تو تهران یکی می گفت : خوش به حال مسافرکشان میدان آزادی که آزادانه فریاد می زنند :
💢 آزادی
💢 آزادی
💢 آزادی
💠 و عابران خسته می پرسیدند :
آزادی چند ؟؟
✅ من عابری را دیدم که از راننده سوال کرد: آزادی کجاست ؟؟
و راننده با لحن معنی داری گفت : رد کردی ؛ آزادی قبل از انقلاب بود.
و من به او گفتم :
💢 آری
⬅️ از "غرب" که به میدان آزادی نگاه کنی ، آزادی قبل از انقلاب است؛
ولی
✅ از میدان " امام حسین (ع) " که به آزادی نگاه کنی، می بینی آزادی درست بعد از انقلاب قرار دارد.
⬅️ پس بنگر که در کدام سو ایستاده ای؟
🌳طرف امام حسین (علیه السلام)
🌳یا طرف "غرب"
🇮🇷 *ایام الله دهه فجر مبارک*
به نام خدا
درسایتworldometers.infoمنحنی امار مبتلایان وفوتی های کرونا را نگاه میکردم به کشور المان رسیدم دیدم امار فوتی های اعلامی به نزدیک ۶۰ هزار رسیده ودرهفته های اخیر امار فوتی هابه صدها نفر وبعضا به بیش از هزار نفر در روز هم رسیده است ناگهان یاد مصاحبه زنده رئیس کل نظام پزشکی کشوردر تلویزیون به مناسبت روز پزشک درشهریور ماه افتادم که تلویحا با اشاره به مدیریت موفق بعضی کشورها در کنترل کرونا(اشاره به المان بود)که باعث شده تلفات انها به روزی چند نفر برسد نحوه مدیریت کشور ومسئولین کشور وبهداشت ودرمان را تخطئه فرمودند هر چند این مسئولین از دوستان وهمفکران خودشان می باشند متعجبم که چرا اکنون ازضعف مدیریت مسئولین کشورهای اروپائی وامریکا صحبتی نمی کنند این چه بلائی است که بعضی نخبگان کشور هرکاری که منشاء ان اروپا و امریکا یا بهتر است بگویم غرب باشد رابهترین می دانند وهر چه مربوط به کشور عزیزمان ایران باشد را تخطئه می کنند نمی خواهم بگویم مسئولین کشور در ارتباط با اپیدمی کرونا خطا نداشته اند خیر مسئولین بخصوص رئیس جمهور که در ابتدای اپیدمی کرونا با بی تدبیری وپیروی از تئوری اپیدمی گله ای که منشاءان همان کشوری بود که در ان تحصیل کرده بود(انگلستان) در اوایل بحران با عدم اتخاذ تصمیمهای قاطع برای کنترل بیماری باعث گسترش وضربه جبران ناپذیر به روند مهار کرونا گردید وانشالله یک زمانی در دادگاه این دنیا یا دنیای دیگر پاسخگو باشد بله ما هم به عملکردها نقد داریم اما به تلاشها وموفقیتها هم منصفانه اذعان میکنیم اخیرا دیدم ایشان در مورد واکسن کرونا از روی دلسوزی اظهار نظر کرده اند که خوراک بلند گوهای دشمنان قسم خورده کشور شده است به نظر من اگر حتی بپذیریم که واکسن امریکائی بدون عارضه در کوتاه مدت وبلند مدت است ومنکر ان باشیم که بعضی کشورها تزریق ان را متوقف کرده اند ولی کدام عاقل می پذیرد امریکائی که نا جوانمردانه ازورود ماسک به کشور در ابتدای کرونا جلوگیری کرد واکسنی که خود شدیدا به ان نیاز دارد را در اختیار ما می گذارد حتی اگر تعداد محدودی برای اهداف خاص سیاسی تبلیغی وحتی تجاری برای اینده با واسطه در اختیار کشور بگذارد اولا به ان اعتمادی نیست ثانیا نه تنهامشکلی از کشور حل نخواهد کرد بلکه خود باعث بروز مشکل خواهد شد. چرا افرادی تولید واکسن در داخل کشور را به سخره می گیرند چرا به توانمندی دانشمتدان ایرانی اعتماد نمی کنند منبع شکل دهی افکار انها کجاست BBC، VOA ،منوتو، ایران اینتر نشنال ...... بازوهای تبلیغی سازمانهای جاسوسی دشمنان ایران نمی دانم!!!!!!!
