🌸🍃
بشارت حضرتجبرئيل 🌱
کلماتی از گنجهای بهشت، هدیه ی خدا به حضرتپیامبر(صلاللهعلیهوآلهوسلم)
✨پيامبر خدا (صلی الله علیه و آله) به حضرتجبرئيل فرمود: «ثواب گفتن اين كلمات چيست؟»
«يَا مَنْ أَظْهَرَ الْجَمِيلَ وَ سَتَرَ الْقَبِيحَ يَا مَنْ لَمْ يُؤَاخِذْ بِالْجَرِيرَةِ وَ لَمْ يَهْتِكِ الشر [السِّتْرَ] يَا عَظِيمَ الْعَفْوِ يَا حَسَنَ التَّجَاوُزِ يَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ يَا بَاسِطَ الْيَدَيْنِ بِالرَّحْمَةِ يَا صَاحِبَ كُلِّ نَجْوَى وَ يَا مُنْتَهَى كُلِّ شَكْوَى يَا كَرِيمَ الصَّفْحِ يَا عَظِيمَ الْمَنِّ يَا مُبْتَدِئاً بِالنِّعَمِ قَبْلَ اسْتِحْقَاقِهَا يَا سَيِّدَنَا يَا رَبَّنَا يَا مَوْلَانَا يَا غَايَةَ رَغْبَتِنَا أَسْأَلُكَ يَا اللَّهُ أَنْ لَا تُشَوِّهَ خَلْقِي بِالنَّار»
جبرئيل پاسخ داد: هيهات هيهات كه بيان ثواب آن ها ممكن نيست.
ذکری دیگر برای لعن بر قاتلین و دشمنان اهل بیت 👇👇
✨ اللّهُمَّ العَنِ الجِبتِ و الطّاغوت✨
امام زین العابدین علیه السلام فرمودند: خداوند در نامه اعمال او ٧٠ میلیون حسنه ثبت می کند، ٧٠ میلیون گناه محو می کند، و ٧٠ میلیون درجه او را افزایش می دهد.
بهتر است که هرروز ۴ مرتبه صبح و ۴ مرتبه شب این ذکر گفته شود.
﷽
🏴#آجرکاللهیاصاحبالزمان
🏴أعظَمَ اللهُ اجورَنا و أُجورَکم بمُصابِنا بِالحُسَینِ، وَ جَعَلَنا و ایّاکُم مِنَ الطّالِبینَ بِثارِهِ مَع وَلیّهِ الامامِ المَهدیِّ مِن آلِ مُحَمَّدٍ (علیهم صلوات الله اجمعین )
فرا رسیدن اربعین حسینی خدمت سرور و سالارمان حضرت بقیه الله روحی فدا و شما شیعیان ان حضرت تسلیت باد 🏴
▪️اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِالله
وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ
عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً
ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ
وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُم
🖤اَلْسَّلٰام عَلَى ٱلْحُسَيْـن
🖤وَ عَلىٰ عَلِیِّ بْنِ ٱلْحُسَيْـن
🖤وَ عَلىٰ اَوْلادِ ٱلْحُسَيْـن
🖤وَ عَلىٰ أصْحاٰبِ ٱلْحُسَيْـن
🏴اَللّهُمَّ ارْزُقْنیٰ کَرْبِلٰاْ
اَللّهُمَّ ارْزُقْنیٰ شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَومَ الْوُرُود
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
﷽
زیارت سیدالشهدا علیه السلام آنقدر مهم است که اهلبیت علیهم السلام حتی در شرایط خوف و خطر نیز کسی را از رفتن به کربلا نهی نکردهاند و توصیه فرمودهاند که هر روز از راه دور یا نزدیک آن حضرت را زیارت کنیم.
امام صادق عليه السلام به یکی از یاران خود به نام سَدیر فرمود:
«آیا مزار حسين عليه السلام را هر روز، زيارت میكنى؟».
گفت: نه!
فرمود: «چقدر جفاكاريد!...»
سدیر گفت: فدايت شوم! ميان ما و او فرسنگها راه است.
امام فرمود: «به بالاى بام خانهات برو. سپس به سمت راست و چپ توجّه كن و آن گاه، سرت را به سوى آسمان، بالا ببر و به سوى قبر حسين عليه السلام رو كن و بگو:
السَّلامُ عَلَيكَ يا أبا عَبدِ اللّهِ، السَّلامُ عَلَيكَ ورَحمَةُ اللّهِ وبَرَكاتُهُ
با این کار برايت، يك زيارت نوشته مى شود و این زيارت، معادل يك حج و عمره است»...
