eitaa logo
ارشیو غذا
19 دنبال‌کننده
12 عکس
35 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهم نیست چقدر شب تاریک است✨ خورشید دوباره طلوع خواهد کرد✨ مهم نیست چقدر اندوهت عمیق است دلت به نور خدا روشن باشد✨ قلبت دوباره لبخند خواهد زد✨ شبتون بخیر🌙 🌸آرزو دارم ،غم صدایت نکند ⭐️ظلمت شام سیاهت نکند 🌸و تو را از دل آنکس که ⭐️تـنـش در تـن توست 🌸حضـرت دوسـت ، ⭐️جدایت نـکنـد ‌‎‌‌‎ شبتون آرام 🌙⭐️
.
.
..
........
...
.........
🌱 هیچوقت امیدت را از دست نده شاید آن زمان که امیدت را از دست می‌دهی دو ثانیه قبل از خوشبختی باشد. روزتون بخیر ✨🕊
💙مهم نیست 🌟که قفلها دست کیست 💙مهم اینست 🌟که کلیدها دست خداست 💙از ته دل 🌟دعا میکنم شاه کلید تمام قفلها را 💙از خداوند هدیه بگیرید . .!! 🌟 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
وقتی ازهمه ناامیدی خدارا.... شبتون‌ خوش💫💫 امیدتان به خدای مهربان ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‎‌‎ ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌🌛🌙✨ ‎‌‌‌‎‌ ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌
تکمیل
.
# تزیین _کشک_بادمجون ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ @Ashpazi_khalaghiat↲🍝🍕࿐
سس کارامل 🍮 ‌ مواد لازم :👇 شکر 1لیوان آب یک چهارم لیوان خامه یک دوم لیوان کره هشتاد گرم طرزتهیه:👇‌ شکر و اب را مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا مخلوط شکر وآب به جوش بیاید. مرتب هم بزنید تا رنگ شکر طلایی شود ( دقت کنید شکر نسوزد ) ، کره را اضافه کنید و پس از اینکه کره ذوب شد خامه را اضافه کنید و سریع هم بزنید.آنقدر هم بزنید تا به غلظت و رنگ دلخواه برسید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خوب سرد شود ، سس کارامل را داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید. قبل از استفاده مدتی در دمای اتاق قرار دهید یا گرم کنید تا کارامل نرم شود ، این سس برای انواع کیک ، شیرینی و دسر کاربرد دارد. نکته:👇‌ کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ، خامه را پیش از اضافه کردن به کارامل گرم کنید ، از قابلمه ای بزرگ برای تهیه کارامل استفاده کنید بدلیل اینکه پس از اضافه کردن خامه حجم مواد به سرعت افزایش میابد ، در زمان تهیه کارامل بسیار دقت کنید چون شکر ذوب شده خطرناک است و پیشنهاد میشود در زمان تهیه کارامل ظرف آب سرد در کنار دست تان قرار دهید.‌ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ @Ashpazi_khalaghiat↲🍝🍕࿐
امروز بعد مدتها بیاد دوران بچگی هوس دوپیازه مامان جونم و کردم و خواستم بچه هامن وقتی بزرگ شدن یاد دوپیازه من بیفتن واما این شام ساده و خوشمزه و قدیمی من شامل دوتا سیب زمینی بزرگ آبپزشده و دوتا پیاز بزرگ ریزو سرخ شده هستش که سیب زمینی و گزاشتم آبپز شد و تو این مدت دوتا میاز بزرگ و خورد کردم و سرخش کردم بعد یه قاشق ربو بهمراه نمک و زردچوبه وفلفل تند تازه تفت دادم بعد سیب زمینی پخته رو جدا کوبیدم و له کردم و به مخلوط پیازم اضافه کردم بعد یه نارنج تازه آبش و گرفتم و بهش اضافه کردم دو دقیقه همه رو تفت دادم و بعد خاموش کردم خیلی زودو راحت شام ساده و مقوی و سالمم حاضر شد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ @Ashpazi_khalaghiat↲🍝🍕࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
... 😋😋 طرز تهیه ش خیلی ساده س خرما پوست کنده 3عدد موز 1عدد🍌 جو دوسر پرک 2قاشق شیر کم چرب 1لیوان🥛 پودر کاکائو 1قاشق دانه چیا 2قاشق همه رو میکس می کنیم، 3الی4ساعت داخل یخچال می زاریم... 😊🌱 نوووووش جونت😍😋 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ @Ashpazi_khalaghiat↲🍝🍕࿐
چگونه یک دسر سمولینای شیری تهیه کنیم؟😋😍 مواد لازم: 🍶آرد سمولینا 10 قاشق 🍶شیر 4 پیمانه 🍶مارگارین یا کره 100‌ گرم 🍶شکر 15 قاشق 🍶وانیل نیم قاشق 🍶دارچین به مقدار کافی 🍶مغز گردو یا پسته طرز تهیه: 🍚کره را در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا آب شود. شیر و شکر را به آن اضافه کنید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا زمانی که قل بزند. سپس آرد سمولینا را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. در پایان، 🍹اسانس وانیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید. دسر سمولینای شیری را می‌توانید داخل ظرف پیرکس بریزید و مانند شله‌زرد با دارچین تزیین کنید. همین طور می‌توانید با گردو و خلال یا پودر پسته هم روی دسر را تزیین کنید. بعد از این که دسر سمولینا در یخچال خنک شد، می‌توانید آن را برش بزنید و به شکل برش‌های کوچک سرو کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ @Ashpazi_khalaghiat↲🍝🍕࿐
انبه خرد شده ۱ فنجان🥭 شیر ۱/۲ فنجان🥛 بستنی وانیلی ۲ اسکوپ🍨 شکر به مقدار دلخواه 😊😊😊😊😊😊😊😊😊 همه مواد را در بلندر ترکیب نمائید. 🔻در صورت دلخواه میتوانید از هل هم استفاده نمائید. 🔻شیک انبه را با خامه فرم گرفته و خلال پسته میتوانید تزئین نمائید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ @Ashpazi_khalaghiat↲🍝🍕࿐
یه نصف موز 🍌با یه نصف انبه🥭 رو با یکم یخ🧊 داخل بِلِندِر میکس کنید تا کاملا یه بافت نرم پیدا کنه و خامه ای شکل بشه بعد بریزیدش داخل لیوان و پارچ میکسر رو‌بشورید . حالا یه مشت شاه توت رو با نصف دیگه ی موز🍌 تو میکسر با یخ🧊 بزنید و بعد که صاف شد بریزدش روی اسموتی انبه ، این شکلی دورنگ میشه 😊 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ @Ashpazi_khalaghiat↲🍝🍕࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ اسپایسی 🥳🥳🥳🥳🥳 ساندویچ مرغ اسپایسی مواد لازم 30 میلی لیتر روغن زیتون 500 گرم نمک سینه مرغ به میزان دلخواه 3 گرم پودر سیر (1 قاشق چایخوری) 3 گرم پودر پیاز (1 قاشق چایخوری) 3 گرم پودر پاپریکا 1 گرم 3 گرم راس الحنوت (1 قاشق چایخوری) 1.5 گرم جعفری خشک 85 گرم فلفل قرمز (1 فلفل قرمز) 75 گرم پیاز قرمز (1 پیاز قرمز) 30 گرم زیتون سبز 225 گرم سیب زمینی 40 گرم سس سویا شیرین 25 گرم پنیر رنده شده ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ @Ashpazi_khalaghiat↲🍝🍕࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.با دو ماده اصلی این شیرینی های فوری و ساده رو درست کن👇👇 .مواد لازم بیسکوییت پتی بور یک بسته شیرعسلی دو ق غ زعفران دم کرده یک ق غ پودر کاکائو یک ق مپودر نارگیل یک ق غ پودر پسته یک ق غ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ @Ashpazi_khalaghiat↲🍝🍕࿐
😍 مواد لازم: 🔅4.5 پیمانه شیر 🔅1/2 پیمانه شکر 🔅1 پیمانه آرد 🔅4 قاشق غذاخوری پودرکاکائو تلخ 🔅3 عدد زرده تخم مرغ 🔅6 اونس یا 170 گرم شکلات تلخ 🔅3 قاشق غذاخوری کره 🔅 2بسته کیک شکلاتی آماده طرز تهیه شکر ، پودرکاکائو ، آرد و زرده تخم مرغ رو داخل یه قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت بزارید و هم بزنید شیر رو به تدریج اضافه کنید و هم بزنید. مرتباً هم بزنید ، تا زمانی که مخلوط به جوش بیاد بعد که به جوش اومد بزارید یه دقیقه دیگه روی حرارت بمونه. بعد از روی حرارت بردارید کره و شکلات رو اضافه کنید و هم بزنید. داخل ظرف های مخصوص دسر بریزید روشو با سلفون بپوشونید و حداقل 2 ساعت توی یخچال بزارید تا خودشو بگیره من وسط پودینگ کیک آماده شکلاتی گذاشتم ودر آخر با توت فرنگی تزیین کردم نوش جان 💞 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ @Ashpazi_khalaghiat↲🍝🍕࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم:ط 🥢۲عدد تخم مرغ 🥢۸قاشق غذاخوری آرد 🥢۸قاشق غذاخوری شکر 🥢۱۰قاشق غذاخوری شیر 🥢۶قاشق غذاخوری روغن 🥢۱قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 🥢۱قاشق غذاخوری پودر کاکائو 🥢۳قاشق کشمش+۱قاشق آرد کمی وانیل عزیزان وقتی مواد کیک رودرست کردین از نصف کمتر داخل فنجون رو پر کنید واب جوش داخل قابلمه باید تا نصف فنجون ها بیاد اگر بیشتر اب بریزین خمیری میشه کیکتون میتونیدکشمش اضافه نکنید و همرو کاکائویی درست کنید یا بلعکس فنجون هارو داخل قابلمه گذاشتین حتما شعله پخش کن بزارین حرارت رو کم کنید وحتما دمکنی بزارین بعد از بیست وپنج دقیقه کیک امادست وتا پنج دقیقه فنجون هارو از قابلمه درنیارین و در قابلمه رو ورندارین ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ @Ashpazi_khalaghiat↲🍝🍕࿐