📤📧📩📬📨💌
سوالهای رسیده:
عکس ضمیمه 👆👆👆📎📷
📨📪📩📥📬📨
جواب:
سلام عليكم ورحمة الله وبركاته
خواندن سوره توبه بمدت 7 شب متوالی و استغفار زياد و دوری از گناه و عدم رجوع به معصيت و متوسل شدن به امام روحی فداه و ذكر زياد گفتن اللهم العن قتلت الزهرآء
ياقائم ال محمد أغثني
و 100مرتبه لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم وأتوب اليه را بعد از اتمام فريضههای نماز انجام دهيد
📨📪📩📥📬📨
▪️🌿
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قشنگ نگاه کنید تو ده سال چه اتفاقی برامون افتاد که اینجوری شد؟؟
▪️🌿🌹
ا﷽ا
«علامه حسن زاده:
🔹« با چه کسانی رفاقت نکنیم! »🔹
♦️سفارشاتی بسیار مهم از جناب علامه حسن زاده آملی ✨
💠هم اکنون در پی تحصیل کمال بوده باشید تا آتیه ای سعادتمند داشته باشید زیرا که باور کرده اید هر چیز تا به کمال نرسیده است قدر و قیمت ندارد
💠باید از همسالان و همزادان خود که شب و روز را به بیکاری و ولگردی و هرزگی به سر می برند سخت دوری گزینیدکه رهزن شمایند
🔶 این گروه روی سعادت را نخواهند دید چند روزی در مقام خیال به تازگی رنگ و رخسار خود سرگرم و به پوشاکهای گوناگون بوقلمونی وطاووسی دل خوشند و به زودی نه آن رادارند نه این را نه کمالی تحصیل کرده اند که بدان دل گرم باشندناچارا باید بعدا تن به گدایی دهند و یا به دزدی و دیگر بیچارگیها مزاحم اجتماع باشند و زندگی را بگذرانند .
♦️با آنان هم نشین نشوید که هم از اکنون به شما بگویم نطفه و مربی و اجتماع و معاشر از اصولی اند که در سعادت وشقاوت انسانی دخلی به سزا دارند.....
🔷باید دوستانم از روش نابخردان همواره دوری گزینند و بدانند که اکثر بزرگسالان عصر ما به حدبلوغ نرسیده اند و در راه آن نیستند که هر روزشان بهتر از روز پیش باشد..
🔸️زمان های مناسب و نامناسب ناخن گرفتن
امام صادق علیهالسلام فرمودند: هرکس روز شنبه ناخن بگیرد، خوره به انگشتان وی افتد و هرکس روز یکشنبه چنین کند، برکت آن روز از وی رخت بربندد و هرکس روز دوشنبه چنین کند حافظ و کاتب و قاری شود و هرکس روز سه شنبه چنین کند، بیم آن می رود که نابودی در وی افتد و هرکس روز چهارشنبه چنین کند، بد اخلاق میگردد و هرکس به روز پنج شنبه چنین کند، بیماری از بدن وی خارج میشود و شفا وارد میشود و هرکس به روز جمعه چنین کند، عمر وی طولانی میگردد.
📚 بحارالانوار، ج۷۶، ص۱۲۴
♨️ شیاطین از غروب آفتاب
تا طلوع خورشید
⚠️توجه:
🔸️دنیای ماورا در شب فعال تر است. [موجوداتی مثل اجنه، شیاطین و نیروهای منفی در شب بین انسان ها پراکنده میشن...]
🔸️به این مطلب در روایات هم صریحا اشاره شده است:
🌸امام باقر علیه السلام:
ابلیس که لعنت های خدا بر او باد، سپاه شب را از غروب خورشید تا طلوع آن می پراکند.
پس در این دو هنگام زیاد به یاد خدای عزوجل باشید و از شر ابلیس و سپاهش به خدا پناه ببرید و خردسالانتان را هم در این دو هنگام، که هنگامه غفلتند، در پناه خدا قرار دهید.
