💢دولتها و رمزارزها
🔹«رمز ارزها» (Cryptocurrencies) فارغ از خاستگاه و نیت پدیدآورندگان آن، به منزله یک پدیده نوظهور در حوزههای مالی و اقتصادی، میتواند منشأ تحولات زیادی در آینده نزدیک باشد.
🔸لذا نمیتوان نسبت به آنها بیتوجه بود یا از قانونگذاری برای آنها غفلت کرد. برخی برآوردها حکایت از وجود ۳۰ تا۵۰ میلیارد دلار معاملات رمزارزها و ارز دیجیتال در ایران دارد. این معاملات ولو در شرایط خلأ قانون نیز، هر روز از سوی افراد حقیقی و حقوقیهای ناشناس در کشور در حال انجام و گسترش هستند و از قضا نبود مقررات جامع سبب میشود نهاد پولی و بانکی محدودیت بیشتری در رصد آنها داشته باشد.
🔹پدیده رمز ارزها از سال 1398 در ایران مورد توجه قرار گرفت و به مرور برای آن مقرراتی تعیین شد تا اینکه در آذر ماه امسال سند رسمی آن تدوین و قانونگذاری شد. در این سند استفاده از ارزهای دیجیتال به منزله ابزار پرداخت در داخل کشور ممنوع است تا حاکمیت پول ملی حفظ شود و از طرفی برای کارگزاریهای مربوطه و لوازم پیرامون رمزارزها، ضوابط و مقرارت بسیاری پیشبینی شده است. در مجموع ارزهای مجازی که در بستر بلاکچین هستند، میتوانند چالشهای متعددی را بههمراه داشته باشند. برای نمونه، دولتها توانایی چندانی در رصد و نظارت بر معاملات در شبکه بلاکچین ندارند که میتواند منجر به فعالیتهای غیرقانونی شود. همچنین اگر مردم به رمز ارزها اعتماد بیشتری پیدا کنند و از آنها برای ذخیره و انتقال ارزش استفاده کنند، ممکن است این موضوع منجر به کاهش استفاده از پولهای ملی شود و در نتیجه اعتماد عمومی به آنها تضعیف شود و در نهایت روی کنترل تورم و ثبات اقتصادی تأثیر منفی بگذارد. این موضوع در اقتصادهای ضعیف که دارای ارز ملی ناپایدار هستند، بیشتر موضوعیت دارد. از سویی در کشورهایی که اقتصادهای ضعیفتری دارند، ممکن است مردم برای حفظ ارزش داراییهای خود به سمت رمز ارزها روی بیاورند که این میتواند به فرار سرمایه و کاهش ارزش ارزهای ملی منجر شود.
🔸در آن سو رمز ارزها میتوانند فرصتهایی نیز به همراه داشته باشند. رمز ارزها و ارزهای دیجیتال با حذف واسطههای مالی سرعت گردش پول را افزایش و هزینههای دولتها را کاهش میدهند. همچنین رمز ارزها به افراد در هر جای دنیا اجازه میدهند تا به راحتی به خدمات مالی دسترسی پیدا کنند. از این منظر امکان انتقال پول در خارج از شبکههای پولی و مالی تحریم شده را برای دور زدن تحریمها فراهم میکنند. در مجموع پدیده رمزارزها هم میتواند فرصت باشد و هم تهدید و این بستگی به اقتدار حکمرانی اقتصادی، ارزش پول ملی و قدرت اقتصادی کشورها دارد.
⭕️ داعش و آخرالزمان
سوال این است با اینکه در کتب اسلامی، چهره داعش و اصحاب «دولت اسلامی رایات سود فتنه شام»، به تفصیل معرفی شده بود، چرا جوانان اهلسنت به این جریان گرایش یافتند؟
✍️مصطفی امیری
✅ اصحاب «پرچمهای سیاه» فتنه شام
🔹پرچمهای سیاه که خود را «دولت اسلامی» معرفی میکنند اما حق نیستند و به هیچ عهد و میثاقی وفادار نیستند و اسامی خود را کُنیه (به عنوان مثال: ابوبکر) و نسبت خویش را از نام شهرها انتخاب کردند (به عنوان مثال: بغدادی) و موهایشان همچون موهای زنان، طویل و بلند است:
🔸«الرَّايَاتِ السُّود...أَصْحَابُ الدَّوْلَةِ لَايَفُونَ بِعَهْدٍ وَ لَامِيثَاقٍ يَدْعُونَ إِلَى الْحَقِّ وَ لَيْسُوا مِنْ أَهْلِهِ أَسْمَاؤُهُمُ الْكُنَى وَ نِسْبَتُهُمُ الْقُرَى شُعُورُهُمْ مُرخَاةٌ كَشُعُورِ النِّسَاءِ»
📘ابنطاووس، الملاحم و الفتن، ص۸۹.
1. الرَّايَاتِ السُّود...أَصْحَابُ الدَّوْلَةِ: پرچمهای سیاه که خود را «دولت اسلامی» معرفی میکنند.
2. يَدْعُونَ إِلَى الْحَقِّ وَ لَيْسُوا مِنْ أَهْلِهِ: به حق دعوت میکنند اما حق نیستند.
3. لَايَفُونَ بِعَهْدٍ وَ لَا مِيثَاقٍ: به هیچ عهد و میثاقی وفادار نیستند.
4. أَسْمَاؤُهُمُ الْكُنَى وَ نِسْبَتُهُمُ الْقُرَى: اسامی خود را کُنیه (به عنوان مثال: ابوبکر) و نسبت خویش را از نام شهرها انتخاب کردند (به عنوان مثال: بغدادی).
5. شُعُورُهُمْ مُرخَاةٌ كَشُعُورِ النِّسَاءِ: موهایشان همچون موهای زنان، طویل و بلند است.
✅ قتل و کشتار بیرحمانه، صفت اصلی داعش
🔹در کتب معتبر آیندهپژوهی مهدوی از وجود اهلسنت تکفیری در منطقه شام قبل ظهور به رهبری شخصی سنگدل و از خاندانى بیاصل و نسب كه يارانش داراى موهاى بلند و لباس سياه و صاحبان پرچمهاى سياه هستند، سخن به میان آمده است که هر شخصی با ايشان دشمنى ورزد، بىقانون و بیملاحظه، اعراب ساکن مناطق فرات را در شهرهای خودشان به قتل میرساند.
