8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما به خدای بخشنده و مهربانی که اسلام می گوید اعتماد داریم او ما را از فتنه ها نجات می دهد... 👌
https://eitaa.com/antihalghe
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
🔴🔴 سوء استفاده از زنان در فرقهها (بخش اول)
🔻 گروههای فرقهای برای جذب عضو به راهکارهای مختلفی متوسل شده و به جرات میتوان ادعا کرد، سرکردگان و عضویابان فرقهها برای گروههای مختلف جامعه، روش مختص به آن گروه را بهکار میگیرند.
🔻 یکی از مجموعههای مورد توجه فرقهها، زنان هستند که به علتهای گوناگونی در کانون عضویابی فرقهها قرار دارند. برخی از فرقهها از شرایط روحی و عاطفی زنان سوءاستفاده کرده و این ویژگیها را فرصتی برای جولان دادن به وعده و وعیدهای فرقهای میدانند.
🔻 فرقههایی هم هستند که از زنان بهعنوان طعمه برای به دام انداختن مردان بوالهوس و فاسد بهره میبرند. از این نمونه میتوان به گروهک تروریستی منافقین اشاره کرد که از این روش بسیار استفاده کرده است.
🔻 "دیوید برگ" و همسرش سرکرده فرقهای با عنوان "کودکان خدا" بودند که با ابداع ترکیب"ماهیگیری دلربایانه" برای زنان و از طریق روسپیگری آنان، افرادی را فریب و به فرقه خود جذب میکردند.
🔻 زودباوری گروهی از زنان و درگیر شدن با مشکلات روحی و روانی نیز میتواند گذرگاهی برای جذب در فرقهها در نظر گرفته شود. اکثریت قریب به اتفاق فرقهها این شیوه را برای پیشبرد جذب انتخاب کردهاند.
🔻 خاطرنشان میکند، تعدادی از فرقهها برای پیشرفت در امر جذب عضو اقدامات مزورانهای را ترتیب میدهند. از جمله این گروهها میتوان از فرقهای نوظهور مبتنی بر آئین هندو به نام "برهماکو ماریس" نام برد که در آن، کنترل مردان در دست زنان قرار دارد.
🔻 از طرفی این فرقه حمایت از تجرد و بیهمسری را در دستور کار خود قرار داده است و یکی از افراطیترین فرقههای نوظهور در این زمینه شناخته میشود.
🔻 پرواضح است که چنین اقداماتی نه به دلیل اهمیتی است که فرقهها برای جنس زن قائل هستند؛ بلکه با هدف سوءاستفاده از این افراد، ایجاد جذابیتهای کاذب و نمایش خود بهعنوان گروهی طرفدار زنان، بهظاهر به آنها توجه میکنند.
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دشمن_شناسی
🎥 عزاداری هیئت سالمندان سازمان مجاهدین خلق!
🔸برای امامی که حاضر نیست هرکسی میتواند عزادار باشد، هرکسی میتواند برایش نوحه سر دهد حتی این #منافقین که دستشان به خون هزاران مظلوم رنگین است!
🔸برای حسین ساکت یزید هم مجلس عزا به پا میکند.
✅ هنر اطاعت از ولی حاضر است
#منافقین
#تروریست
#خون_آشام
#یزیدیان
https://eitaa.com/antihalghe
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
📚📚معرفی کتاب:
در قلمرو سایهها (جستارهایی در روانشناسی فرقهها)
✍🏻 کتاب "در قلمرو سایهها" به قلم احسان احمدی و سمیه شاهحسینی از سوی انتشارات نارگل چاپ شده و به جستارهایی در روانشناسی فرقهها پرداخته است. کتاب در یازده فصل خواننده را با مسائل روانی شناسی مختلفی پیرامون فرقه ها روبرو می کند.