در هر حال بنده به عنوان کوچکترین عضو مجموعه بهداشت ودرمان کشور به ایرانی بودن خود افتخار می کنم وهیچ گاه به دشمنانی که در۱۵۰ سال اخیر بیشترین ظلم ها رابه کشور عزیزم ایران کرده انداعتماد نکرده وهمیشه با سوءظن به انها نگاه میکنم
..دکتر جعفر اصلانی استاد دانشگاه وفوق تخصص ریه
♥️ داستان بسیار خواندنی از درسی که مرحوم حاج آقای کافی به زن بی حجاب دادند...
مرحوم حضرت حجت الاسلام و المسلمین شهید حاج شیخ احمد کافی_رضوان الله تعالی علیه_ نقل میکردند:
داشتم می رفتم قم، ماشین نبود، ماشین های شیراز رو سوار شدیم.
یه خانمی هم جلوی ما نشسته بود.
هی دقیقه ای یک بار موهاشو تکون می داد (لازم به ذکر است قضیه برای قبل از انقلاب اسلامی می باشد و لذا زنان بدون روسری و پوشش فراوان بودند)
و سرشو تکون می داد و موهاش می خورد تو صورت من! هی بلند میشد مینشست، هی سر و صدا میکرد.
می خواست یه جوری جلب توجه عمومی کنه.
برگشت، یه مرتبه نگاه کرد به منو و خانمم که کنار دست من نشسته(خب چادر سرش بود و پوشیه هم زده بود به صورتش)
گفت: آقا اون بقچه چیه گذاشتی کنارت؟!
بردار یکی بشینه!!
نگاه کردم دیدم به خانم ما میگه بقچه! گفتم: این خانم ماست.
گفت: پس چرا این طوری پیچیدیش؟!
همه خندیدند.
گفتم: خدایا کمکمون کن نذار مضحکه اینا بشیم.
یهو یه چیزی به ذهنم رسید.
بلند گفتم: آقای راننده!
زد رو ترمز. گفتم: این چیه بغل ماشینت؟گفت: آقا جون ماشینه! ماشین هم ندیدی تو آخوند؟!
گفتم: چرا دیدم ولی این چیه روش کشیدن؟
گفت: چادره روش کشیدن دیگه
گفتم: خب چرا چادر روش کشیده؟!
گفت: من باید تا شیراز گاز و ترمز کنم، چه میدونم چادر کشیدن کسی سیخونکش نکنن، انگولکش نکنن، خط نندازن روشو..
گفتم: خب چرا شما نمی کشی رو ماشینت؟
گفت: حاجی جون بشین تو رو قرآن! این ماشین عمومیه کسی چادر روش نمی کشه..
اون خصوصیه روش چادر کشیدن..
من هم زدم رو شونه شوهر این زنه و گفتم:
این خصوصیه،ما روش چادر کشیدیم....
📑 هفته نامه پرتو سخن ص 5 شماره 736
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرودی زیبا در محضر رهبر انقلاب و تشویق ایشان
جان من فدای تو، ای شهید تشنه لب، که زنده مانده حق از قیامت
از شلمچه تا حلب، از دوکوهه تا دمشق، به عشق تو شد قیامت
چشم مردم ستمدیدهی جهان، به روشنی این انقلاب است...
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
⭕️ حق خود را از صدا و سیما مطالبه کنیم!!!
مرد هزار چهره!!
❌بعد از فضاحت سحر زکریا و بخصوص مهران مدیری که کشورعزیز و شهید پرورمان را سرزمین نفرین شده میداند چرا باید مجددا فیلم مرد هزار چهره از تلویزیون(شبکه آی فیلم) در روزهای آینده پخش شود!
❇️در این کشور وسیع، جوانان هوشمند و هنرمند با شعور و انقلابی همچون جشنواره مردمی عمار و . . . و قانع فراوان داریم
و مجبور نیستیم میلیاردی پول بیتالمال بیزبان را در جیب کسانی سرازیر کنیم که آداب اولیه حرمت هموطن را نمیدانند چه رسد به آداب اسلامی
⚠️این در حالی است که با فشار مجموعه رسانهای دولت، اندک برنامههای مفید که بحق خود را مکلف به روشنگری و مطالبه حق مردم کرده بودند، تعطیل شده است،
✅✅ لذا لازم است طی یک رزم پیامکی و تلفنی با مطالبه از مسئولان صدا و سیما و همچنین از جناب آقای اسماعیلی در این وضعیت کشور بعنوان سخنگوی قوه قضائیه درخواست کنیم که ضمن ادامه برنامه ثریا و جهانآرا بصورت زنده که مفید و پیگیر حقوق مردم و کشور بودند، از این نوع برنامههای هنجارشکن و ضد اخلاق و معنویت جلوگیری نمایند.
