🙏💎 نماز ماه جمادی الاخری
مرحوم سید بن طاووس در «اقبال الاعمال»، نمازی را برای ماه جمادی الاخری نقل می کند که می توان این نماز را در این ماه در هر زمانی که امکان داشت خواند. البته مرحوم سید توصیه می کند که این نماز در آغاز ماه جمادی الاخری خوانده شود. دستور این نماز عبارت است از:
چهار رکعت نماز بخوان (دو نماز دو رکعتی)، در رکعت اوّل یک بار حمد، یک بار آیۀ الکرسی، بیست و پنج بار سوره قدر؛ در رکعت دوم یک بار حمد، یک بار سوره تکاثر، بیست و پنج بار سوره توحید؛ در رکعت سوم یک بار سوره حمد، یک بار سوره کافرون، و بیست و پنج بار سوره فلق ؛ و در رکعت چهارم یک بار سوره حمد، یک بار سوره نصر، و بیست و پنج بار سوره ناس.
بعد از سلام نماز، هفتاد مرتبه بگو: «سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ»
هفتاد مرتبه بر رسول خدا صلّی الله علیه وآله صلوات فرست.
سپس سه بار بگو: «اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ».
پس به سجده رفته، سه بار بگو: «يَا حَيُّ يَا قَيُّومُ! يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْكِرَامِ! يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ! يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ!»
در این هنگام حاجت خود را از خداوند متعال درخواست کن.
هرکس این نماز را بخواند، خودش، مالش، اهلش، فرزندانش، دین و دنیایش تا یک سال حفظ می ماند و اگر در این فاصله بمیرد، با مقام شهادت مرده است. (بحارالأنوار، ج98،ص374 به نقل از اقبال الاعمال)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👥🌺 آثار و پاداش صدقه دادن به نیابت از اموات
1) قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله: إِذَا تَصَدَّقَ الرَّجُلُ بِنِيَّةِ الْمَيِّتِ أَمَرَ اللَّهُ جَبْرَئِيلَ أَنْ يَحْمِلَ إِلَى قَبْرِهِ سَبْعِينَ أَلْفَ مَلَكٍ، فِي يَدِ كُلِّ مَلَكٍ طَبَقٌ فَيَحْمِلُونَ إِلَى قَبْرِهِ وَ يَقُولُونَ: «السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ اللَّهِ، هَذِهِ هَدِيَّةُ فُلَانِ بْنِ فُلَانٍ إِلَيْكَ»، فَيَتَلَأْلَأُ قَبْرُهُ، وَ أَعْطَاهُ اللَّهُ أَلْفَ مَدِينَةٍ فِي الْجَنَّةِ، وَ زَوَّجَهُ أَلْفَ حَوْرَاءَ، وَ أَلْبَسَهُ أَلْفَ حُلَّةٍ، وَ قَضَى لَهُ أَلْفَ حَاجَةٍ. (بحار الأنوار، ج82، ص63-64 به نقل از تنبیه الخاطر)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: وقتی مردی از طرف مرده ای صدقه می دهد، خداوند به جبرئیل امر می کند که آن کار خیر را هفتاد هزار فرشته در طبقی که هر یک به دست گرفته اند به سوی قبرش ببرند، و بگویند: «سلام بر تو ای ولیّ خدا، این، هدیّه فلانی برای تو می باشد». در این هنگام قبر او می درخشد، و خداوند در بهشت به او هزار شهر عطا می کند، و هزار حوری را به ازدواج وی در آورده، هزار جامه به او پوشانده، و هزار حاجتش را برآورده می سازد.
2) قَالَ النَّبِيُّ صلّی الله علیه و آله: مَا تُصُدِّقَتْ لِمَيِّتٍ فَيَأْخُذُهَا مَلَكٌ فِي طَبَقٍ مِنْ نُورٍ سَاطِعٍ ضَوْؤُهَا يَبْلُغُ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ، ثُمَّ يَقُومُ عَلَى شَفِيرِ الْخَنْدَقِ فَيُنَادِي: «السَّلَامُ عَلَيْكُمْ يَا أَهْلَ الْقُبُورِ، أَهْلُكُمْ أَهْدَى إِلَيْكُمْ بِهَذِهِ الْهَدِيَّةِ»، فَيَأْخُذُهَا وَ يَدْخُلُ بِهَا فِي قَبْرِهِ، فَيُوَسَّعُ عَلَيْهِ مَضَاجِعُهُ. (جامع الأخبار، ص169)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: وقتی برای میّت، صدقه ای داده می شود، فرشته ای آن را گرفته و در سبدی نورانی قرار می دهد که نور آن به هفت آسمان می رسد. سپس در کنار گودال قبر می ایستد و این گونه ندا می کند: سلام بر شما ای اهل قبور، بستگان شما برایتان هدیّه ای فرستاده اند. پس میّت آن هدیه را گرفته و وارد قبر می کند، و قبر او وسعت می یابد.
