Araspress
#میراث_فرهنگی
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، در راستای حفاظت از بناهای تاریخی محدوده و استمرار بهرهمندی گردشگران از جاذبههای طبیعی ارس، توافقنامه مرمت و ساماندهی ۵ اثر تاریخی منطقه در محدودههای جلفا و نوردوز به ارزش ۱۰۵ میلیارد ریال توسط مدیرعامل سازمان و مدیرکل میراث فرهنگی استان به امضاء رسید.
بر اساس این توافقنامهها سازمان منطقه آزاد ارس متعهد به پرداخت منابع مورد نیاز اجرای این پروژهها شد و باتوجه به تخصص ادارهکل میراث فرهنگی استان در مرمت آثار تاریخی، این ادارهکل عملیات مرمت قلعه عباس میرزا، حمام کردشت، پل ضیاءالملک و کاروانسرای خواجهنظر و عملیات تعیین عرصه و حریم ثبتی تپه سرباز شجاع را با پشتیبانی سازمان آغاز کرد.
مرمت و ساماندهی قلعه عباس میرزا کردشت، مرمت برج و باروری قلعه، ساخت دیوارههای تخریب شده، تسطیح و ایجاد مسیر بازدید، تکمیل دیوارهای چینهای، ساماندهی ابنیههای داخل قلعه برای بازدید، نورپردازی و ایجاد محوطه برای پارکینگ و... را با اعتبار ۴۵ میلیارد ریال شامل میشود.
مرمت و ساماندهی پل ضیاء الملک جلفا نیز شامل آواربرداری و پیگردی پیرامون دیوارهای پل، استحکام بخشی نمادهای سنگی و آجری به همراه کلافبندی چوبی، خاکبرداری، ایجاد مسیر بازدید و گردشگری با اجرای پی و دیوار سنگی، کف فرش سنگی و بندکشی و... با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال است.
همچنین مرمت و بازسازی مجموعه حمام تاریخی کردشت با اختصاص اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال اجرا خواهد شد که در این پروژه اجرای نورگیرهای سقفی سنتی، تکمیل کفسازی داخل حمام و اصلاح اندود گچی سنتی، اصلاح و تعمیر سرویس بهداشتی، اجرای تاسیسات مکانیکی و برقی و تهیه و نصب درب چوبی و نرده فلزی در نظر گرفته شده است.
در مرمت و بازسازی کاروانسرای خواجهنظر با اعتبار ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال نیز اصلاح عایق رطوبتی و سنگ فرش پشت بام ظلع شمال شرقی، تراشیدن اندودهای گچی فرسوده داخل دو حجره، اندودکاری سنتی داخل دو حجره و رنگ آمیزی دیوار و سقف و کفسازی داخل حجره، تکمیل تاسیسات برقی و رنگ زدایی و ... مدنظر است.
تعیین عرصه و حریم ثبتی سرباز شجاع و تهیه پرونده ثبتی غیر منقول و ناملموس ۱۰ اثر با اختصاص ۵ میلیارد ریال اعتبار پروژه مهم دیگری است که اجرایی میشود.
@Araspress
Araspress
#بخش_اول
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، دکتر مجید کیانی در دیدار با خبرنگاران منطقه با بیان اینکه در طول ۲ سال گذشته اقتصاد گردشگری مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: در کنار ثبت جهانی ژئوپارک، کاروانسرای خواجهنظر و... بهرهمندی از ساحل رود ارس بهعنوان نماد این منطقه مورد توجه سازمان بود و در همین راستا پیاده راه سلامت احداث، امکانات جوار رود ارس تقویت و مجوز جزیره گردشگری اخذ شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۳ میلیون خودرو با پلاک غیربومی وارد منطقه شدهاند، خاطرنشان ساخت: با تقویت زیرساختهای گردشگری در بخش تفریحی و هدایت مسافران بهسمت ژئوسایتهای ژئوپارک جهانی ارس و از همه مهمتر آشناسازی جوامع محلی با ژئوپارک، میتوان بر مدت اقامت گردشگران افزود و با همین هدف اقداماتی از قبیل تقویت امکانات و زیرساختها در ژئوسایتها و سرمایهگذاری در بخش گردشگری درحال انجام است.