🔸«عبْداً عَنِيفاً خَامِلًا أَصْلُه أَصْحَابُهُ الطَّوِيلَةُ شُعُورُهُمْ أَصْحَابُ السِّبَالِ سُودٌ ثِيَابُهُمْ أَصْحَابُ رَايَاتٍ سُودٍ وَيْلٌ لِمَنْ نَاوَاهُمْ يَقْتُلُونَهُمْ هَرْجاً وَ اللَّهِ لَكَأَنِّي أَنْظُرُ إِلَيْهِمْ وَ إِلَى أَفْعَالِهِمْ وَ مَا يَلْقَى الْفُجَّارُ مِنْهُمْ وَ الْأَعْرَابُ الْجُفَاةُ يُسَلِّطُهُمُ اللَّهُ عَلَيْهِمْ بِلَا رَحْمَةٍ فَيَقْتُلُونَهُمْ هَرْجاً عَلَى مَدِينَتِهِمْ بِشَاطِئِ الْفُرَاتِ الْبَرِّيَّةِ وَ الْبَحْرِيَّة».
📘نعمانی، الغیبة، ص۲۵۶-۲۵۷.
1. عَبْداً عَنِيفاً خَامِلًا أَصْلُه: شخصی سنگدل و رهبری از خاندانى بیاصل و نسب.
2. أَصْحَابُهُ الطَّوِيلَةُ شُعُورُهُمْ: یارانش داراى موهاى بلند.
3. أَصْحَابُ السِّبَالِ سُودٌ ثِيَابُهُمْ أَصْحَابُ رَايَاتٍ سُودٍ: یارانش دارای لباس سياه و صاحبان پرچمهاى سياه.
4. وَيْلٌ لِمَنْ نَاوَاهُمْ يَقْتُلُونَهُمْ هَرْجاً: هر شخصی با ايشان دشمنى ورزد، بىقانون و بیملاحظه به قتل میرسانند.
5. وَاللَّهِ لَكَأَنِّي أَنْظُرُ إِلَيْهِمْ وَ إِلَى أَفْعَالِهِمْ وَ مَا يَلْقَى الْفُجَّارُ مِنْهُمْ وَ الْأَعْرَابُ الْجُفَاةُ يُسَلِّطُهُمُ اللَّهُ عَلَيْهِمْ بِلَا رَحْمَةٍ فَيَقْتُلُونَهُمْ هَرْجاً عَلَى مَدِينَتِهِمْ بِشَاطِئِ الْفُرَاتِ الْبَرِّيَّةِ وَ الْبَحْرِيَّة: اعراب ساکن مناطق فرات را در شهرهای خودشان، به قتل میرساند.
نکته عجیب، سر بریدن های داعش کنار سواحل که در حدیث فوق اشاره شده است (شَاطِئِ الْفُرَاتِ الْبَرِّيَّةِ وَ الْبَحْرِيَّة).
✅ داعش و آخرالزمان و اندیشه اهلسنت تکفیری، علل و عوامل
🔸و اما، پاسخ به سوال این نوشتار، علت گرایش جوانان اهلسنت به جریان داعش را میتوان در چند علت مهم، خلاصه کرد: عطش انقلابیگری، تمایل به داشتن رهبر سید قریشی از نسل پیامبر، احادیث جعلی جریان اموی در فضیلت و تقدس سرزمین شام، موعودگرایی که با سوءاستفاده غربیها به انحراف گروید.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
روحالله #مومن_نسب با تأکید بر هشدار حاج حسین شریعتمداری مبنی بر شرمآور بودن صدور مجوز دولتی برای یک شبکۀ فارسیزبان برانداز متعلق به ترکیه، در ویراستی نوشت:
شبکۀ TRT فارسی ترکیه با مجوز دولت ایران یعنی وارد کردن اسب تِرُوآی اهدایی از طرف اردوغان به خاک مقدس ایران…⚠️
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خداییش شبکه سه صَدِ خود را در یلدا، برای مادری گذاشت
▪️این حرفهایی که میشنویم در اینستاگرام تابو است
▪️جریان غرب گرا بنیانهای خانواده را نشانه میگیرد. «درخانه سگ و گربه بیارید»، «مادر شدن مانع پیشرفت است» و دهها مطلب دیگر را تکرار میکنند تا در یک کلمه اهمیت«مادر شدن» را کمرنگ کنند. و در اینستا هم در حال تمسخر مادری توسط بلاگرهای طنزنما هستیم.
کاش همه از این شبکه سه یاد بگیرند. به خدا ارزش دارد که یکی از مهمترین ویژه برنامه سال خود را «مادرانه» بکنید. این فرصت سوزی نیست بلکه خود خود فرصت است. مطمئن باشید هیچ چیزی مانند پرداختن به نقش «مادران» امثال مسیح علینژاد را زجر نمیدهد و پروژه هایشان را سست نمیکند. و حرفهای آن ها را بین بانوان ایرانی بیاعتبار نمیکند.
بخشی از صحبتهای یکی از مادران در شبکه سه: به همه زنان توصیه میکنم طعم شیرین مادر شدن را لمس کنند. زمانی که من به اردوی تیم ملی دعوت شدم، برگه سنوگرافی پسرم آمد. با افتخار تصمیم گرفتم بعد از تولد فرزندم ورزش حرفهای را ادامه بدهم.
✍ عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan
هدایت شده از بیداری ملت
45.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥️ چه کسی به اسد خیانت کرد؟!| ترکها چگونه ایران را از خیانت مطلع کردند؟| اسد در زمان تصرف حلب کجا بود؟! | عقب نشینی سازمان یافته ارتش سوریه چگونه اتفاق افتاد؟
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
در مسئله ی حضور ایران در سوریه هم بدانیم ما از ابتدا، از همان آغاز بحران سوریه یعنی سال ۲۰۱۱، داستان را درست تعریف نکردیم. دشمنِ ایران که قدرت رسانه ای در دست داشت، مساله را به این سمت برد که "جمهوری اسلامی" فقط در سوریه حضور و دخالت دارد! آن هم فقط برای حفظ اسد! همان رسانه های قدرتمند و تحلیلگران داخلی به مردم ما نمیگفتند: ترکیه، آمریکا، روسیه، قطر؛ امارات سعودی و... هم هستند.
یک مساله را روشن بیان کنم. تاریخ اثبات میکند، نظریات روابط بین الملل شهادت میدهند: حکومت کردن و حفظ کشورتان در این منطقه از جهان بدون نقش آفرینی فعال ممکن نیست. یعنی شما نمیتوانی در چهاردیواری ایران بنشینی، کار به همسایه و بیرون نداشته باشی تا کشور حفظ شود.
برای چند دقیقه جمهوری اسلامی را کنار بگذاریم. یعنی تاریخ ایران را بدون جمهوری اسلامی مرور کنید.
۱.آیا در زمان امپراطوری صفویه، قبل و بعد از شاه عباس با ایران با امپراطوری عثمانی جنگ نداشت؟ چالدران چه بود؟ نبرد ارومیه چه بود؟ پرتغالی ها را از هرمز بیرون نکرد؟
۲. آیا در زمان نادرشاه افشار چندین جنگ بزرگ رخ نداد؟
۳. آیا در زمان قاجار در عهد عباس میرزا ایران با روسیه تزاری جنگ نداشت؟ شکست نخورد؟
۴. آیا پهلوی دوم در جنگ ظفار عمان شرکت نکرد؟ در ویتنام جنوبی نبود؟
اگر امروز حاکمان صفویه، قاجاریه و پهلوی که همگی بر سر یک چیز شباهت دارند یعنی "حکومت کردن بر ایران" در دوران حکومت شان مساله مهمشان منطقه و بقا ایران در این منطقه بود، تماشاچی باقی میماندند؟
چرا تاریخ این منطقه را انکار میکنیم؟
چرا برای نسل امروز مساله را جدید جلوه میدهیم؟
چرا روایتگری ما از وقایع منطقه فقط از بغض جمهوری اسلامی لست؟
اگر امروز کوروش، شاه عباس اول نادرشاه، امیرکبیر، رضاشاه، محمدرضا پهلوی حضور داشتند فارغ از اینکه آیا قدرت و توان ایستادن داشتند یا نداشتند، اگر پیشروی اردوغان و سابقه صهیونیست ها را میدیدند، چه میکردند؟ حدستان چیست؟ کاری به کار منطقه نداشتند؟
پس چرا در تحلیل علت حضور ایران در منطقه ای که امنیت خودمان به آن وابسته است جفا میکنید؟
لطفا این سوالات فرضی تاریخی را بپرسید
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه (۱)
✍سعدالله_زارعی
🔸گرفتن سرپل از مقاومت و سپس توسعه آن، حکایت تلاش ۴۶ سال است اما بعضی بدون توجه به تاریخ، وقوع یک اتفاق را محور قرار داده و بقیه مسائل را با آن تحلیل کرده و افق تحولات را هم بر اساس آن تبیین مینمایند. از اینرو در زمانهای مختلف شاهد انتشار تحلیلهای فراوان مبتنی بر تعمیم نتایج یک پدیده بر سایر پدیدهها بودهایم و اینک میتوانیم با قاطعیت بگوییم خطا بوده است. الان در صحنه تحولات، با سقوط یک دولت مقاومت در منطقه مواجه شدهایم و باید اعتراف کنیم که دشمنان یک سرپل مهم از محور مقاومت گرفتهاند. اما خطاست اگر گمان کنیم روند منطقه و تحولات در منطقه به سمت غلبه مخالفان بر مقاومت تغییر مسیر داده است. مرور تحولات این ۴۶ سال خطا بودن چنین نگاهی را نشان میدهد.
🔸در سال ۱۳۶۱ حدود دو هفته پس از بازپسگیری خرمشهر توسط قوای نظامی ایران، رژیم صهیونیستی از فضای درگیریهای داخلی لبنان استفاده و به این کشور حمله کرد و چند برابر مساحت خرمشهر را - که عمدتاً به شیعیان لبنان تعلق داشت - به تصرف خود درآورد. فضای رعب ناشی از اقدام سریع ارتش اسرائیل و ضعف شدید نظامی لبنان، این تصور را رقم میزد که اشغال لبنان دائمی خواهد بود. در آن زمان تحلیلهای زیادی در رسانههای عربی و غیرعربی نوشته میشد که از تهاجم قریبالوقوع ارتش اسرائیل به سوریه حکایت میکرد. اما برخلاف این تحلیلها، ارتش متجاوز اسرائیل چهار سال پس از تجاوز، در سال ۱۳۶۵ استان بیروت و مناطق شمالی و شرقی آن را ترک کرد و اولین عقبنشینی ارتش اسرائیل رقم خورد. در آن زمان شهید سیدحسن نصرالله فرمانده نظامی حزبالله در استان بیروت بود.
🔸یک واقعه دیگر مذاکرات مادرید و توافق اسلو بود که در سال ۱۳۷۲ صورت گرفت. در آن زمان دولتهای غربی، عربی، روسیه، چین، اسرائیل و سازمان آزادیبخش فلسطین که مهمترین سازمان نظامی فلسطین بود، توافقی را شکل دادند که ظاهر آن حل و فصل نهائی مسئله فلسطین و حل منازعه بین اسرائیل و فلسطینیها اما باطن آن، تثبیت اسرائیل و حذف فلسطین از معادله منطقه بود. در آن زمان جو آنقدر به نفع توافق اسلو غلیظ بود که بعضی دوستان منطقهای به مسئولان ما میگفتند، «مسئله تمام شده و نادیده گرفتن یک توافق جهانی، دیوانگی است.» اما برخلاف آنچه تصور میشد مذاکرات و توافق و درواقع طرح اسلو، به حل مسئله منجر نشد، به انتفاضه سال ۲۰۰۰ ختم شد که طی آن هم درگیری نظامی میان طرفین، جای سازش را گرفت و هم سازمان آزادیبخش فلسطین جای خود را به گروههای جدید جهادی داد. این در حالی بود که همانطور که گفته شد، برای تحقق اهداف اسلو، همه دولتهای اروپایی، آمریکایی، عربی، اسرائیل، روسیه، چین، سازمان ملل و مهمترین سازمان فلسطینی همداستان شده بودند.
یک رخداد دیگر، اشغال نظامی عراق از سوی آمریکا و انگلیس در روزهای آخر سال ۱۳۸۲/ اول بهار ۲۰۰۳ بود. در این ماجرا همه تحلیلها و تصورها این بود که کار جمهوری اسلامی هم تمام است، بنابراین ایران یا همه سیاستهای داخلی و خارجی خود را تغییر میدهد و یا اینکه مانند دولتهای افغانستان و عراق از بین میرود. در آن زمان هنوز «جبهه مقاومت» وجود نداشت و دولتهایی در سوریه، سودان و حزبالله در لبنان با جمهوری اسلامی همراهی داشتند. جو آنقدر غلیظ بود که یکی از معاونان وقت وزارت امور خارجه ایران در اقدامی عجیب، از طریق سفارت سوئیس - بهعنوان حافظ منافع آمریکا در ایران - با تقدیم یک فکس به وزارت خارجه آمریکا اطلاع داد «ایران آمادگی دارد همه اختلاف خود با آمریکا را به گونهای که منجر به رضایت ایالات متحده شود، حل کند.» براثر این جو، یک جمع ۱۲۳ نفری از نمایندگان وقت مجلس ایران، طی بیانیهای خطاب به رهبر معظم انقلاب، تغییر اساسی در سیاست خارجی نظام را خواستار شدند!