3) قَالَ النَّبِيُّ صلّی الله علیه و آله: أَلَا مَنْ أَعْطَفَ لِمَيِّتٍ بِصَدَقَةٍ فَلَهُ عِنْدَ اللَّهِ مِنَ الْأَجْرِ مِثْلُ أُحُدٍ، وَ يَكُونُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ فِي ظِلِّ عَرْشِ اللَّهِ يَوْمَ لَا ظِلَّ إِلَّا ظِلُّ الْعَرْشِ، وَ حَيٌّ وَ مَيِّتٌ نَجَا بِهَذِهِ الصَّدَقَةِ. (جامع الأخبار، ص169)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: هرکس با صدقه به میّتی مهربانی کند، نزد خداوند پاداشی به اندازه کوه احد خواهد داشت، و روز قیامت که سایه ای جز سایه عرش وجود ندارد، در سایه عرش الهی خواهد بود؛ و زنده و مرده به این صدقه نجات می یابند.
4) قَالَ النَّبِیُّ صَلّی اللَّهُ علیه وَ آلِهِ : یَا عَلِیُّ، تَصَدَّقْ عَن مَوْتَاکَ، فَاِنَّ اللَّهَ تَعَالَی قَدْ وَکَّلَ مَلائِکَةً یَحْمِلُونَ صَدَقَاتِ الأَحیَاءِ اِلَیْهِمْ، فَیَفْرَحُونَ بِهَا کَأَشَدِّ مَا یَکُونُ مِنَ الْفَرَحِ، ثُمَّ یَجِدُونَ اَحْزَاناً وَ نَدَماً عَلَی مَا خَلَّفُوا، وَ یَقُولُونَ : «اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِمَنْ نَوَّرَ قَبْرِی، وَ بَشِّرْهُ بِالْجَنَّةِ کَمَا بَشَّرَنِی، فَوَا أَسَفَا عَلَی مَا خَلَّفْتُ مِنْ بَعدِی». (لئالی الأخبار، ج4، ص261)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: ای علیّ! از طرف امواتت صدقه بده، زیرا خداوند متعال فرشتگانی را می گمارد تا صدقه های زندگان را به سوی اموات ببرند. پس مردگان به واسطه آن صدقات بسیار خوشحال می شوند، امّا در عین حال به واسطه آنچه باقی گذاشته اند، غمگین و پشیمان می باشند، و لذا می گویند: بارالها! بیامرز کسی که قبر مرا نورانی کرد، و همان گونه که به من بشارت داد، او را به بهشت بشارت ده. بر آنچه بعد از خود باقی گذاشتم، تأسّف می خورم».
5) قَالَ النَّبِیُّ صلّی الله علیه و آله: إِنَّ أَرْوَاحَ الْمُؤْمِنِينَ تَأْتِي كُلَّ جُمُعَةٍ إِلَى السَّمَاءِ الدُّنْيَا بِحِذَاءِ دُورِهِمْ وَ بُيُوتِهِمْ، ... يُنَادُونَ: أَسْرِعُوا صَدَقَةَ الْأَمْوَاتِ. (مستدرک الوسائل، ج2، ص484/ جامع الاخبار، ص169)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: ارواح مؤمنین در هر جمعه به آسمان دنیا می آیند و در مقابل خانه هایشان قرار گرفته، اینچنین ندا می کنند: به صدقه دادن برای اموات بشتابید.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍تـقــوا یـعــنــی اعـمــالــتـــو بـــگـــیــری رو ســـرت بـری بــازار دوری بــزنــی و شــرمــنــده نــبـــاشـــی...
🎙د̲̲کت̲ر̲ ح̲̲س̲ی̲ن̲ ̲ال̲ه̲ه̲ قم̲ش̲ه̲ ̲ای̲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ یكی از شاگردان آیت الله انصاری همدانی از ایشان سؤال میكند:
چه زمانی ما میتوانیم خدمت صاحبالزمان ولی عصر(ع) برسیم؟
آیت الله انصاری جواب میدهند:
زمانی كه حضور و غیبت آقا برای شما فرقی نكند.
⭕️ عوامل تسلط شیاطین و اجنه بر انسان
از امیر المومنین علیه السلام روایت شده است:
...مَنْ صُدِئَ بِالْإِثْمِ عَشَا عَنْ ذِكْرِ اللَّه عَزَّوَجَلَ مَنْ تَرَكَ الْأَخْذَ عَنْ أَمْرِ اللَّهِ بِطَاعَتِهِ قَيَّضَ اللَّهُ لَهُ شَيْطاناً فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ..
...هرکس به گناه آلوده شود از یاد خداوند متعال غافل گردد، و هرکس از حجت خدا اطاعت نکند، شیطانی برایش تعیین شود که پیوسته همراه او باشد..
