8819-fa-hafet-shaher-eshegh.pdf
3.3M
کتاب #pdf
هفت شهر عشق
"نگاهی نو به حماسه عاشورا"
اثر استاد مهدی خدامیان آرانی
@audio_ketab
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نذر عباس | کلیپ ویژه سایت رهبر انقلاب در شب تاسوعای حسینی
🔰چرایی گریه بر امام حسین (ع)!
⭕️ اصلاً حضرت سید الشهداء چه احتیاجی به گریه دارد؟ ائمه اینقدر اصرار کردند به اینکه مجمع داشته باشید، گریه بکنید، چه بکنید، برای اینکه این حفظ میکند این کیان مذهب ما را. همان سینه زنی، همان نوحه خوانی همانها #رمز_پیروزی ماست. امام خمینی (ره) / ٢٩ آبان ١٣۵٨
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ #استاد_شجاعی
این روضهها و اشکها و عزاداریها،
که از هزار و اندی سال پیش، برای امّت حسین علیهالسلام، پایهریزی شد؛
تنها و تنها به یک هدف بود:
که گوش قلبشان، برای شنیدن یک صدا، باز شود!
"هل من ناصرٍ"
💥 اگر آنرا نمیشنوید؛ به عزاداریهایتان شک کنید!
#امامزمانم(عج)🌱
#پیشنهادمیشه
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
#کانالمنتظرانظهور در
ایتا و هورسا و آپارات ↙️
@montazerane_zohour
4_5933776058506545418.m4a
1.43M
⚫️قسمتی از روضه خوانی آیت الله ناصری
⚑کانال رسمی آیت الله ناصری
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 راز جایگاه ویژه حضرت ابوالفضل العباس(ع)
#نیت حضرت ابولفضل العباس(ع)
#نیت نابود کردن منافقان انی حرب لمن حاربکم
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
#کانالمنتظرانظهور در
ایتا و هورسا و آپارات ↙️
@montazerane_zohour
12.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نطق طوفانی علیرضا پناهیان در شب تاسوعا؛ سکوت در مورد فجایع کرونایی باید شکسته شود!
🔹چرا اطبا سنتی برای نجات جان بیماران کرونایی قیام نمیکنند؟
🔹در کشوری که طب بوعلی دارد، باید بچههای مردم اینگونه بمیرند؟
🔹چرا ایران تبدیل شده به آزمایشگاه بسیاری از داروهایی که خیلی از جهانیان نپذیرفتند؟
🔹مریض کرونایی که میرود بیمارستان، باید وصیت خودش را بنویسد. آمار روزی ۵۰۰ نفر یعنی چه؟!
🔹مجلس به وزیری که متعهد به طب سنتی نیست، رأی ندهد!
🔹باید از کوتاهی پزشکان سپاهی و بسیج جامعهی پزشکان، در قبال طب سنتی سوال کرد!
🔹صداوسیما برای چندصدایی، اجازهی نقدوبررسی راهکارهای طب سنتی را نیز بدهد.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
ناتو: انتظار چنین فروپاشی در افغانستان را نداشتیم
🔹دبیر کل پیمان آتلانتیک شمالی: پایان حضور نظامی ما در افغانستان ساده نبود اما در برابر انتخابهای سختی قرار داشتیم. شاهد فروپاشی نظامی و سیاسی در افغانستان بودیم که انتظار آن را نداشتیم.
🔹اولویت ما این است که شهروندان خود را خارج کرده و به تامین امنیت هیئتهای دیپلماتیک بپردازیم و شهروندان افغانستانی که با ما همکاری داشتند را نیز از این کشور خارج کنیم.
🔹باید این موضوع شناخته شود که چرا نیروهای امنیتی افغانستان نتوانستند در برابر طالبان به مقابله بپردازند و ناتوانی سران افغانستان، دلیل تراژدی است که امروز شاهد آن هستیم.
🔹هر کسی که قدرت را در افغانستان در دست میگیرد مسئولیت بزرگی بر عهده دارد که مانع از بازگشت افغانستان به پناهگاه امن برای تروریستها شود
🔹هواپیماهای بیشتری برای انتقال افراد به کابل اعزام خواهیم کرد و کمکهای مالی به نیروهای افغانستانی را به دلیل خلأ موجود متوقف کردهایم.
🔹انتظار داریم که طالبان به تعهدات خود پایبند باشد و جهان باید از تشکیل دولتی با ثبات و مسالمتآمیز در افغانستان حمایت کند.
@Farsna
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قانعی: پول مملکت را صرف خرید داروهای بیاثر کردیم/ یک سال فریادمان به جایی نرسید
🔹رئیس اسبق کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا: در یک سال گذشته در شرایط بحرانی پول مملکت را صرف خرید داروهای بیاثری همچون فاویپیراویر کردیم.
🔹یک سال فریادمان به جایی نرسید و پولی که باید صرف اولویتها میشد هدر دادیم.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
سریر، سیرت و صراط طالبان | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/14000524000910/%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%B5%D8%B1%D8%A7%D8%B7-%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%86
مقاله ای مهم درباره تحولات افغانستان و آینده طالبان از کارشناس برجسته مسائل خاورمیانه، دکتر سعدالله زارعی که رهبر انقلاب تحلیل های ایشان را پیگیری می کنند.
@ejtehadjame
قسمت پایانی مقاله و اعتراف به اینکه ایران همکاری های خوب و مؤثری برای تقویت طالبان علیه برای اخراج آمریکا از افغانستان داشته 👇👇:
................................ ....................................