رئیس هیاتمدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با بیان اینکه علیرغم افزایش ورود مسافر در سالجاری با کار عمرانی ترافیک درونشهری مدیریت شد، عنوان کرد: در ایام پیک سفر با احداث میدان خانواده، ژئوپارک و خیابان جاده ساحلی، شاهد ترافیک سنگین نبودیم و بهنسبت گذشته اهالی و گردشگران از این موضوع ابراز رضایت داشتند.
وی زیباسازی شهری را نشانهی توسعه خواند و گفت: ابتدای حضور در ارس متوجه شدم درختان ورودی اصلی منطقه تا انتهای خیابان را با تانکر آب میدهند و عملیات تجهیز این مسیر به سیستم آبیاری در دستور کار قرار گرفت و به بهرهبرداری رسید. تقویت زیست شبانه و افزایش نورپردازی و روشنایی، ایجاد حصار کارگاهی برای تعدادی از مجتمعهای نیمهتمام، اجرای دیوار سبز در حول میدان خانواده و مجتمع مسکونی راهآهن، افزایش المانهای شهری و... اقداماتی بود که برای ارتقاء زیبایی بصری شهر صورت گرفت.
کیانی از افزایش بودجه گردشگری در سال گذشته و جاری به نسبت سالهای قبل خبر داد و تاکید کرد: با تخصیص اعتبار تعداد برنامههای فرهنگی، ورزشی و گردشگری منطقهای، ملی و بینالمللی سازمان به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.
وی هدف از اجرای پروژههایی همچون احداث مجموعه ورزشهای ساحلی ارس را تقویت اقتصاد گردشگری عنوان و یادآور شد: بارها تاکید کردهام همکاران سراغ اجرای پروژههایی بروند که در استان و سایر نقاط کشور تعدادشان زیاد نیست و مجموعه ورزشهای ساحلی با ظرفیت ۲ هزار تماشاگر برای میزبانی از رویدادهای ملی و بینالمللی و تقویت توریسم ورزشی درحال احداث است.
@Araspress
Araspress
#بخش_دوم
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، دکتر مجید کیانی در نشست با خبرنگاران مهمترین ماموریت سازمان را جذب سرمایهگذاری و افزایش آن دانست و ابراز داشت: سازمان در راستای جذب سرمایهگذاری اقدام به تهیه بستههای سرمایهگذاری و معرفی آن در نمایشگاهها و همایشها کرد و ضمن آشنایی بیشتر جامعه هدف با ظرفیتهای ارس، در نتیجهی این معرفی سال گذشته ۶۶ هزار میلیارد تومان طرح سرمایهگذاری متقاضیان در کمیسیون اقتصادی سازمان به تصویب رسید که به نسبت سال گذشته ۹ برابر افزایش را نشان میداد و عملیات اجرایی بسیاری از این طرحها با تخصیص زمین آغاز شده است.
وی یکی از مشکلات اساسی منطقه آزاد ارس را نبود زمین جهت واگذاری به سرمایهگذاران در سال ۱۴۰۱ عنوان کرد و یادآور شد: با پیشنهاد سازمان بازرسی و تشکیل کارگروه ویژه، زمینهایی که سالها قبل واگذار و در آنها سرمایهگذاری صورت نگرفته بود خلع ید و به سازمان بازگشت و علاوه بر آن ۷۱۰ هکتار زمین در محدودههای جلفا و خداآفرین جهت واگذاری به سرمایهگذاران آمادهسازی شد که زیرساختهای آن نیز با تخصیص بودجه و همزمان با واگذاری و بهرهبرداری از واحدها به مرور تکمیل خواهد شد. سایت چهل هکتاری، فاز ۳ صنعتی و... آماده بهرهبرداری است و ارسی دیگر در دل ارس متولد شده است.
رئیس هیاتمدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با بیان اینکه در طول ۲ سال گذشته ۶۶۶ هزار تن محصول در ارس تولید شده است، خاطرنشان کرد: میزان تولیدات به نسبت سالهای ۱۴۰۰ و ۱۳۹۹ که ۵۲۷ هزار تن محصول تولید شده بود، ۱۳۹ هزار تن افزایش یافته است و ۳۱۹ میلیون دلار از تولیدات ارس نیز در طول ۲ سال گذشته به بیش از ۱۵ کشور صادر شده است. بر اساس آمار رسمی میزان صادرات تولیدات ارس در سال ۱۳۹۹ حدود ۳۹ میلیون دلار، سال ۱۴۰۰ قریب به ۷۰ میلیون دلار، سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۴۷ میلیون دلار و سال گذشته ۱۷۲ میلیون دلار بوده است.
