eitaa logo
ارمغان « طب الصحه»
220 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
1.3هزار ویدیو
19 فایل
هوالشافی رویکرد: -توصیه های سلامتی از منظرطب سنتی، اسلامی وایرانی - ارائه محصولات ارگانیک
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🍃 🍃 🔖چند توصیه ساده برای پیشگیری از اختلال هضم چه کارهایی می توان انجام داد تا به دستگاه گوارش یاری رساند و سلامت آن را حفظ نمود؟ در ادامه چند توصیه ساده ارائه شده که رعایت آنها برای حفظ سلامت دستگاه گوارش ضروری است و ما را در حفظ سلامت این سیستم مهم بدن، یاری می رساند: 🔷حجم و نوع غذا باید متناسب با قدرت هضم فرد خورنده در نظر گرفته‏ شود. یعنی آنهایی که هضم بهتری دارند و یا فعالیت های سنگین بدنی دارند حجم بیشتر و وعده های سنگین تر (غذاهایی که هضم طولانی تری دارند مثل تخم مرغ آب پز سفت شده) را راحت تر تحمل می کنند و افراد کم تحرک با خوردن وعده های سنگین در معرض آسیب کوتاه مدت یا بلندمدت قرار دارند. 🔷با افزایش سن قدرت هضم کاهش می یابد؛ لذا همه افراد با افزایش سن، باید به غذاهای کم حجم و زودهضم و سبک روی بیاورند. 🔷 نحوه پخت غذاها در سرعت هضم آنها تاثیر بسزایی دارد؛ البته در افراد مختلف به دلیل تغییرات مزاجی و سوء مزاجی معده و دستگاه گوارش باید با مشورت متخصص، روش پخت مناسب را برگزید تا سوءهضم و عوارض آن بروز نکند. یک راه ساده در شناخت روش پخت مناسب این است که بعد از خوردن، هیچگونه احساس ناراحتی از جمله سنگین شدن معده و نفخ بروز نکند. 🔷 خوب است بدانید خوشمزه بودن غذا و رعایت تنوع غذایی در وعده های مختلف در سرعت هضم آن نقش قابل توجهی دارد؛ لذا از مصرف غذاهایی که مطابق میل شما نیست پرهیز کنید و سعی کنید غذاها را با افزودنیهای سالم به طعم دلخواه درآورید. البته رعایت تنوع غذایی به معنای مصرف غذاهای متنوع "در یک وعده" نیست، چرا که این کار خود باعث اختلال در هضم می گردد؛ ولی رعایت تنوع در روزهای مختلف هفته یا دو وعده متفاوت به دلیل بالا بردن اشتیاق به غذاها در روند هضم تاثیر مثبت دارد. 👈 همچنین از مدوامت بر مزه های خاص مثل مداومت بر خوردن غذاهای تند یا شور یا چرب بپرهیزید. @armaghan_teb_sehha
📚: 👈 رژیم غذایی در بیماران با فشار خون بالا🔰 ✍تحقیقات نشان داده است كه افراد مبتلا به فشار خون بالا باید مصرف سدیم را كاهش دهند . ✍ پتاسیم و كلسیم می‌توانند به كاهش فشار خون كمك كنند . ✍موز، زردآلو، انجیر، گریپ فروت، هلو، انگور و آلو میوه‌هایی سرشار از پتاسیم هستند كه در كاهش فشار خون بالا موثرند . ✍ سیب زمینی، سیر، بروكلی، كدو سبز، قارچ و گوجه فرنگی و سبزی نیز سرشار از پتاسیم هستند، حبوبات نیز از این مواد غنی می‌باشند . ✍مركبات، توت‌ها و سبزی‌های دارای برگ سبز، منابع خوب ویتامین ث هستند، دریافت كم این ویتامین با فشار خون بالا ارتباط دارد . ✍ خوردن گوشت‌های سفید مانند مرغ و ماهی طبخ شده بدون نمک برای افراد دچار فشار خون بالا توصیه می‌شود . ✍ برای معطر كردن گوشت می‌توان از سبزی‌های معطر،ادویه‌ها و میوه‌ها استفاده كرد . ✍ ماهی را نیز می‌توان با شوید، فلفل قرمز یا فلفل سیاه، مركبات، سُس‌های خانگی بدون نمک یا سایر سبزی‌ها معطر كرد . ✍ مصرف ماهی‌های با اسیدهای چرب از قبیل حلوا، قزل آلا و قباد حداقل دوبار در هفته توصیه می‌شود . 🍏بادوستان به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha
📚: پیشگیری ودرمان🔰 ✍ یائسگی زودرس که امروزه بسیار شایع شده وخانم­ هایی هستند که با سنی در حدود ۳۵ سال یائسه می­ شوند، دربعضی مواقع دیده شده دخترهای جوان ۲۱ ساله که به آن ها گفته شده که یائسه شده ­اند، از نظر طب سنتی یائسگی زودرس نشانه غلبه سردی در اندام جنسی یا غلبه سردی درکل تن است . ✍ برای درمان موارد زیر را ۴۰ الی ۱۲۰ روز رعایت کنید تا مجددا عادات ماهیانه به حالت طبیعی برگردد❌ 👈 شبی یک لیوان عرق رازیانه با عسل (۱۲۰ شب). 👈 تزریق واژینال عسل طبیعی شبی ۲۰ سی سی (۲ هفته). 👈 کاهش جدی سردی ها مخصوصاً لبنیات و ماهی و چای و عدس و گوشت گوساله و گاو و بادمجان و گوجه فرنگی و خیار و مرغ های ماشینی . 👈 هرروز خوردن ارده با شیره انگور . 👈 از ترکیب دوسین (۳ واحد عسل + ۱ واحد سیاهدانه) صبح وعصر یک ق مرباخوری میل شود . 👈 یک مرحله حجامت عام، ۴۰ روز بعد شروع درمان (بهتر است تحت نظر متخصص طب سنتی و با تشخیص دکتر باشد). 👈 بادکش کمر و زیر شکم و ران پاها یک شب در میان ۲۱ مرحله . 🍏بادوستان به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨✨ سر چشمهِ عصبی بودن و پرخاشگری استاد شجاعی ‌‌ ‌ 🍏بادوستان به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha
غذاهایی که اگر 2 بار گرم شوند سرطان زا میشوند !!! --------------------------------------------- نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شود. هفت نوع مواد غذایی اگر دوبار گرم شود سرطان‌زا می شود. غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از : ۱-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد. ۲-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است. ۳-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود. ۴-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود. ۵- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها. ۶-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود. ۷-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود. نکات مهم : تماس هاي گوشي موبايل را با گوش چپ پاسخ دهيد. دارو را با آب خنک ميل نکنيد. بعد از ساعت پنج عصر وعدۀ غذائي سنگين ميل نکنيد. صبح ها آب بيشتر و شبها آب کمتري بنوشيد. بهترين وقت خواب بين 10 شب تا 4 صبح مي باشد. بعد از صرف غذا و دارو فورا دراز نکشيد. هنگامي که باتري موبايل به حداقل رسيده باشد، به تماس ها پاسخ ندهيد چون در آن حالت تشعشع آن 1000برابر مي‌شود. مؤسسۀ تحقيقات غذائي آمريکا نتيجۀ جديدي منتشر کرده است: چاي را با فنجان پلاستيکي ننوشيد، هيچ غذائي را در ورق يا ظروف پلي اتيلن ميل نکنيد پلاستيک پلي اتيلن به گرما واکنش نشان داده و52 نوع سرطان را موجب مي‌شود. اين پيام را بخاطر کسانيکه برايتان مهم‌اند منتشر کنيد. مهرباني هيچ هزينه‌اي نداشته، و رساندن دانش عبادت است... 👉 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🦋🦋 @armaghan_teb_sehha
✅ درمان زانو درد 👇 🔸 مصرف شربت سکنجبین نیم ساعت قبل از شام 🔸 روغن‌مالی زانوها با روغن بادام تلخ هر شب 🔸 خیسانده هفت عدد انجیر در گلاب یا شیر هرشب میل شود 🔸 طول درمان بین 2تا 4ماه @armaghan_teb_sehha
✨✨ هیچ وقت شخصیت انسان را از روی لباس قضاوت نکنید..! شاید بهترین قلب زیر کهنه ترین لباس باشد🥀❤️ 🍏بادوستان به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨✨ 🌙شب ... ✨پیراهن سیاهِ 🌙ستاره بارانش را بر تن کرده، ✨تا هر ستاره یِ آن نمادِ برآورده شدنِ 🌙یکی از آرزوهایِ قشنگِ شما باشد ! ♥️شبتون آرام و در پناه خداوند مهربان
🔴 میوه ای پرخاصیت بنام هلو ♻️ کمتر کسی میتونه تو این هوای گرم در برابر این میوه وسوسه انگیز و آبدار مقاومت کنه، علاوه بر عطر و طعم منحصر به فردش، خواص زیادی هم داره که در ادامه با اون آشنا میشیم.. 🖋 مرحوم عقیلی خراسانی در کتاب مخزن الادویه خواص آنرا اینگونه معرفی میکند 🔶 طبیعت آن سرد و تر نوع مناسب آن: رسیده، شاداب و لطیف 🔶 خواص: و تسکین بخش حرارت بدن و تشنگی و برای رفع دهان و صفراویِ خالص مفید است. در افراد گرم‌مزاج قوای جنسی است. اگر قبل از غذا میل شود و تا نیم ساعت، آب یا هیچ خوراکی نخورید است. 🔶 برای ، آب رسیده آنرا گرفته شب تا صبح اجازه دهید دُردِ آن ته‌نشین گردد، سپس صافی آنرا با شکرسرخ، ترنجبین یا شیرخشت بیاشامید. 🔶 خوردن هسته آن برای بویژه هنگام کوهنوردی، در پیشگیری و درمان، است. 🔶 روغن هسته آن برای سردردهای یکطرفه و درمان مفید است. ❗️ مصلح آن: عسل، مربای زنجبیل 🍏بادوستان به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha