واقعا اون خبیثی که اصطلاح "حجاب اجباری" رو طراحی کرده و سر زبونا انداخته خیلی حرفه ای عمل کرده!
چون تا گفته میشه حجاب اجباری
ناخوداگاه این به ذهن میرسه که حجاب چیز خوبی نیست و برای همین اجبارش کردن!
در حالی که حجاب یه اتفاق بسیار خوب و عقلانی هست. یه کار کاملا با کلاس
در واقع شما در اینده نزدیک خواهید دید که حجاب یه موضوع جهانی خواهد شد و آدم هایی که خیلی با فرهنگ میشن سراغ حجاب خواهند رفت. سیده فاطمه موسوی
سلام
در جواب اینکه گفتید ما حجابو از دلمون قبول داریم
بگم که من تا اول دبیرستان مانتویی بودم پیش اومده بود حتی که موهام بیرون و مانتومم تنگ و کوتاه بوده تازه اون زمان وقتی بود که گشت ارشاد اگه میگرفت دیگه روزگارمون سیاه بود! ولی من یه برهه ای مجبور شدم چادر سرم کنم و کم کم لذت بردم باهاش انس گرفتم و الان میشه بهم گفت محجبه حتی انقدر حواسم هست که یه تار موهامم پیدا نشه با اینکه دیگه گشت ارشاد نیست و خیلی راحتن ولی من چادرو از عمق دلم انتخاب کردم حتی خانوادمم هیچ موقع ازم نخواستن چادری بشم ..بیان یکی از دانشجویان محترم معصومه دارابی
یه نکته دیگه اینکه
حجاب هم مثل بسیاری از مفاهیم دینی یه موضوعی هست که باید برای تک تک آدم ها به خوبی جا بیفته و بهش متقاعد بشن یعنی اینطور نیست که شما به یه جوان بگید که چون همه خانم ها حجاب دارن پس تو هم باید داشته باشی!
یا چون مادرت چادر داشته تو هم باید داشته باشی و...
کلا دین یه موضوعیه که خدا میخواد آدم ها حتما عمیقا بفهمن و عمل کنن
اصلا عمل به دین اگه از روی فهم نباشه فایده چندانی نداره.
شما بزرگوارانی که دغدغه کار فرهنگی برای حجاب دارید
هنرتون باید این باشه که با روش های مختلف بتونید دقیقا به آدم ها بفهمونید که چرا باید حجاب داشته باشن
حالا یکی با یه جمله قشنگ ممکنه متقاعد بشه، یکی با یه کلیپ و عکسنوشته، یکی با سخنرانی، یه نفر با دیدن یه برخورد قشنگ و...فاطمه زهرا دارابی..بیست و یک تیر ماه ۱۳۹۸
ادامه بحث حجاب که از عوامل آرامش باید بگویم که.. فقط یه چیز مهمه
مراقب از هوای نفس در هر شرایط
اگه یه نفر مانتویی باشه ولی خب واقعا باحیا عمل کنه و مراقب نفسش باشه آفرین به او
اما اگه یه نفر چادری باشه ولی مراقب نفسش نباشه تنهامسیری نخواهد بود.
ملاک ما خیلی مشخص و غیرقابل دور زدن هست.
البته طبیعتا با چادر خیلی بهتر میشه از مکر نفس در امان موند...
قدم اول برای برخورد درست با خانم های بدحجاب
"داشتن نگاه درست" نسبت به اون هاست.
با نگاه پر از تنفر به هیچ وجه نمیشه موجب هدایت کسی شد...ارسالی از دانشجوی محترم فاطمه آهنگر دارابی
قیام گوهرشاد، قربانی خیانت سانسور جامعه ایرانی مدت هاست در معرض یک #ترور_بیولوژیك برای از دست دادن حافظه تاریخی و دچار شدن به آلزایمر، قرار گرفته است. انسانی که حافظه اش را از دست می دهد، اولین اتفاقی که برایش می افتد سرگردانی در حال است. اگر پروفسور هم باشد وقتی آلزایمر بگیرد راه منزلش را گم می کند. جامعه بزرگ ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و اگر دچار فراموشی تاریخی و فرهنگی و هویتی شود، در ابتدای امر «قطب نما》خود را گم می کند و نمی تواند از تجربیاتی که با هزینه های سرسام آور بدست آورده، برای رفتن به سمت آینده ای درخشان استفاده کند. ماجرای پرداختن به #قیام_گوهرشاد از لحاظ تئوريك بر چنین گزاره ای مبتنی است.
