در هر روز غم همان روز کافیست
@Asemani_bashim
https://eitaa.com/joinchat/3916169218C1b02e7befc
https://splus.ir/asemanibash
آیت الله حق شناس:
یک کسی به بنده گفت: آقا! من قساوت قلب پیدا کردهام. برای درمان این بیماری چه کنم؟ گفتم: چند چیز است که رفع قساوت قلب میکند:
حضور در مسجد؛ اول، آمدن به مسجد است که پروردگار عزیز قلب کسی را که به مسجد بیاید را مورد نظر قرار میدهد و قلبش را از قساوت خارج میکند. همنشینی با دانشمندان دین؛ دومین چیزی که قساوت قلب را میبرد، همنشینی با دانشمندان دین است. نماز شب؛ سومین چیزی هم که قساوت قلب را میبرد، نماز شب است.
✍️ تبیان
@Asemani_bashim
@saatibarayagha
از جمله موانع قبولى اعمال
عملى كه بنده به واسطه آن ، قصد معروف شدن در بین مردم را دارد.
✍️برگرفته ازحدیث پیامبر صلوات الله علیه و آله درعده الداعى ، ابن فهد حلى ، ص 242
@Asemani_bashim
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام رضا خیلی دوست دارم
امیر کرمانشاهی
@Asemani_bashim
https://eitaa.com/joinchat/3916169218C1b02e7befc
https://splus.ir/asemanibash
یحیی بصری می گوید: حدیث کرد ما را محمد ابن ذکریا جوهری از محمد بن عماره از از پدرش از امام صادق علیه السلام از پدرش امام باقر علیه السلام از پدرانش علیهم السلام که رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:
خداوند برای برادرم علی ابن ابی طالب علیه السلام فضایل بی شماری قرار داده است، هرکس یکی از فضایل او را ذکر کند و اقرار به آنها داشته باشد خداوند گناهان گذشته و آینده او را می آمرزد، هرچند با گناه جن و انس به جهان دیگر وارد شود، هر کس یکی از فضایل علی بن ابی طالب را بنویسد، تا هنگامی که اثری از نوشته باقی است همواره فرشتگان برای او طلب آمرزش می کنند، و هرکس به یکی از فضایل او گوش فرا دهد خداوند گناهانی را که او از راه شنیدن مرتکب شده است می آمرزد، و هرکس به نوشته ای از فضایل او نگاه کند خداوند گناهانی که از راه نگاه کردن انجام داده است می آمرزد. سپس رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: نگاه کردن به علی بن ابی طالب عبادت است، و ایمان هیچ بنده ای جز به دوستی او و بیزاری از دشمنانش پذیرفته نمی شود.
✍️هزار حدیث در فضائل امام علی علیه السلام دفتر انتشارات اسلامی ص49
@Asemani_bashim
آیت الله محمد شجاعی زنجانی رحمت الله علیه:
باز روایت دیگر دقت کنید اصول کافی، جلد دوم، باب قطع رحم، حدیث شش «عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (علیه السّلام) قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّه (صلّی الله علیه و آله و سلّم)» رسول الله فرمود: «لَا تَقْطَعْ رَحِمَكَ وَ إِنْ قَطَعَتْكَ» رحم خود را قطع نکن اگر چه او با تو قطع بکند، رحمی داشتید او با شما قطع کرد شما اگر میخواهید در طریق ایمان و سلوک باشید شما باید مدام صله کنید ولو او قطع کند، او این طرف و آن طرف مینشیند بر علیه شما میگوید و بر علیه شما کار میکند اگر از دست شما میآید به او خوبی کنید، اگر وضع مالی او خوب نیست مدام کمکهای خود را به او برسانید، اگر احتیاج دارد به او کمک کنید، همیشه این طرف و آن طرف از او طرفداری کنید، اگر ضرری به او متوجّه شد نگذارید به او ضرری متوجّه بشود، این صلهی رحم است اگر میخواهید قطع رحم نکنید این کارها را باید بکنید، او به شما فحش بدهد شما در کار خود باشید این اجتناب از قطع رحم میشود، اینکه بیان میفرماید او قطع کرده به تو اذیّت میکند الی آخر تو وصل کن، او نمیآید تو برو، او فحش میدهد از دست تو کار خوبی که میآید باید انجام بدهی تا ببینی چه میشود، سالکی که مبتلا به قطع رحم است از نظر خدا محروم است، وقتی خدا نظری ندارد میشود به سوی خدا برویم یا نمیشود؟ نمیشود
✍️درس اخلاق(معاونت تهذیب حوزه های علیمه)
@Asemani_bashim