پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
☯اوج ذلت پذیری در عرفان کاذب فالون دافا
♦️ لی هنگجی قوانین تحقیرآمیزی را برای افزایش تقوا معرفی میکند که به راستی شأن انسانی را در هم میشکند.
🔷 او انسان را به ستمپذیری و سکوت در برابر تعرضها و همانند بیماران روانی و عقب مانده عمل کردن تشویق میکند.
🔶 البته گذشت و بخشش بهویژه در جایی که احتمال اصلاح طرف خطاکار باشد بسیار پسندیده است؛ اما وی میگوید:
🔷 «در جهان ما قانونی وجود دارد: بدون از دست دادن، چیزی بدست نمیآید. وقتی مردم شخص عقبافتاده را میبینند، او را تحقیر میکنند. مثلاً میگویند [تو ابله بزرگ!] وقتی دهانشان را باز میکنند، تا به او توهین کنند، تکهای از تقوا پرتاب میشود.
🔶 وقتی با کسی بدرفتاری کردهاید، طرفی هستید که از او چیزی گرفتهاید و بنابراین مجبورید چیزی از دست بدهید. وقتی کسی جلو رفته و به او لگدی بزند، دوباره تکهای از تقوا را به آن طرف پرتاب خواهد کرد.
🔷 وقتی کسی به او ناسزا گفته، یا او را با لگد میزند، فقط لبخندی میزند «ادامه بده، تو داری در این مدت به من تقوا میدهی و من تکهای از آن را به تو برنخواهم گرداند» اگر حقایق سطوح بالاتر را به کار ببریم، دربارهی این بیندیشید، چه کسی زرنگ است؟ آیا او فرد زرنگی نیست؟»[1]
♦️ از این سخنان لی هنگجی برمیآید که برای اینکه تقوا یا مادهی سفید را به دست آورید، باید رنج بکشید. پس اگر به شما اهانت یا ظلم شد، مثل احمقها لبخند بزنید و شادی کنید؛ زیرا بهترین چیز عالم را به شما داده است.
🔷 این توصیهها با وجدان انسان سازگار نیست. ما میخواهیم حرمت و احتراممان حفظ شود، در برابر تعرضات از خود دفاع میکنیم. البته اگر کسی از روی نادانی رفتار نادرستی انجام دهد، باید کریمانه از او گذشت؛ چنانکه قرآن کریم در توصیف بندگان خدا میفرماید:
🔶 «وَعِبَادُ الرَّحْمَنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا.[سوره فرقان، آیه 63] بندگان خدا با فروتنی روی زمین راه میروند و اگر جاهلان به آنان چیزی بگویند، با روی خوش سلام میکنند.
🔷 اما این برخورد در جای خود نیکوست. اگر کسی ظالم بود چه باید کرد؟ اگر ما در برابرش سکوت کنیم، باز هم ظلم میکند؛ ظلمی بزرگتر و دستش را به روی دیگران هم میگشاید. در این موارد قرآن کریم نهیب میزند که:
🔶 «وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ وَلِيًّا وَاجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ نَصِيرًا» [سوره نساء، آیه 75]. چرا در راه خدا، و (در راه) مردان و زنان و کودکانى که (به دست ستمگران) تضعیف شده اند، پیکار نمى کنید؟! همان افراد (ستمدیده اى) که مى گویند: «پروردگارا! ما را از این شهر (مکّه)، که اهلش ستمگرند، بیرون ببر! و از طرف خود، براى ما سرپرستى قرار ده; و از جانب خود، یار و یاورى براى ما تعیین فرما»!
🔻 اما لی هنگجی میگوید: «یک تمرین کننده بودن امری است فوق طبیعی. پس به عنوان فردی فوق طبیعی باید با خودتان بر طبق اصول فوق طبیعی رفتار کنید؛ به جای اینکه خود را با اصول و منطق مردم عادی بسنجید.
🔷 وقتی رابطهی کارمایی موضوعی را نمیدانید، احتمال آن وجود دارد که آن را بهطور نادرستی اداره کنید... بعضی اشخاص میگویند: «اما من فقط میخواهم مطمئن شوم که عدالت رعایت شود.»
🔶 خیلی خوب، پس همگی باید در دانشکدهی پلیس ثبتنام کنیم؟... وقتی مردم دعوا میکنند و شاید یکی به دیگری لگد بزند، یا یکی از آنها ضربهی محکمی به دیگری بزند، ممکن است آن شخص به فرد دیگر چیزی بدهکار بوده و حالا آنها در حال تصفیه کردن بدهی هستند. بنابراین، اگر پادرمیانی کنید، نمیتوانند آن را تصفیه کنند و مجبورند آن را دوباره دفعه بعد انجام دهند...
