آغاز سخنرانی مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای درسالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی
هم اکنون شبکه ۱ و خبر
💢استجابت دعا در شبهای #قدر
استاد #فاطمی_نیا:
شب قدر، ابتدا بايد از #گناهانمان استغفار كنيم وتصميم بر جبران بگيريم.
بعضي از #گناهان مانع اجابت دعا ميشود.
اما نكته اين است كه به هرحال خيلي از گناهان را انجام داده ایم و درحال حاضر نميتوانيم جبران كنيم!
مثل اینکه الان برويم در فلان شهرستان و دلي را كه #شكسته بوديم، بدست آوريم، يا بخواهيم دوسه سال نماز قضاء را به جا آوريم، یا بخواهیم حق الناس هایی که به گردن داریم جبران کنیم. اینها را که فی المجلس نمیتوانیم انجام دهيم و جبران كنيم.
پس چه بايد كرد؟!
در اين شرايط ميگويم به #خدا عرض كنيد :
"خدايا من با تو عهد ميبندم كه از اين مجلس كه بيرون رفتم در اولين فرصت ممكن اين قدم ها را بردارم و جبران گذشته كنم و تو هم به لطف و كرم بي انتهايت لطفي كن تا اين گناهان مانع اجابت دعاي من نشود."
يقين بدانيد اين كار #موثر است، خدا از دلها آگاه است ، خدا كريمتر از آن است كه بخواهد اينجا با من تسويه حساب كند! وقتي ميبيند بنده اش واقعا پشيمان است و الان دستش به جايي نميرسد، حتما #مهلت جبران ميدهد.
اصلا اگر همچون #حالي داشته باشد و با تمام وجود از گذشته اش ناراحت باشد ،قطعا خداوند كريم او را میبخشد.
sapp.ir/ansarshohadaa
Eitaa.com/ansarshohadaa
ترتیل جزء 20.mp3
12.61M
#ترتیل #جزء بیستم قرآن کریم
استاد #پرهیزگار
مدت : ۵۲ دقیقه
sapp.ir/ansarshohadaa
Eitaa.com/ansarshohadaa
جزء ۲۰ تندخوانی.mp3
3.95M
#تندخوانی #جزء بیستم قرآن کریم
استاد #معتزآقائی
مدت : ۳۲ دقیقه
sapp.ir/ansarshohadaa
Eitaa.com/ansarshohadaa
#دعاے #روز بیستم ماه مبارک #رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ افْتَحْ لِي فِيهِ أَبْوَابَ الْجِنَانِ وَ أَغْلِقْ عَنِّي فِيهِ أَبْوَابَ النِّيرَانِ وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِتِلاوَةِ الْقُرْآنِ يَا مُنْزِلَ السَّكِينَةِ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷
خدايا در اين ماه درهاى بهشت هايت را به رويم باز كن، و درهاى آتش دوزخ را به روزيم بربند، و به تلاوت قرآن موفقم بدار، اى فرو فرستنده آرامش در دل مؤمنان.
sapp.ir/ansarshohadaa
Eitaa.com/ansarshohadaa
انصار الشهدا
#دعاے #روز بیستم ماه مبارک #رمضان بسم الله الرحمن الرحیم اللَّهُمَّ افْتَحْ لِي فِيهِ أَبْوَابَ ال
شرح #دعاے #روز بیستم ماه مبارک #رمضان
#آیت_اللہ_مجتهدے_تهرانے (ره):
⬅️ اللهم افتح لے فیہ ابواب الجنان
خدایا درهاے بهشت را بر روے من بگشاے
🌹منظور این است ڪہ خداوند ما را از گناهانے ڪہ در طول عمر خویش انجام دادہ ایم پاڪ سازد و حسنات و ڪارهاے نیڪ ما را افزون سازد؛ چرا ڪہ تا انسان گنهڪار باشد و از خیرات و حسنات بہ دور باشد، بهشت بر او حرام خواهد بود و تنها هنگامے دربهاے بهشت روے او گشودہ مے شود ڪہ هیچ گناهے بر او نباشد و اینڪہ مے گوییم درهاے بهشت را بر روے ما بگشاے، بہ این خاطر است ڪہ خداوند بہ ما عنایت فرماید تا طورے در دنیا زندگے ڪنیم ڪہ بتوانیم در آخرت از هر درے ڪہ خواستیم وارد بهشت شویم.