🔻ادامه دارد...
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه (۲)
✍سعدالله_زارعی
🔻در همان زمان نخستوزیر وقت انگلیس، تونیبلر در جمع نظامیان انگلیسی مستقر در بصره اعلام کرده بود «آنچه بر افغانستان و عراق گذشت یک پیام آشکار به ایران بود تا سیاستهای خود را تغییر دهد.» اما برخلاف آنچه تصور و بیان میشد صحنه به شکل دیگری رقم خورد و آمریکا سه سال پس از اشغال نظامی عراق به بنبست نظامی گرفتار شد و زمزمه خارج شدن از عراق آغاز کرد و جرج بوش در سال ۱۳۸۶/ ۲۰۰۷ ناگزیر شد توافق امنیتی خروج از عراق را با نوری المالکی نخستوزیر وقت عراق امضا نموده و دو سال بعد، خروج از این کشور را آغاز نماید. البته پیش از این و آنچه در اولین سالگرد اشغال عراق پیش آمد یعنی تن دادن آمریکا به تشکیل شورای عراقی حکم، اولین نشانههای بنبست آمریکا را بروز داده بود.
🔸با شکست برنامه نظامی آمریکا در عراق و افغانستان، خیزشهای عربی شکل گرفت که رژیمهای سنتی عربی وابسته به آمریکا را هدف قرار داد و منجر به تغییر وضعیت در پنج کشور عربی شد. غربیها درصدد برآمدند با بدل زدن به این خیزشها، مسیر تحولات را برگردانند. از اینرو گروههای تکفیری با نامهای مختلف شکل گرفتند و با سرعت زیاد منطقه را تحت تأثیر خود قرار دادند. این گروهها، آشکار و پنهان از سوی آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی، ترکیه و اکثر دولتهای عرب حاشیه خلیجفارس حمایت میشدند اما این پروژه هم چندان دوام نیاورد و تا سال ۱۳۹۷ / ۲۰۱۸ عملاً تحت کنترل درآمد. شکست پروژه گروههای تکفیری، سبب تقویت بیشتر جریانات مقاومتی و جبهه مقاومت شد.
🔸پس از این تحولات، غربیها پیمان ابراهیم ناظر بر عادیسازی عربی - اسرائیلی را روی میز گذاشته و چند دولت عرب با خود همراه کردند. در این زمان وقتی فضای توافق اسلو برگشت، خیلیها گمان کردند از این پس این اسرائیل است که آینده منطقه را رقم میزند و دیگر جایی برای اندیشهها و راهکارهای معارض نظیر «جریان مقاومت» باقی نمیماند. اما بهزودی در این کار هم گره افتاد و این روند پس از پیوستن لرزان سودان و مراکش متوقف گردید. کمی بعد، جهان با عملیات حیرتانگیز فلسطینیهای ساکن در غزه - طوفان الاقصی - مواجه گردید. اقدام فلسطینیها آنقدر مؤثر بود که صحنه منطقه را دگرگون کرد. اسرائیل که تا قبل از آن خود را در موقعیت «حکمران منطقه» میدید، به یک باره به موقعیتی نزول کرد که به گفته نتانیاهو مابین مرگ و حیات قرار گرفت. با واکنش خشن اسرائیل و شروع جنگ علیه غزه، جهان علیه اسرائیل به پاخاست، دولتهای غربی شکلگیری دولتی فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ را مطرح کردند تا بر جراحات ناشی از حملات وحشیانه رژیم، مرهم گذارند. دادگاه لاهه به بازداشت سران اسرائیل رأی داد. ارتباطات عربی - اسرائیلی از هم گسیخته شد و مقاومت در سطح جهان بهعنوان تنها گزینه ممکن، مورد تمجید قرار گرفت. پس در اینجا هم یک بار دیگر ورق برگشت.
🔸پس از این صحنه، آمریکا، اسرائیل و ترکیه به ابتکار جدیدی دست زدند؛ این ابتکار، تغییر دولت در دمشق بود. وضع داخلی سوریه طی ده سال گذشته به گونهای بود که شکلدهی به یک جبهه کوچک هم میتوانست به تغییر حاکمیت سیاسی منجر شود اما آمریکاییها و اسرائیلیها به دلیل نگرانیهایی که داشتند، تغییر دولت را اجرائی نکردند تا اینکه مشکلات شدید در مدیریت تحولات منطقه، آنان را بهشدت به آن نیازمند کرد. نخستوزیر اسرائیل در سخنرانی مرداد ماه گذشته در سازمان ملل، از ضرورت همکاری همگان برای تغییر در خاورمیانه صحبت کرد و گفت «اگر خاورمیانه تغییر نکند، ایران نقشه آینده آن را ترسیم خواهد کرد». این عبارات بیانگر آن بود که از نظر آنان باید کاری صورت گیرد تا همگان تغییر در خاورمیانه را لمس کرده و با اسرائیل در این مسیر همراه شوند.
🔸این کار نمادین، «تغییر نظام سیاسی سوریه» بود. در ایجا اسرائیل برای رها شدن از نگرانیهای امنیتی قبلی خود، به عملیات نظامی و تصرف بخشهایی از سوریه دست زد. از نظر رژیم اسرائیل سقوط یک دولت متعارف در دمشق در حالی که ماهیت دولت جایگزین آن مبهم و مخاطرهآمیز میباشد، ریسک بزرگ دارد چرا که رژیم غاصب هیچگاه از سمت جریانهای تکفیری از جمله «تحریرالشام» نگرانی نداشته است کما اینکه اظهارات اخیر مقامات این گروه هم نشان داد جایی برای نگران شدن اسرائیل وجود ندارد. پس نگرانی اسرائیل - و آمریکا، ترکیه و حوزه عربی - طبعاً چیزی دیگری است. چه چیزی بیش از دولت اسد در دمشق میتواند اسرائیل را تهدید کند؟ این چیزی غیر از سر برآوردن نهائی یک جریان مقاومت مردمی از نوع حزبالله لبنان یا از نوع حشدالشعبی عراق یا از نوع انصارالله یمن در سوریه نیست.
🌸🍀🌺🌾🌿🌲🌷🌿
چند ساله هستی؟
چند سالته؟
سن شصت سالگی ، دوران جوانی سن پیری است.
این جمله زیبا و دلنشین را ، امروز از آقای دکتر مصطفی نجفی دوست دوران مدرسه و یار غارم شنیدم و بر آن کمی تامل کردم.
براستی شما چند پاییز را گذرانده آید و به چند بهار دیگر می اندیشید؟
گویند در زمان قدیم ، سن انسانها حتی بالای ۱۰۰۰هزارسال میرسید و یک مادری در گورستانی بر روی قبر فرزندش ناله و شیون بسیاری میکرد واز او سوال میکنند که اینهمه برای او ناله میکنی چند ساله جوانمرگ شده است او میگوید: فرزندم خیلی زود آسمانی شد او فقط ۳۵۰ سال عمرکرده بود و واقعا جوانمرگشد.و مرا تا آخر عمرم عزادار نمود
# با این مقدمه میخواهم بگویم که عمر ما مانند ابرهای زودگذر بهاری میآیند و میروند و ما واقعا ، چه بهره برداری مفیدی از آن میکنیم.
چقدر از داشته هایمان لذت میبریم؟
خانه داریم ، همسر داریم، فرزند داریم ، ماشین داریم . باغ وبوستان داریم ، شغل و درآمد داریم .همه اینها به نوبهی خود یک امتیاز و یک نعمت است.
تازه اگر هیچکداماینها را هم نداشته باشیم
یک ثروت خدادادی بنام سلامتی داریم که این ثروت را که مانند یک تاج پادشاهی است بر روی انسانها که فقط بیماران و افراد ناسالم آنتاج را می بینند
پس سلامتی یعنی همه چیز
و انسان بدون صحت یعنی آدم ضعیف ، دل مرده ، بی اراده ، خط آخر ، در انتظار مرگ...
.
پس بهوش باشیم که خدای مهربان نعمت بزرگ سلامتی را بر ما ارزانی داشته که هیچ گنجی مانند او نیست
چرا در زمان نه چندان دور ، بزرگان ما بالای ۱۲۰سال عمر میکردند؟ولی الان عمرشان به ۸۰سال هم نمیرسد؟
دلایل متعددی وجود دارد که تطویل کلام میشود ولی مخلص کلام اینست که ما رعایت تغذیه و خوراک را نمیکنیم و حاضریم هر فسفود، ساندویج ، کالباس ، نوشابه و....را که معلوم نیست از چه چیزی تهیه شده بخوریم ولی حاضر نیستیم غذای سالم دست پخت مادر و یا همسر مان را تناول کنیم.
شکم هایمان را آزمایشگاه موادغذایی نامناسب درست کرده ایم و بامصرف داروهای نیروزای شیمیایی قصد تقویت عضله ها را ، داریم
از ورزش خداحافظي کرده ایم
.بزرگترین تفریح و تربیت بدنی ما فقط صفحه گوشی تلفن همراه شده است
واقع آدمی به کجا میرود و چه انتظاراتی هم دارد؟
✍به قلم احمدی
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پیش بینی رهبر انقلاب از آینده سوریه
رهبر انقلاب در دیدار مداحان و شاعران اهل بیت(ع): سر برآوردن یک مجموعه قوی از جوانان غیور سوری، پیشبینی قضایای اخیر این کشور است. فردای منطقه به لطف الهی از امروز بهتر خواهد بود
جوان سوری چیزی برای از دست دادن ندارد. دانشگاهش ناامن است، مدرسهاش ناامن است، خانهش ناامن است، خیابانش ناامن است، زندگیاش ناامن است، چه کار کند؟ بایستی با قوت و اراده در مقابل آن کسانی که این ناامنی را طراحی کردهاند و آن کسانی که آن را اجرا کردهاند باید بایستد و ان شاءالله بر آنها فائق خواهد آمد.
فردای منطقه از امروز منطقه به لطف الهی بهتر خواهد بود. ۱۴۰۳/۱۰/۲
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
❌ مجوز نداده بودید یا لغو کردید؟!
🔸در واکنش به یادداشت کیهان با عنوان «باور بفرمایید، شرمآور است»! که در آن به صدور مجوز برای فعالیت شبکه فارسیزبان TRT ترکیه اعتراض شده بود، معاونت امور رسانه و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادعا کرد که این شبکه مجوز ندارد!
🔸این ادعا درحالی است که تمام رسانههای رسمی کشور ازجمله رسانههای نزدیک به دولت در انتشار خبر نخستین گفتگوی شبکه TRT فارسی تصریح و تأکید کردهاند که این شبکه تلویزیونی مجوز حضور در ایران را دارد. اگر این شبکه از ابتدا مجوز نداشته، چرا معاونت امور رسانه و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به انتشار گسترده خبر فعالیت شبکه TRT فارسی با مجوز در ایران واکنش نشان نداد و درست بعد از هشدار کیهان نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و برخورداری این شبکه از مجوز را رد کرد؟
🔸علاوه بر این، شبکه TRT فارسی ۳۰ آذر یک گزارش از خیابانها و معابر تهران پخش کرد که جای سوال است اگر این شبکه فاقد مجوز است، چگونه خبرنگاران و عوامل آن مثل آب خوردن در پر جمعیتترین مناطق تهران پرسه زدهاند و با میکروفنی که نشان این شبکه روی آن هک شده با مردم تهران مصاحبه کردهاند؟
🔸گفتنی است، زاهد سوباچی، مدیر شبکههای رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه (TRT) مهرماه سال جاری در مراسمی اعلام کرده بود که قصد دارند با راهاندازی کانال فارسی زبان این شبکه، ایران را اذیت کنند!
🔸کیهان مانند همه مردم شریف ایران اسلامی از لغو مجوز شبکه یاد شده ابراز خشنودی میکند ضمن آن که امید است مسئولان محترم وزارت ارشاد نسبت به هویت شبکههایی که به آنها مجوز فعالیت میدهند دقت و مطالعه بیشتری داشته باشد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 دو دقیقه تحلیل نقطه زن آقا ، تلفیق قرآن و سیاست و تاریخ ✅
🔰 وقتی می گوییم تحلیل سیاسی باید همراه با ترکیب تاریخی دینی باشد ، یعنی همین کار بی نظیر آقا 👌
👈 منافقانی در لباس دوست که مدام در حال #تردید_افکنی و ایجاد #یأس و #نا_امیدی و #ترس و ترسیم جبهه #ضعیف از جبهه مقاومت هستند.
⬆️ قضیه آن قدر مهم بوده که خدا برای این موضوع #آیه نازل کرد ‼️
✅ این شاخص مهم را آقا امروز با ترکیب تحلیل سیاسی با تاریخ و دین به ما داد ، حالا بدون اینکه نامی از کانال یا فردی بیاوریم خودتان نگاه کنید :
⁉️ کدام کانال ها و افراد به اسم تحلیل گر هستند که مدام در حال ضعیف نشان دادن جبهه مقاومت و القای شکست آنها هستند ⁉️
با دیدن مطالب کدام کانال ها و افراد احساس نا امیدی نسبت به آینده و احساس بی عرضگی و ضعف مسئولین نظامی به شما القا می شود ⁉️
👌 از آن کانال ها خارج شوید تا هم ذهن مبارک خود را از تشویش دور کنید و هم وقت خود را برای خواندن مطالب زرد نا امید کننده هدر ندهید.
#لیبک_یا_خامنه_ای
🔰انقلابی باید قوی شود🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ما با هم خیلی فرق داریم ما رسانه ملی(شبکه سه) میبینیم شما ماهواره و منوتو
▪️فامیلی داشتیم که توی خونه ماهواره آوردند و میگفتند که برای اخبار و مسائل سیاسی خریدیم. کم کم نوع فرهنگشون تغییر کرد و هر روز کارمون شده بود پاسخ به شبهات اونها در فامیل؛ در نهایت هم مجبور شدیم رابطمون رو کم کنیم ...
دیشب بعد از مدتها یه تماسی گرفتم تا شب یلدا و روز زن رو تبریک بگم. صدای تلویزیون دو طرف میاومد و همزمان ما شبکه سه میدیدیم و اونها ماهواره.
واقعیتش اینه که هر چقدم منتقد رسانه ملی باشیم؛ تو دلم گفتم خدایا! شکرت ما محتوای انقلابی و انسانی و مادرانه شبکه سه رو تماشا میکنیم و اونا مزخرفات ماهواره
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan
🔻 انتقاد کیهان از تعلل در برخورد با شبکه دروغگویان
🔹️ جریان دروغساز و دروغپردازی که در حاشیهای امن به انتشار شایعات مشغول است و از تهمت به مسئولان نظام ابایی ندارد؛ دروغ جدیدی رو کرده و مدعی شده است یکی از مسئولان نظام با عنصری بدنام و مشهور به رمالی و جنگیری جلسه داشته و او از سقوط دولت چهاردهم تا بهمن ۱۴۰۳ خبر داده است.
🔹️ مدتی بعد این دروغ آشکار توسط یکی دیگر از سرکردگان این شبکه به نحوی دیگر تکرار شد و سپس در رسانههای مجازی وابسته به آنان دست به دست چرخید تا در یک همپوشانی با حامیان دولت که شایعه خودساخته استعفای پزشکیان را مطرح کردند؛ به این شایعه دامن بزند و شروع آن را متوجه متقدان دولت کنند.
🔹️ عبدالرضا داوری که امروز سعید جلیلی نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام را به دروغ مدعی ارتباط با جنگیر و رمال کرده است پیشتر فرمانده بزرگ مقاومت، شهید یحیی سنوار را نیز به جاسوسی برای اسرائیل متهم کرده بود.
🔹️ محمد مهاجری دیگر سرکرده این شبکه دروغسازی نیز که این اتهام را تکرار کرده است پیشتر با تهمت زدن به شهید رئیسی به دروغ مدعی شد ایشان سال گذشته در شب حادثه تروریستی کرمان در دفترش مشغول پروندهسازی برای رد صلاحیت حسن روحانی در انتخابات خبرگان بوده است.
🔹️ جای تأسف است که در این میان هیچ کدام از نهادهای مسئول به دروغپردازیهای این شبکه رسیدگی نمیکنند و افکار عمومی را در برابر شایعات کذب آنها بی دفاع رها کردهاند./ کیهان
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 تحقق تمام اهداف همهی پیامبران و اوصیای الهی توسط یک بانو
#کلیپ | #استاد_شجاعی
ostad_shojae | montazer .ir
هدایت شده از شجره طیبه🌳🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز پنهان حضرت زهرا سلام الله علیها (و سرّالمستودع فیها) در ۳دقیقه
استاد شجاعی
@Radar_enghelabe
هدایت شده از شجره طیبه🌳🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دوربین مخفی؛ سورپرایز مامان وقتی پسرش بیخبر از خارج برگشته!😉
قصه از این قراره که پسر بعد از چند وقت میخواد برگرده ایران ولی مامانش خبر نداره،
حالا گریم کرده و خودشو جای راننده تاکسی جا زده
واکنش مامان وقتی میفهمه راننده، پسرشه خیلی باحاله
روز مادر مبارک❤️ بفرست براشون🙏🏼
کاری از کبریت مدیا: @kebritmedia
√ @Roshangari_ir | روشنگری
هدایت شده از بیداری ملت
🔴تصاویری از تستهایی که موساد در عملیات پیجرها انجام داده
🔹مقدار دقیق مواد فوق انفجاری بارها و بارها آزمایش شده و دقیقا سنجیدند که آسیبها چه خواهد بود و تا چه میزان خواهد بود.
🔹اثر مواد منفجره روی بدن را در فاصلههای متفاوت در اینجا تست شده است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔰افشای جزئیاتی از انفجار پیجرها در لبنان از زبان موساد
🔹شبکه «سیبیاس» آمریکا با ۲ مأمور بازنشستهٔ موساد که مدعی هستند نقش مهمی در عملیات تروریستیِ انفجار دستگاههای ارتباطی در لبنان داشتهاند، مصاحبه کرده است.
🔹یکی از این مأموران که با نام مستعار «مایکل» معرفی شده و مدعی است فرمانده این عملیات تروریستی بوده، در خصوص انفجار پیجرها در لبنان گفته: این عملیات ۱۰ سال پیش و نه با پیجرها، بلکه با واکیتاکیهای تسلیحشده آغاز شد. واکیتاکیها سلاحی شبیه گلوله یا موشک یا یک خمپاره بود. داخل باتری، یک وسیلهٔ انفجاری ساخت اسرائیل در موساد بود. ما با قیمت خوبی که خیلی پایین نباشد یا اینکه آنها مشکوک نشوند، این وسیله را به حزبالله فروختیم.
🔹مأمور دوم سیا که با نام مستعار «گابریل» معرفی شده، در خصوص این عملیات تروریستی گفت: امکان ردیابی اعضای حزبالله از طریق پیجرها نبود. تقریباً هیچ راهی برای ضربهزدن به آن نبود؛ فقط دریافت پیام و چند گرم مواد انفجاری بود.
🔹گابریل همچنین دربارهٔ هدف این عملیات تروریستی گفت: هدف، کشتن نیروهای حزبالله نبود. اگر میمردند که مرده بودند اما اگر زخمی میشدند، باید به بیمارستان منتقل میشدند، از آنها مراقبت میشد، پول، وقت و تلاش زیادی صرف آنها میشد. آنهایی که دستانشان قطع میشد و چشمانشان را از دست میدادند هم مدرک بودند و به آنها ثابت میشد که با ما درنیفتند.
🔹این مأمور پیشین موساد در پاسخ به این سؤال که «آیا اسرائیل موفق شده بهطور کامل حزبالله را نابود کند؟» اعتراف کرد: فکر میکنم سؤال بزرگی باشد و پاسخ صادقانه به این سوال «خیر» است.
#یادداشت_کوتاه
🔰برنامه آمریکا؛ اغتشاش و استبداد بهعنوان ابزار تسلط
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان خود، با اشاره به سیاستهای مداخلهجویانه آمریکا در کشورهای مستقل، "ایجاد استبداد" یا "هرجومرج و اغتشاش" را ابزارهای اصلی این قدرت استکباری برای تسلط بر ملتها معرفی کردند. ایشان با نگاهی تبیینی و هشداردهنده، ملت ایران را به هوشیاری در برابر توطئههای دشمن دعوت کردند.
🔸سیاست هرجومرج؛ نسخه آمریکا برای تضعیف ملتها
تجربه کشورهای مختلف، از جمله سوریه، نشان داده است که آمریکا با ایجاد هرجومرج و اغتشاش سازمانیافته، تلاش میکند نظامهای مستقل را تضعیف و زیرساختهای آنان را تخریب کند. هدف این سیاست، وابسته کردن کشورها به قدرتهای خارجی و از بین بردن ظرفیتهای داخلی است.
رهبر انقلاب با اشاره به نقش آمریکا در سوریه، تصریح کردند که ایجاد بحرانهای داخلی در این کشور، نه تنها عامل ویرانیهای گسترده بوده، بلکه به زعم آمریکاییها، به نوعی پیروزی برای آنان تبدیل شده است.
🔸ایران؛ سد مستحکم در برابر توطئههای آمریکا
در ادامه، رهبر انقلاب به توطئه مشابه دشمن در ایران اشاره کردند. دشمنان انقلاب اسلامی، با حمایت از اغتشاشگران و مزدوران داخلی، در پی تضعیف همبستگی ملی و ایجاد شکاف در جامعه ایران هستند. اما ملت ایران، به عنوان ملتی بصیر و آگاه، همواره توطئههای اینچنینی را در نطفه خنثی کرده و با "لگدمال کردن مزدوران آمریکا"، قدرت و انسجام خود را به رخ دشمن کشیده است.
🔸هوشیاری و اتحاد؛ کلید مقابله با دشمن
رهبر انقلاب، این تهدیدها را فرصتی برای تقویت هوشیاری ملی و وحدت داخلی دانستند. برای مقابله با این توطئهها، ملت ایران باید:
1. به ابزار جهاد تبیین مجهز شود: حقایق توطئهها را برای جامعه روشن کند و مانع از گمراهی افکار عمومی شود.
2. به وحدت و همگرایی پایبند باشد: اختلافات داخلی را کنار گذاشته و در برابر دشمن خارجی صفی مستحکم تشکیل دهد.
3. به ظرفیتهای درونی اتکا کند: به توانمندیهای خود ایمان داشته و از وابستگی به دشمنان پرهیز کند.
🔸نتیجه
رهبر انقلاب با تأکید بر قاطعیت ملت ایران در مقابله با مزدوران دشمن، بار دیگر یادآور شدند که آمریکا هرگز نمیتواند با ابزارهایی مانند هرجومرج و اغتشاش، ملتهای مستقل را به زانو درآورد. ایستادگی ملت ایران در برابر این توطئهها، الگویی برای سایر ملتها و نشانگر قدرت و بصیرت این ملت بزرگ است. آینده از آن ملتهایی است که با وحدت، آگاهی و مقاومت، در برابر سیاستهای سلطهطلبانه دشمنان ایستادگی کنند.
✍ #سعید_سپاهی
#یادداشت_کوتاه
🔰برنامه آمریکا؛ اغتشاش و استبداد بهعنوان ابزار تسلط
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان خود، با اشاره به سیاستهای مداخلهجویانه آمریکا در کشورهای مستقل، "ایجاد استبداد" یا "هرجومرج و اغتشاش" را ابزارهای اصلی این قدرت استکباری برای تسلط بر ملتها معرفی کردند. ایشان با نگاهی تبیینی و هشداردهنده، ملت ایران را به هوشیاری در برابر توطئههای دشمن دعوت کردند.
🔸سیاست هرجومرج؛ نسخه آمریکا برای تضعیف ملتها
تجربه کشورهای مختلف، از جمله سوریه، نشان داده است که آمریکا با ایجاد هرجومرج و اغتشاش سازمانیافته، تلاش میکند نظامهای مستقل را تضعیف و زیرساختهای آنان را تخریب کند. هدف این سیاست، وابسته کردن کشورها به قدرتهای خارجی و از بین بردن ظرفیتهای داخلی است.
رهبر انقلاب با اشاره به نقش آمریکا در سوریه، تصریح کردند که ایجاد بحرانهای داخلی در این کشور، نه تنها عامل ویرانیهای گسترده بوده، بلکه به زعم آمریکاییها، به نوعی پیروزی برای آنان تبدیل شده است.
🔸ایران؛ سد مستحکم در برابر توطئههای آمریکا
در ادامه، رهبر انقلاب به توطئه مشابه دشمن در ایران اشاره کردند. دشمنان انقلاب اسلامی، با حمایت از اغتشاشگران و مزدوران داخلی، در پی تضعیف همبستگی ملی و ایجاد شکاف در جامعه ایران هستند. اما ملت ایران، به عنوان ملتی بصیر و آگاه، همواره توطئههای اینچنینی را در نطفه خنثی کرده و با "لگدمال کردن مزدوران آمریکا"، قدرت و انسجام خود را به رخ دشمن کشیده است.
🔸هوشیاری و اتحاد؛ کلید مقابله با دشمن
رهبر انقلاب، این تهدیدها را فرصتی برای تقویت هوشیاری ملی و وحدت داخلی دانستند. برای مقابله با این توطئهها، ملت ایران باید:
1. به ابزار جهاد تبیین مجهز شود: حقایق توطئهها را برای جامعه روشن کند و مانع از گمراهی افکار عمومی شود.
2. به وحدت و همگرایی پایبند باشد: اختلافات داخلی را کنار گذاشته و در برابر دشمن خارجی صفی مستحکم تشکیل دهد.
3. به ظرفیتهای درونی اتکا کند: به توانمندیهای خود ایمان داشته و از وابستگی به دشمنان پرهیز کند.
🔸نتیجه
رهبر انقلاب با تأکید بر قاطعیت ملت ایران در مقابله با مزدوران دشمن، بار دیگر یادآور شدند که آمریکا هرگز نمیتواند با ابزارهایی مانند هرجومرج و اغتشاش، ملتهای مستقل را به زانو درآورد. ایستادگی ملت ایران در برابر این توطئهها، الگویی برای سایر ملتها و نشانگر قدرت و بصیرت این ملت بزرگ است. آینده از آن ملتهایی است که با وحدت، آگاهی و مقاومت، در برابر سیاستهای سلطهطلبانه دشمنان ایستادگی کنند.
✍ #سعید_سپاهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپی زیبا از عملیات های اخیر ارتش یمن
هدایت شده از گوهرشاد | اخبار حجاب و بصیرتی
🔰 دنیای به ظاهر زیبا ولی پلید غرب
♻️ معامله مادر در مقابل لباس!
🔹پسر بچه انگلیسی خطاب به بازیکن منچستر یونایتد (مارکوس رشفورد) نوشته: رشفورد، میتونم مامانمو با لباست مبادله کنم؟
🔹با دیدن این تصویر، تمام وجود انسان به درد میآید. برای كدام باید بيشتر سوخت؛ برای كودک معصوم كه تمدن مدعی غرب اینطور ماهيت او را قلب كرده! کودکی كه با همه عشق كودكانهاش نسبت به مادر، اينطور مسخ شده یا برای مادر بدبختی كه میبيند به این راحتی و ارزانی توسط فرزندش معامله میشود! فرزند دلبندی كه با مليونها لباس مثل آن، نميتواند ذرهای از محبت مادرانه را بچشد یا برلی لحظهای، درد و رنج ۹ ماه بارداری و سالهای شیردهی و کودکی را جبران کند؟!
🔹روز مادر بر فرزندان با شرف و مادر پاکدامنشان مبارک
#زن_زندگی_آزادی
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir
هدایت شده از عفاف گرایی
🌺 حجاب از چند سالگی؟ 🌺
🔹در روایتی از امام صادق علیهالسلام نقل شده که وقتی حضرت زهرا سلاماللهعلیها متولد گشت با یک پارچه سفید بدنش را پوشاندند و با پارچه سفید دیگر -بهصورت مقنعه- سرش را پوشاندند.
«وَ أَخْرَجَتْ خِرْقَتَيْنِ بَيْضَاوَيْنِ ... فَلَفَّتْهَا بِوَاحِدَةٍ وَ قَنَّعَتْهَا بِالثَّانِيَة» (امالی صدوق، ص594)
🔸این میتواند برای ما درسی باشد که ارزشهای دینی را باید از همان دوران کودکی آموزش دهیم و نهادینه سازیم. یعنی همچنان که اذان و اقامه را به هنگام تولد در گوش راست و چپ نوزاد میخوانیم -که برای حفظ اعتقادات او مفید است- تقیّد به حجاب برای دختران نیز از همان دوران کودکی خوب و سودمند میباشد.
♦️یک ایراد و پاسخ آن
ممکن است برخی ایراد بگیرند که واداشتن کودک به اعمال عبادی، تحمیل بر کودک است و چیز تحمیلی، نتیجهبخش نمیباشد و حتی أثر منفی دارد و او را عقدهای و دینگریز بار میآورد!
🔹پاسخ: اینطور نیست که هر چیز تحمیلی نتیجه بخش نباشد. بسیاری از پدر و مادرها فرزندانشان را صبح زود از خواب بیدار میکنند و با نوازش و تشویق، و گاهی هم با تهدید، در هوای سرد زمستان به مدرسه میفرستند و یا آنها را به یادگیری درسهای دشواری همانند ریاضی و فیزیک و زبان و یا انواع ورزشهای سخت، وادار میکنند با اینکه کودک اصلاً رضایت به این کارها ندارد و دلش میخواهد بخوابد ولی پدر و مادر آگاه، هیچگاه به خواستۀ دل فرزند توجه نمیکنند چون به فکر خوشبختی فرزندشان هستند.
🔸منبع: خانواده ومراقبتهای جنسی فرزندان در آموزههای اسلامی، ص168
#میلاد_مسعود_حضرت_زهرا_علیهاالسلام_مبارکباد🌺☘🌷
@efaf_amin
هدایت شده از گوهرشاد | اخبار حجاب و بصیرتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 کارتون زیبای مروارید خانه
🔹با موضوع حجاب و عفاف
🌷مادران عزیز و گرامی روزتان مبارک باد 🌹
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
🌹 بعـد از شهـادتش او را در خـواب دیـدم.
وحیـد گفت: «من مشـغول زدن تانک های دشـمن بودم که یکباره حضرت زهرا(س) را دیدم! وقتی بطـرف دشـمن می رفتم و مشغول شـلیک بـودم؛ یکبـاره دیدم که حضرت آغوش خـود را گشودند
و به سمت مـن می آینـد.
🌷 ابتـدا سعی می کردم کـه تیـر مـن به ایشـان نخورد! اما هرچه به اطراف نگاه کردم دیگر تانک های دشمن را ندیدم! در آن شـرایط فقـط گنبد و بارگـاه نورانی کـربلا را دیدم!. در این حـال بودم که یک ضربه را به بدنم احساس کردم و حضرت صدیقه طاهره (س) مرا در آغوش گرفتند.
دیگر هیـچ دردی احسـاس نکردم.»
🎙 راوی: مـادر شهـید
📚 مهـر مـادر/ موسسه فرهنگی شهید هادی