وقتی هویت یک ملت کمرنگ شود و برای امروز بازآفرینی نشود به راحتی هر بلایی سرش می توان آورد. بنابراین باید تلاش کنیم دسترسی مردم به خصوص نسل جوان به این گنج بزرگی که در مشهد با نام قیام گوهرشاد وجود دارد، تسهیل شود. برای آشنایی گسترده مردم با این واقعه ورود هنر به این عرصه ضروری است.
اگر در هر شهر بزرگ دنیا طی یک شب صدها نفر را به خاطر یک #مطالبهیفرهنگی، به خاک و خون کشیده بودند، 80 سال بعد حتما در مورد آن واقعه به اندازه یک موزه ؛ آثار هنری وجود داشت. ولی تا 80 سال بعد از قیام گوهرشاد، حتی یک کارت پستال هم راجع به واقعه گوهرشاد پیدا نمی کنید. این واکنش ما مبهوت کننده است. در سینما فقط مرحوم علی حاتمی است که در یک سکانس در فیلم مادر به سرپیچی یکی از نظامیان از دستور رضاخان برای قتل عام مردم و تبعیدش به بحرین اشاره می کند.
یکی از افتخارات ایران، فردوسی است. بعضی با یک نگاه سیاست زده و ابزاری می گویند آن قدر که شایسته فردوسی بوده ما او را ارج ننهاده ایم، که این ادعایی کاملا درست است. بزرگترین قصور جدی راجع به فردوسی بی اعتنایی و بی حرمتی به مرام و سبك و مکتب و دغدغه فردوسی است. کسانی که برای دویست هزار شهید قهرمان این ملت یک بیت نسروده اند و افتخارشان این است که حتی یک صفحه راجع به دفاع مقدس ننوشته اند، مگر می توانند دم از فردوسی بزنند؟!! دغدغه فردوسی این بود که حماسه های ملت و قهرمانان ملت گم نشوند. اگر فردوسی بود اجازه نمی داد واقعه گوهرشاد این گونه #سانسور شود.
#۲۱تیر ۹۸
هدایت شده از 🌱هوادارن طب خیراندیش 🌱
سید رضا نریمانی_12 مرداد 96 - هیئت فدائیان - سرود - قد رعنا نداری که داری آقا-1501998438.mp3
8.35M
❤️ولادت امام رضا❤️
💠قد رعنا نداری که داری اقا
🎤سیدرضانریمانی
🌿 #پیشنهاد_دانلود
✅گنجینه صوتی سیدرضانریمانی
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
💠🆔 @rezanarimany💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
هدایت شده از مالک رجبی دارابی
مگذار مرا دراین هیاهو، آقا
تنها و غریب و سربه زانو آقا
ای کاش ضمانت دلم را بکنی
تکرار قشنگ بچه آهو آقا
میلاد با سعادت امام رئوف، امام رضا علیه السلام بر شما مبارک
هدایت شده از مالک رجبی دارابی
با نام رضا به سینه ها گل بزنید،
با اشک به بارگاه او پل بزنید،
فرمود که هر زمان گرفتار شدید
بردامن ما دست توسل بزنید.
هدایت شده از مالک رجبی دارابی
پیام بسیار آموزنده حضرت رضا علیه السلام به شیعیان از طریق سیدالکریم، حضرت عبدالعظیم حسنی
مرحوم شیخ مفید در کتاب اختصاص، پیام جامع، آموزنده و جالبی را از حضرت رضا علیه السلام نقل می کند که آن بزرگوار آن پیام را به وسیله جناب عبدالعظیم حسنی به شیعیان و دوستداران اهل بیت علیهم السلام فرستاده اند.
