7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای تحویل سال
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ کوتاه
تغییر ده مسیر قلبم را...!
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
25.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ سه دقیقه
عیدی خودتون را بگیرید!!!
@Asemani_bashim
امام رضا علیه السلام:
رَأَى عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ علیه السلام رَجُلًا يَطُوفُ بِالْكَعْبَةِ وَ هُوَ يَقُولُ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ الصَّبْرَ قَالَ فَضَرَبَ عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ علیه السلام عَلَى كَتِفِهِ [ثَمَ] سَأَلْتَ الْبَلَاءَ قُلْ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ الْعَافِيَةَ وَ الشُّكْرَ عَلَى الْعَافِيَة
امام سجّاد علیه السلام مردى را ديد كه طواف كعبه مى كند و مى گويد: بار خدايا ! به من صبر عطا فرما. دستى به شانه او زد و فرمود : بلا مى طلبى؟ بگو: بار خدايا! به من عافيت و شكر بر عافيت عطا فرما.
📕دعوات(راوندی) ص 114، ح 261
@Asemani_bashim
22.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ ویژه تحویل سال
شادابی ایام
عیدحقیقی
حاج آقا عالی
@Asemani_bashim
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ سه دقیقه
نماهنگ بسیار زیبا و دلنشین
یا مقلب القوب
حسین خلجی
@Asemani_bashim
راوي ميگويد: از امام صادق«سلاماللهعلیه» سؤال کردم: مؤمن چگونه شناخته ميشود؟ يعني ويژگي او چيست؟ امام«سلاماللهعلیه» فرمودند: تسليم در برابر خداست و در غم و شادي، در سختي و آساني، راضي به رضاي اوست.
📕الكافي، ج2، ص62.
@Asemani_bashim
در تفسیر امام حسن عسکرى (علیه السلام) نیز روایتى در فضیلت ماه شعبان و روز اول آن ذکر شده که فواید بسیاری در آن شمرده شده و ثقة الاسلام نورى آن روایت را ترجمه کرده و در پایان کتاب «کلمه طیّبه» آورده است. در این خبر چنین آمده است که «حضرت امیرالمؤمنین علیه السّلام در روز اول شعبان به جماعتى برخورد که در مسجد نشسته بودند و درباره قدر و امثال آن گفتوگو میکردند تا آنکه لجاجت و جدالشان و فریاد و صدایشان سخت بلند شد. حضرت ایستاد و بر آنها سلام کرد، پاسخ سلام را دادند و به احترام حضرت از جاى برخاستند و درخواست کردند کنار آنان بنشیند. ایشان توجّهى به دعوت آنان نکردند و در همان حالت ایستاده فرمودند: اى گروهى که سخن میگویید در مسئلهای که سودى نمیرساند، آیا ندانستید که خداى تعالى را بندگانى است که آنان را از هراس ساکت نموده بى آنکه لال باشند، یا از سخن گفتن عاجز باشند. اینان هرگاه عظمت خدا را به خاطر مىآورند، زبانهایشان شکسته و دلهایشان از جا کنده میشود و عقلشان از سر میرود و دچار بهت و حیرت میگردند، این همه به خاطر بلنداى عزت و شوکت و بزرگداشت خداست! هرگاه از این حالت به خود آیند با کردارهاى پاکیزه به سوى خدا رو میکنند و وجود خود را در شمار ستمکاران و خطاکاران به حساب میآورند. درحالیکه از تقصیر و کوتاهى پاکند، اینان براى خدا به کردار اندک راضى نمیشوند و عمل زیاد را براى او بسیار نمیشمارند، پیوسته به کار شایسته و عمل نیک مشغولند. اینان چنانند که هرگاه به ایشان بنگرى، ترسان و هراسان و در بیم و اضطراب به عبادت ایستاده اند. اى گروه تازه کاران شما کجا و ایشان کجا، آیا ندانستید که داناترین مردم به «قدر» ساکتترین ایشانند در سخن از آن، و نادانترین مردم به «قدر» سخنگوترین آنانند نسبت به آن. اى تازه کارها امروز غرّه(روز اول) شعبان کریم است، پروردگار آن را شعبان نامیده به خاطر انشعاب یافتن و پراکنده شدن خیرات در آن، همانا پروردگار شما در شعبان درهاى حسنات را باز کرده، و قصرها و خیراتش را به شما جلوه داد. به قیمتى ارزان و کارهایى آسان.
پس در مقام خرید برآیید، ابلیس دور از رحمت خدا شاخه هاى شرور و بلاهاى خود را براى شما آراسته و شما پیوسته در گمراهى و سرکشى میکوشید و به شاخه هاى ابلیس تمسّک مىجویید و از شاخه هاى خیرات که درهایش برای شما باز شده روى میگردانید و این غرّه ماه شعبان است و شاخه هاى خیراتش عبارت است از:
نماز، روزه، زکات، امر به معروف، نهى از منکر، نیکى به پدر و مادر و خویشان و همسایگان، ایجاد صلح و صفا بین مردم و صدقه دادن به فقرا و مساکین.
✍باشگاه خبرنگاران جوان
@Asemani_bashim
عجب...!
بدون پرونده باز کردن و محاسبه و سنجش اعمال می رود بهشت
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
آیت الله مظاهری:
اگر به یک نفر انسان معمولی گفته شود: خداوند عادل نیست، عصبانی میشود و گوینده را کافر میداند و اگر بتواند او را به سختی تنبیه میکند. امّا خودش با اینکه میداند خدا عادل است، در مشکلات از خدا گله میکند. یعنی علم او به عدالت خداوند کاربردی نیست و در عمل، خودش خداوند را عادل نمیداند.
آنچه در اين زمينه کاربرد دارد، «باور قلبی» است، یعنی انسان قلباً باور کند که خدا عادل است، قادر است، عالم است، رئوف است، حکیم است و آنچه واقع میشود و خود انسان یا جامعه، در آن تقصیر ندارد، صددرصد بر وفق حکمت و بر طبق مصلحت است و به آن راضي باشد.
✍پایگاه اطلاع رسانی آیت الله
@Asemani_bashim