eitaa logo
ارمغان « طب الصحه»
218 دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
1.4هزار ویدیو
19 فایل
هوالشافی رویکرد: -توصیه های سلامتی از منظرطب سنتی، اسلامی وایرانی - ارائه محصولات ارگانیک
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴چیزهایی که خوردنشون باهم وحشتناکه : 1-ماهی ودوغ 2-نوشابه گازدار با آدامس نعناع=مرگ 3-خربزه و عسل 4-هندوانه بعد از غذا 5-انجیر با میوه های اسیدی مثل پرتقال... 6-کله پاچه با انگور 7-پنیر با بادام 8-انار با حلیم 9-نان با یخ 10-گیلاس با آب 11-گوجه با ماست 12-کشک با سرکه (در آش رشته) 13-بعد از هیچ میوه ای نباید آب خورد. 14-بعد از هیچ میوه ای نباید چای خورد 15-آب بعد از غذا مخصوصا آش و آبگوشت و کوکو و این جور چیزا چون باعث ترش کردن معده میشه) 16-تخم مرغ با تن ماهی چون باعث بیماری برص میشه 17-ماست و ماهی کاملا خطرناک بوده 18-خرمالو با موادی که آهن دارند مثل اسفناج و...(باعث ایجاد سنگ میشه) 🍎انتشار دهید دیگران آگاه شوند ... 🍏بادوستان به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha
💠 20 گرم زنجبیل ورقه 💠 یک عدد لیموترش 💠 نصف ق.غ عسل 👈این مواد را داخل یک لیوان آب جوش بریزید و بعد سرد شدن میل کنید معجزه میکند ✅پر پشت شدن و رویش موی صورت آقایان 👈پر پشت شدن موی صورت در آقایان یکی از سوالات پر تکرار خصوصا در جوان تر هاست در اینجا راهکارهای آن را بیان می کنیم: 💠یکی از عوامل رویش مو سودا است لذا مواردی که سودای صافی ایجاد می کند باید مصرف شود همچون سویق عدس 1- سویق عدس 2- روغن بنفشه پایه زیتون به صورت بزنید 3- روغن بابونه 4- سرمه اثمد را به محل مورد نظر در صورت بزنید و همچنین در چشم بکشید 5-نه عدد انجیر را در سرکه خیسانده و هر روز صبح بخورید 📚:ابن علیان ☑️ دلايلى قانع كننده براى ميوه خوردن 👈توت فرنگى: مبارزه با سرطان و پيرى 👈موز: افزايش دهندهء انرژى 👈گيلاس: آرامبخش 👈انگور: كاهش فشار خون 👈آناناس: ضد آرتريت 👈بلوبرى: حمايت از قلب 👈كيوى: افزايش تودهء استخوان 👈هندوانه: تنظيم كنندهء ضربان قلب 👈انبه: جلوگيرى از سرطان. 👈پرتقال: محافظت از پوست و بينايى. 👈سيب: افزايش مقاومت در برابر عفونتها. 👈هلو: تامين پتاسيم، فلورايد و آهن بدن. ⚜امام صادق(ع)⚜ 👈کشمش بخورید چراکه از صفرا جلوگیری می کند عصب را تقویت و افسردگی را می بردو خلق را نیکو و خون را پاک و غم و اندوه را می برد 📚:طب الصادق 💠علائم از كار افتادن كليه ها👇 🔻ادرار کمتر از حد طبیعی 🔻احساس خستگی زیاد 🔻کاهش اشتها 🔻حالت تهوع 🔻افزایش فشار خون 🔻تپش قلب 🔻تجمع پتاسيم 🔻ورم ناشی ازتجمع مایعات 💠زیاده‌روی در مصرف ترشیجات باعث👇 🔻تشدید آرتروز 🔻آسیب به معده 🔻کاهش توان جنسی 🔻 ضعف حافظه و حتی آلزایمر 🔻قاعدگی نامنظم و دردناک 🔻کاهش خونسازی 🔻پیری زودرس 🔻افسردگی 🍏بادوستان به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨✨ 💟 یادت باشه تا خودت نخوای هیچکس نمیتونه زندگیتو خراب کنه 💟 یادت باشه که ارامش رو باید تو وجود خودت پیدا کنی 💟 یادت باشه خدا همیشه مواظبته 💟یادت باشه همیشه ته قلبت یه جایی برای بخشش ادما بگذاری 💟 زبان استخوانی ندارد اما انقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند مراقب حرفهایمان باشیم 💟زندگی کوتاه نیست مشکل اینجاست که ما زندگی رو دیر شروع میکنیم 💟دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند زیر پایت بچین که پله شوند 💟 هیچوقت نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز فردا هم‌ هست اگر باشیم 💟ما اولین دفعه است که تجربه بندگی داریم ولی او قرنهاست که خداست 🍏بادوستان به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha
✨✨ الهی در این شـب زیـبــا یک ذهـن آرام یک تـن سـالـم یک خواب شیرین یک خوشی از ته دل نصیب دوستان و عـزیزانم بگــردان شبتون خوش ودر پناه حق🌸🍃
نشانه های متداول کمبود بیوتین در بدن عبارتند از: نازک شدن موها (اغلب با تغییر رنگ مو) حلقه قرمز رنگ و پوسته‌ای، دور چشم‌ها، بینی و دهان علائم عصبی از جمله افسردگی، بی‌حالی و توهم حس خارش در بازوها و پاها این ویتامین در سیب زمینی، ماهی قزل آلا، هویج، موز، سویا، غلات و مخمر یافت میشود. دریافت مقدار مناسب بیوتین به کنترل وزن بدن، سلامت قلب، کاهش کلسترول خون کمک می‌کند ☘ @armaghan_teb_sehha