دوستان گرامی توجه داشته باشند که انتظار مولایمان حضرت صاحب الزّمان علیه السلام از ما شیعیان، مفاد پیامی است که جدّ بزرگوارش، حضرت رضا علیه السلام برای شیعیان ابلاغ فرموده اند. رُوِيَ عَنْ عَبْدِ الْعَظِيمِ عَنْ أَبِي الْحَسَنِ الرِّضَا علیه السلام قَالَ: يَا عَبْدَ الْعَظِيمِ! أَبْلِغْ عَنِّي أَوْلِيَائِيَ السَّلَامَ، وَ قُلْ لَهُمْ: أَنْ لَا يَجْعَلُوا لِلشَّيْطَانِ عَلَى أَنْفُسِهِمْ سَبِيلاً، وَ مُرْهُمْ بِالصِّدْقِ فِي الْحَدِيثِ وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ، وَ مُرْهُمْ بِالسُّكُوتِ وَ تَرْكِ الْجِدَالِ فِيمَا لَا يَعْنِيهِمْ، وَ إِقْبَالِ بَعْضِهِمْ عَلَى بَعْضٍ، وَ الْمُزَاوَرَةِ، فَإِنَّ ذَلِكَ قُرْبَةٌ إِلَيَّ، وَ لَا يَشْتَغِلُوا أَنْفُسَهُمْ بِتَمْزِيقِ بَعْضِهِمْ بَعْضاً، فَإِنِّي آلَيْتُ عَلَى نَفْسِي إِنَّهُ مَنْ فَعَلَ ذَلِكَ وَ أَسْخَطَ وَلِيّاً مِنْ أَوْلِيَائِي دَعَوْتُ اللَّهَ لِيُعَذِّبَهُ فِي الدُّنْيَا أَشَدَّ الْعَذَابِ، وَ كَانَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخاسِرِينَ، وَ عَرِّفْهُمْ أَنَّ اللَّهَ قَدْ غَفَرَ لِمُحْسِنِهِمْ، وَ تَجَاوَزَ عَنْ مُسِيئِهِمْ إِلاّ مَنْ أَشْرَكَ بِهِ، أَوْ آذَى وَلِيّاً مِنْ أَوْلِيَائِي، أَوْ أَضْمَرَ لَهُ سُوءاً، فَإِنَّ اللَّهَ لَا يَغْفِرُ لَهُ حَتَّى يَرْجِعَ عَنْهُ، فَإِنْ رَجَعَ وَ إِلَّا نَزَعَ رُوحَ الْإِيمَانِ عَنْ قَلْبِهِ، وَ خَرَجَ عَنْ وِلَايَتِي، وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ نَصِيباً فِي وِلَايَتِنَا، وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ ذَلِك.(الإختصاص، ص247)
جناب عبدالعظیم حسنی از حضرت رضا علیه السلام نقل می کند که فرمود:
ای عبدالعظیم! سلام مرا به دوستدارانم برسان و به آنان بگو:
در دلهای خویش برای شیطان راهی نگشایند،
و آنان را به راستگویی در گفتار، و ادای امانت، و سکوت، ترک درگیری و جدال در کارهای بیهوده و بی فایده امر کن. همچنین به آنان امر کن که به یکدیگر روی آورند، و به دیدار هم روند، زیرا این کار سبب تقرّب و نزدیکی آنها به من می شود. به شیعیان بگو که بعضی از آنها آبروی دیگری را نبرند که من سوگند خورده ام و با خود عهد کرده ام که هر کس مرتکب چنین کاری شود، و یکی از دوستانم را ناراحت و خشمگین سازد، از خداوند بخواهم که او را به سخت ترین کیفر دنیوی عذاب کند، و چنین فردی در آخرت نیز از زیانکاران خواهد بود.
به دوستان ما آگاهی ده که خداوند نیکو کاران آنان را مورد بخشایش خویش قرار می دهد و از بد کاران آنان به جز آنهایی که به او شرک ورزند می گذرد.
همچنین به دوستان ما آگاهی ده که اگر کسی یکی از دوستداران ما را برنجاند، یا در دلش نسبت به وی قصد سوئی داشته باشد، خداوند وی را نمی آمرزد تا آن که از این نیّت باز گردد. پس اگر همچنان بر این نیّت بماند، خداوند روح ایمان را از قلبش می برد، و چنین فردی از ولایت من خارج می شود و از ولایت ما بهره ای نخواهد داشت، و من از این لغزش ها به خداوند پناه می برم. اختصاص شیخ مفید ص ۱۴۱
۲۳ تیر ۹۸
آرامش برای اموات
مردهها هم احساس دارند
یکی از آداب قبرستان این است که وقتی کنار قبری میروید، سریع قبر را ترک نکنید، بلکه مدتی کنار قبر بنشینید، زیرا مُرده وجود شما را حس میکند و از بودن شما آرامش میگیرد:
شخصی از امام موسی کاظم (علیه السّلام) سؤال کرد:
مؤمنی که مرده باشد، آیا کسی که قبر او را زیارت می کند، آگاه بدان است؟
امام فرمودند: بله و تا زمانی که بر سر قبر او هست، مرده با او مأنوس گشته و آرامش می یابد.