🔷 اگر حتی در مورد چیزهایی مثل قتل یا آتشسوزی کاری انجام ندهید، پس در مورد چه چیزی کاری انجام خواهید داد؟ اما یک چیز هست، این چیزها زیاد ربطی به ما تزکیه کنندگان ندارند».[2]
🔶 پادرمیانی در حل اختلافهای مردم، برقراری صلح و آشتی و ترویج مهربانی و نیکی، برترین مهرورزی و نیکخواهی است. مبارزه و جهاد با ظلم هم رنج است و بردباری میخواهد و هم تلاش برای برطرف کردن ستم و جور از مردمی که دست به دعا برداشته و راه نجاتی میجویند و از خودشان کاری برنمیآید.
♦️ برترین نیکوکاری و شفقت و مهربانی است که معنویت اسلامی بر آن تأکید دارد و فالون دافا، به بیتفاوتی در برابر مردم ستمپذیری دربارهی خود و دیگران دعوت میکند و نام آن را تزکیه، حفظ تقوا و به دست آوردن کونگ میگذارد.[3]
🔻پینوشت:
[1] . لی هنگجی، شوآن فالون، تهران: نشر درسا، ۱۳۸۱، ص ۳۹۷.
[2] . همان، ص ۴۱۲.
[3] . حمیدرضا مظاهریسیف، جریانشناسی انتقادی عرفانهای نوظهور، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، ۱۳۸۹، ص ۳۵۳.
#عرفان_های_نوظهور
#مدعیان_دروغین
#عرفان_های_کاذب
https://eitaa.com/antihalghe
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 دعوت رسمی حجتالاسلام دکتر رفیعی از حسن #آقامیری برای #مناظره تلویزیونی!
🔹باید منتظر ماند و دید آیا حسن آقامیری مدعی دروغین جرات تن دادن این مناظره علمی را دارد یا زبانش فقط از پشت دیواره های اینستاگرام بلند است..
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️سواد آقامیری چقدره؟؟
#سیدحسن_آقامیری ،تا سطح پایه ی حوزه بیشتر درس نخوانده و با حرف های عوامانه و #عوامفریبانه ، بخوبی افراد هم کیش خود را جذب میکند..
این کلیپ رو برای متوجه شدن اندازه ی سواد دینی ایشون ببینید..
دنبال سخنرانی بریم که حرف های #تخصصی و #عمیق_دینی میزنه و در دین غواصی میکنه...
نه هر سخنران و گوینده ای که ، در سطح مبتدی و عوامانه و برای خوشایند افراد صداشو بالا و پایین میکنه..
#حسن_آقامیری
#مدعیان_دروغین
https://eitaa.com/antihalghe
📚معرفی کتاب؛ نگاهی متفاوت به قانون جذب
🔻کتاب«نگاهی متفاوت به قانون جذب» اثر «حجتالاسلام والمسلمین حمیدرضا مظاهری سیف»، در سال 1398 از سوی انتشارات «معنویتپژوهی» منتشر شده است.
🔻🔻🔻🔻
🆔 @jamannews_ir
🔺🔻کسانی که قانون جذب را باور کردهاند از منظرهای مختلفی آن را پذیرفتهاند. برخی میپندارند قانون جذب همان قانون جاذبۀ نیوتون است و یک موضوع کاملاً فیزیکی است که حالا در رابطۀ بین تصاویر ذهنی و احساسات و تأثیر آنها بر عالم ماده مطرح شده است. برخی دیگر این را یک قانون روانشناسی میدانند که از دامنۀ علم فیزیک بیرون است. برخی دیگر این بهاصطلاح قانون را با مباحث دینی تفسیر و تأیید میکنند.
🔸با توجه به گسترش این ایده و تبلیغات گستردهای که روی آن صورت میگیرد، لازم است که از دیدگاههای گوناگون فلسفی، فیزیکی، روانشناختی و الهیاتی مورد بررسی قرار گیرد».
🔹در این کتاب مختصر سعی شده است که تا حد لازم ابعاد مختلف موضوع واکاوی شود. در فصل اول به تعریف قانون جذب میپردازیم و اینکه قانون جذب چیست و چه نیست؛ زیرا به علت بیان غیردقیق این موضوع، افراد مختلف تفسیرها و برداشتهای گوناگونی از قانون جذب یافتهاند که بهراستی با اصل موضوع مناسبتی ندارد.