ادامه بحث دراینده ویس میشه
🍁🍂🍁🍂
مردی در حضور رسول خدا (ص) از کسی بدگویی کرد، در همان جا فرد دیگری از او دفاع کرد. حضرت فرمودند : "کسی که جلوی آبروریزی برادر مومنش را بگیرد، از آتش دوزخ در امان است" و در روایت دیگر است که فرمودند: "کسی که در غیاب برادر (مسلمان) خود از او دفاع کند، بر خداوند لازم است که او را از آتش جهنم محافظت کند".
در حدیثی از امام صادق(ع) چنین آمده است که فرمود: خدای بزرگ می فرماید هر که بنده مؤمنم را خوار سازد مرا به ستیز فرا خوانده است و هر که بنده مؤمنم را بزرگ دارد از خشمم در امان ماند.
اتهام، حسادت، افراط در شوخی و خنده، استهزاء، تجسس، عیب گویی، غیبت از عوامل آبروریزی به شمار می رود. امام صادق (ع) می فرمایند : کسی که به منظور عیب جویی و ریختن آبروی مومن و اینکه او را از نظر مردم بیندازد ( یا برای تحقیر او یا ترس از اینکه به واسطه رابطه با برادر مومنش او هم متهم شود) سخنی را نقل کند( یا رابطه اش را با برادر مومنش قطع کند یا به او بی توجهی کند) ، خداوند او را از ولایتش بیرون کرده، به سوی ولایت شیطان می فرستد ولی شیطان هم او را نمی پذیرد .
ابی برده گوید: پیامبر خدا (ص) با ما نماز گذارد و پس آنگاه شتابناک به پا خواست و به سوی در مسجد رفت و دست بر در نهاد و با صدایی بلند بانگ برداشت: ای ایمان آورندگان به زبان که ایمان در دلتان جای نگرفته! عیبهای مؤمنان را نجویید ؛ زیرا هر که عیب های مؤمنان را بجوید خداوند نیز در پی عیب های او باشد و هر که خداوند عیب هایش را بجوید رسوایش سازد هر چند درون خانه اش باشد.
پیامبر اکرم(ص) درباره اهمیت این موضوع میفرمایند: "همه چیز مسلمان، از مال، آبرو و خونش بر مسلمان دیگر حرام است. هرگاه مومن برادر دینی خود را متهم نماید، ایمان او آب میشود و از بین میرود همان طوری که نمک در آب حل میشود و از بین میرود".
حضرت امام جعفر صادق (علیهالسّلام) فرمود: ای رفاعه! به خدا و محمد (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) و علی (علیهالسّلام) ایمان نیاورده است کسی که هرگاه برادر مؤمن او برای رفع حاجتی نزد وی بیاید، با چهره باز با او برخورد نکند. اگر بتواند خود حاجت او را برآورد باید در این باره به سرعت اقدام کند و اگر نمیتواند، نزد دیگران برود تا حاجت او را برآورده سازد، و اگر کسی غیر از این باشد که برایت وصف کردم هیچ گونه ولایت و رابطهای بین ما و او نیست
پیامبر اکرم (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) فرمود: «انَّما الْمؤمنون فی تَراحُمهم و تَعاطُفِهم بِمنزلةِ الْجَسد الْواحِدِ اذا اشَتَکی مِنْهُ عُضوٌ واحدٌ تداعی لهُ سائِرُ الْجسد بِالْحُمّی والسَّهَرِ.؛
مؤمنان از نظر مهرورزی و عطوفت نسبت به یکدیگر مانند یک پیکرند که هرگاه عضوی از آن دچار دردی شود سایر اعضاء (از راه تب و بیداری و ناراحتی) همدردی خود را با آن عضو ابراز میدارند و به کمکش میشتابند.»
بعید نیست که حدیث شریف، الهامبخش سعدی شیرازی در شعر معروفش باشد که میگوید:
بنیآدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند ••••• چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار
تو کز محنت دیگران بیغمی ••••• نشاید که نامت نهند آدمی
از امام صادق (علیهالسّلام) نقل شده است که رسول خدا (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) در منی خطبهای ایراد کرد که در ضمن آن فرمود: مسلمانان با هم برادرند، ارزش خون آنها با یکدیگر برابر است و تعهد و امانی که کوچکترین فرد آنها بدهد برای همهشان محترم است و آنها در برابر بیگانگان، یکدل و یکدست به هم پیوسته و متشکّلاند