و زمانی که بلند شده و از کنار قبر میرود، از رفتن او وحشتی به مرده وارد میشود.
اصول کافی، ج۳، ص۲۲۸
نماز یکشنبه های ماه ذی القعده
در روز يكشنبه ماه ذی القعده نمازي با فضيلت بسيار از رسول خدا (صلي الله عليه و آله) روايت است که مجملش آن است: هر كه آن را بجا آورد توبه اش مقبول و گناهش آمرزيده شود و خصماء او در روز قيامت از او راضي شوند و با ايمان بميرد و دينش گرفته نشود و قبرش گشاده و نوراني گردد و والدينش ازاو راضي گردند و مغفرت شامل حال والدين او و ذريّه او گردد و توسعه رزق پيدا كند و ملك الموت با او در وقت مردن مدارا كند و به آساني جان او بيرون شود.
و كيفيّت آن چنان است :
روز يكشنبه غسل كند و وضو بگيرد
چهار ركعت نماز گذارد (دو تا دو رکعتی) در هر ركعت حمد يك مرتبه و قُلْ هُوَ اللّهُ اَحَدٌ سه مرتبه و هر کدام از مُعَوَّذَتَيْن يك مرتبه
پس استغفار كند هفتاد مرتبه
و ختم كند استغفار را به لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللهِ الْعَليِّ الْعَظيمِ،
و این دعا را بخواند: يا عَزيزُ يا غَفّارُ،اغْفِرْ لي ذُنُوبي وَ ذُنُوبَ جَميعِ المُؤمِنينَ وَالْمُؤمِناتِ فَاِنَّهُ لا يَغْفِرُالذُّنُوبَ اِلاّ اَنْتَ.
مفاتیح الجنان
عزیزانم این نمازبافضیلت راحتما بخوانید....
خیلی التماس دعا
حضرت #آیت_الله_مجتهدی
عجب شعری است این #شعر
صُمت و جوع و سَهرُ و عُزلتُ ذِکر به دوام
ناتمامان جهان را کند این پنج تمام
صُمت ؛ یعنی سکوت ، یعنی اگر در جمعی هستی ، افراد حاضر هرچه می گویند ، بگویند، تو ساکت باش. ولی اگر کار به غیبت رسید ، شما جلوی آنها را بگیر یا بلند شو برو. « جوع» ؛ یعنی گرسنگی. خوب است که انسان همیشه اشتها به غذا داشته و گرسنه باشد. ما الان پر خوری می کنیم، ولی اشتها نداریم. « سَهر» یعنی شب زنده داری . یعنی انسان پیش از اذان صبح از خواب بیدار شود؛ قبل از اذان صبح از خواب برخیزید. قرآن بخوانید. خواندن قرآن ، زنگار را از دل انسان پاک می کند.« عزلت» یعنی دوری جستن از مردم دنیا ؛ از کسانی که اهل غیبت و دروغ و تهمت و ... هستند، دوری کنید .
با بدان کم نشین، که صحبت بد
گرچه پاکی، تو را پلید کند
آفــتاب بــه این بـزرگــی را
لکـــة ابــر نا پـدیـد کــند
«ذکر به دوام» یعنی انسان دائم الذکر باشد. به یاد خدا باشد. هر روز مقید باشید ذکر لا اله الا الله را صد بار بگویید.
همیشه امیدتان به خدا باشد
نه بندگانش؛
چون امید بستن به غیر خدا
همچون خانه عنکبوت است :
سست، شڪننده و بی اعتبار...
خدا به تنهایی برایتان ڪافیست..
التماس به #خدا جرأت است
اگر برآورده شود ، رحمت است
اگر برآورده نشود ، حکمت است...
التماس به انسان خفت است
اگر برآورده شود ، منت است
اگر برآورده نشود ، ذلت است ...
✅در همه حال به او اعتماد ڪنید
💠 اظهار باطن 💠
حضرت عیسی (علیه السلام) از محلی عبور می نمود. عده ای جهود به ایشان بی ادبی کردند؛ اما حضرت آنها را مدح و ثنا فرمود!
یکی از شاگردان ایشان عرض کرد: ای پیامبر خدا! اینها سخنان زشت می گویند و شما این گونه جواب می فرمایید؟!
حضرت فرمود: بله، آنها آنچه داشتند، از خود بروز دادند و من نیز آنچه در باطن داشتم، اظهار نمودم؛ هر کس درون خود را نشان می دهد.