▪️آزمون مهمات شناسی
کدام مهمات قویتر است؟
شرکت در نظر سنجی ایتا پل:
https://EitaaBot.ir/poll/km8l
دانشنامه دفاعی
🎥 ببینید نخستین تصاویر مربوط به طرح خنثی شدن بزرگترین خرابکاری صنعتی در صنعت موشکی و هوافضای وزارت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توضیحات جانشین وزیر دفاع درباره کشف خرابکاری
سردار فرحی: اگر این خرابکاری کشف نمیشد و این قطعات به کاربرده میشد تمامی موشک ها از حیز انتفاع خارج میشد.
با اجرای این پروژه کاملا موفق کلیه مسیرها و فعالیتهای موساد برای تامین و انتقال قطعه مورد نظر آنان به همراه افسران خارجی و عوامل داخلی آنان شناسایی و در چتر اطلاعاتی قرار گرفتند.
@armyir
▪️شبیه سازی حمله اتمی به کره جنوبی
ارتش خلق کره اعلام کرد که اقدام به شبیه سازی یک حمله گسترده اتمی به مراکز فرماندهی و فرودگاه های کره جنوبی کرده است.
این رزمایش در شب 30 آگوست انجام شد و در طی آن دو موشک تاکتیکی از فرودگاه بین المللی پیونگ یانگ پرتاب شد و موشک در ارتفاع 400 متری جزیره هدف رخ داد.
این رزمایش پاسخی به رزمایش نیروی هوایی آمریکا و کره جنوبی بر فراز دریای زرد بود.
@armyir
▪️تفنگ تهاجمی 7.62 میلی متری AKMS-MB
این سلاح به منظور بهبود ویژگی های ارگونومیک AKM در سطح AKS74N توسط واحدهای شناسایی و نیروهای ویژه ارتش بلاروس در سال 2021 توسعه یافته است
تفاوت سلاح تهاجمی AKMS-MB با AKM شامل موارد زیر است:
قنداق فلزی تاشو جانبی
دسته پلیمری
ریل داکتر کناری برای نصب اپتیک
@armyir
▪️حملات پهپادی به پایگاه هوایی در روسیه
حمله با پهپاد انتحاری به پایگاه هوایی Pskov روسیه و آسیب حداقل دو هواپیمای il-76 نیروی هوایی روسیه
@armyir
دانشنامه دفاعی
▪️حملات پهپادی به پایگاه هوایی در روسیه حمله با پهپاد انتحاری به پایگاه هوایی Pskov روسیه و آسیب حد
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید
فیلم انفجار یک پهپاد انتحاری مقوائی اوکراینی بر فراز هدف که نشان می دهد بعد از انفجار ترکش ها یک محدوده کوچک را پوشش می دهد که در صورت وجود هواپیما می تواند به آن آسیب بزند و با اینکه آسیب ها جدی نیستند ولی دوره تعمییر هواپیما طولانی خواهد بود
هر نوع پوشش، مانند سقف های کاذب و یا سایه بان می تواند از آسیب به هواپیما جلوگیری کند.
@armyir
▪️پدیدار شدن موشک نپتون اوکراینی
وزارت دفاع روسیه در گزارش عملیات ویژه نظامی مورخ 29 اوت برای اولین بار اعلام کرد که موشک ضد کشتی نپتون توسط سامانه های پدافند هوایی این کشور رهگیری شده است.
احتمالاً این مربوط به رهگیری یک "موشک کروز اوکراینی" بر فراز دریای سیاه در سواحل کریمه است که در بعدازظهر 28 اوت اعلام شد.
منابع اوکراینی اخیرا از استفاده از موشک نپتون اصلاح شده برای انهدام اهداف زمینی خبر دادند.
@armyir
▪️آفریقا پاشنه آشیل اقتصاد اروپا
زمانی که عملیات ویژه روسیه در اوکراین شروع شد برخی کارشناسان خبره از زمستان سرد اروپا صحبت کردند.
برخی غربگراهای دیگر نیز در بهار و تابستان ادعا کردند که بیایید و ببینید اروپایی ها از سرما یخ نزدند و نظر کارشناسان درباره زمستان سرد اروپا اشتباه بود.
واقعیت امر این است که عبارت "زمستان سرد" به معنای آن نبوده و نمی باشد که مردم از سرما یخ خواهند زد، گو اینکه شاید بسیاری هم در شرایط خاصی یخ زده باشند، و اینکه برخی بیایند و چنین عبارتی را تفسیر به معنای لغوی کنند یا نشان از کم سوادی آنها است یا نشان از این دارد که آنها می خواهند با سخره گرفتن ماجرا واقعیت ها را بپوشانند.
اگر خیلی بخواهیم عمقی به ماجرای اوکراین نگاه کنیم می بینیم که آمریکایی ها از زمان تشکیل اتحادیه اروپا در صدد نابود کردن آن بودند.
در واقع دلیل اصلی تشکیل اتحادیه اروپا این بود که کشورهای اروپایی به این نتیجه رسیدند که توان مقابله با آمریکا را ندارند و اگر به روندی که بعد از جنگ جهانی دوم ادامه پیدا کرده بود ادامه دهند آمریکایی ها می خواهند به قول معروف آنها را قورت دهند.
رسما بحث تشکیل اتحادیه اروپا از سال 1952 شروع شد یعنی حدود هفت سال پس از پایان جنگ جهانی دوم و زمانی که آمریکا طرح مارشال برای بازسازی اروپا را شروع کرده بود.
