eitaa logo
آرشیو مطالب(سخنرانی)
2.1هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
1.1هزار ویدیو
26 فایل
💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠 https://eitaa.com/joinchat/2017460411C29baaffe93 تعرفه وتبلیغات👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 @kianatv ─┅═ ༅✤ ⃟ ⃟ ‌✤༅═┅─ #کانال_آرشیو_مطالب_سخنرانی #احادیث_روایات_صوت_متن_سخنرانی @archive_mataleb_sokhanrani
مشاهده در ایتا
دانلود
گزارش موضوعات مهم حکمت ۶۶ تا ۷۷.mp3
1.52M
🔊 گزارش موضوعات مهم حکمت ۶۶ تا حکمت ۷۷ 🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع 🌹 طرح «باعلی تا مهدی» علیهما السلام ┄┄┅┅✿❀🌿🌼🌿❀✿┅┅┄┄
گزارش موضوعات مهم حکمت ۵۱ تا ۶۵.mp3
1.92M
🔊 گزارش موضوعات مهم حکمت ۵۱ تا حکمت ۶۵ 🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع 🌹 طرح «باعلی تا مهدی» علیهما السلام ┄┄┅┅✿❀🌿🌼🌿❀✿┅┅┄┄
AUD-20211031-WA0062.
5.94M
🌹سلسله جلسات درسهای نهج البلاغه ✅ شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه 📒 / بخش اول ⭕️ بخل 3⃣ 🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
خودسازی: 💠 حج مستمندان 🔸 پیامبر اکرم صلی الله و علیه واله و سلم به مردی که ازمحرومیت خود از حج شکایت می کرد، فرمودند: بر تو باد به که حج مستمندان است. ✨ لِرَجُلٍ شَكا حِرمانَهُ الحَجَّ: عَلَيكَ بِالجُمُعَةِ فَانَّها حَجُّ المَساكِينَ ؛ 📚وسایل الشیعه/ج 5/ص 5 ✍🏼 حج، توانایی جانی و مالی می خواهد و برای بعضی مقدور نیست. خداوند عبادتهای جایگزین را برای افراد ناتوان قرار داده است تا بتوانند از اجر آن برخوردار شوند. 💠 و اهلیت 🔹 پیامبر اکرم صلی الله و علیه واله و سلم: هر کس ریاست و مسئولیتی را بپذیرد و بداند که اهلیت آن را ندارد، در قبر و قیامت جایگاه او پر از آتش خواهد شد. ✨ مَنْ تَوَلّي عَمَلا وَ هُوَيَعْلَمُ أنَّهُ لَيْسَ لَهُ بِأهْل، فَلْيتُبَّوَءُ مَقْعَدُهُ مِنَ النّارِ؛ 📚 أمالی طوسی/ج 2/ص 142 ✍🏼 برای به عهده گرفتن یک ، هم لازم است و هم . اگر هر کدام از این دو نباشد، نتیجه عکس گرفته می شود. 💠 🔸امام علی علیه السلام: غیبت آخرین کوشش شخص ناتوان است. ✨ الْغِيبَةُ جُهْدُ الْعَاجِزِ. 📚نهج البلاغه/ح461 ✍🏼 غیبت، نشان ضعف و ناتوانی فرد است. اگر می توانست حرفش را رو در روی آن فرد بگوید، هیچگاه غیبت نمی کرد. 🚫 او یا میخواهد به مطلبی را به آن فرد نسبت دهد یا از مقام و موقعیت او می ترسد که در پشت سرش صحبت می کند.
🏴 إنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ يا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلى رَبِّكِ راضِيَةً مَرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبادِي وَ ادْخُلِي جَنَّتِي ▪️ روح بلند و ملکوتی فقیه عالی‌قدر، سالک الهی و استاد اخلاق و عرفان حضرت‌ آیت‌الله محمد‌علی ناصری به ملکوت اعلی پیوست. ▪️رحلت این عالم‌وارسته، دانشمندمعظم و استاد‌برجسته را محضر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، رهبر معظم انقلاب و حوزه‌های علمیه و همه ارادتمندان ایشان تسلیت و تعزیت عرض نموده و علو درجات و همنشینی با مولایش حضرت اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام را برای آن فقید سعید مسئلت می‌نماییم.
⚫️ انا لله و انا الیه راجعون 🛑 سراسر ایران را غم فرا گرفت😭 ♨️ وداع جامعه مسلمین با و 😭😔
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شادی روح عالم وارسته و استاد اخلاق، آیت الله ناصری سوره حمد و صلوات محبت بفرمایید. . این دنیا جای عبوره... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خودسازی: 💠 🔹 امام حسین علیه السلام: کسی که برای جلب و خوشنودی مردم، موجب خشم و غضب خداوند شود، خداوند او را به مردم وا می گذارد. ✨ مَن طَلَبَ رِضا اللّه ِ بِسَخَطِ الناسِ كَفاهُ اللّه ُ اُمُورَ الناسِ ، و مَن طَلَبَ رِضا الناسِ بِسَخَطِ اللّه ِ ، وَكَلَهُ اللّه ُ إلى النّاسِ 📚 بحارالانوار/ج78/ص126 ✍🏼 انسان در همه حال باید خدا را در نظر داشته باشد و بداند که امور و کارها بر عهده اوست. 👈🏼بنابراین برای خوشایند خلق، خدا را نخرد که معامله ای است سراسر ضرر. 💠 شوم 🔸 امام باقر علیه السلام: سه خصلت است که باعث می شود انسان بد عاقبت شود: 1️⃣ ظلم به دیگران، 2️⃣ بریدن از خویشاوندان 3️⃣ و قسم دروغ که جنگ با خداست. 📚بحار/ج 75/ص 174 ✍🏼 برخی خصلت‌ها، باعث می‌شود که انسان بد ذات شود و شخصیت انسان را تغییر می دهد. این امور، قابلیت هدایت را در او از بین می برد. 💠 کننده 🔹 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) خداوند به موسی بن عمران فرمود غیبت کننده اگر کند، آخرین کسی هست که وارد می‌شود، و اگر توبه نکند نخستین فردی هست که داخل آتش می‌شود. ✨ أوْحَی اللَّهُ إِلَی مُوسَی عَلَیهِ السَّلَامُ: الْمُغْتَابُ إِذَا تَابَ فَهُوَ آخِرُ مَنْ یدْخُلُ الْجَنَّةَ، وَ إِنْ لَمْ یتُبْ فَهُوَ أَوَّلُ مَنْ یدْخُلُ النَّارَ. 📚 بحار الانوار/ج72 /ص222 غیبت، آثار فردی و اجتماعی شومی دارد. غیبت کننده، روابط اجتماعی را سرد و اعتماد میان افراد را از بین می‌برد، در نتیجه از خارج است.
✨﷽✨ 🌼عاقبت صبر و تحمل در برابر بداخلاقی والدین(بسیار زیبا و آموزنده) ✍علامه طهراني در كتاب نورملكوت قرآن کریم مي فرمايد:يكروز در طهران، براى خريد كتاب به كتاب فروشى رفتم، مردى در آن أنبار براى خريد كتاب آمده، آماده براى خروج شد كه ناگهان در جا ایستاد و گفت: حبيبم الله. طبيبم الله،یارم....فهميدم از صاحب دلان است که مورد عنایت خاص خداوند قرار گرفته،گفتم: آقاجان! درويش جان! انتظار دعاى شما را دارم.چه جوری به این مقام رسیدی؟ناگهان ساکت شد،گریه بسیاری کرد،سپس شاد و شاداب شد و خندید.گفت: سید! شرح مفصلی دارد. من مادر پيرى داشتم، مريض و ناتوان، و چندين سال زمين گير بود. خودم خدمتش را مینمودم؛ و حوائج او را برميآوردم؛غذا برايش ميپختم؛ و آب وضو برايش حاضر ميكردم؛ و خلاصه بهر گونه در تحمّل خواسته ‏هاى او در حضورش بودم. او بسيار تند و بداخلاق بود. ناسزا و فحش ميداد؛ و من تحمّل ميكردم، و بر روى او تبسّم ميكردم. بهمين جهت عيال اختيار نكردم، با آنكه از سنّ من چهل سال ميگذشت. زيرا نگهدارى عيال با اين اخلاقِ مادر مقدور نبود ... بهمین خاطر به نداشتن زوجه تحمّل كرده، و با آن خود را ساخته و وفق داده بودم.گهگاهى در أثر تحمّل ناگواريهائى كه از مادرم به من میرسيد؛ ناگهان گوئى برقى بر دلم ميزد، و جرقّه ‏اى روشن می‏شد؛ و حال بسیارخوشی دست ميداد، ولى البته دوام نداشت و زود گذر بود. تا يك شب كه زمستان و هوا سرد بود و من رختخواب خود را پهلوى او و در اطاق او پهن میکردم تا تنها نباشد، و براى حوائج، نياز به صدا زدن نداشته ‏باشد. در آن شب كه من كوزه را آب كرده و هميشه در اطاق پهلوى خودم ميگذاشتم كه اگر آب بخواهد، فوراً به او بدهم، ناگهان او در ميان شب تاريك آب خواست. فوراً برخاستم و آب كوزه را در ظرف ريخته، و به او دادم و گفتم: بگير، مادر جان!او كه خواب آلود بود؛ و از فوريّت عمل من خبر نداشت؛ چنين تصوّر كرد كه: من آب را دير داده ‏ام؛ فحش غريبى به من داد، و كاسه آب را بر سرم زد.فوراً كاسه را دوباره آب نموده و گفتم: بگير مادر جان، مرا ببخش، معذرت ميخواهم! كه ناگهان نفهميدم چه شد... إجمالًا آنكه به آرزوى خود رسيدم؛ و آن برق ها و جرقه ‏ها تبديل به يك عالمى نورانى همچون خورشيد درخشان شد؛ و حبيب من، يار من، خداى من، بانظر لطف و عنایت خاصش به من نگاه کرد و چیزهایی از عالم غیب شنیدم و اين حال ديگر قطع نشد؛ و چند سال است كه ادامه دارد... 📚نور ملكوت قرآن(ج‏1) ، ص: 141 با اندكي تلخيص ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 🔸 امام صادق علیه السلام: دست برداشتن از گناه آسانتر از درخواست بخشش و توبه است. چه بسا شهوترانی کوتاه مدتی که اندوهی درازی بر جای گذارد. ✨ تَرْكُ الذَّنْبِ، أَهْوَنُ مِنْ طَلَبِ الْمَعُونَةِ ✨ كَمْ مِنْ لَذَّةٍ دَنِيَّةٍ مَنَعَتْ سَنِيَّ سَنَا دَرَجَات 📚 اصول کافی/ج4/ص188 ✍🏼 بعضی گناهان، گرچه کوتاه مدت است ولی عوارضی طولانی مدت دارند و گاه باعث بدبختی انسان در دو جهان می شود و جبران آن دشوار است.