همه شواهد و قرائن و بسیاری از اسنادی که توسط دستگاههای رسمی آمریکا منتشر شدهاند، بیانگر آن است که این کشور برای حضور درازمدت در افغانستان برنامهریزی کرده و ماجرای پرابهام 11 سپتامبر 2001 در حکم کلید خوردن حضور 100 ساله آمریکا در این کشور بود. طولانی بودن دوره درگیری آمریکا با مردم و گروههای جهادی و قومی افغانستان و حجم سرمایهگذاریهای انسانی و مالی آمریکا در این جنگ 20 ساله کفایت میکند تا با قاطعیت بگوییم که آمریکا برای حضور در افغانستان برنامهریزی درازمدتی کرده بود. به همین جهت روزی که آمریکا پایگاه نظامی بگرام را ترک کرد، بعضی از کارشناسهای امور راهبردی از آن به عنوان «تصمیمات غیرقابل انتظار» یاد کردند.
آمریکا در این جنگ هر چند برای محافظت از نیروهای نظامی خود، حداکثر تمهیدات ایمنی را در نظر کرفته بود، اما در عین حال خبرهای فرماندهی نظامی آمریکا در افغانستان نشان میدهند که آمریکا در این جنگ، نزدیک به 6000 نیروی ارتش خود را از دست داده است. علاوه بر آن در این جنگ بیش از 3800 نیروی امنیتی بخش خصوصی آمریکا کشته شده و نیز از نیروهای ناتو که در قالب ایساف و تحت فرماندهی آمریکا در این کشور حضور داشتند، دستکم 1500 نفر کشته شدند. از آن طرف هم، در این جنگ دستکم 50 هزار نفر از مردم افغانستان و حدود 60 هزار نفر از نظامیان این کشور کشته شدهاند. آمریکا در طول این جنگ یعنی از سال 2001 میلادی، 29/2 تریلیون دلار هزینه کرده است.
بعضی مدعی شدهاند که خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان به واسطه تغییر سیاست در آمریکا و تمرکز بیشتر آن بر شرق آسیاست. این در حالی است که با فرض اینکه چرخش سیاست آمریکا از خاورمیانه به شرق آسیا واقعیت داشته باشد ـ که تا کنون آثار خارجی آن مشاهده نشده است ـ حفظ تسلط بر افغانستان دقیقاً با سیاست مهار چین و مهار روسیه همخوان است. باید توجه داشته باشیم که هیچ نقطهای در شرق آسیا وجود ندارد که بتواند نقش افغانستان را برای آمریکا ایفا کند. افغانستان از نظر جغرافیایی دقیقاً در نقطه تلاقی چهار قدرت مهم آسیایی یعنی روسیه، چین، ایران و هند قرار گرفته و نزدیکترین نقطه به این چهار کشور است. بر این اساس خروج از افغانستان به هیچ وجه نمیتواند انتخاب آمریکا برای رسیدن به موقعیت برتر باشد.
....................
....................
همه میدانند که در طول 20 سال گذشته، «اخراج آمریکا از منطقه» سیاست ثابت جمهوری اسلامی ایران بوده و همواره بر آن پافشاری داشته و در مورد جزئیات آن برنامهریزی کرده و این جزئیات را به اجرا درآورده است. ایران طبعاً برای اخراج آمریکا از یک کشور، نیازی به وارد کردن نیروی نظامی ندارد، زیرا هزاران نیرو و دهها سازمان در منطقه وجود دارند که در مسئله اخراج آمریکا با جمهوری اسلامی همنظرند.
گروههای ضدآمریکایی در افغانستان در یک تراز نبودند. «طالبان» مهمترین جریانی بود که به دلیل انگیزههای دینی و اعتقاد جدی به مبارزه با آمریکا و نیز برخورداری از شبکه گستردهای از هواداران میتوانست به راهبرد اخراج آمریکا از منطقه کمک کند. از این رو کار با طالبان مورد توجه ایران قرار گرفت. البته طالبان هم خواهان کار با ایران بود؛ زیرا میدانست در اطراف مرزهای افغانستان کشور دیگری که بهطور جدی در صدد اخراج آمریکا باشد، وجود ندارد. تجربه هم نشان داد که دو طرف میتوانند روی یکدیگر حساب باز کنند. این همکاری در عین حال تغییرات مهمی را در روش و نگاه طالبان موجب شد و بهمرور از تفکر طایفهگری به سمت نگاهی ملیتر و سعهصدر بیشتر سوق پیدا کرد. آمریکا بهشدت از همکاری طالبان با ایران ناراحت است، چون میترسد همگرایی این دو به بروز شکاف جدی در استراتژی تقابل اهل سنت علیه جمهوری اسلامی منجر شود و گروههای اهل سنت دیگر در دنیا را به همکاری با ایران ترغیب کند. از نظر واشنگتن این همکاری ممکن است پروژه اسلامهراسی، شیعههراسی و ایرانهراسی را از بین ببرد و یا بهطور جدی از آثار آن بکاهد.
@ejtehadjame
🔴 در زمینه کار تبلیغاتی و رسانهای باید قوی تر و هوشمندانه تر عمل کنیم
رهبر معظم انقلاب:
🔹دشمنان ما امروز بیشترین تحرک شان علیه ما بیش از تحرکات امنیتی و اقتصادی، تحرکات تبلیغاتی و جنگ نرم است، تبلیغات رسانهای است برای اینکه بر افکار عمومی مردم مسلط بشوند. ما در این زمینه ضعف داریم. در زمینه کار تبلیغاتی و حرکت تبلیغاتی درست و تمهیدات رسانهای باید قوی تر و هوشمندانه تر عمل بکنیم. ۱۴۰۰/۵/۱۲
@shenakhte_rahbari