👈برادر و خواهر گرامی با این شمارهها تماس گرفته و مراتب اعتراض و مطالبه خویش را بیان فرمایید
👈دوستان توجه کنند که مطالبه باید جدی و محترمانه باشد.
🔻تماس با 162
🔻سامانه پیامکی 3000025 ، 30000162
🔻شورای نظارت 64040
🔻پیامک 200064040
🔻گویای بازرسی 0212216434
اقای اسماعیلی
09122263000
دکتر علی عسگری
09121045555
موسوی مقدم قائم مقام
09128279141
رنجبران روابط عمومی صدا و سیما
09122132698
روابط عمومی صدا و سیما
02122652880
💠 نگاهی به مفهوم بیماری و سلامت از منظر آیت الله جوادی آملی:
اين هشتاد سالي که زندگي ميکنيم، اين هشتاد سال «كَحَلْقَةٍ فِي فَلَاة»[مانند حلقه ای در بیابان] است.
لذا فرمود دنيا تا انسان زنده است «دار بليه» است. «بليه» يعني ابتلاء و ابتلاء يعني امتحان.
در بخشهايي از سوره مبارکهٴ «فجر» دارد که مردم همه مبتلا هستند؛ بعضي مبتلا به مرض هستند که در بيمارستان هستند. بعضي مبتلا به سلامت هستند! ما خيال ميکنيم که انسان سالم مبتلا نيست. ابتلاء که به معني مرض نيست! ابتلاء يعني امتحان.
بعضيها مبتلاء به فقر هستند، بعضيها مبتلاء به ثروت هستند. اين بخشهاي سوره مبارکهٴ «فجر» را ملاحظه بفرماييد، فرمود:
﴿فَأَمَّا الْإِنْسَانُ إِذَا مَا ابْتَلاَهُ رَبُّهُ فَأَكْرَمَهُ وَ نَعَّمَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَكْرَمَنِ ٭ وَ أَمَّا إِذَا مَا ابْتَلاَهُ فَقَدَرَ عَلَيْهِ رِزْقَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَهَانَنِ ٭ كَلاَّ﴾؛[8] فرمود بعضيها مبتلا به ثروت هستند، بعضي مبتلا به فقر هستند، بعضي مبتلا به سلامت هستند، بعضي مبتلا به مرض هستند. ما اگر کسي را مبتلا به ثروت بکنيم ميگويد خدا مرا گرامي داشت، ﴿كَلَّا﴾؛ ما گرامي نداشتيم! گرامي داشتن برای آخرت است. ما شما را ميآزماييم! بعضيها را با ثروت، بعضيها را با فقر، بعضيها را با سلامت و بعضيها را با مرض ميآزماييم. الآن کساني که در خانهها زندگي ميکنند و سالم هستند، اينها مبتلاء به سلامت هستند. آنها که در بيمارستان هستند مبتلا به مرض هستند. «الإبتلاء هو الامتحان»،[9] هر دو را قرآن کريم ابتلا ميداند؛ هم کساني که متنعّم هستند مبتلا به نعمت هستند و هم کساني که بيمار هستند مبتلا به مرض هستند.
فرمود کلّ دنيا «دار بليه» است. «بليه» به معني ابتلا، بلا و بلوا يعني آزمون است.
✍️جلسه درس اخلاق (1395/12/26)
💐ماه رجب؛ ماه سیر از «نفس» به سوی «قلب»
✅سوال
پس از سلام:
سؤال بنده آن است که با توجه به در راهبودنِ ماه مبارک رجب چه اعمال و رویکردی داشته باشیم که بیشترین نتیجه را نصیب خود کنیم؟
✅جواب(استاد اصغر طاهرزاده):
سلام علیکم:
✅در اینکه #ماه_رجب یکی از حساسترین شرایط برای صعود انسان است و حضرت حق در این رابطه میفرمایند: «الشهر شهری» ماه رجب ماه من است، بدین معنا که زمینهی یگانهشدن با حضرت حق و انس بیحجاب در این ماه فراهم است.