واقعیت امر این بود که چون آمریکا از فضای جنگ در اروپا دور بود اروپایی ها همه ثروتهای خود را در میانه جنگ به آمریکا فرستادند تا در امان باشد و بعد از جنگ آمریکایی ها می خواستند با سود همان پولهای اروپایی ها بر سر اروپایی ها منت بگذارند و بگویند به اروپا کمک می کنند تا دوباره بازسازی شود.
به هر صورت برخی سیاستمداران اروپایی که متوجه این ماجرا شدند به فکر افتادند که تشکیل یک اتحادیه میان کشورهای اروپایی می تواند شرایطی ایجاد کند که اقتصاد این کشورها به هم پیوسته شود و در مقابل تلاطمات بعد از جنگ جهانی دوم بتواند مقاومت کند.
همچنین آنها در صدد بودند با تشکیل این اتحادیه سلطه اقتصادی و بالطبع سیاسی اروپا بر جهان را دوباره پس بگیرند.
بحث تشکیل ارز واحد اروپایی هم به این دلیل مطرح شد که اروپایی ها به طرح آمریکایی ها برای تبدیل دلار به عنوان ارز واحد جهانی اعتماد نداشتند و می خواستند هرچه سریعتر ارز واحد جهانی تحت کنترل آنها باشد.
البته سنگ اندازی های آمریکا در زمینه تشکیل اتحادیه اروپا موجب آن شد که تشکیل این اتحادیه تا سال 1993 و ایجاد پول واحد تا سال 1999 طول بکشد ولی خوب آنهایی که در سال 1951 متوجه شدند که نمی شود به آمریکا اعتماد کرد ودلار نمی تواند ارز قابل اعتماد به عنوان ذخیره مالی کشورهای جهان باشد سال 1971، زمانی که آمریکا به صورت یکجانبه از معاهده برتون وودز خارج شد، فهمیدند که تصورشان کاملا درست بود.
بعد از خروج ایالات متحده از معاهده برتون وودز به نوعی یک رقابت اقتصادی جهانی شروع شد که طی آن علیرغم اینکه اروپا علنا متحد ایالات متحده به حساب می آمد اما در عمل رقیب اقتصادی آمریکا بود و آمریکایی ها نهایت تلاش خود را انجام دادند تا اجازه ندهند اقتصاد اروپا بتواند از اقتصاد آمریکا پیشی بگیرد و کلا جلوی تشکیل اتحادیه اروپا را بگیرند.
طی چند سال پیش هم این جریان شدت گرفت و آمریکایی ها موفق شدند متحد اصلی شان در اروپا، یعنی انگلیس، را از این اتحادیه خارج کنند و تلاش مذبوحانه ای انجام دادند که جلوی خرید انرژی ارزان قیمت روسیه توسط اروپا را بگیرند و در برهه ای این ماجرا حتی آنقدر علنی شده بود که به جدل علنی میان دونالد ترامپ و آنگلا مرکل در کنفرانس خبری شان تبدیل شد.
با توجه به مخالفت شدید اروپایی ها با خرید انرژی گرانقیمت آمریکا واصرار آنها بر ادامه خرید انرژی ارزان قیمت روسیه بسیاری باور دارند که آمریکایی ها به سمت ایجاد فضایی مسموم در اوکراین بر علیه روسیه پیش رفتند تا روسیه را مجبور کنند دست به عملیات ویژه خود بزند و اینبار آمریکایی ها با تهدید اروپا رامجبور کنند خرید انرژی ارزانقیمت روسیه را متوقف کند و مجبور شود انرژی گرانقیمت از آمریکا بخرد.
البته علاوه بر این مساله چنین اتفاقی وابستگی اتحادیه اروپا به آمریکا را نیز بیش از پیش افزایش می دهد و آمریکا می تواند از این طریق کنترل اقتصاد اروپا را دست بگیرد.
طی یک سال اخیر اروپایی ها با هزینه های نجومی تلاش کردند تا "زمستان سرد" کمر آنها را نشکند و بسیاری از آنها به سمت بازگرداندن تاسیسات اتمی خود به مدار تولید انرژی رفتند و وابستگی آنها به اورانیوم مفت وارداتی از آفریقا افزایش یافت.
عماد آبشناس
@armyir
▪️مهمات ساخت برمه در دستان ارتش روسیه
ارتش روسیه اخیرا اقدام به تهیه حجم بالایی مهمات از کشور اای مختلف کرده است در اینجا شاهد خمپاره های 120 میلیمتری ساخت کشور میانمار مدل 120ER هستیم که از فیوز AZ111-A2 استفاده می کنند.
@armyir
▪️تفنگ های تک تیرانداز شرکت Lobaev
سلاح تکتیرانداز LAR-10 یا Counter در کالیبر 7.62x51mm ناتو ساخت شرکت روسی Lobaev Arms که انتخاب شد تا تحویل نیروهای ارتش شود.
سلاح تک تیرانداز DLX-5 یا Ravager در کالیبر 12.7x108mm که برای ارتش روسیه در حال تولید می باشد.
علاوه بر مهمات 12.7x108mm سلاح DLX-5 برای مهمات 12.7x99mm نیز تولید می شود.
#LAR_10 #DLX_5
@armyir
دانشنامه دفاعی
🎥توضیحات جانشین وزیر دفاع درباره کشف خرابکاری سردار فرحی: اگر این خرابکاری کشف نمیشد و این قطعات به
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید
سخنگوی وزارت دفاع: فردی که خرابکاری موشکی رژیم صهيونيستی را لو داد یک ایرانی بود
@armyir