🔸در فصل دوم به اثربخشی قانون جذب میپردازیم. بعد از روشن شدن اینکه قانون جذب چیست، این سؤال به ذهن میآید که قانون جذب چه تأثیری دارد؟ آیا آنچه ادعا میشود واقعی است و با قانون جذب همهچیز به دست میآید؟
🔹فصل سوم به نقد علمی قانون جذب اختصاص داده شده و این پرسشها راهنمای مباحث این فصل بوده است: آیا قانون جذب با روش تحقیقات علمی قابل تحقیق و اثبات است؟ آیا علم فیزیک قانون جذب را تأیید میکند؟ آیا در علم روانشناسی نظریهای وجود دارد که قانون جذب را توجیه یا تأیید کند؟
🔸در فصل چهارم به نقد و بررسی قانون جذب از منظر آموزههای دینی میپردازیم. توحید و معاد در قانون جذب چه نسبتی دارد؟ اینکه چرا بعضی از مروجان قانون جذب این موضوع را بهعنوان عرفان مطرح کرهاند؟ و اینکه اساساً عرفان و اخلاق کجای قانون جذب است؟
🔹فصل پنجم و ششم رویکرد دیگری به نقد قانون جذب دارد و تلاشی است برای ارائۀ جایگزین برای قانون جذب. ازاینرو، موضوعات مربوط به قانون جذب در این دو فصل بیان نشده است. در واقع دو فصل آخر به این پرسش پاسخ میدهد که اگر قانون جذب راهی مفید و کارآمد برای رسیدن به ثروت و موفقیت نیست، پس راه درست و مفید کدام است؟ آیا در آموزههای دینی راهکاری برای دستیابی به موفقیت بیان شده است؟ این پرسشها بسیار مهم است و برای کسی که قانون جذب را با هدف رسیدن به موفقیت، برگزیده و حالا میبیند که این ایده و روش درست و راهگشا نیست، این پرسشها مطرح میشود. چنین کسانی دنبال جایگزینی میگردند که بتواند زندگیشان را بسازند. هم ازاینرو، در فصل پنجم راهکارهای موفقیت و در فصل ششم راهکارهای تولید ثروت بر اساس آموزههای معنوی بیان میگردد.
🔸 شایان ذکر است، علاقهمندان به مطالعه این کتاب میتوانند به فروشگاه اینترنتی انتشارات معنویتپژوهی به نشانی https://manaviatpajoohi.ir/ مراجعه و کتاب را خریداری کنند.
👉https://jamannews.ir/139903245604
🖌نقد و بررسی تئوری راز(قانون جذب)
🔹نویسنده: حجتالاسلام و المسلمین مظاهری سیف
🔻یکی از خرافاتی که در سالهای اخیر مطرح شده و به علت تکرار فراوان و جهانگیر شدنش، بزرگترین خرافه روزگار ما به شمار میآید، فرضیهای است که با نام «راز» از آن یاد میشود. فرضیه راز به نوعی «قانون جذب» اشاره دارد و میگوید با تصور هر چیز و تقویت احساس مثبت نسبت به آن میتوانید آن را جذب کنید و اگر وجود نداشته باشد، میتوانید آن را خلق کنید.
🔻🔻🔻🔻
🆔 @jamannews_ir
🔺🔻به گزارش جمن نیوز؛ دنیای امروز در گرداب خرافات گرفتار شده و بخش بزرگی از فضای فرهنگ جهانی را اوهامی بیاساس فراگرفته است؛ به طوری که کتابها، نشریات و سینما در سطح گستردهای در خدمت نشر خرافات و ترویج توهماتی است که مردم را سرگرم نموده و از اندیشههای درست و خردورزی و کوشش و پشتکار دور میکند.
🔹یکی از خرافاتی که در سالهای اخیر مطرح شده و به علت تکرار فراوان و جهانگیر شدنش، بزرگترین خرافه روزگار ما به شمار میآید، فرضیهای است که با نام «راز» از آن یاد میشود. فرضیه راز به نوعی «قانون جذب» اشاره دارد و میگوید با تصور هر چیز و تقویت احساس مثبت نسبت به آن میتوانید آن را جذب کنید و اگر وجود نداشته باشد، میتوانید آن را خلق کنید.