📚الكافي (ط - الإسلامية)، ج4، ص: 589
شاید بتوان گفت مهمترین روز زیارتی امام حسین علیه السلام روز اربعین است. زیارت اربعین در کلام امام عسکری علیه السلام از نشانههای شیعه برشمرده است. (📚وسائل الشیعه ج14 ص478)
لذا نباید از راه نزدیک و دور، از این زیارت غفلت کرد.
#زیارت
#اربعین_مهدوی
#توسلات_مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵امروز #لبّیکیاحسین یعنی #لبّیکیامهدی
▪️اربعیـــن یعنی بازگشتبه امــــــام!!!
✓ ما مأموریم برای امامـــمون دعاکنیم!
✍🏻رفتی زیارت بهفکر خودتی یا ولیّزمان؟!
⚫️ اساسا یکی از حکمتهای بزرگ ماجرای عاشورا و شهادت امام حسین علیهالسلام مساله فراهم کردن امکان زیارت است و زیارت ایشان هم یعنی زیارت الله.
▪️ به همین علت است که گفته شده است «من زار حسین بکربلا فقد زار الله فوق عرشه» یعنی هرکس حسین علیهالسلام را در کربلا زیارت کند، خدا را در عرشش زیارت کرده است.
▪️در اینجا نگفته است که «کأن» یعنی نگفته است که هر کسی حسین را در کربلا زیارت کند گویی خدا را در عرشش زیارت کرده؛ البته اشکالی ندارد که این را بگوییم اما یک درجه بالاتر هم میتوانیم برویم و بگوییم که از آنجا که گفته است «فقد» یعنی «ان». این یعنی هرکس حسین علیهالسلام را زیارت کند، خدا را زیارت کرده است.
﷽
رُوِيَ عَنْ عَلِيٍّ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَعَلَيْهِ السَّلامُ قَالَ:
«إِنَّ أَوْلِيَاءَ اللَّهِ لَأَكْثَرُ النَّاسِ لَهُ ذِكْراً وَ أَدْوَمُهُمْ لَهُ شُكْراً وَ أَعْظَمُهُمْ عَلَى بَلَائِهِ صَبْراً»
ترجمه: به راستی که اولیای الهی در میان مردم بیشتر از همه به یاد خداوند هستند؛ و از نظر شکر و حمد الهی پایدارترین مردم هستند؛ و از نظر شکیبایی نسبت به آزمایش های الهی بزرگ ترین صبر و شکیبایی را دارند.
شرح: روایت از امیر المؤمنین صلوات الله علیه، منقول است که حضرت، نسبت به اولیاء خدا سه خصوصیّت را ذکر فرمودند: که اولیا خدا کسانی را که خداوند، محبوب آن هاست و آن ها هم محبوب خدا هستند. اولیا که گفته می شود طرفینی است؛ آن هایی که خدا را دوست می دارند و خداوند آن ها را دوست می دارد. سه تا خصوصیّت، علی (ع)می فرماید:
اوّل: «إِنَّ أَوْلِيَاءَ اللَّهِ لَأَكْثَرُ النَّاسِ لَهُ ذِكْراً»؛که «أَكْثَرُ النَّاسِ»؛ بله « إِنَّ أَوْلِيَاءَ اللَّهِ أَكْثَرُ النَّاسِ لَهُ ذِكْراً»؛ آن ها کسانی هستند در بین مردم که بیشتر از همه به یاد خدا هستند، چه قلباً و چه زباناً ذکرالله، هم از نظر درونی و هم از نظر بیرونی است. خصوصیّت اوّلشان است.
دوّم: «وَ أَدْوَمُهُمْ لَهُ شُكْراً»؛ پایدارترین مردم هستند نسبت به خداوند از حیث سپاس و ثنا و حمد الهی؛ یعنی در هر حالی این ها شکر خدا را می کنند؛ چه در سرّائش باشد و چه در ضرّائش باشد. این را خوب دقّت کنید. «أَدْوَمُهُمْ»؛ دوام کانّه انقطاع ندارند. دوام معنایش این است،مداوم که ما می گوییم، هیچ انقطاع ندارد شکر این ها که در یک مقطع زمانی شاکر نباشند، نیست.سوّم: «وَ أَعْظَمُهُمْ عَلَى بَلَائِهِ صَبْراً»؛ این ها از نظر شکیبایی شان نسبت به آزمایش های الهی، بزرگ ترین شکیبایی را آن ها دارند. اعظم غیر اکثر است. اکثر زیادتی است، این بزرگی است. «وَ أَعْظَمُهُمْ عَلَى بَلَائِهِ صَبْراً»؛ که آن گاه که در بوتۀ آزمایش الهی قرار می گیرند، شکیبایی این ها بزرگ ترین شکیبایی است. این را علی (ع)، گفته.
