسیر پیشبرد مسائل و اولویتهای اساسی کشور، ضرورت تعامل نیروهای انقلابی خصوصا نخبگان با دولت جدید، بهعنوان یکی از موضوعات کلیدی در مسیر پیشرفت کشور مورد توجه قرار گرفته است.
🔹بر کسی پوشیده نیست که این دولت با شعار #وفاق_ملی و همگرایی تشکیل شده و در شرایطی پیچیده از نظر داخلی و خارجی فعالیت خود را آغاز کرده است. پیچیده از این باب که امروز انبوهی از مطالبات و اولویتهای اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی، در کنار لیست بلند بالایی از تحریمها و فشارهای بینالمللی پیش روی دولت قرار دارد و طبیعتاً حل و فصل آنها جز از طریق همکاری و همراهی همه نخبگان صاحب تخصص کشور خصوصا بدنه نخبگانی جبهه انقلابی از جمله اقشار تخصصی #بسیج ممکن نیست.
🔹دقت کنیم که رهبر معظم انقلاب در بیانات اخیر موفقیت رئیس جمهور چهاردهم را موفقیت همه خواندند و بر ضرورت همکاری همهجانبه با دولت در راستای دستیابی این دولت به موفقیت تأکید کردند و فرمودند: «باید همه به رئیسجمهور منتخب در ادای وظایف کمک کنیم.» این جمله بهوضوح یک #توصیه_راهبردی و نشاندهنده اهمیت و ضرورت عبور دوستداران حقیقی انقلاب از هرگونه #قبیلهگرایی و #دوقطبیسازی و تمرکز بر حمایت و تقویت قوه مجریه در مسیر خدمت به انقلاب و ملت است.
🔹خوشبختانه رئیس جمهور محترم نیز بر این نکته باور دارد که نیروهای انقلابی در حوزههای گوناگون از جمله نظامی، فرهنگی و اقتصادی و البته علمی تجربههای ارزشمند و گرانبهایی دارند که هر یک از آنها به نوبه خود میتواند نقش مؤثری در حل مسائل کشور ایفا کنند.
🔹همچنین، این نیروها میتوانند در کاهش تنشهای اجتماعی و بازسازی اعتماد عمومی و تولید سرمایه اجتماعی نقش مؤثری ایفا کنند. همکاری نخبگان متخصص انقلابی با دولت در رفع مشکلات معیشتی مردم و تقویت نظام آموزشی و فرهنگی، میتواند به افزایش سرمایه اجتماعی و کاهش نارضایتیهای موجود کمک کند.
🔻در پایان دقت کنیم که همگرایی و همافزایی نیروهای انقلابی با دولت چهاردهم نهتنها برای مقابله با چالشها بلکه برای استفاده از فرصتهای مادی و معنوی موجود در جهت توسعه و پیشرفت ملی و بینالمللی کشور و تحقق منویات داهیانه رهبر حکیم انقلاب در عرصه #حکمرانی_خردمندانه ضروری است.
~ #نوید_کمالی
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
آبلۀ میمونی با کرونا قابل مقایسه نیست
🔹هاشمیان، عضو هیئت علمی علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی: بیماری آبلۀ میمونی از نظر شدت بیماری و مرگومیر قابل مقایسه با کرونا نیست. این بیماری اپیدمی و پاندومی وحشتناک ندارد.
🔹موردی در کشور ما از این بیماری گزارش نشده اما در ۴۰ کشور دنیا شاهد بروز این بیماری بودهایم. در پاکستان و ترکیه از ابتلا به این نوع بیماری گزارش شده است.
🔹این بیماری حدود یک دهه شناسایی شده اما از سال ۲۰۲۲ در برخی مناطق مانند آفریقایشرقی و مرکزی شدت پیدا کرده و همه ساله مواردی از این بیماری مشاهده میشود.
🔹دانمارک واکسنی تولید کرده که تا ۸۸ درصد میتواند از ویروس ممانعت کند.