📚 الخصال شيخ الصدوق، نشر جامعه مدرسین، جلد ٢، صفحه 634
در قسمتی از حدیثی طولانی مولا نکته ای را بیان میکنند که رذائل اخلاقی و نداشتنِ ولایت اهل بیت علیهم السلام، دو عامل اصلی ورود شیطان به وجود انسان است که متأسفانه غالبا از آن غافلیم، و همین غفلت نیز از شیطان است تا ندانیم از کجا ضربه میخوریم. لذا افرادی که آلوده به گناه هستند و یا ولایت حجج الهی را ندارند، نباید برای گرفتاری و ظلمت و بدحال بودنشان دنبال عامل بیرونی باشند. چه اینکه گرفتاری از جهت سحر و طلسمها نیز ریشه در دو مورد مذکور دارد. یعنی چون شخص مبتلا به یکی از این دو مورد است، لذا طلسم و سِحر در او اثر میگذارد. لذا ترک گناه و استغفار و ولایت اهل بیت علیهم السلام خود سبب دفع شیاطین میشود و سزاست در مبتلا به مشکلات اول وجود این دو امر را در خودمان جستجو کنیم که به چه صورت است...
ادامه دارد...
#پرش_از_مشکلات
پیامبر اڪرم صلی علی الله علیه وآله :
ڪسے ڪہ نُہ بار《آیت الڪرسی》
را بخواند (با یقین) ، مشکلات
دنیا و آخرت او بر طرف
مے گردد
📚 خرائن الاسرار ۱۹۸
•┈••✾🍃🍂🍃✾••
#تجربه_نزدیک_به_مرگ
🔴کسی که به مقام شهدا دست یافته بود!
✍ یکی از معلمین و مربیان شهر ما، در مسجد محل تلاش فوق العاده ای داشت که بچه ها را جذب مسجد و هیئت کند. او خالصانه فعالیت می کرد و در مسجدی شدن ما هم خیلی تأثیر داشت.
این مرد خدا، یكبار که با ماشین در حرکت بود، از چراغ قرمز عبور کرد و سانحهای شدید رخ داد و ایشان مرحوم شد. من این بنده خدا را دیدم که در میان شهدا و هم درجه آنها بود!
توانستم با او صحبت کنم. ایشان به خاطر اعمال خوبی که در مسجد و محل داشت و رعایت دستورات دین، به مقام شهدا دست یافته بود. در واقع او در دنیا شهید زندگی کرد و به مقام شهدا دست یافت.
اما سؤالی که در ذهن من بود، تصادف او و عدم رعایت قانون و مرگش بود. ایشان به من گفت: من در پشت فرمان ماشین سکته کردم و از دنیا رفتم و سپس با ماشین مقابل برخورد کردم. هیچ چیزی از صحنه تصادف دست من نبود.
📚 کتاب سه دقیقه در قیامت
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
#فضایل_صلوات
محو شدن گناهان
🌹امیر المومنین علی علیه السلام فرمودند:
⚡️صلوات فرستادن در محو کردن گناهان شدیدتر است از فرو نشانیدن آتش توسط آب.⚡️
📚هدیه خدا صفحه۲۳
📚 ثواب الاعمال و عقاب الاعمال صفحه۱۸۴
•┈••✾🍃🍂🍃✾••┈
🍃پیامبر صلی الله فرمودند :
💕 در بهشت، قصرها و غُرفه هائى است كه اندرون آنها از بيرون و نماى خارجى و ظاهر آنها از درون پيداست.
💕سه گروه از اُمّت در آنها سكونت خواهند گزيد
1⃣🍃 کسانی که پاكيزه سخن بگويند
2⃣🍃کسانی که از سلام کردن بر هیچ مسلمانی بخل نورزند
3⃣🍃کسانی که شب هنگام كه مردم در خواب راحت آرميده اند به عبادت پردازند
روایت شده که شخصی خدمتِ امام رضا(علیه السلام) آمد و از «خشکسالی» شکایت کرد. حضرت در بیان راهِ چاره فرمودند: «#استغفار کن».
🔸شخص دیگری به پیشگاه حضرت آمد و از «فقر و نداری» شکایت کرد. حضرتش فرمودند: «استغفار کن»
🔸فرد سومی به محضرش شرفیاب شد و از حضرت خواست تا دعایی فرماید که #خداوند پسری به او عطا فرماید. حضرت، به او فرمودند: «استغفار کن».
🔸حاضران باتعجّب پرسیدند: سه نفر با سه خواسته متفاوت، خدمتِ شما آمدند و شما همه را به «استغفار» توصیه فرمودید؟! فرمود: من این توصیه را از خود نگفتم. همانا در این توصیه از کلامِ خداوند الهام گرفتم و آن گاه آیات ۱٠-۱۲ سوره نوح را تلاوت فرمودند. (مجمع البیان، ذیل تفسیر آیه ۱٠-۱۲سوره نوح)