🔸قانون جذب سالهاست که از سوی سخنرانان و نویسندگان متعدد در جهان ترویج میشود، گویندگانی که میکوشند قانون جذب را مطابق فرهنگ مخاطبانشان بیان کنند و احساس آنها را برانگیزند. اما معمولاً این گفته مورد نقد و بررسی قرار نمیگیرد. گروهی آن را میپذیرند و سرگرم میشوند و گروه دیگر بیتفاوت از کنار آن میگذرند، در حالی که ترویج این خرافات بر زندگی تمام مردم تأثیر میگذارد و از پیامدهای نامطلوب آن به سادگی نمیتوان جلوگیری کرد.
🔹با توجه به گسترش این فرضیه و تبلیغات گستردهای که روی آن صورت میگیرد، لازم است که از دیدگاههای گوناگون فلسفی، فیزیکی، روانشناختی و الاهیاتی مورد بررسی قرار گیرد. تجربه و تحقیق نشان میدهد که قانون جذب اگر درست قرائت شود و از غلوّها و تعمیمهای نابجا دور بماند، با واقعیت سازگار است، اما به صورتی که امروزه در جامعه معرفی شده دروغی بیش نیست.
🔸یکی از مصادیق درست قانون جذب تأثیر افکار در روان و درون هر فرد است؛ اما بیشتر سخنگویان قانون جذب آن را در رابطه با جهان خارج مطرح میکنند و آن راهی برای به دست آوردن خانه، ویلا، اتومبیل و غیره معرفی مینمایند. بنابراین مسأله اصلی در پژوهش حاضر این است که آیا قانون جذب را در رابطه با پدیدههای جهان خارج از ما درست است یا نادرست؟
🔹همانطور که گفته شد این مسأله از دیدگاههای گوناگونی قابل مطالعه و بررسی است، اما از آن رو که معمولاً در کشور ما معرفی قانون جذب با استفاده از آیات و احادیث و آموزههای دینی همراه میشود، ما نیز این مسأله را با تأکید و تکیه بر تعالیم اسلام بررسی میکنیم.
🖌 ادامه این یادداشت را از طریق لینک زیر مطالعه فرمایید:
👉https://jamannews.ir/139903245607
⭕️دستگیری مروجان شیطان پرستی در مازندران
↩️باند «امید آزاداندیش» متلاشی شد
✅حجتالاسلام اکبری رئیس کل دادگستری مازندران گفت: در راستای ارتقای امنیت اجتماعی، اخلاقی و جلوگیری از ترویج #شیطان_پرستی باند و گروه های انحرافی، ۲۸ مرد و ۱۴ زن در بخش مرزنآباد چالوس دستگیر و ۱۱ دستگاه خودرو شناسایی و توقیف شد.
🔻رئیس کل دادگستری مازندران افزود: افراد این گروه شیطانپرستی با نام «امید آزاداندیش» که از سراسر کشور در شهرستان چالوس بخش مرزنآباد فعالیت می کردند، به جرم برپایی جشن پارتی و شیطانپرستی شناسایی و دستگیر شدند.
▪️رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: با پیگیری اداره اطلاعات استان و دستور بهموقع رئیس حوزه قضائی مرزنآباد، سردسته اصلی این گروه شناسایی و دستگیر و با قرار بازداشت روانه زندان شد.
↩️برخی جریانات خارجی با اعزام افرادی از گروههای شیطانپرستی به ایران از مدتها پیش درصدد ترویج فساد در داخل ایران هستند. این باندها جوانان را اغفال میکنند و ضمن خالکوبی علائم شیطانی بر اندام افراد فریبخورده، آنان را به پیروی از #فرقه شیطان پرستی سوق میدهند./ایلنا
#شیطان_پرستی
https://eitaa.com/antihalghe
52.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ به چند شبههی آتئیستها؛
پیرامون تعدد خدایان؛ خدای واقعی، الله، آیا خدایی غیرالله سبحانه و تعالی، واقعا نمیتواند قابل تأمل و محل بحث باشد!؟
سوالاتی که هر مسلمانی باید از پاسخ آن اطلاع کافی داشته باشد.
مشاهده از صفحه آپارات👇
bit.ly/39oQT3s
#آئیست
https://eitaa.com/antihalghe
⛔️ فرقه حلقه حامی خیانت کاران ‼️
فرقه حلقه به پاس حمایت های گسترده آمدنیوز از فرقه و محمدعلی طاهری سرکرده فراری آن، از مجامع بین المللی درخواست کرد برای جلوگیری از حکم اعدام روح الله زم وارد عمل شوند و نظام ایران را تحت فشار بگذارند.
خائنین به وطن، مزدوران دشمن و دزدان عقیده از یکدیگر حمایت می کنند.
#با_گرگها_میرقصند
https://eitaa.com/antihalghe