🔹درد ماهیچه، راش های پوستی، سردرد، تب و تورم غدد لنفاوی از علائم بیماری آبلۀ میمونی است. درد کاهش پیدا میکند اما نقاط قرمزرنگ تا یکماه میتوانند در پوست وجود داشته باشند.
🔹افرادی که ایمنی ضعیفی دارند و یا به بیماریای مانند ایدز مبتلا هستند با شدت بیشتری از این نوع بیماری برخورد میکنند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به سوریه
🔹خبرگزاری رسمی سوریه: پدافند هوایی سوریه اهداف متخاصم را در چند نقطۀ مرکزی کشور رهگیری کرد. به مناطق مرکزی سوریه ۱۵ حملۀ هوایی شده است.
🔹براساس گزارش رسانههای سوریه، بر اثر حملات رژیم صهیونیستی آتشسوزی گستردهای در منطقۀ حماه رخ داده است.
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به سوریه
🔹خبرگزاری رسمی سوریه: پدافند هوایی سوریه اهداف متخاصم را در چند نقطۀ مرکزی کشور رهگیری کرد. به مناطق مرکزی سوریه ۱۵ حملۀ هوایی شده است.
🔹براساس گزارش رسانههای سوریه، بر اثر حملات رژیم صهیونیستی آتشسوزی گستردهای در منطقۀ حماه رخ داده است.
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
مدیر مسئول روزنامۀ اعتماد و عباس عبدی مجرم شناخته شدند
🔹سخنگوی هیئتمنصفۀ دادگاههای سیاسی و مطبوعاتی: بهزاد بهزادی، مدیرمسئول روزنامۀ اعتماد و عباس عبدی به اتهام نشر مطالب خلاف واقع و قانون اساسی مجرم شناخته شدند.
🔹عبدی ۲۶ فروردین امسال در روزنامه اعتماد در یادداشتی نوشته بود: برخلاف تصور رایج معتقدم که حملۀ اسرائیل در اصل واکنشی بوده است و نیازی به پاسخ و واکنش ایران ندارد. اسرائیل در جریان جنگ غزه بزرگترین لطمۀ نظامی و حیثیتی و سیاسی را از سال ۱۹۴۸ تاکنون متحمل شده و هنوز نیز از زیر بار این ضربه خارج نشده است. درست یا نادرست، آنان حداقل بخشی از این وضع را محصول سیاستهای ایران میدانند و اقدامات خود را واکنشی به این وضعیت معرفی میکنند. پس معتقدم که نیازی به پاسخ نظامی ایران نیست»
🔸این یادداشت چند روز پس از حملۀ رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و همزمان با پاسخ ایران به این رژیم در عملیات وعدۀ صادق منتشر شده بود.
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
🔰چطور دوقطبی می سازیم؟ چطور نسازیم؟
✍🏼#محسن_مهدیان
🔹اخیرا یک سخنران مشهور در ذم دوقطبی نکاتی داشتند که محل اختلاف شده است.
🔹اختلاف سر چیست؟ یعنی عده ای موافق و عدهای مخالف دوقطبی اند؟ خیر؛ یعنی ظاهرا بله. ولی اساسا محل اختلاف اینجا نیست.
اجازه دهید صریح بنویسم. خیلی بعید است کسی موافق دوقطبی باشد. در غیر اینصورت یا جاهل تودرتو است یا دارای خباثت درونی است.
🔹دوقطبی آنقدر شنیع است که شاید کمتر نهی و انذار سیاسی در کلام رهبرانقلاب این میزان بسامد داشته باشد. دوقطبی آنقدر زیانده است که حتا افزایش مشارکت انتخاباتی از طریق دوقطبی نیز مذموم است.