وی ادامه داد: برخی مناطق آزاد صادرات محصولات تولیدی چشمگیری ندارند اما با محاسبه تعداد گردشگران خارجی، عدد صادرات خدمات گردشگری را اعلام میکنند. ۱۷۲ میلیون دلار صادرات قطعی ارس در سال گذشته، عدد صادرات تولیدات منطقه است و چنانچه همانند سایر مناطق عدد ورود مسافر خارجی هم تحت عنوان صادرات خدمات گردشگری اضافه شود مجموع صادرات ارس زیادتر از این رقم است. برای نمونه تنها در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۶۲ هزار مسافر خارجی از مرز نوردوز وارد منطقه شدهاند.
کیانی تراز تجاری ارس را مثبت اعلام کرد و توضیح داد: تراز تجاری هر منطقه بر اساس میزان واردات مواد اولیه و ماشینآلات و... و میزان صادرات تولیدات آن محاسبه میشود و عدد صادرات ارس بیشتر از واردات است. قبل از شکلگیری منطقه آزاد ارس گمرک جلفا وجود داشت و طبیعی است که میزان واردات از این گمرک بهدلیل هممرزی با اروپا بیشتر است اما همین واردات نیز ربطی به منطقه آزاد ندارد و باید گمرک ایران نسبت به تفکیک آمار و اصلاح عناوین گمرک جلفا و منطقه آزاد ارس اقدام کند تا فعالین اقتصادی به خاطر سوءبرداشت و عدم اجرای معافیت مالیات بر ارزش افزوده متضرر نشوند.
وی با اعلام اینکه با اتمام پروژههای سرمایهگذاری در سال آینده شاهد تولید، صادرات و اشتغالزایی بیشتر خواهیم بود، گفت: در طول ۲ سال گذشته برای ۵۸ واحد تولیدی صنعتی و ۱۶ واحد کشاورزی پروانه بهرهبرداری و مجوز تولید صادر شده است و ضمن ادامه تاسیس واحدهای جدید، سازمان درصدد رفع موانع برای افزاسش ظرفیت تولید واحدهای موجود بوده است. کاهش هزینههای صدور گواهی تولید، کاهش عوارضات پذیره و پروانه ساخت، اخذ تفویض استاندارد و غذاودارو در حمایت از تولید صورت گرفت.
@Araspress
#ورزش
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، دومین دوره مسابقات بدنسازی و فیتنس جایزه بزرگ کاپ آزاد ارس، در منطقه آزاد ارس برگزار شد.
در این دوره از مسابقات، ۱۷۹ ورزشکار از استانهای آذربایجانهایشرقی و غربی، کردستان، اردبیل، زنجان و البرز و مناطق آزاد ماکو، اردبیل و ارس در رشتههای بادی بیلدینگ، بادی کلاسیک، فیزیک کلاسیک، فیزیک و ماسکولار فیتنس به رقابت پرداختند.
دومین دوره مسابقات بدنسازی و فیتنس جایزه بزرگ کاپ آزاد ارس توسط هیات پرورش اندام منطقه برگزار شد که در مجموع تیمی باشگاههای پارالل پلاس جلفا در رشته فیزیک کلاسیک، مولا تبریز در رشته بادی بیلدینگ، اسکات تبریز در رشته بادی کلاسیک و فیتانیو تبریز در رشته فیزیک مقامهای اول را کسب کردند.
@Araspress
#خبر_خوب
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، در ارزیابی عملکرد سهماهه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در سال ۱۴۰۳، ارس بهمانند سال گذشته با کسب بیشترین امتیاز در شاخصهای هفتگانه بهعنوان منطقه آزاد برتر کشور معرفی و در رتبهی اول قرار گرفت.
ارزیابی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از عملکرد مناطق آزاد در بخشهای اقتصادی، مدیریت منابع، عمرانی و زیربنایی، فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، حقوقی، فناوری اطلاعات و تصویرسازی روابط عمومی صورت میگیرد.