بنابراین اولیاء خدا سه خصوصیّت درشان هست. یک: مسئلۀ کثرت ذکر. دو: دوام شکر. سه: عظمت صبر. نگاه کنید خلاصه اش کردم. سه تا چیز است.این ها کسانی هستند که خدا، محبوب آن ها است و آن ها هم، محبوب خدا هستند.
خب این را من گفتم. حالا من به عنوان نمونه می خواهم عرض کنم، در بین اولیا خدا آنی که سرآمد آن ها است، سرآمد اولیای خدا، توی مردها اگر حساب کنیم، حسین (ع)است. آن جملاتی را که از حضرت نقل می کنند نسبت به آخرین لحظاتش، دقّت کنید. این جور که نقل می کنند، توی مقاتل هست. آن آخرین لحظات که روی زمین افتاده بود، صورتش رو به خاک بود، آن تعبیری که می کند:« اِلهی!» آن تعبیری که می کند هان!«رِضاً بِقَضَائِکَ صَبْراَ عَلَی بَلَائِکَ»؛ گوش کن! پای تو ایستادم «وَ تَسْلِیماً لِاَمرِکَ»؛ آن جملات. این توی مردها. در بین زن ها سرآمدش، زینب (س) است. وقتی آن خبیث شروع می می کند به اش می گوید: «کَیفَ رَأَیْتِ صُنْعَ اللَّهُ»؛ بگو چطوری دیدی کار خدا را با تو؟ گفت: «مَا رَأَیْتُ اِلَّا جَمِیلاً»؛ همه اش قشنگ بود این ها، همش قشنگ بود. استوانۀ صبر است زینب واقعاً. توجّه کنید. کانّه این جملاتی که علی (ع) می گوید، سرآمدش دو تا بچۀ خودش است، یک پسر، یک دخترش است.
تصنيف غرر الحكم و درر الكلم، ص 188
إِنَّ أَوْلِيَاءَ اللَّهِ لَأَكْثَرُ النَّاسِ لَهُ ذِكْراً وَ أَدْوَمُهُمْ لَهُ شُكْراً وَ أَعْظَمُهُمْ عَلَى بَلَائِهِ صَبْراً
〰〰〰〰〰
مرحوم سید شهاب الدین مرعشی نجفی رحمت الله علیه در ملاقاتی که با امام زمان علیه السلام داشته، آن حضرت بر این عمل (برای طلب هر حاجتی) تأکید داشتند.
بعد از نماز صبح سوره «یس» بعد از نماز ظهر سوره «عمّ» و بعد از نماز عصر سوره «نوح» و بعد از نماز مغرب سوره «واقعه» و بعد از نماز عشاء سوره «ملک» خوانده شود و نیز تاکید می فرمود بر خواندن دو رکعت نماز بین مغرب و عشاء و در رکعت دوم آن سوره واقعه خوانده شود.
435 #طلب_حاجت
📚دوهزارختم نخودکی خ۳
📿 زیارت امام حسین علیه السلام در روز اربعین:
▪️السَّلاَمُ عَلَى وَلِيِّ الله وَ حَبِيبِهِ
▪️السَّلاَمُ عَلَى خَلِيلِ الله وَ نَجِيبِهِ
▪️السَّلاَمُ عَلَى صَفِيِّ الله وَ ابْنِ صَفِيِّهِ
▪️السَّلاَمُ عَلَى الْحُسَيْنِ الْمَظْلُومِ الشَّهِيدِ
▪️السَّلاَمُ عَلَى أَسِيرِ الْكُرُبَاتِ وَ قَتِيلِ الْعَبَرَاتِ
▪️اللَّهُمَّ إِنِّي أَشْهَدُ أَنَّهُ وَلِيُّكَ وَ ابْنُ وَلِيِّكَ وَ صَفِيُّكَ وَ ابْنُ صَفِيِّكَ الْفَائِزُ بِكَرَامَتِكَ أَكْرَمْتَهُ بِالشَّهَادَةِ وَ حَبَوْتَهُ بِالسَّعَادَةِ وَ اجْتَبَيْتَهُ بِطِيبِ الْوِلاَدَةِ
▪️وَ جَعَلْتَهُ سَيِّداً مِنَ السَّادَةِ وَ قَائِداً مِنَ الْقَادَةِ وَ ذَائِداً مِنَ الذَّادَةِ وَ أَعْطَيْتَهُ مَوَارِيثَ الْأَنْبِيَاءِ وَ جَعَلْتَهُ حُجَّةً عَلَى خَلْقِكَ مِنَ الْأَوْصِيَاءِ