✅با توجه به اینکه بنده در کتابهای «ماه رجب؛ ماه یگانگی با خدا» و «روزه؛ دریچهای به عالم معنا» روایات مربوطه نسبت به اهمیت ماه رجب و روزه داری را عرض کردهام، میخواهم خدمت عزیزان رویکرد مورد نظر را متذکر شوم.
⭕️ عنایت داشته باشید که نفس ناطقهی انسان دارای 3 بُعد میباشد؛ یکی «نفس» و دیگر «قلب» و سوم «روح».
✅نفس آن وجهی از شخصیت انسان است که نظر به بدن و وجه خاکی آن دارد و «قلب» باطن نفس است و مقامش مقام کشف اجمالیِ انوار الهی است و موجب تحقق حالات معنوی انسان میشود. و «روح» مقامِ مشاهدهی اسماء و صفات الهی به شکل تفصیلی است. به همان شکلی که در دعای منسوب به امیرالمؤمنین«علیهالسلام» دارید: «اللَهُمَّ نَوِّرْ ظَاهِرِي بِطَاعَتِكَ، وَ بَاطِنِي بِمَحَبَّتِكَ، وَ قَلْبِي بِمَعْرِفَتِكَ، وَ رُوحِي بِمُشَاهَدَتَكِ، وَ سِرِّي بِاسْتِقْلَالِ اتِّصَالِ حَضْرَتِكَ؛ يَا ذَالْجَلَالِ وَ الإكْرَامِ».
✅برای سیر از «نفس» به سوی «قلب» و رسیدن به حالِ معنوی باید با ریاضتهای شرعی میل نفس را کنترل کرد زیرا حیات نفس به برآوردهشدن امیال آن است و این مهمترین نکتهای است که هرکس بخواهد به حالات معنوی دست پیدا کند باید متوجه آن باشد.
✅و لذا هر اندازه در زیر سایهی شریعت الهی از امیال نفس بکاهیم به همین اندازه بُعدِ قلبی ما ظهور خواهد کرد و قالبِ عبادات ما به حالت قلبی و معنوی سیر میکند.
غفلت نکنید که مقام قلب هماکنون در نزد همهی ما هست و ما با زندهنگهداشتنِ هرچه بیشتر نفس، مقام قلب را در حجاب بردهایم و در ماه رجب میتوانیم به جهت شرایط خاصی که خداوند فراهم نموده این معادله را برعکس کنیم و با دامننزدنِ هرچه بیشتر به امیال نفس – مثل روزهداری – حیات نفس را ضعیف و حیات قلب را شدید کنیم تا با قلب خود بیشتر در صحنه باشیم و از احوالات معنوی بهرهمند گردیم. و این اصلیترین رویکردی است که باید در عموم شرایط عبادی بهخصوص در ماه رجب و ماه شعبان و ماه رمضان، مدّ نظر قرار دهیم. و علت اینهمه تأکید بر استغفار در این ماه به صورتهای گوناگون به جهت آن است که آن سیرِ مذکور به بهترین شکل محقق شود. زیرا شما در استغفار از حضرت حق طلب میکنید که جذبههای امیال نفسانی را از معرض جان ما بپوشاند و رجوع بهسوی خودش را در ما زنده نماید تا إنشاءاللّه با ماه رجب شخصیت خاصی نصیبمان گردد.
✅فراموش نکنید که در قیامت بسیاری از این نسبتهایی که ما بهوسیلهی آنها برای خود شخصیت ساختهایم از بین میرود. دیگر آنجا اسمها و رسمها و شهرتها و... همه رفته اند.
در چنین شرایطی شخصیت آنهایی که ماه رجب را با دقت بسیار پاس داشتهاند به عنوان «رجبیون» در صحنه است و مَلکی از طرف خداوند در صحرای محشر ندا میدهد: «اَیْنَ الرَّجبیون». در این حال کسانی به پا میخیزند که دارای درخشش خاصی از ایمان و معنویتاند. حال باید به گفتهی عارف کامل و سالک إلیاللّه حضرت آیتاللّه حاج #میرزاعلیآقای_شیرازی«رضواناللّهتعالیعلیه» از خود بپرسیم وقتی که در آن صحنه میگویند: «اَیْنَ الرَّجبیون» چه کنیم که شرمسار نباشیم و در ماه رجب چیزی برای خود ذخیره کرده باشیم که در آن صحنه و در مقابل آن خطاب شرمنده نباشیم؟! البته عزیزان اعمال این ماه را که موجب پاسداشتِ این ماه و حفظ قلب از روزمرّگی ها میشود، در #مفاتیحالجنان دنبال میفرمایند.