بر اساس اعلام دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد، ارس ضمن آنکه در مجموع امتیازات در صدر قرار گرفته است، در بخشهای اقتصادی، مدیریت منابع، فرهنگی، اجتماعی و گردشگری و تصویرسازی روابط عمومی در رتبهی نخست ایستاده است.
خاطرنشان میشود سال ۱۴۰۲ نیز در ارزیابی عملکرد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ارس در رتبهی نخست ایستاد.
@Araspress
13.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری_موشن
سوم شهریور، سالروز مقاومت شهدای مرزبان ۱۳۲۰ در برابر متفقین و روز ملی ارس
@Araspress
آگهی تجدید مناقصه عمومی یک مرحلهای اجرای خدمات عمومی ونگهداری فضای سبز خداآفرین و قلی بیگلو زون (۳و۴)
@Araspress
45.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
مراسمات جاماندگان اربعین در منطقه آزاد ارس
@Araspress
#تولید
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، دکتر مجید کیانی ظهر سهشنبه با حضور در واحد تولیدی سهند آذران ترمز ارس از آخرین وضعیت این پروژه سرمایهگذاری و روند پیشرفت آن بازدید کرد.
بنابر اعلام مدیر صنایع سازمان عملیات عمرانی احداث این مجموعه از اوایل سال ۱۴۰۱ با سرمایهگذاری ۱۵۰ میلیارد تومانی در زمینی به مساحت ۳۶۷۲ متر مربع احداث شده که با بهرهبرداری از آن در ماه آتی برای بیش از ۴۰ نفر اشتغالزایی خواهد شد.
خاطرنشان میشود با اتمام عملیات نصب دستگاهها و راهاندازی خطوط تولید، سالانه ۹۵۰ تن لنت ترمز و ۸۰۰ هزار عدد لنت کلاج خودرو در منطقه آزاد ارس تولید خواهد شد.
@Araspress
50.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
حضور هیات تجاری ارمنستان در منطقه آزاد ارس
@Araspress
Araspress
#تجارت
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، علی نوید در نشست با هیات تجاری ارمنستان با اشاره به تولید ۳۰۰ تنوع کالایی در منطقه، اظهار داشت: این کالاها در بخشهای مختلف اعم از سلولزی، چوب و مبلمان، خودرو و صنایع وابسته، مصالح ساختمانی، فلزی، آرایشی و بهداشتی، مواد غذایی، پوشاک، نفت و گاز، شیمیایی و... در ارس تولید میشوند و ارمنستان میتواند اقلام مورد نیاز بازار خود را از تولیدات ارس تامین کند.
معاون اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد ارس خاطرنشان ساخت: دومین مزیت ارس برای کشور ارمنستان بهرهوری حداکثری از مرز نوردوز است و باتوجه به ظرفیتهای موجود ارمنستان میتواند از منطقه آزاد ارس برای انبار و انتقال کالا استفاده کند.
وی از افزایش میزان تبادل تجاری ایران و ارمنستان به ۶۰۰ میلیون دلار خبر داد و گفت: با تقویت ارتباطات میان تجار ایران و ارمنستان، این دو کشور میتوانند تبادلات تجاری با سایر کشورهای اتحادیه اوراسیا را نیز افزایش دهند. همچنین ارمنستان میتواند از طریق مرز نوردوز کالاهای مورد نیاز خود از هند و چین را هم تامین نماید.
نوید با بیان اینکه در بخشهای مختلف از جمله صنعت، تجارت، کشاورزی و گردشگری، ایدههای سرمایهگذاری در ارس آماده ارائه است، یادآور شد: یک غرفه در مرکز تجاری ایرانیان در کشور ارمنستان مربوط به سازمان منطقه آزاد ارس است که تولیدات واحد های تولیدی منطقه جهت معرفی به بازار ارمنستان در آن محل به نمایش گذاشته شده است.
گفتنی است؛ هیات تجاری ارمنستان متشکل از تجار و سرمایهگذارانی در حوزههای مبلمان و صنایع چوبی، مصالح ساختمانی، برق و الکترونیک، مواد غذایی و فعالین حوزه گردشگری بودند که ضمن دیدار با مقامات اتاق بازرگانی تبریز، در منطقه آزاد ارس نیز حضور یافتند.