▪️فَأَعْذَرَ فِي الدُّعَاءِ وَ مَنَحَ النُّصْحَ وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِيكَ لِيَسْتَنْقِذَ عِبَادَكَ مِنَ الْجَهَالَةِ وَ حَيْرَةِ الضَّلاَلَةِ
▪️وَ قَدْ تَوَازَرَ عَلَيْهِ مَنْ غَرَّتْهُ الدُّنْيَا وَ بَاعَ حَظَّهُ بِالْأَرْذَلِ الْأَدْنَى وَ شَرَى آخِرَتَهُ بِالثَّمَنِ الْأَوْكَسِ وَ تَغَطْرَسَ وَ تَرَدَّى فِي هَوَاهُ وَ أَسْخَطَكَ وَ أَسْخَطَ نَبِيَّكَ وَ أَطَاعَ مِنْ عِبَادِكَ أَهْلَ الشِّقَاقِ وَ النِّفَاقِ وَ حَمَلَةَ الْأَوْزَارِ الْمُسْتَوْجِبِينَ النَّارَ
▪️فَجَاهَدَهُمْ فِيكَ صَابِراً مُحْتَسِباً حَتَّى سُفِكَ فِي طَاعَتِكَ دَمُهُ وَ اسْتُبِيحَ حَرِيمُهُ
▪️اللَّهُمَّ فَالْعَنْهُمْ لَعْناً وَبِيلاً وَ عَذِّبْهُمْ عَذَاباً أَلِيماً
▪️السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ الله
▪️السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ سَيِّدِ الْأَوْصِيَاءِ
▪️أَشْهَدُ أَنَّكَ أَمِينُ الله وَ ابْنُ أَمِينِهِ عِشْتَ سَعِيداً وَ مَضَيْتَ حَمِيداً وَ مُتَّ فَقِيداً مَظْلُوماً شَهِيداً
▪️وَ أَشْهَدُ أَنَّ الله مُنْجِزٌ مَا وَعَدَكَ وَ مُهْلِكٌ مَنْ خَذَلَكَ وَ مُعَذِّبٌ مَنْ قَتَلَكَ
▪️وَ أَشْهَدُ أَنَّكَ وَفَيْتَ بِعَهْدِ الله وَ جَاهَدْتَ فِي سَبِيلِهِ حَتَّى أَتَاكَ الْيَقِينُ
▪️فَلَعَنَ الله مَنْ قَتَلَكَ وَ لَعَنَ الله مَنْ ظَلَمَكَ وَ لَعَنَ الله أُمَّةً سَمِعَتْ بِذَلِكَ فَرَضِيَتْ بِهِ
▪️اللَّهُمَّ إِنِّي أُشْهِدُكَ أَنِّي وَلِيٌّ لِمَنْ وَالاَهُ وَ عَدُوٌّ لِمَنْ عَادَاهُ
▪️بِأَبِي أَنْتَ وَ أُمِّي يَا ابْنَ رَسُولِ الله أَشْهَدُ أَنَّكَ كُنْتَ نُوراً فِي الْأَصْلاَبِ الشَّامِخَةِ وَ الْأَرْحَامِ الْمُطَهَّرَةِ لَمْ تُنَجِّسْكَ الْجَاهِلِيَّةُ بِأَنْجَاسِهَا وَ لَمْ تُلْبِسْكَ الْمُدْلَهِمَّاتُ مِنْ ثِيَابِهَا
▪️وَ أَشْهَدُ أَنَّكَ مِنْ دَعَائِمِ الدِّينِ وَ أَرْكَانِ الْمُسْلِمِينَ وَ مَعْقِلِ الْمُؤْمِنِينَ
▪️وَ أَشْهَدُ أَنَّكَ الْإِمَامُ الْبَرُّ التَّقِيُّ الرَّضِيُّ الزَّكِيُّ الْهَادِي الْمَهْدِيُ
▪️وَ أَشْهَدُ أَنَّ الْأَئِمَّةَ مِنْ وُلْدِكَ كَلِمَةُ التَّقْوَى وَ أَعْلاَمُ الْهُدَى وَ الْعُرْوَةُ الْوُثْقَى وَ الْحُجَّةُ عَلَى أَهْلِ الدُّنْيَا
▪️وَ أَشْهَدُ أَنِّي بِكُمْ مُؤْمِنٌ وَ بِإِيَابِكُمْ مُوقِنٌ بِشَرَائِعِ دِينِي وَ خَوَاتِيمِ عَمَلِي وَ قَلْبِي لِقَلْبِكُمْ سِلْمٌ وَ أَمْرِي لِأَمْرِكُمْ مُتَّبِعٌ وَ نُصْرَتِي لَكُمْ مُعَدَّةٌ حَتَّى يَأْذَنَ الله لَكُمْ
▪️فَمَعَكُمْ مَعَكُمْ لاَ مَعَ عَدُوِّكُمْ صَلَوَاتُ الله عَلَيْكُمْ وَ عَلَى أَرْوَاحِكُمْ وَ أَجْسَادِكُمْ وَ شَاهِدِكُمْ وَ غَائِبِكُمْ وَ ظَاهِرِكُمْ وَ بَاطِنِكُمْ آمِينَ رَبَّ الْعَالَمِينَ
🤲🏻 سپس دو ركعت نماز مىخوانی
📚 مفاتیح الجنان
آب نوشیدن و یاد حسین علیه السلام کردن
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم
داوود رقی گفت: كُنْتُ عِنْدَ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع إِذَا اسْتَسْقَى الْمَاءَ فَلَمَّا شَرِبَهُ رَأَیْتُهُ قَدِ اسْتَعْبَرَ وَ اغْرَوْرَقَتْ عَیْنَاهُ بِدُمُوعِه «در خدمت حضرت صادق علیه السلام بودم، آب طلبید و آشامید. همین که آن را میل فرمود دیدم آن قدر گریه کرد تا چشمان مبارکش غرق اشک شد».
ثُمَّ قَالَ لِی: یَا دَاوُدُ لَعَنَ اللَّهُ قَاتِلَ الْحُسَیْنِ ع فَمَا مِنْ عَبْدٍ شَرِبَ الْمَاءَ فَذَكَرَ الْحُسَیْنَ ع وَ لَعَنَ قَاتِلَهُ إِلَّا كَتَبَ اللَّهُ لَهُ مِائَةَ أَلْفِ حَسَنَةٍ وَ حَطَّ عَنْهُ مِائَةَ أَلْفِ سَیِّئَةٍ وَ رَفَعَ لَهُ مِائَةَ أَلْفِ دَرَجَةٍ وَ كَأَنَّمَا أَعْتَقَ مِائَةَ أَلْفِ نَسَمَةٍ وَ حَشَرَهُ اللَّهُ تَعَالَى یَوْمَ الْقِیَامَةِ ثَلِجَ الْفُؤَاد
سپس به من فرمودند: اى داوود خدا قاتل حسین علیه السّلام را لعنت كند، بندهاى نیست كه آب نوشیده و حسین علیه السّلام را یاد نموده و كشندهاش را لعنت كند مگر آنكه خداوند منّان صد هزار حسنه براى او منظور مىكند و صد هزار گناه از او محو كرده و صد هزار درجه مقامش را بالا برده و گویا صد هزار بنده آزاد كرده و روز قیامت حق تعالى او را با قلبى آرام و مطمئن محشورش مىكند.
كامل الزیارات، صص107 و 106
« ختم صلوات حضرت زهرا (ع)
و آزادی از زندان
یکی از خطباء و سخنوران اهل بیت
عصمت وطهارت(ع)با توجہ بہ مشڪلی
ڪہ برایشان ایجاد می شود، دچار
گرفتاری شده و بہ هشت سال حبس
محڪوم می گردد.او پس از آنڪہ یڪ
سال واندی از زمان حبس را سپری
می کند،به ناگاه ذکری که علامه
طباطبایی به او تعلیم داده را به خاطر
می آورد و این ذکر را که در حقیقت،
ختم صلوات صدیقه طاهره(س)است
شروع می کند ووقتی این صلوات به
پایان می رسد،خبر آزادی او نیز از
بلندگوی زندان اعلام می کنند و اینگونه
با توسل به ساحت مقدس بی بی
دو عالم،حضرت فاطمه زهرا(س) از
گرفتاری و زندان نجات پیدا می کند.
صلوات یاد شده مطابق دستور علامه
طباطبایی اینگونه می باشد:۵۳۰ مرتبه
بر حضرت زهرا(س)به این شکل خوانده
شود:
«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ أَبیها
وَ بَعلِها وَ بَنیها وَالسِّرِّ المُستَودَعِ فیها
بَعَدَدِ ما أَحاطَ بهِ عِلمُکَ»
و عدد۵۳۰ به حساب حروف ابجد،
کامل = با شماره حروف فاطمه منطبق
است:
ف =۸۰
الف =۱
ط=۹
م =۴۰
ت = ۴۰۰
که مجموعاً میشود 530»
📚منابع: ڪرامات وعنایات حضرت زهرا.ص 269/