⬅️«اغلق عنے فیہ ابواب النیران»
🌸 خداوند عز و جل در قرآن ڪریم فرمود: «الم یعلموا انہ من یحاد اللہ و رسولا فان لہ نارجهنم خالدا فیها» (سورہ توبه/ آیہ 64)
یعنے «آیا نمے دانند ڪہ هر ڪس با خداوند و رسولش دشمنے نماید، آتش جهنم براے اوست ڪہ در آن جاودان خواهد ماند»
🌿 با توجہ بہ این آیہ شریفہ در مے یابیم ما در این روز در اصل با این دعا از خداوند مے خواهیم ما را جزء ڪسانے قرار دهد ڪہ از دستورات ذات اقدسش و رسول گرامے اش پیروے ڪنیم چرا ڪہ پیروے از خداوند و رسولش برابر با رستگارے در دنیا و آخرت و دورے از آتش دوزخ است.
⬅️ و وفقنے فیہ لتلاوہ القرآن یا منزل السڪینہ فے قلوب المومنین
و مرا در این روز توفیق تلاوت قرآن عطا فرما اے فرود آورندہ وقار و سڪینہ بر دل هاے اهل ایمان
✨از پیامبر اڪرم (ص) توصیہ هایے در مورد تلاوت قرآن دارند. رسول گرامے اسلام فرمودند:
«نوروا بیوتڪم بتلاوہ القرآن اولا تتخذوها قبورا ڪما فعلت الیهود و النصارے، صلوا فے لڪنائس و البیع و عطلوا بیوتهم فان البیت اذا ڪثر فیہ تلاوہ القرآن ڪثر خیرہ و انسع اهلہ و اضاء لاهل السماء ڪما تصنئے نجوم السماء لاهل الدنیا» (اصول ڪافے، جلد 4)
✨یعنے «خانہ هاے خود را بہ تلاوت قرآن روشن ڪنید و آنها را گورستان نڪنید چنانچہ یهود و نصارا ڪردند، در ڪلیساها و عبادتگاہ هاے خود نماز ڪنند ولے خانہ هاے خویش را معطل گذاردہ اند (و در آنها عبادتے انجام ندهند) زیرا ڪہ هر گاہ در خانہ بسیار تلاوت قرآن شود خیر و برڪتش زیاد شود» و اهل آن بہ وسعت رسند و آن خانہ براے اهل آسمان درخشندگے دارد چنانچہ ستارگان آسمان براے اهل زمین مے درخشند
🌳و ما نیز مے دانیم ڪہ هر چیزے بهارے دارد و بهار قرآن ماہ مبارڪ رمضان است؛
💐 چنانچہ امام باقر (ع) فرمودند: «لڪل شے ربیع و ربیع القرآن شهر رمضان»
یعنے «هر چیزے بهارے دارد و بهار قرآن ما، ماہ مبارڪ رمضان است»
👈پس با اینحال ما نیز از خداوند در این روز مے خواهیم ڪہ بہ ما توفیق عنایت فرماید تا بتوانیم ڪلام نورانیش را تلاوت ڪردہ و بہ آن جامہ عمل بپوشانیم.
sapp.ir/ansarshohadaa
Eitaa.com/ansarshohadaa
#خاطره 📚
زمانی که زمان سربازی محسن فرا رسید، می توانست در سپاه و در شهر خودش خدمت کند اما گفت که می خواهم در ارتش و در مرز با #سخت_ترین شرایط خدمت کنم که این کار را هم کرد. در زمان انتخاب ورود به #سپاه هم گفت: «کجا میتونم سخت ترین کار رو داشته باشم؟» پس از تحقیق یگان زرهی را انتخاب کرد و مشغول به #خدمت شد.
شهید #بی_سر #شهید_محسن_حججی 🌹🌷
حمید خلیلی
از کانال شهید حججی
@ansarshohadaa
چرا #شب #قدر، مخفى است؟
مخفى بودن شب قدر در ميان شبهاى سال، يا در ميان شبهاى ماه مبارك رمضان، شاید به این دلیل باشد كه مردم به همه اين شبها، اهميت دهند؛ همان گونه كه خداوند رضاى خود را در ميان انواع عبادات، پنهان كرده تا مردم به همه طاعات روى آورند، و غضب و خشم الهی را در ميان معاصى پنهان كرده تا از همه گناهان بپرهيزند، دوستانش و محبوبان درگاه الهی را در ميان مردم مخفى كرده تا انسان ها، همه را احترام كنند، اجابت را در ميان دعاها پنهان كرده تا به همه دعاها رو آورند، اسم اعظم را در ميان اسمائش مخفى ساخته تا همه اسما الهی، را بزرگ دارند، و وقت مرگ را مخفى ساخته تا در همه حال، انسان آماده و مهیا برای اخرت خویش، باشد و اين فلسفه مناسبى، به نظر میرسد.