@Araspress
28.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
بازدید میدانی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از عملیات اجرایی پروژههای احداث فرهنگسرا، میدان شهید سلیمانی و سایت ۴۰ هکتاری
@Araspress
Araspress
#اینفوگرافی روند رو به رشد صادرات محصولات تولیدی منطقه آزاد ارس @Araspress
#اینفوگرافی
روند رو بهرشد تولیدات کشاورزی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
@Araspress
52.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
مراسم تحویل قرارداد دائم ۱۴۷ نفر از کارکنان سازمان منطقه آزاد ارس با اجرای قانون تبدیل وضعیت ایثارگران
@Araspress
پیام تسلیت رئیس هیاتمدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس درپی درگذشت مدیرعامل شرکت پاراپلاستیک ارس
@Araspress
#حمایت_از_تولید
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، مدیر اطلاعات جغرافیایی و شهرسازی در گفتوگو با رسانه سازمان از رفع مشکل افزایش تراکم ساختمانی زمینهای واگذار شده به سرمایه گذاران واحدهای فعال صنعتی مستقر در سایتهای فاز یک، دو، چهل هکتاری و صنایع سنگین جهت بهرهبرداری حداکثری از اراضی با کاربری صنعتی خبر داد.
مهدی ملازاده خاطرنشان ساخت: با مساعدت رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس و پیگیری معاون عمرانی و زیربنایی، مطالبه عمومی سرمایهگذاران واحدهای صنعتی مستقر در سطح سایتهای صنعتی محدوده مصوب سازمان منطقه آزاد ارس محقق شد.
وی تصریح کرد: افزایش تراکم ساختمانی به عنوان یک تحول مثبت در حوزه صنعت تلقی شده و میتواند با کاهش هزینهها، بهرهوری را برای شرکتها افزایش دهد و همینطور با بهرهمندی از این مزیت، واحدها میتوانند برای توسعه واحدهای صنعتی از زمین موجود واگذار شده اقدام و با شناسایی فرصتهای جدید و استفاده بهینه از اراضی در اختیارشان از مزایای این طرح بهرهمند شوند.
مدیر اطلاعات جغرافیایی و شهرسازی سازمان منطقه آزاد ارس یادآور شد: ضوابط ساخت و ساز شهرک پرورش ماهی واقع در گیت ورودی شرقی منطقه نیز با رویکرد تسهیل صدور مجوز ساخت و ساز بازنگری شده است و مدیریت اطلاعات جغرافیایی و شهرسازی آمادگی صدور پروانه ساخت و ساز برای متقاضیان را دارد.
@Araspress
41.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
گزارش بخش خبری سیما از رونق تولید در منطقه آزاد ارس
@Araspress
#آگهی_مناقصه
عملیات تکمیل پل امیرالمومنین و اجرای بخشی از شبکه معابر سایت ویلایی و آپارتمانی
@Araspress
27.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
نمایشگاه سوغات هدایا و صنایع دستی در پارک کوهستان جلفا
@Araspress
Araspress
#خبر_خوب
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، درمانگاه تخصصی شیخالرئیس ارس ظهر پنجشنبه با سرمایهگذاری ۳۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی افتتاح شد.
محسن محمدزاده معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ارس در مراسم افتتاح این مجموعه اظهار داشت: سال گذشته بیش از ۳ میلیون خودرو با پلاک غیربومی وارد منطقه شده و باتوجه به حضور میلیون مسافران در ارس، کمبودهای حوزه درمان و خدمات پزشکی بیشتر در معرض دید قرار میگیرد.
وی افزود: علاوه بر مسافران و گردشگران داخلی، با بازگشایی مرز زمینی جلفا – نخجوان شاهد ورود اتباع خارجی به این منطقه خواهیم بود و میتوان با سرمایهگذاری بیشتر در بخش درمان، ضمن خدماترسانی مطلوب به اهالی، منطقه را به قطب توریسم درمانی در استان تبدیل کرد.
محمدزاده خاطرنشان ساخت: در راستای ارتقای سلامت و خدمات درمانی در این منطقه، جلسات متعددی با دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شده است و نهایتا با انعقاد توافقنامه فیمابین، مرکز جامع سلامت جلفا که بهصورت شبانهروزی خدمات تخصصی ارائه خواهد داد، احداث میشود.
