💠مشغول ذکر خداوند
🔻شهیده سیده بنت الهدی صدر:
انسان به سادگی میتواند تمام اوقات خود را در شبانه روز به ذکر خداوند سپری کند، بی آنکه هیچ یک از اعمال و برنامههای خود را تعطیل کند یا از انجام کارهای روزمرهاش باز بماند...
بارها اتفاق می افتد که هر یک از ما، سخنی را از دیگران میشنویم که میتوان از آن به خیر و نیکی تعبیر کرد و در عین حال، تعبیر بد و برداشت منفی نیز از آن ممکن است. اگر معنای مثبت و تعبیر خیر از آن داشته باشیم، ذکر خداوند را به جا آوردهایم، یا آنگاه که فرصتی پیش میآید که میتوانیم رازی را بر ملا کنیم یا بدی و شری را آشکار سازیم که برایمان سودی دارد، اما با انگیزه دینی و خدایی از آن صرف نظر میکنیم در آن حال مشغول ذکر خدا و پیروی از فرمان او خواهیم بود.
اما اگر -خدای ناکرده- خلاف این کارها را انجام دهیم، از خدا غافل خواهیم بود، هر چند تمام اذکار و ادعیه را پیوسته بر زبان داشته باشیم. زیرا مشغول بودن به یاد خدا، آن چنان که تو تصور کردهای نیست. اگر اندکی تامل و درنگ کنیم، خواهیم دید که حقیقتِ ذکر و یاد خداوند همانا پاکیزه کردن جانها از پلیدیها و پاک کردن نیتها و انگیزههاست، از این رو در روایات ائمه اطهار (ع) آمده است: «انّما الاعمال بالنیات»، پس ماهیت عمل به ماهیت نیت صاحب آن بستگی دارد؛ و «إنّ نیة المرءِ خیرٌ مِن عمله». بنابراین، نیت صالح -هر چند در عمل محقق نشود- از عملی که ظاهرا پسندیده است، اما با نیت صالح همراه نیست، برتر خواهد بود.
🔸 جایگاه زن در اسلام، ص ۵۷.
🆔 @shahidsadr
هدایت شده از طب الرضا
🔆 قالَ رَسُولُ اللهِ(صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِه)ِ:
"قالَتِ الْحَوارِیّونَ لِعیسی يا روحَ اللهِ مَنْ نُجالِس؟
قالَ مَنْ يُذَكِّرُكُمُ اللهُ رُؤْيَتُهُ وَ يَزيدُ في عِلْمِكُمْ مَنْطِقُهُ وَ يُرَغِّبُكُمْ فِي الْآخِرَةِ عَمَلُه."
🔆 رسول خدا(صلّى الله عليه و آله) فرمود:
"حواريّون به عيسى(عَلی نَبِیِّنا وَ آلِهِ وَ عَلَیهِ السَّلام) گفتند ای روح الله با چه كسى همنشین شویم؟
فرمود با كسى كه ديدنش شما را به ياد خدا آورد و گفتارش به علم شما بيفزايد و كردارش شما را تشويق به آخرت كند."
📚 کتاب شریف اصول کافی
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼
#حدیث
💐💐💐🎉🎊میلاد حضرت عیسی مسیح علی نبینا وآله وعلیه السلام🎉🎊🌸💐💐💐
@ayatollah_haqshenas
هدایت شده از طب الرضا
دو توصیه راهگشا از حضرت ولی عصر (عج)
🔻امام زمان عليهالسلام:
فَاغْلُقُوا أبْوابَ السُؤالِ عَمّا لا يَعْنيكُمْ وَ لا تَتَكَلَّـفُوا عِلْمَ ما قَـدْ كَـفَيتُمْ وَ أكْثِرُوا الدُّعاءَ بِتَعْجيلِ الْفَرَجِ فَإنَّ ذلِكَ فَرَجَكُمْ
🔸درهاى سؤال از چيزهايى را كه براى شما مفيد نيست، ببنديد و خود را در مورد دانستن چيزهاى غيرلازم به زحمت نيندازيد، و درمورد تعجيل فرج زياد دعا كنيد؛ زيرا كه فرج شمادر اوست.