🔸 فرقه ها چیست؟ چرا و چگونه شکل می گیرند؟ چه اهدافی را دنبال می کنند؟ نقش آنها در معادلات ثروت و قدرت در دنیای کنونی چیست؟ چه خطراتی را برای فرد و جامعه دارند؟ از چه شیوه هایی برای عضوگیری و نگه داشتن افراد استفاده می کنند؟ آیا ساختار فرقه ها با هم فرق دارد؟ آن ها چه آسیب های روانی را به اعضای خود وارد می کنند؟ رهبران فرقه ها چه ویژگی هایی دارند؟ چگونه می توان از خطرات فرقه ها پیشگیری کرد؟ و زندگی پس از فرقه، برای کسانی که از فرقه ها جدا می شوند چگونه خواهد بود؟ و سوالاتی از این دست، در این نوشتار پاسخ دادهمیشوند و در فصول نهایی کتاب نیز راهکارهایی برای مقابله با این فرقهها، دفاع در برابر آنها و چگونگی بازسازی زندگی پس از جدایی از آنها بیان شدهاست.
🔸 در واقع این اثر پژوهشی است که در آن تلاش شده تا ساختار، مبانی فکری و مکانیسمهای تفکر فرقهای، مورد تحلیل و بررسی روانشناختی قرار گیرد.
🔸 بسیاری از مطالب مورد استفاده در این پژوهش، حاصل ترجمه منابع دستاول انگلیسی است که شامل مقالات، کتب و مطالب سایتهای مرتبط هستند. مؤلف در این کتاب کوشیده است تا ضمن استفاده از تجربهها و دریافتهای علمی و تجربی سایر مؤلفان و محققان این حوزه نقایص منابع دیگر در این زمینه را رفع کند.
https://eitaa.com/antihalghe
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
🔴🔴 سوء استفاده از زنان در فرقهها (بخش اول) 🔻 گروههای فرقهای برای جذب عضو به راهکارهای مختلفی م
🔴🔴 سوء استفاده از زنان در فرقهها
🔻 یکی از دلایل توجه فرقهها به زنان، وجود روحیه اطاعتپذیری و استعداد مریدی در آنها است که زنان را طعمه فرقهها برای سوءاستفاده قرار میدهد.
🔻 نیمه پنهان و البته تاریک رابطه مریدی و مرادی بین اعضا و رهبر فرقه، سوء استفاده جنسی بوده که موارد زیادی از این مساله گزارش شده است. نمونه بارز آن در میان جریانهای مختلف دراویش رخ داده که شناخته شده ترین آن تجاوز سرکرده دراویش نوربخشیه به یکی از اعضا فرقه است. همچنین میتوان از تجاوز خواجه گراشی به دختران جوان فرقه یاد کرد.
🔻 در مسیحیت مدرن نیز این پدیده رایج است. فرقههای نوپدید که به نام مسیحیت فعالیت میکنند، از جمله گروههای سوءاستفادهگر هستند. یکی از این فرقهها بهنام "کودکان خدا"-که "خانواده" نیز نامیده میشد- است که رهبر آن به نام "دیوید برگ" گستردهترین سوءاستفاده جنسی را ترتیب داده و روابط جنسی چندگانهای با زنان پیروی خود داشت.
🔻 ادبیات فرقهها پذیرای اصطلاح دیگری موسوم به "اقتصاد عشق" نیز است. در این روش معاملهای بین زنان عضو فرقه و سرکرده آن صورت گرفته و آنها در برابر دل سپردن به اهداف فرقهای، در انتظار خرید محبت از سرکرده میمانند.
🔻 ازدواج در فرقهها نیز حکایت خاص خود را دارد. تعجبآورترین نمونه ازدواج در یکی از فرقهها با عنوان "ازدواج جمعی مونی" است که در آن بیش از دوهزار زوج در یک مراسم با هم ازدواج میکنند؛ در حالیکه اکثریت آنان قبل از ازدواج یکدیگر را ندیدهاند.
🔻 افراط و تفریط در بحث ازدواج در فرقهها موج میزند. از یک طرف فرقهای مثل "اوشو" کمال معنوی و روحانی را در آزادی جنسی دانسته و از اینرو خانوادهستیزترین فرقه محسوب شده و در مقابل آن، سرکردگان"برهماکوماریس" سرکوبکننده میل جنسی هستند و آن را مانعی برای روشنبینی معرفی میکنند.
🔻 در فرقهای مانند مسیحیت صهیونیستی با اینکه دیدگاههای متضادی درباره کشیش و شبان شدن زنان وجود دارد، اما میل عظیمی برای قرار دادن آنها در راس مناصب کلیسایی وجود دارد.