عزتالله حبیبزاده، نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: مشکلات درمانی و خدمات پزشکی در شهرستان جلفا و به تبع آن بخش سیهرود وجود دارد و بهعلت دستمزدهای پایین کادر درمان در بیمارستانهای دولتی، بیشتر پزشکان حاضر بهحضور در بیمارستانهای دولتی شهرستانها نیستند و باید جهت رفع این مشکل برنامهریزیهای لازم در دولت صورت پذیرد.
وی تصریح کرد: افتتاح این درمانگاه منجر به ایجاد روزنه امید در بین اهالی این شهرستان میشود و وجود تجهیزات تخصصی در این درمانگاه، ارائه خدمات مطلوب پزشکی و درمانی تخصصی را میطلبد.
نقوی مدیرعامل شرکت طب ابزار ارس و از سهامداران درمانگاه نیز در این مراسم یادآور شد: احداث این مجموعه باتوجه به نیاز منطقه به خدمات درمانی در دستور کار قرار گرفت و بهسبب برخی مشکلات و توقف پروژه سرمایهگذاران قصد تعطیلی و عدم ادامه فعالیتها را داشتند که با حضور دکتر کیانی بهعنوان مدیرعامل سازمان در منطقه و پیگیری رفع موانع، پروژه احیاء شد و هماکنون شاهد بهرهبرداری از درمانگاه شیخ الرئیس ارس هستیم.
وی با بیان اینکه در فازهای بعدی هتل، آزمایشگاه و مرکز رفاهی و رستوران به این مجموعه اضافه خواهد شد، افزود: در این درمانگاه متخصصان و پزشکان زبده داخلی، چشم، مغز و اعصاب، عمومی، دندانپزشک، ریه، خون و ... به مراجعین خدمات ارائه میکنند و مرکز اقامتی پزشکان نیز در همین مجموعه مهیا شده است.
@Araspress
#خبر_خوب
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، ظهر پنجشنبه و همزمان با افتتاح درمانگاه تخصصی شیخالرئیس ارس با سرمایهگذاری بخش خصوصی، توافقنامه احداث مرکز جامع سلامت جلفا نیز توسط معاونین سازمان منطقه آزاد ارس و دانشگاه علوم پزشکی تبریز به امضاء رسید.
محسن محمدزاده، معاون فرهنگی اجتماعی و گردشگری سازمان در این باره گفت: باتوجه به کمبود امکانات درمانی در محدوده جلفا، حسب دستور رئیس هیاتمدیره و مدیرعامل سازمان، احداث مجموعه درمانی در شان ارسوندان و گردشگران از دانشگاه علوم پزشکی تبریز مطالبه شد و نهایتا پس از چندین جلسه، طرفین بر احداث مرکز جامع سلامت توافق کردند.
وی افزود: تمامی برآوردها و اقدامات اداری جهت احداث مرکز صورت گرفته و اسناد نیز جهت برگزاری مناقصه آماده شده است و در روزهای آتی عملیات عمرانی پروژه نیز آغاز خواهد شد.
محمدزاده با بیان اینکه اعتبار تخصیص یافته برای اجرای این پروژه ۸۰ میلیارد تومان است، تصریح کرد: سازمان ۵۰ درصد در تامین مالی پروژه مشارکت دارد و زمینی به مساحت ۲۴۵۹ متر مربع نیز جهت احداث مجموعه در مرکز شهر و با دسترسی آسان تخصیص یافته و پروژه در مدت زمان ۲۴ ماه اجرا و به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی یادآور شد: مرکز جامع سلامت جلفا در سطح منتخب احداث و با حضور متخصیص و تجهیزات بروز بهصورت شبانهروزی به ارسوندان خدمات ارائه خواهد کرد.
@Araspress
#ورزش
دومین دوره مسابقات شطرنج آزاد جام ارس
جمعه، ۱۶ شهریور | مجتمع تجاری مشاهیر آذربایجان
@Araspress
43.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
آیین افتتاح درمانگاه تخصصی شیخالرئیس جلفا و آغاز عملیات اجرایی احداث مرکز جامع سلامت جلفا
@Araspress