📚 بحارالانوار ۵۳، ۱۸۱
#حدیث
#جمعه_های_مهدوی
#انتظارفرج
@ayatollah_haqshenas
هدایت شده از طب الرضا
1_42255841.pdf
15.56M
📚 نسخه PDF | 📖 کتاب: "سیاحت شرق"
🖌 سرگذشت زندگی سید محمد حسین نجفی قوچانی
@ayatollah_haqshenas
هدایت شده از طب الرضا
1-Siyahateh_Gharb77408.mp3
3.63M
🎧#کتاب_صوتی #سیاحت_غرب
✍نوشته آیت الله سیدحسن آقانجفی قوچانی
قسمت اول...
#یادمرگ
@ayatollah_haqshenas
هدایت شده از طب الرضا
1_39552633.mp3
1.4M
هدایت شده از طب الرضا
1_39552777.mp3
3.4M
هدایت شده از طب الرضا
1_39552574.mp3
3.64M
هدایت شده از طب الرضا
1_39552471.mp3
2.78M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸🍃
🎥 #کلیپ از شهید جهاد مغنیه
🔸حاج قاسم یادت هست؟!
این کلیپ را خودت در سالگرد شهادت شهید جهاد منتشر کردی...
می گفتی [ جهاد را الگوی جوانان کنید ]
حالا برای همیشه در کنار هم هستید...
#حاج_قاسم
💟 #شهیدجهادمغنیه
✔️ پنجمین سالگرد شهادت
@ayatollah_haqshenas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نسبت به غیبت بی تفاوت نباشیم.
✅ استادحسینی قمی
#کلام_ناب
@vaez_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نصیحت شیطان به حضرت نوح علیه السلام
✅ استادحسینی قمی
#کلام_ناب
@vaez_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امیرالمومنین سفارش میکنند از این افراد فاصله بگیریم.
کمی تامل کنیم شاید برای حال این روزهای ما خیلی مناسب است.
✅ استادحسینی قمی
#کلام_ناب
@vaez_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کفاره گناهان بزرگ در کلام امیرالمؤمنین علی علیه السلام
✅ استادحسینی قمی
#کلام_ناب
@vaez_ir
صدا ۰۰۲_sd--۱.m4a
3.41M
▫️چگونه مفاهیمی مثل #عقل و #خویشتنداری را به بچه ها آموزش دهیم؟
▫️در این صوت پاسخ را از #دکتر_فلاح بشنویم
کانال ما رو به دوستانتان معرفی کنید
@mohammadhoseinfalah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🌷مزار مجاهد اسلام، فرمانده #شهيد_جمال_جعفرابراهیم 🌸
ملقب به #إبومهدي_المهندس🌹
🕊🕊
🌷شادی روح مطهرش صلوات
#یادشهدا
@ayatollah_haqshenas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 معرفی کتاب
معرفی کتاب "امامان اهل بیت(ع)، مرزبانان حریم اسلام" در برنامه سمت خدا
🆔 @shahidsadr
مدیریت یا ریاست ؟
مدیر باید مدیریت را برای خدمت بخواهد; به عبارت دیگر خدمت نباید وسیله ای برای حاکمیت باشد; بلکه حکومت باید وسیله ای برای خدمت باشد .
مدیر قبل از آنکه ریاستمدار باشد، خدمتگزار است و با تیغ تیز مدیریت در جهت خدمتگزاری، اقامه حق و عدل و دفع باطل و ظلم می کند .
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: هرگاه سه نفر با هم به سفری رفتید، توافق کنید و یکی را رئیس کنید .
و گفتار حضرت علی علیه السلام در عهدنامه مالک اشتر نیز گویای این امر است . ریاست مستلزم مدیریت است . رئیس باید بتواند اداره کند; اداره کردن نیز تدبیر می خواهد و رئیس و مدیر باید اهل تدبیر و دوراندیشی باشد و بتواند دبیری کند . مسلم است که مدیر بیش از آنکه حاکم باشد، هادی است . چنین مدیرانی مدیریتی آمیخته با هدایت و حکومت دارند .
حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام می فرماید: و لا تکونن علیهم لعبا ضاریا تغتنم اکلهم; «مبادا در منصب مدیریت برخوردهایت با آنان مانند جانور درنده ای باشد که خوردنشان را غنیمت شمری .»