🔹پس اختلاف کجاست؟
اختلاف در مرز انتقاد و رقابت با دوقطبی سازی است. مصداق امروزش تعامل با دولت است. خیلی ها نمی دانند چطور می شود هم منتقد و مطالبه کننده از دولت باشیم و هم اهل وفاق و همدلی. مرز ایندو کجاست؟
🔹اولا اجازه دهید این جمله را بنویسم. این اختلاف بین کسانی است که این روزها دغدغه انقلاب اسلامی دارند. چه آنکه فراموش نکردیم آنها که اهل کاسبی و مکر و دغلکاری بودند با دولت شهید رئیسی چه کردند و چه دل ها از این حقد و کینه ها سوزاندند. بگذریم. اما این اختلاف اصلش ارزش مند است. نشان می دهد در جبهه انقلاب هردو دغدغه وجود دارد هم نقد و هم وفاق.
🔹اما دوقطبی؛ اگر قدر و اندازه دوقطبی دقیق شود و از یک مفهوم کلی و بدون مرز خارج شود، بسیاری از مشکلات رفع می شود.
🔹دوقطبی چه نیست؟
هر دوئی و دوگانه ای دوقطبی نیست. هر اختلاف و رقابتی هم.
🔹دوقطبی چیست؟
دوقطبی زمانی شکل می گیرد که یک سوی ماجرا را حق مطلق و سوی دیگر را باطل محض بدانیم. چنین جبهه بندی رقابت را حیثیتی و یک تعصب ایدئولوژیک درست می کند.
🔹کسی که دوقطبی میسازد دنبال چیست؟
پروژه اهریمن سازی برای قطب مقابل. به نحوی که کاملا حذف شود. رقابت نه؛ حذف.
🔹این تعاریف کافی نیست؟ بسیار خب. باید به نتیجه و ثمره دوقطبی نزدیک تر شویم تا روشن تر شود.
🔹دوقطبی از کجا شناخته می شود؟
یکم نزاع ساز است. دوقطبی ها تا پائین ترین سطح نهاداجتماعی یعنی خانواده امتداد دارد. در میان شخصیت های سیاسی ورسانه ها متوقف نمی شود و تا سرسفره مردم کشیده می شود.
دوم رخوت ساز است. افراد یا در نزاعند یا ساکت و گوشه نشین در سیاست. هرکس خود را در دوقطبی ها نبیند دچار مارپیچ سکوت شده و خود به خود حذف می شود.
🔹با مخاطب چه می کند؟
ذهن دردوقطبی ها قالب بندی می شود بین این و آن. صفر یا یک.سیاه یا سفید. استقلال یا پرسپولیس. نتیجه اینکه ذهن نمی تواند طیفی تحلیل کند. مخاطب هرنوع فرد یا فکری را تنها در این دو دسته تحلیل می کند. یا با منی یا با او. یا اهل جنگ یا سازش. یا وفاق یا نفاق. یا مرگ یا زندگی. یا اصلاح طلب یا اصولگرا.
در نهایت اینکه ذهن هیچ کس و هیچ موضوعی را بدون برچسب نمیتواند تحلیل کند.کوررنگی تحلیلی ایجاد می شود. در نهایت اینکه قضاوت ها حدی و هیجانی می شود و اراده و رفتارها و واکنش ها عصبی و نابخردانه میشود.
🔹تا حدی اثر دوقطبی روشن شد. حالا یک قاعده؛
هرکس به اثر کلام و نقد و مطالبه و کامنت و توئیت و متنش توجه کند. اگر نقطه پایان را گذاشتیم و بجای رشد قوه تحلیلی و استدلالی مخاطب، عصبیت او را بیشتر کردیم یعنی خطا رفتیم.
🔹روشنتر؟
اگر در پایان متن، مخاطب نتوانست گزاره های ظاهرا متعارض را باهم جمع کند یعنی خطا کردیم، ولو با هر نیتی. مثلا بین نقد و وفاق. بین همدلی و مطالبه گری. بین رقابت با دوستی. بین آرمان با واقعیت. بین اصلاح طلبی با اصولگرایی. بین جلیلی با قالیباف. بین اخلاق و عقلانیت با مصلحت. بین عدالت با قانون واخلاق. بین دفاع از ارزش ها با مدارای تربیتی و ....
🔸یک نکته هم در انتها؛
🔹آیا دوقطبی مقدس هم داریم؟
بله. به تعبیر رهبرانقلاب تنها دوقطبی واقعی، دوقطبی انقلابی و ضدانقلابی است. این دوقطبی مقدس در داخل وحدت می سازد و کل جامعه را با همه اختلافات رنگین کمانی مقابل دشمن به وحدت می برد.
🔹چه باید کرد؟
این 2 گزاره را به خاطر بسپاریم.
یکم. هر کس با هر نوع گرایش در جبهه انقلاب تعریف می شود. قطب مقابل تنها و تنها ضدانقلاب است نه حتا غیرانقلابی. یعنی کسی که مقابل انقلاب شمشیر کشیده است. جبهه انقلاب طیف است. یک سویش مجاهدین ویک سو قاعدین. اما همه در سایه انقلابند.
دوم. هیچ موضوع یا راه حلی حیثیتی نیست و قابل بحث و گفت وگو است. هر کس ممکن است یک موضوع را از زوایای مختلف ببیند. بنابراین رقیب نباید حذف شود. به روشنگری اندیشه نیاز داریم و نه حذف اندیشه.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
قوچانی: پزشکیان زیربار تعهدات جبهه اصلاحات نرفت؛ گزینه خاتمی هم کس دیگری بود نه پزشکیان
🔸محمد قوچانی گفته اسحاق جهانگیری گزینه اصلی خاتمی بوده و نه پزشکیان. او همچنین روایت کرده پزشکیان زیربار تعهدات جبهه اصلاحات نرفت و تعهدنامه را امضا نکرد. که در ادامه میخوانید:
🔹لاریجانی برای رایزنیهای سیاسی به سید حسن خمینی پیام داد که به سیدمحمد خاتمی پیشنهاد دهد که پس از مبارزه انتخاباتی مستقل میان لاریجانی و نامزد اصلاحات نظرسنجی صورت گیرد و بازنده نظرسنجی به سود دیگری کنار رود.
🔹خاتمی خواهان نامزدی بود که حاکمیت او را بپذیرد و ملت به او رای دهد نه مانند مصطفی تاج زاده که در سال ۱۴۰۰ رد صلاحیت شد و نه مانند مصطفی معین که در سال ۱۳۸۴ رای نیاورد اما این نامزد چه کسی بود؟
🔹افرادی مانند عبدالله نوری گفتند که مصداق این نامزد کسی جز اسحاق جهانگیری نیست اما خاتمی با اشاره به شرط رای آوردن تاکید کرد که گزینههای دیگری هم وجود دارد مهمترین گزینههای موردنظر سید محمد خاتمی و نیز سیدحسن خمینی دو نفر بودند مجید انصاری و سید محمد صدر.
🔹سیدمحمد خاتمی در آغاز ورود به انتخابات سال ۱۴۰۳ درباره تایید صلاحیت و اقبال ملت به اسحاق جهانگیری اصرار نداشت؛ خلاف آنچه در سال ۱۳۹۶ با اصرار به جهانگیری برای نامزدی او در کنار حسن روحانی سبب سوتفاهم میان اصلاح طلبان و اعتدال گرایان شد. پس از انصراف زودهنگام سید محمد صدر و کنارهجویی مجید انصاری البته سید محمد خاتمی در پی جبران برآمد و بر نامزدی اسحاق جهانگیری اصرار کرد تا جایی که با بیاعتنایی به محمدرضا عارف معاون اول خود سبب شد او هم از نامزدی منصرف شود سیدمحمد خاتمی همچنین به صراحت مخالف نامزدی افرادی بود که به نام اصلاحات شناخته میشدند اما او و دوستانش ایشان را اصلاح طلب نمیدانستند. دومین نفر از این رده افراد شخص محمد شریعتمداری بود. در نتیجه از سوی عالیترین نهاد رهبری اصلاحات این پیام به بدنه جبهه اصلاحات منتقل شده بود که مناسب ترین فرد برای نامزدی ریاست جمهوری اسحاق جهانگیری است
🔹مسعود پزشکیان گزینه اول جبهه اصلاحات نبود چون منشور ۱۵ مادهای سیدمحمد خاتمی را نپذیرفت و تعهدنامه جبهه اصلاحات را هم امضا نکرد؛ تعهدنامهای که او را موظف میکرد در صورت تایید صلاحیت چند نامزد اصلاحطلب به سود نامزد منتخب جبهه اصلاحات کنارهگیری کند.
🔹پزشکیان جواب همه را داده بود گفته بود چه کسی میگوید که عقل ۱۵ نفر از عقل یک نفر بهتر کار میکند در جایی که علم حکم میکند؟! گفته بود چه کسی گفته است حزبی که برنامه ندارد حزب است؟ پرسیده بود برنامه شما مثلا در سلامت چیست؟/ آگاهینو
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝#یادداشت_کوتاه | محور فیلادلفیا کجاست؟
🍃🌹🍃
🔻محور #فیلادلفیا یا محور صلاح الدین در طول مرز میان باریکه غزه و مصر به طول ۱۴ کیلومتر و عرض بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ متر است و از دریای مدیترانه در شمال تا گذرگاه کرم ابوسالم در جنوب امتداد دارد. به موجب یکی از بندهای پیمان ننگین کمپ دیوید که در سال ۱۹۷۹ میان مصر و اسرائيل امضا شد، محور فیلادلفیا یک منطقه حائل در طول مرز به شمار میآید. تا قبل از عقب نشینی اسرائيل از باریکه غزه در سال ۲۰۰۵، محور فیلادلفیا تحت کنترل اسرائيل بود و تا قبل از توافق فیلادلفیا میان مصر و اسرائيل، حمل سلاح در محور فیلادلفیا ممنوع بود، اما پس از توافق فیلادلفیا که پس از مذاکراتی ۱۸ ماهه در سپتامبر ۲۰۰۵ حاصل شد، به نیروهای مصری اجازه داده شد که فقط با سلاحهای سبک در این منطقه مستقر شوند. تعداد نیروهای مصری در محور فیلادلفیا طبق این توافقنامه، تقریبا ۷۵۰ نظامی گارد مرزی است.
🔸این مسیر از دریای مدیترانه تا گذرگاه کرم ابوسالم منطقه تلاقی مرزهای غزه، مصر و سرزمینهای اشغالی ـ امتداد دارد. این محور گذرگاه رفح را هم در بر میگیرد که تنها نقطه عبور بین مصر و غزه است، محور مذکور در مذاکرات دوحه به عنوان یک نقطه راهبردی محسوب می شود و گروه های مقاومت به درستی اصرار دارند که ارتش رژیم غاصب صهیونیستی می بایست از این نقطه استراتژیک خارج شود.
🔺رژیم صهیونیستی در واقع با ایستادن در این محور می خواهد تنها مسیر غزه به دنیا خارج را ببندد. ایستادگی محور مقاومت همان طور که رژیم را در سال ۲۰۰۵ مجبور به عقب نشینی از این محور راهبردی کرد، این بار نیز با همان گفتمان و عملکرد رژیم صهیونیستی را مجبور به عقب نشینی خواهد کرد.
✍ محمد مهدی جعفری
#فروپاشی_اسرائیل | #روشنگری
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا: کویتیها در میدان آرش فعال شدند
🔹توسعۀ میدان آرش از نان شب ما واجبتر است چون این میدان مشترک است و ما نباید از منافع کشور کوتاه بیاییم. باید در این حوزه فعالانه و مطالبهگر عمل کنیم.
🔹منتظر مجوز دولت برای استقرار تجهیزات حفاری هستیم و دکل هم برای این کار داریم. در این میدان کویتیها به کمک آرامکو در قالب شرکت خلیج کار را شروع کرده و اسناد نشان میدهد که کشور همسایه در این میدان فعال است.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
حجتاله صیدی رئیس بورس شد
🔹با رای اکثریت اعضای شورای عالی بورس، حجتاله صیدی بهعنوان عضو هیئت مدیره و چهاردهمین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار معرفی شد.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•