موفق باشید
🔵استاداصغرطاهرزاده
#آرمان_گرا
🔴 دریافت #رایگان نسخه الکترونیک فصلنامهی «آرمانگرا»
🔹 شما عزیزان میتوانید جهت دسترسی به مقالهی کامل «با پدیده بیتکوین چه کنیم؟» به شماره بیستوهفتم اینفصلنامه صفحه ۱۲-۱۳ مراجعه فرمائید.
📚 «فصلنامه آرمانگرا(جوان و گام دوم) شماره ۲۷ ـ زمستان ۹۸» را از روی طاقچه بردارید:☺️
https://taaghche.com/book/71013
😉 #آرمان_گرا_باشیم
📣 نشریه دانشجویی آرمانگرا
📣 @armangerai
#آرمان_گرا
🔴 با پدیده بیتکوین چه کنیم؟
🔹 بیتکوین، اتريوم، لايتکوین، بیتکوین کش و بالغ بر ۱۷هزار عنوان دیگر که در ایران به «رمز ارز» معروف شدهاند در واقع رمزهایی هستند که طی معادلات پیچیده ریاضی کشف میشوند.
🔻 این رمزها به سبب تقاضایی که در جهان برای آنها ایجاد شده، هم خود ارزش یافته و «بهادار» شدهاند و هم به عنوان ابزار مبادله (پول) استفاده میشوند؛ بنابراین اولاً هیچگونه ارزش ذاتی ندارند، ثانیاً برخلاف ارزهای رایج بینالمللی که توسط بانکهای مرکزی تضمین میشوند، هیچگونه پشتوانهای ندارند. صرفاً برخی از این رمزهای بهادار توسط دولتها یا بنگاههای اقتصادی خاص با ارزهای رایج بینالمللی پشتیبانی میشوند...
🔸 درباره رمزهای بهادار، دو مسأله پیش روی حاکمیت قرار دارد:
نخست کشف این رمزها (که لفظ استخراج برایش رایج شدهاست)
و دوم خرید و فروش آنها.
در یادداشت حاضر سعی میکنیم این دو مسأله را از زاویه اقتصاد سیاسی مورد بررسی قرار دهیم...
✍️ #سیدیاسرجبرائیلی
📚 نشریه آرمانگرا شماره بیستوهفتم صفحه ۱۲-۱۳
📣 نشریه دانشجویی آرمانگرا
📣 @armangerai
◾️حدیث مَلَکِ داعی◾️
◾️یکی از مراقبههای مهم در ماه رجب به یاد داشتن حدیث " مَلَکِ داعی" است که از پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله و سلّم روایت شده است. ایشان فرمودند:
خداوند متعال در آسمان هفتم فرشتهای را قرار داده است که "داعی" گفته میشود.
◾️هنگامی که ماه رجب آمد، این فرشته در هر شب این ماه تا صبح میگوید: خوشا به حال تسبیح کنندگان خدا، خوشا به حال فرمانبرداران خدا.
◾️خدای متعال میفرماید: همنشینِ کسی هستم که با من همنشینی کند، فرمانبردارِ کسی هستم که فرمانبردارم باشد و بخشندۀ خواهان بخشایش هستم.
◾️ماه، ماه من؛ بنده، بندۀ من و رحمت، رحمت من است.
◾️هر کسی در این ماه مرا بخواند او را اجابت میکنم و هر کس از من چیزی بخواهد به او میدهم و هر کس از من هدایت بخواهد، او را هدایت میکنم.
◾️این ماه را رشتهای بین خود و بندگانم قرار دادم که هر کس آن را بگیرد به من میرسد.
◾️این حدیث را مرحوم آیت الله میرزا جواد آقا ملکی تبریزی در کتاب شریف "المراقبات" نقل کرده است و اگر تنها همین حدیث در فضیلت ماه رجب روایت شده بود، برای صاحبدلان کافی بود.
#مراقبات_ماه_رجب
@armangera