🍚 شیر برنج؛ یک غذای مفید فراموش شده ✍غذایی است معتدل در رطوبت، یبوست، حرارت و برودت و چون با شکرسرخ یا عسل شیرین کرده و بخورند، متولد گردد از آن در بدن غذای بسیار سریع الهضم و زیاد کننده منی و مقوی باه است و شیر را زیاده گرداند و نیست موافق گرفتگی و سنگ کلیه و مثانه 🔹روش پخت آن: برنج را نیکو شسته و با آب طبخ دهند، چون نیکو پخته شد، شیر داخل کرده و باز طبخ نمایند تا به هر قوامی که خواهند آید و این صورتی است که شیر، کم خواهند داخل نمایند و الا برنج را نیکو شسته، در شیر مقدار ربع یا ثلث آن آب ریخته و برنج را در آن به آتش ملایم طبخ نمایند و مقدار شیر مختلف است به حسب اغراض از چهار چند برنج گرفته تا هر قدر که خواهند و نزدیک فرود آوردن اگر قلیلی مشک با گلاب کوبیده صاف کرده داخل نموده، یک دو جوشی داده فرود آورند، در ظرف چینی کرده قند یا نبات کوبیده یا عسل بر آن پاشیده و تناول نمایند و اگر خواهند، شیرینی را در آخر طبخ داخل نمایند. @armaghan_teb_sehha
🌸🍃 🍃 🔖چند توصیه ساده برای پیشگیری از اختلال هضم چه کارهایی می توان انجام داد تا به دستگاه گوارش یاری رساند و سلامت آن را حفظ نمود؟ در ادامه چند توصیه ساده ارائه شده که رعایت آنها برای حفظ سلامت دستگاه گوارش ضروری است و ما را در حفظ سلامت این سیستم مهم بدن، یاری می رساند: 🔷حجم و نوع غذا باید متناسب با قدرت هضم فرد خورنده در نظر گرفته‏ شود. یعنی آنهایی که هضم بهتری دارند و یا فعالیت های سنگین بدنی دارند حجم بیشتر و وعده های سنگین تر (غذاهایی که هضم طولانی تری دارند مثل تخم مرغ آب پز سفت شده) را راحت تر تحمل می کنند و افراد کم تحرک با خوردن وعده های سنگین در معرض آسیب کوتاه مدت یا بلندمدت قرار دارند. 🔷با افزایش سن قدرت هضم کاهش می یابد؛ لذا همه افراد با افزایش سن، باید به غذاهای کم حجم و زودهضم و سبک روی بیاورند. 🔷 نحوه پخت غذاها در سرعت هضم آنها تاثیر بسزایی دارد؛ البته در افراد مختلف به دلیل تغییرات مزاجی و سوء مزاجی معده و دستگاه گوارش باید با مشورت متخصص، روش پخت مناسب را برگزید تا سوءهضم و عوارض آن بروز نکند. یک راه ساده در شناخت روش پخت مناسب این است که بعد از خوردن، هیچگونه احساس ناراحتی از جمله سنگین شدن معده و نفخ بروز نکند. 🔷 خوب است بدانید خوشمزه بودن غذا و رعایت تنوع غذایی در وعده های مختلف در سرعت هضم آن نقش قابل توجهی دارد؛ لذا از مصرف غذاهایی که مطابق میل شما نیست پرهیز کنید و سعی کنید غذاها را با افزودنیهای سالم به طعم دلخواه درآورید. البته رعایت تنوع غذایی به معنای مصرف غذاهای متنوع "در یک وعده" نیست، چرا که این کار خود باعث اختلال در هضم می گردد؛ ولی رعایت تنوع در روزهای مختلف هفته یا دو وعده متفاوت به دلیل بالا بردن اشتیاق به غذاها در روند هضم تاثیر مثبت دارد. 👈 همچنین از مدوامت بر مزه های خاص مثل مداومت بر خوردن غذاهای تند یا شور یا چرب بپرهیزید. @armaghan_teb_sehha
📚: 👈 رژیم غذایی در بیماران با فشار خون بالا🔰 ✍تحقیقات نشان داده است كه افراد مبتلا به فشار خون بالا باید مصرف سدیم را كاهش دهند . ✍ پتاسیم و كلسیم می‌توانند به كاهش فشار خون كمك كنند . ✍موز، زردآلو، انجیر، گریپ فروت، هلو، انگور و آلو میوه‌هایی سرشار از پتاسیم هستند كه در كاهش فشار خون بالا موثرند . ✍ سیب زمینی، سیر، بروكلی، كدو سبز، قارچ و گوجه فرنگی و سبزی نیز سرشار از پتاسیم هستند، حبوبات نیز از این مواد غنی می‌باشند . ✍مركبات، توت‌ها و سبزی‌های دارای برگ سبز، منابع خوب ویتامین ث هستند، دریافت كم این ویتامین با فشار خون بالا ارتباط دارد . ✍ خوردن گوشت‌های سفید مانند مرغ و ماهی طبخ شده بدون نمک برای افراد دچار فشار خون بالا توصیه می‌شود . ✍ برای معطر كردن گوشت می‌توان از سبزی‌های معطر،ادویه‌ها و میوه‌ها استفاده كرد . ✍ ماهی را نیز می‌توان با شوید، فلفل قرمز یا فلفل سیاه، مركبات، سُس‌های خانگی بدون نمک یا سایر سبزی‌ها معطر كرد . ✍ مصرف ماهی‌های با اسیدهای چرب از قبیل حلوا، قزل آلا و قباد حداقل دوبار در هفته توصیه می‌شود . 🍏بادوستان به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha