مهر/ عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ ، با اشاره به قدرت سرایت اومیکرون، گفت: این احتمال وجود دارد که در روزهای آینده آمار روزانه اومیکرون به ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر برسد، به شرطی که تست انجام شود.
پیام طبرسی، ظهر چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ در لایو اینستاگرامی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد وضعیت شیوع اومیکرون در کشور، توضیحاتی ارائه داد.
وی با عنوان این مطلب که قدرت سرایت اومیکرون قائل مقایسه با سویه های قبلی نیست، افزود: سرعت انتقال اومیکرون باعث میشود که تعداد مبتلایان بیشتر از پیکهای قبلی باشد.
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری ادامه داد: این احتمال هست که در صورت انجام تست کافی، تعداد مبتلایان به ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر در روز برسد.
طبرسی افزود: با افزایش موارد ابتلاء، قطعاً تعدادی از بیماران نیاز پیدا میکنند در بیمارستان بستری شود که این موضوع میتواند به چالشی برای نظام سلامت کشور تبدیل شود.
وی با عنوان این مطلب که دوره پیک اومیکرون بین یک ماه تا ۴۵ روز خواهد بود، گفت: بایستی با اتخاذ تدابیری، جلوی شدت پیک را بگیریم.
طبرسی تاکید کرد: هر گونه علائم سرماخوردگی را اومیکرون میدانیم
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری افزود: در اواسط دی ماه تعداد مراجعات به اورژانس بیمارستان ۳۰ نفر بود که الان تا ۲۵۰ نفر هم رسیده و از این تعداد، یک سری نیاز به بستری پیدا میکنند.
طبرسی گفت: ما نگران کسانی نیستیم که ۳ دوز واکسن زده اند و بیماری زمینهای ندارند، بلکه نگران واکسن نزدهها هستیم.
وی با اعلام اینکه مرگ و میر کرونا در سنین بالا خیلی بیشتر است، ادامه داد: طول دوره اومیکرون ۵ روز است و ۵ روز بعد حتماً باید با ماسک تردد کنند.
طبرسی در ارتباط با درمان اومیکرون، گفت: مصرف قرص استامینوفن، شربت دیفن هیدرامین و قرنطینه در منزل، برای درمان اومیکرون کافی است.
وی افزود: کودکان زیر ۵ سال بیشتر درگیر اومیکرون میشوند و به دلیل اینکه نمیتوانند خوب دارو بگیرند، مراجعات به بیمارستانها افزایش مییابد به طوری که بخشهای اطفال پر شده و این موضوع ما را برای آینده نگران کرده است.
طبرسی ادامه داد: محیط مدرسه برای بچهها خطرناک است و ستاد ملی کرونا بهتر است تعطیلیها را زودتر اعمال کند.
وی افزود: آمار اومیکرون صعودی خواهد شد و باید با اعمال محدودیتها، به کنترل بیماری کمک کنیم.
عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ گفت: مردم در حال حاضر برای اعمال جراحی غیر اورژانسی به بیمارستانها مراجعه نکنند.
#پانویس
روزی 300 الی 400 هزار
من هر کی می بینم نزدیک خودم یا خانواده اش یا خودش درگیر بیماری هستند بعید نیست برسیم ولی یک سوال پس این دو دز واکسن چی بود، همکار من سه دز واکسن زد کرونا گرفت.
دروغ های شاخ دار وزیر بهداشت پس چی شد.
در دهه فجر جشن پایان کرونا را می گیریم.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
#وقتی نون دونی در بیماری مردم، واکسن، ویزیت و داروخانه باشه کاری می کنند که مردم بیشتر مریض شند.
و مالیات از پزشکان و داروخانه و ارزش افزوده و فروش محصولات دارویی متعلق به خودشان باشه چرا باید کرونا تمام شود؟!!!
ایرنا/ وزیر بهداشت گفت: اکثر افرادی که بستری شدهاند یا در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند، افرادی هستند که واکسیناسیون شان را کامل نکردهاند، لذا نزدن واکسن میتواند وخامت بیماری را شدت دهد.
به گزارش وبدا، دکتر بهرام عین اللهی، در حاشیه اجلاس روسای دانشگاه علوم پزشکی کشور که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر، بیان کرد: جا دارد از تلاشها و زحمات تمامی کادر سلامت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و عزیزانی که در بیمارستان ها و مراکز درمانی در راستای درمان کرونا خدمت ارائه کردند و همچنین تلاشگرانی که در طول این پنج ماه در مراکز متعدد واکسیناسیون به صورت شبانه روزی فعالیت داشتند، تشکر کنم.
رکورد ۱۳۲ میلیون دُز واکسن در سراسر کشور
وی افزود: ما امروز به رکورد ۱۳۲ میلیون دُز واکسن در سراسر کشور رسیده ایم، درحال حاضر حدود ۹۰ درصد از گروه هدف یک دُز واکسن و حدود ۸۰ درصد دو دُز واکسن و ۲۵ درصد از گروه هدفمان نیز دُز سوم واکسیناسیون را انجام داده اند و لازم است در این امر تسریع شود.
وزیر بهداشت اظهار کرد: شیوع ویروس اُمیکرون از اوایل آذرماه اتفاق افتاد و در عرض دو ماه در تمام دنیا منتشر شد. اُمیکرون انتشار سریعی دارد و می تواند به سرعت سرایت کند و بارها هشدار دادیم که این موج در کشور ما نیز ایجاد خواهد شد.
دکتر عین اللهی خاطر نشان کرد: هدف اصلی وزارت بهداشت افزایش مقاومت مردم در برابر این ویروس بود به همین دلیل در مصاحبه های مختلف گفتیم که مردم حتما برای تکمیل واکسیناسیون شان مراجعه کنند تا مقاومت بدنی شان بالاتر رود. هنوز هم این درخواست را داریم مخصوصا در مورد دُز سوم. تزریق دُز سوم به خوبی می تواند از ابتلا به سویه های جدید، وخامت بیماری و بستری شدن و مرگ و میر پیشگیری کند. مراکز واکسیناسیون همچنان پذیرای مردم هستند تا تزریق دُز سوم را انجام دهند، بنابراین تا بیماری اوج نگرفته، بهتر است که مردم حتما این اقدام را انجام دهند.
وی گفت: امروز شهرهای قرمز ما به ۱۵ شهر، شهرهای نارنجی به ۶۱ شهر، زرد به ۲۷۴ شهر و آبی به ۹۸ شهر رسیده، یعنی درواقع تعداد شهرهای قرمز و نارنجی افزایش پیدا کرده است.
عین اللهی تاکید کرد: متاسفانه این تصور ایجاد شده که اُمیکرون زیاد مهم نیست و شدت زیادی ندارد، به همین دلیل میزان رعایت پروتکل های بهداشتی کم شده و فقط ۵۰ درصد رعایت پروتکل ها را داریم.
وی گفت: استفاده از ماسک مهمترین عاملی است که می تواند جلوی سرایت بیماری را بگیرد و خواهش ما این است در شرایطی که این ویروس درحال تهاجم است، همه عزیزان زدن ماسک را جدی بگیرند. رعایت فاصله ها نیز بسیار مهم است.
وزیر بهداشت بیان کرد: براساس آمارها امروز حدودا ۳۵ هزار بیمار مبتلا به کرونا به مراکز درمانی مراجعه کرده اند و در عرض یک هفته آمار مراجعین ما چند برابر شده است.
وی ادامه داد: افرادی که مبتلا می شوند اگر در جمعی قرار بگیرد، تمام افراد را مبتلا می کنند، به خصوص در تجمعات خانوادگی که معمولا ماسک ها برداشته می شود. لذا خواهش ما این است که در روزهای پیش رو، تجمعات خانوادگی به حداقل برسد و اگر امکان دارد مردم فعلا تجمع خانوادگی نداشته باشند، زیرا یک نفر در خانواده می تواند همه را مبتلا کند به خصوص افراد سالمند، بیماران زمینه ای و... به سرعت مبتلا می شوند.
عین اللهی با تاکید بر اینکه مبحث خودمراقبتی در پیشگیری از کرونا بسیار اهمیت دارد، گفت: این موضوع خارج از اراده وزارت بهداشت بوده و تنها به تصمیم خود مردم مربوط است هرکسی می تواند خود را کادر سلامت تلقی کرده و از خود و خانواده اش مراقبت کند. نکته مهم دیگر این است که اکثر افرادی که بستری شده اند یا در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند، افرادی هستند که واکسیناسیون شان را کامل نکرده اند، لذا نزدن واکسن می تواند وخامت بیماری را شدت دهد.
وزیر بهداشت در پایان اظهار کرد: امروز سومین جلسه روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور را داشتیم و در این جلسه اعلام کردیم که مراکز درمانی تمامی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در حالت آماده باش صد درصدی قرار گیرند، امیدواریم نیازی نباشد که مردم به بیمارستان ها مراجعه کنند، اما به هرحال این وظیفه وزارت بهداشت است که هرگونه آمادگی را داشته باشد و اولویت خدماتمان نیز با درمان بیماران مبتلا به اُمیکرون است.
#پانویس
#با دقت بخوانید یا ایشان بی سواد هست یا دروغگو چون هر روز حرفشان عوض می شود.
خیلی جالبه کسی که بستری شده دز واکسن خودشو کامل نکرده حرف های چند ماه پیش بیاریم 90 درصد و 80 درصد ایمن می شند با واکسن حرف خودش بود. تازه ادعا می کنه 90 درصد از کسانی که در هدف بودند واکسن زدند.
ما چند ده بار گفتم.
مافیای پزشکی و نفوذی ها و تابع محض بودن who صهیونیستی عامل گرفتاری مردم ماست.
دیگه حرفی نیست
هدایت شده از اقتصادی(بورسی)سیاسی
🔴 به داد مردم برسید!
این دیگه مافیا نیست؛ این اژدهای هفت سره!
آقایون دولت و مجلس و قوه انقلابی! به داد مردم برسید!
#نقل_قول
اقتصادی(بورسی)سیاسی
با یک روز دو روز بازار سبز بودن لطفا جوگیر نشید و خرید کنید
این پیغام ها از سر دلسوزی بود دیگه دوستان اختیار با خودشان بود.
AUD-20220131-WA0019.
3.98M
🎼 صوت/ توصیه ها و دستورات ویژه ماه رجب
🎙استاد #محمد_تقی_فیاض_بخش
❖ بیایید در این ماه با امیرالمومنین(علیه السلام) معامله کنیم!
❖ روش عملی مراقبه و محاسبه در ماه رجب.
❖ اعمال عبادی توصیه شده در ماه رجب
🔰 این فایل صوتی را امشب که شب اول ماه رجب است، گوش دهید
و برای دوستان و نزدیکانتون بفرستید.
#ماه_رجب
#این_الرجبیون
#نقل_قول
فاضل ميبدی: بعد از حجاب اجباری نوبت زايمان اجباری رسيد
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم:
🔹اقتصاد را درست كنيد تا ازدواج و زايمان اختياری داشته باشيم.
🔹مجلس از قيمت دارو و شير و پوشاك چه ميداند؟
#خبر_فوری
🔻دولت رئیسی به جای آواربرداری، بر سر مردم آوار میریزد
محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا:
یکی از دستاوردهای دولت سیزدهم واکسیناسیون عمومی برای مبارزه با کرونا بود که البته شخص آقای رئیس جمهور نیز می داند اقدامات لازم برای واردات واکسن در دولت قبل انجام شده بود.
برخی از مخالفان دولت قبلی و موافقان دولت آقای رئیسی بر این باور هستند که این دولت حداقل باید یک سال آوار برداری کند تا بتواند موفق شود. این سخنی اشتباه نیست اما به شرطی که واقعا آواربرداری انجام شود.
دولت آقای رئیسی بیشتر آوار بر سر مردم میریزد تا آواربرداری کند. در 6 ماه گذشته اتفاقات مثبتی نیافتاده است. بورس که اولویت یکم آقای رئیس جمهور بود، جز آنکه به طور مرتب شاهد سقوط بورس باشیم، وضعیت دیگری را شاهد نیستیم.
با وجود ادعاهایی که مطرح می شود، آمارهای رسمی میگوید «تورم نه تنها کمتر نشده بلکه افزون هم شده است.» ناامید نیستم که در سالهای آینده وضع بهتر شود اما واقعیت آن است که دولت دارد راه را اشتباه میرود.
آقای رئیسی در 6 ماه نخست ریاست جمهوری خود دو سفر خارجی داشت که هم اکنون در موضوع سفر به روسیه وجدان عمومی جامعه احساس شکست غرور ملی میکند که اتفاق مثبتی برای دولت سیزدهم محسوب نمیشود. به لحاظ رسانه ای هم دولت سیزدهم بدشانسترین دولت بعد از انقلاب است، گرچه دولتهای آقایان احمدینژاد و روحانی نیز ضعف هایی در این حوزه داشتند اما دولت آقای رئیسی در حوزه ضعف رسانهای رکوردشکنی کرده است./نامه نیوز