*مدیریت عالی
معمولا مدیری که در سطح عملیاتی و میانی موفق بوده است ، شانس بیشتری برای موفقیت در مدیریت عالی یک سازمان را خواهد داشت . بخش گسترده ای از کار مدیران عالی مشابه مدیران میانی می باشد . با این تفاوت که مدیران عالی معمولا به برنامه ریزی های جامع تر و بلندمدت تر می پردازند و حوزه فعالیت گسترده تر و متنوع تری را دارند .
مدیران عالی عملکرد کلی واحدهای تابعه را زیرنظر قرار می دهند و سعی می کنند با مدیران سطوح پایین تر تعامل مناسبی را برقرار کنند . این تعاملات و ارتباطات قوی می تواند به آنها در شناسایی مشکلات و راه حل ها کمک قابل توجهی بنماید . از دیگر سو ، مدیران عالی وظیفه برقراری ارتباط با مدیران خارج از سازمان (نظیر شرکت های همکار ، رقبا ، مشتریان ، شرکای کلیدی و .. ) را هم برعهده دارند . آنها باید توانایی های بالایی در شناخت موقعیت ها و چالش ها داشته باشند و در عمل مدیریت ریسک را در تمامی فعالیت های خود پیاده سازی نمایند .
*مدیریت میانی
سطح بعدی از سطوح مدیریتی ، مدیریت میانی می باشد . مدیران میانی به مدیران عالی گزارش می دهند . مدیران میانی فعالیت های عملی کمتری دارند ولی ناچار هستند ، فعالیت فکری بیشتری را انجام دهند . آنها وظیفه دارند که بر کار سرپرستان نظارت و مدیریت نمایند . مدیران میانی در حقیقت واسطه ای بین مدیران عالی و مدیران عملیاتی می باشند .
مدیران میانی بیشترین زمان خود را صرف آنالیز داده و آماده سازی اطلاعات برای بهبود در فرآیندهای تصمیم گیری مدیران عالی می نمایند . آنها زمان زیادی را صرف جلسات می کنند . یک مدیر میانی باید شنونده خوبی باشد تا بتواند بهترین گزارشات را به مدیران عالی ارائه نماید .
مدیران میانی وظیفه برنامه ریزی های میان مدت را برعهده دارند . این در حالی است که مدیریت عالی برنامه های جامع تر و بلند مدت تر را آماده می نماید . مدیر میانی شیوه انجام کار توسط سرپرستان و واحدهای زیردست آنها را به دقت مورد ارزیابی قرار می دهد و سعی می کند کوچکترین تغییرات در نرخ های بازدهی را مورد رصد قرار دهد و گزارشات جامعی را به مدیران عالی ارائه دهد .
*مدیریت عملیاتی (سرپرستی)
معمولا سرپرستان یا همان مدیران عملیاتی بسیار پرکار هستند و سرشان خیلی شلوغ است . این گروه از مدیران معمولا درگیر فعالیت های نظارتی می باشند . آنها به صورت مستمر به تعریف و بازتعریف فعالیت هایی برای پرسل زیردست خود می پردازند . این مدیران باید برنامه های عملیاتی را به طور دقیق اجرا نمایند تا سازمان بتواند به اهداف عالی خود برسد .
این مدیران معمولا دچار کمبود زمان می شوند و وقت کمی برای گزارش نویسی ، مطالعه ، تحلیل و بازبینی برنامه های اجرایی دارند . مدیران عملیاتیی معمولا بیشترین وقت خود را با زیر دستان خود سپری می کنند .
به طورکلی می توان گفت که مدیران رده عملیاتی زندگی کاری فعالی را دارند و بیشترین زمان خود را صرف حل چالش ها و مشکلات فراروی سازمان شان می کنند .
@ejmaemodiranemovafagh
*طبقه بندی مدیران یا همان سطوح مدیریتی
مدیران را می توان به شیوه های مختلفی طبقه بندی کرد . این شیوه های مختلف براساس حوزه های کاری مختلف در مشاغل مدیریتی بوجود می آیند . به طور کلی در هر سازمانی می توان سه سطح مدیریتی زیر را تعریف کرد :
مدیریت عالی
مدیریت میانی
مدیریت عملیاتی
@ejmaemodiranemovafagh