امام عصر(عج)، حقیقت شب قدر
از امام جعفر صادق(ع) در تفسیر فرات کوفی، چنین نقل شده است:
إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَهِ اَلْقَدْرِ.اَللَیْلَهُ: فاطمه والقدر: اَللَّهُ. فمن عرف فاطمه حق معرفتها، فقد ادرک لیله القدر، و انّما سُمّیت فاطمه لانّ الخلق فطموا عن معرفتها ... و قوله: وَ ما أَدْراکَ ما لَیْلَهُ اَلْقَدْرِ لَیْلَهُ اَلْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ، یعنى: خیر من الف مؤمن و هى ام المؤمنین.تَنَزَّلُ اَلْمَلائِکَهُ وَ اَلرُّوحُ فِیها و الملائکه المؤمنون الذین یملکون علم آل محمد(ص) و الروح القدس هى فاطمه. بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ سَلامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ اَلْفَجْرِ. یعنى حتى یخرج القائم
للیله، #حضرت_فاطمه، است. القدر ،«اللَّه» است. پس هر کس که فاطمه و مقام ایشان، را به حقیقت بشناسد، حتماً شب قدر را درک کرده است. و علت نامگذارى آن حضرت به فاطمه، به خاطر این است که مردم از شناختنش، ناتوان هستند. اما معناى «لیله القدر، بهتر از هزار ماه است»؛ یعنى، بهتر از هزار مؤمن است و آن نیز امالمؤمنین حضرت زهرا (س) مىیباشد. مراد از ملائکه، مؤمنان عالِم به علوم آل محمد و مراد از روح یا روحالقدس همانا، فاطمه است و مراد طلوع فجر، ظهور #حضرت_مهدی و قائم، است.
فاطمه زهرا (س) رمز و راز بقاى اسلام محمدى (ص)، حلقه اتصال نبوت، امامت و ولایت، وارث سریر رسالت، حامى امامت و حامل ولایت است. فاطمه که خود کوثر و خیر کثیر جارى در جان جهان و باقى در هر زمان است، کوثر وجود یازده امام معصوم (ع) - به ویژه امام آخرین و بقیه اللَّه فى الارضین «مهدى موعود (عج)» - نیز هست تا آن امام منجى انسانها و تحقق بخش اهداف نبوت و امامت، ظهور کند.
شباهت های شب قدر و حضرت فاطمه
با استناد به حدیث امام صادق که در تفسیر سوره ی قدر، فاطمه زهرا عليها السلام را شب قدر، نامیده است، در شرح و تبیین آن و در خصوص مقایسه تطبیقی آیات سوره ی مبارکه قدر با حضرت فاطمه ی زهرا به نکاتی می توان اشاره کرد:
1- "انا انزلناه فی لیلة القدر": همچنان که شب قدر، ظرف زمانی نزول قرآن کریم است، حضرت فاطمه، ام الائمه و ام المومنین نیز ظرف امامان معصوم عليهم السلام است، زهراى مرضیه، علت وجود ائمه یازدهگانه، اوصیاى رسول خدا میباشد و ذریه پیامبر تا قیامت از نسل حضرت فاطمه، هستند. بنابراین، همچنان که شب قدر، ظرف نزول "قرآن صامت" می باشد ، وجود حضرت زهرا(س) نیز ظرف نزول یازده "قرآن ناطق"و امامان معصوم، می باشد.
2- "و ما ادریک ما لیلة القدر": مجهولیت شب قدر بی شباهت به غربت و مظلومیت زهرای مرضیه نیست. علاوه بر ابعاد وجودی و درجات تقرب و سلوک الی الله، تاریخ دقیق ولادت، شهادت، طول عمر و بالاخص مزار ایشان برای ما مجهول میباشد. همان گونه كه عظمت شب قدر براي انسان ها پنهان است، قدر و منزلت فاطمه (س) نيز براي مردم ناشناخته مانده است.