دانشنامه دفاعی
🎥 ببینید نماد ملی کشورهای مختلف، نماد ملی ایران از همه قشنگتر است... حواستان باشد که نماد ایران شی
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید
نماد ملی کشورهای مختلف، قسمت دوم
#ارسالی_کاربران
@armyir
▪️عکسی تقریبا ویژه و جذاب
تصویری بسیار زیبا و ویژه از لحظه آغاز سوخت رسانی هوایی یک فروند سوخت رسان ایلوشین 78 ام به یک فروند بمب افکن راهبردی توپولف 95 ام اس
#سوختگیری_هوایی
#IL78 #TU95ms
@armyir
دانشنامه دفاعی
▪️چند خبر و آمار از وضعیت صهیونیستها سازمان رادیو و تلویزیون "اسرائیل"اعلام کرد که حدود 300000 نظ
▪️چند آمار و خبر از تلفات صهیونیستها
از آغاز درگیریهای یهودیان صهیونیست با قهرمانان حزب الله، نزدیک 100 قلاده صهیونیست تلف شده و بین 750 تا 800 قلاده آنها چپر چلاق و یا همان مجروح شدهاند.
همچنین طبق آمار جمعآوری شده بین 35 تا 40 دستگاه تانک مرکاوا به طور کلی نابود شده است تعدادی هم نفربر و امرپ منهدم شدهاند که آمار دقیقی از آنها در دست نیست و ممکن است تا ده دستگاه برآورد شود. طبق آمار و شواهد 4 فروند پهپاد صهیونیستها نیز ساقط شدهاند که سه فروند آنها هرمس 450 و یک فروند هرمس 900 بوده است.
لازم به ذکر است که حزب الله قهرمان توانسته است تعداد قابل توجهی از صهیونیستهای ترسان و سرگردان را زنده گیری یا همان اسیر کند که آمار آن منتشر نشده است.
#وعده_صادق #ایران_قوی #حزب_الله
@armyir
دانشنامه دفاعی
▪️تب رباتیک در ارتش های جهان همه گیر شده است ارتش چین در نمایشگاه ریاض از یک قایق پدافندی بدون سرنش
▪️رویای ناممکن چین ممکن شد
سرانجام نیروی دریایی ارتش آزادیبخش خلق چین شناور تریماران بدون سرنشین خود را ساخت.
طرح این شناور برای اولین بار سال 2022 رونمایی شد و ماکت آن نیز بار دیگر در 2023 ترسایی در نمایشگاه ریاض به نمایش گذاشته شد.
چینی ها سرانجام موفق شدند یک رویای ناممکن را به واقعیت تبدیل کنند و شناور بدون سرنشین رزمی خود را بسازند.
این ناوچه سبک محافظ از بدنه سه تکه برخوردار است و به موشک های پدافندی کوتاه برد و میانبرد، توپ سینه (احتمالا 57 یا 30 میلیمتری)، پرتابگر پهپاد و شهپاد زهپاد مجهز است.
ساخت شناورهای نظامی بدون سرنشین از آنجایی دشوار است که این شناورها نیاز به تعمیر و نگهداری تمام وقت حتی در طول عملیات دارند که مستلزم نیروی انسانیست. اما ظاهراً چینی ها توانسته اند بر این مشکلات غلبه کنند.
در سمت دیگر تصویر نیز یک ناو جدید طول 200 متر و عرض 40 متر احتمالا از کلاس تایپ-75 دیده میشود که میتواند از انواع هواناوها و خودروهای آبی خاکی و بالگردها میزبانی کند.
@armyir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فشار جی با یک خلبان در کابین جنگندههای قدیمی چه کار میکند!
خلبانان جنگنده در مانورهای سنگین با فشار جی روبرو می شوند. این فشار در حالتی باعث شده خون از سمت مغز و بالاتنه به سمت پاها کشیده شود و خلبان بتدریج شنوایی و بینایی خود را از دست داده و در ادامه بیهوش می شود.
برای جلوگیری از این فرایند خلبانان از جی سوت استفاده می کنند که به شکل یک شلوار باد شونده است که دور ساق پا و ران و دور شکم را پوشش می دهد.
این پوشش هنگامیکه جنگنده در فشار جی بالا قرار می گیرد خودبخود باد شده و مانع از تجمع خون در پایین تنه خلبان می شود و از بیهوشی او جلوگیری می کند.
در این پوشش یک کیسه نایلونی وجود دارد که برش های آن با پوشش پلی اوریتان سبک که در دو طرف کیسه نایلونی آغشته شده و توسط جوشکاری مایکرویو گرما دیده، لایه های پلی اوریتان باهم مخلوط و دوختی دائمی را ایجاد می کنند. این پوشش همچنین در برابر گرما و الکتریسته نیز مقاوم است بدین منظور لایه خارجی آن از پارچه نومکس بوده که در برابر آتش بسیار مقاوم است و حتی رانندگان فرمول یک نیز از این پارچه استفاده می کنند.
#G_suite
@armyir
▪️تکامل یک تکنیک
تکنیک قرار دادن تیربار بر دوش کمک تیربارچی برای اولین بار توسط نیروهای وزماخت طول جنگ جهانی دوم استفاده شد. بخاطر پیشروی های گسترده مناطقی که آلمانی ها در آن میجنگیدند با یکدیگر تفاوت های بسیاری با یکدیگر داشت که گاها در آن زمین ها امکان قرار دادن تیربار بر روی زمین به درستی ممکن نبود.