🔻 این توجه برای آن است که از طرفی خود را طرفدار زنان قرار داده و افرادی را از این طریق به خود جذب کنند و از سوی دیگر برای کشاندن افرادی دیگر به درون فرقه، از آنها استفاده ابزاری کنند.
🔻 در فرقه ضاله "بهائیت" نیز استفاده از زنان برای پیشبرد جذب عضو بسیار چشمگیر است. عضویابان این فرقه استعماری که درصد قابل توجهی از آنها زن هستند، با استفاده از شگردهای فرقهای به دنبال جذب افراد عمدتا آسیبدیده و گرفتار در مشکلات اجتماعی، اقتصادی و ... هستند.
🔻 گفتنی است، موارد پیشگفته تنها مسائل مستقیم مرتبط با حضور زنان در فرقهها است و آسیبها و مشکلات فراوان دیگری از جمله: "رها کردن خانواده"، "ظلم به فرزندان"، "بیاعتنایی به نزدیکان" و مواردی از این قبیل نیز از تبعات عضویت زنان در فرقهها بوده که هر کدام میتواند زمینهساز معضلات زیادی برای خانواده و اجتماع باشد.
#جریان_شیرازی با رونمایی از ابزارهای عزاداری بدعت گونه، همواره مایه ی بی آبرویی و تحقیر شعائر اسلامی در جهان شده است.
#تشیع_لندنی
#عمامه_های_انگلیسی
#شیعه_انگلیسی
#شیعه_ستیزی
#مدعیان_دروغین
https://eitaa.com/antihalghe
22.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌 پاسخ به شبهه حسن آقامیری..
#حسن_آقامیری با خاک یکسان شد؟!
.
حجت الاسلام #مسعود_یوسفی
https://eitaa.com/antihalghe
📌وضعیت شناسی جریان ایلیا میم رام الله
🔻پیمان فتاحی جوانی کرمانشاهی است که فعالیت خود را در اواسط دهه 1370 آغاز کرد. وی در ابتدا با برگزاری سخنرانی های عمومی در موضوعات جذابی چون «تفکر خلاق»، «تفکر متعالی» و... به جذب افراد می پرداخت. البته این موضوعات به عنوان پوسته و لایه ظاهری فعالیت های تشکیلاتی او بود.
🔺🔻 جمن نیوز؛ جریان ایلیا میم رام الله به سرکردگی پیمان فتاحی از اواسط دهه 1370 فعالیت خود را آغاز کرد. پیمان فتاحی جوانی کرمانشاهی و بدون سابقه روشن تحصیلاتی و پژوهشی است. وی با پنهان کردن هویت اصلی خود سعی می کرد چهره ای کاریزما از خود ارائه داده و خود را دارای نیروی های خارق العاده معرفی نماید. فعالیتهای پیمان فتاحی با نامهایی نظیر "استاد ایلیا"، "استاد الیاس" و "استاد میم رام الله" صورت می گرفت.
🔸 وی با برگزاری سخنرانی های عمومی به دنبال ارائه مفاهیمی بود که به نیاز معنوی مردم مربوط می شد و از این طریق به جذب شاگردان و مریدان می پرداخت. مفاهیم و آموزه های پیمان فتاحی در قالب روش هایی که به جهت وجود فضای سیاسی اجتماعی خاص موجود در آن دهه، مورد استقبال فروان بود، ارائه میشد. از جمله آن روش ها می توان به «تفکر خلاق»، «تکنیک های تصمیم گیری و مدیریت»، «تفکر متعالی»، «تکنیک های طلایی ارتباطات» و... اشاره کرد.
🔹 البته این موضوعات به عنوان پوسته و لایه ظاهری فعالیت های تشکیلاتی او بوده و صرفا با هدف جذب شاگردان و عادی سازی فعالیت ها صورت میگرفته است. اما در جلسات نیمه عمومی و خصوصی مباحثی درحوزه جهانبینی و نگاه انسان به هستی و نوع ارتباط انسان با خداوند متعال ارائه میشده است.
🔸 این مباحث به صورت راز آلود و پیچیده در قالب مفاهیمی کلی و غیر قابل درک مطرح میشد به نحوی که نیاز به وجود پیمان فتاحی به عنوان دانای کل و استاد مسلط به این مفاهیم در میان شاگردان و مریدان همیشه وجود داشته باشد و بدین وسیله بتواند مریدان را در خدمت خود حفظ کند.
🔹 فعالیت های این جریان رفته رفته گسترده تر شده و تا اواسط دهه هشتاد ادامه داشت تا اینکه این فعالیت ها در قالب گروهی به نام (جمعیت ال یاسین) تجمیع شده و در زمینه های مختلف فرهنگی اجتماعی ادامه پیدا کرد. پس از آن به دنبال ممنوعیت فعالیت این فرد در سطح عمومی و پراکنده شدن شاگردان، به دوران افول خود رسید طوری که در سال های اخیر اثر چندانی از سخنان و ادعا های وی جز در موارد نادر، چیزی مشاهده نمیگردد .
🔸 جریان های شبه معنوی به دلیل عدم توانایی در ارائه معنویت اصیل و مطلوب معمولا بعد از گذشت مدتی توان اداره معنوی زندگی افراد و برقراری آرامش حقیقی را ندارند، به همین دلیل معمولا پس از افول هر جریانی تشکل های معارض جدیدی با هدف گسترش جریان های بدلی برای کنترل جوامع و هدایت انسان ها در مسیر اهداف نامبارک خود شکل می گیرد . به نظر میرسد تنها راه برچیده شدن این جریان ها وعدم ظهور و بروز آنان، ارائه معنویت اصیل دینی به شکلی همه فهم، عملیاتی و با زبان روز باشد. ادامه یادداشت👇
🔹 در حال حاضر جریان رامالله بسیار ضعیف شده و می توان گفت برای زنده نمایی خود می کوشد. با توجه به جستجوهای انجام گرفته فعالیت های کنونی جریان ایلیا در فضای مجازی به شرح زیر است:
🔸 در پیام رسان توییتر فعالیت قابل توجهی توسط این جریان صورت نمی گیرد. در سالهای 2013 تا 2017 صرفا جملات کوتاهی از پیمان فتاحی توسط دوستداران او منتشر شده است که در همان زمان نیز بازخورد قابل ملاحظهای نداشته است. در سه سال اخیر فعالیتی در توئیتر نداشته و توئیتی از آنها انتشار نیافته است.
🔹 در اینستا گرام فعالیت ها بیشتر بوده و در دو، سه پیجی که به این جریان مربوط می شود، جملات و تصاویری از پیمان فتاحی به اشتراک گذاشته شده است، که البته در اینجا هم کامنت ها و پاسخ ها و لایک ها بسیار ناچیز است.
🔸 در فیس بوک چند صفحه با عنوان طرفداران ایلیا رام الله و یا به نام شخصی او (پیمان فتاحی) وجود دارد و پست هایی به اشتراک گذاشته شده که خیلی قدیمی نیست. ولی استقبالی از پیام ها صورت نگرفته و بازخورد قابل توجهی نداشته است.
🔹 در تلگرام نیز چهار کانال با عنوان نظریات ایلیا رام الله و معرفی ایشان فعال است که فیلم ها و گفته هایی را از فتاحی انتشار میدهد که مطالبش بروز است. اعضای این کانال ها بین 500 تا 600 نفر میباشند.
🔸 در سایت های اینترنتی مطالب و اخبار پراکنده ای از این جریان و شخص پیمان فتاحی وجود دارد. در این بین مهمترین و کاملترین سایت با نام "شاگردان خارج از کشور استاد ایلیا" میباشد.
🔹 در مجموع به نظر می رسد این جریان در حال احتضار است و یا به کما رفته و علائم حیاتی بسیار ضعیفی دارد. در این شرایط افراد معدودی می کوشند این نشانه های حیاتی را تداوم بخشند. این موضوع ممکن است آغازی بر پایان حیات این جریان باشد و یا دوره ای از نهفتگی که پس از این دوباره بازگردد و جنبشی را آغاز کند.
🔸 به هرحال این جریان قبلا نشان داده که می تواند افرادی را بفریبد و به بازی های فرقه ای سرگرم سازد. بنابراین لازم است که جامعه را نسبت به آن آگاه نگهداریم. زیرا بهترین فرصت برای نوزایی فرقه ها زمانی است که آنها فراموش را می کنیم و از میان رفته می پنداریم.
https://jamannews.ir/1001/