در دشت هایی با علف های بلند، زمین های باتلاقی و... آلمانی ها در نصب تیربار تیربار به مشکل میخوردند به همین خاطر تکنیک قرار دادن تیربار بر روی کمک تیربارچی ابداع شد.
در این شیوه تیربار بر روی دوش کمک تیربارچی قرار میگرفت و او دوپایه تیربار را محکم با دو دست نگه میداشت. بدین ترتیب پرش لوله تیربار حتی از نصب معمول آن نیز کمتر میشد.
امروزه نیز ارتش آلمان همچنان از این تکنیک استفاده میکند. از اصلی ترین مشکلات این تکنیک به اسیب به شنوایی تیربارچی، لرزش و حرکت افقی اضافی تیربار میتوان اشاره کرد.
@armyir
▪️مهاجم آسمان
تصویر زیبایی از جنگنده A-1 اسکایریدر مک دانل داگلاس
اسکایریدر تا دهه 80 ترسایی در خدمت ایالات متحده باقی ماند و از آن بهره جویی شد. این جنگنده که از 1945 نسخه های مختلف آن وارد خدمت شدند برای آمریکایی ها گزینه مناسبی جهت پشتیبانی نزدیک از تفنگداران دریایی و نیروهای پیاده بود.
در دهه 70 برخی شبیهسازی های آخرالزمانی نیز صورت گرفت که در آن جنگنده هایی مورد نیاز بود که کاربری کاملا مکانیکی داشته باشند و بتوانند بدون نیاز به سیستم های الکترونیکی عمل کنند و A-1 مناسب ترین جنگنده برای این کار تشخیص داده شد که به همین خاطر 2 دهه پس از بازنشستگی نیز در وضعیت مناسب حهت عملیاتی کردن سریع باقی ماند.
بعدها در هالیوود به این سناریو آخرالزمانی در قالب فیلم های علمی تخیلی نیز اشارتی شد.
@armyir
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید
یک فیلم فوق العاده زیبا از جنگنده رهگیر اسطورهای تامکت، تیک آف، لوو پس و اوجگیری
#لوو_پس #جنون_پرواز
#Take_Off #Low_level #low_Pass #Max_Climb
@armyir
▪️هشدار
وارد کردن هرگونه وسائل ارتباطی ساخت دشمن که مستقیم در خاک آن کشور و یا سرزمین یکی از همپیمانانش تولید شده است باید با نهایت استانداردهای #امنیتی و نظارتی انجام شود. اگرچه لزوم حضور آیفون را در کشورمان درک نمیکنم اما به خودم اجازه نمیدهم که نظرم را تحمیل کنم. فقط هشدار میدهم که استفاده از آیفون یا هر مورد مشابهی ممکن است تا امروز امن بوده باشد اما لزوما از این پس نیست.
کاملا طبیعی است که وقتی با کشوری در جنگ هستی و یا دشمن میباشی با هر وسیله ای بخواهی به آن کشور و ملت آسیب بزنی، من این را درک نمیکنم که چطور ملتمان میتوانند این موضوع را نادیده بگیرند. اما حدس میزنم یا به خاطر نداشتن عرق ملی است، یا لجبازی، یا فقدان شم و شعور سیاسی... هر کدام اینها که باشد از نظر من میتوان این حرکت را فاجعه تلقی و تعریف کرد. فقط به عنوان یک هموطن میهن پرست میتوانم خواهش کنم که هموطنانم از دستگاههای ارتباطی ساخت دشمن فاصله بگیرند.
@armyir
دانشنامه دفاعی
▪️چند آمار و خبر از تلفات صهیونیستها از آغاز درگیریهای یهودیان صهیونیست با قهرمانان حزب الله، نزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید
لحظه رهگیری و ساقط کردن پهپاد هرمس 900 اسرائیل توسط پدافند حزب الله
@armyir
▪️مشق های تاکتیکی
آتش و مانور :
از روش های آفند ، آتش و مانور بوده که به منظور ایجاد حداکثر قدرت رزمی و اجرای یک هجوم شدید به منطقه هدف، هماهنگ و کنترل می شود .
بطور کلی روشی است که در آن دو یگان غیر هم جنس با ماموریتهاي مجزا یکی آتش (عناصر توپخانه) یکی مانور (عناصر پیاده) عملیات رابه منظور ایجاد حداکثر قدرت رزمی دقیق هماهنگ می نماید .
سازمان آتش و مانور :
سه تیم : یک تیم هجوم ، تیم پشتیبانی آتش دسته ، تیم پشتیبانی آتش گروه.
آتش و مانور دو وجه اصلی نبرد هستند که در میادین نبرد همواره نقش جایگزین یا مکمل را براي هم ایفا نموده اند.
به زبان ساده تر در آتش و مانور یک عنصر اجرای آتش میکند و دشمن رو به خودش مشغول میکنه ؛ عنصر مانور با استفاده از زمین و سعی در دیده نشدن توسط دشمن بهش نزدیک میشه و اقدام به اتش و پاکسازی مکان مورد نظر میکند
1/5
@armyir