00052-ketab-golbarg-zendegi.pdf
876.3K
📚پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
"گلبرگ زندگی"
✍مؤلف: حسین دهنوی
📖 گزیده ای از کتاب گلبرگ زندگی ۱:
ازدواج مهمترین رخداد زندگی ما است. اگر در آن بی دقتی کنیم ؛ اگر شتاب زده عمل کنیم و اگر اجازه دهیم احساسمان بر عقل سوار شود و انتخابمان در پرتو اندیشه نباشد ، ضرر خواهیم کرد ؛ پس بیایید عاقلانه ازدواج کنیم و عاشقانه زندگی کنیم.
📘 مؤلف کتاب یکی از مشاوران برجسته و کارشناسان برجسته در حوزه ازدواج و زناشویی هستند که ازدواج را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار داده اند. این کتاب به مسائل ازدواج و مشکلات آغاز زندگی مشترک میپردازد که با توجه به تنوع مسائل و کاربردی بودن آنها میتواند چراغ راهی برای همه زنان و مردان متأهل به ویژه زوج های جوان باشد.
📘 بارزترین خصوصیت این اثر آمیختگی مباحث آن با علوم روز دنیا از جمله روانشناسی و روان پزشکی است که با رایحه خوش آموزههای اسلامی همراه شده و به مخاطب مسلمان اطمینان میدهد که برای رفع مشکلات زندگی خود و ارتقای آن راه درست را برگزیده است.
📘 این کتاب که به شکل پرسش و پاسخ آماده شده ، ثمره پاسخگویی به سوالاتی است که جوانان عزیز کشورمان از طریق ایمیل (پست الکترونیکی ) ، پیامک و تلفن برای ایشان مطرح کرده اند.
📘 ویژگی پاسخ ها این است که مولف محترم با استفاده از رائحه خوش آیات شریف قرآن و روایات دینی ، از مسائل روان شناختی ، جامعه شناختی و حتی روان پزشکی نیز غفلت نکرده است ؛ بنابراین با جرات می توان گفت که جامع ترین و کاربردی ترین کتاب در زمینه مسائل ازدواج در حال حاضر است که ابعاد گوناگون آن را در نظر دور نداشته است.
🆔 @ashora_karbal
14_TBF_13910728_(www.rasekhoon.net).mp3
12.64M
🎧 بشنوید | صوت سخنرانی
🎙استاد #حسن_رحیم_پور_ازغدی
🔰موضوع: "نکات مهم در زندگی مشترک"
بیان وظائف؛ مسئولیتها و حقوق مرد و زن در زندگی مشترک با عنایت به آیات و روایات و سیره معصومین(علیهم السلام)
⏰مدت: ۵٢:٣۱ دقیقه
📶 حجم: ۱۰ مگابایت
🆔 @ashora_karbala
🔰 این تکامل است!؟
✍علامه ذوالفون #حسن_زاده_آملی
💠 مگر می شود آدم دنبال مردمِ باطل، دنبال هرزگی ها، دنبال ولگردی برود، هر غلطی را مرتکب شود و اسم آن را تمدّن بگذارد؟ آیا این ها کمال، تمدن، پیشرفت و ترقی است؟ این ها تکامل است؟ انسان خودش را مفت از دست بدهد، هیچ نداند چه کاره است، خودش و زن و بچه اش، هر چه می خواهند بخورند، بپوشند و هر جایی بنشیند؟ آیا این تکامل است؟ هر کاری بکنید اسم آن ورزش است؟ چقدر ورزش می خواهید؟ چقدر تن پروری و رشد جسمانی می خواهی؟ خرس و پلنگ شده است، خوب است؟ نباید انسان شود؟ نباید به فکر سعادت ابدیش بوده باشد؟
💠 بنده خدا به فکر خود باش. ببین چه کاره ای. مگر تو آیین و مذهب نداری؟ مگر هر میمونی پیدا شده و هرجور رقصیده و هر طور قدم برداشته، توی مسلمان باید بروی و به تقلید از آن قدم برداری؟ تو مگر کتاب و سنت و عقل نداری؟ برای تو برنامه نیست؟ می گوید این طور که آن ها راه گرفته اند و پیش می روند درست است و ما هم باید انجام دهیم و تقدیر بنماییم؟ باید پرسید که کارشان و ثمر و نتیجه آن چیست؟ آخر کار؛ باید غرضی داشته باشد. چه چیزی عایدشان می شود؟
💠 از این ولگردی ها، از این کارهای احمقانه، هرزگری ها، اتلاف عمر چه ثمر آن ها می شود؟ انسان با این عظمت به دنبال لهو و لعب برود؟ قرآن می گوید دنبال لهب و لعب نروید. قرآن کهنه شده است؟ قرآن دیروزی است و به کارتان نمی آید و این ها به کار شما می آیند و راست و درست هستند؟ به مسیر آن ها راه بروید و به رنگ آن هادر بیایید، "وَلَن تُفْلِحُوا إِذًا أَبَدًا" هیچ گاه رستگار نمی شوید
📚 مباحث دروس امامت؛ جلسه شش
🆔 @ashora_karbala
🔰استخوان هایمان خرد خواهد گشت...
✍ شهید #سید_مرتضی_آوینی
🔹 برای جلوگیری از (غلبه لیبرالیسم) باید با این تفکر مبارزه کرد که : ما باید آن گونه حرکت کنیم که پسند دنیای امروز و مجامع بین المللی است.
🔹 ضرورت ایجاد رابطه با دولت های دیگر و مجامع بین المللی اگر ما را بدان جا سوق دهد که بخواهیم معیار حرکت خود را پَسند جهانی قرار دهیم ، مسلّم است بدانیم که آن چنان با شتاب به درون چرخ دنده سلطه سیاسی استکبار غرب بلعیده خواهیم شد که حتی استخوان هایمان خُرد خواهد گشت .
📚 حلزون های خانه به دوش ، ص ۴۱
🆔 @ashora_karbala
🔰ما جامعه زلزله زده هستیم
✍ آیت الله #حائری_شیرازی
🔹آنچه از غرب بعنوان علوم انسانی آمده کم نيست. زلزله اي که آمده کوچک نيست. ديواري که بر سر ما فرو ريخته بسیار سنگین است. ما جامعه زلزله زده اي هستيم از نظر فرهنگي مخصوصاً از نظر جامعه شناسي و شناخت.
🔹 ما بايد از زير اين سنگ ها بيرون بيائيم تا بتوانيم قرآن را بفهميم و قرآن را بپذيريم. ما بايد به خيلي از طاغوتها کفر بورزيم تا زمينه ايمان به الله در ما تقويت شود: «...فَمَنْ يَکفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللّهِ». ما بايد به طاغوت فرهنگي، کفر پيدا کنيم.
🔹 فرهنگي که مي خواهد به ما شک در فطرت، شک در ذاتيات انسان، شک در آگاهي انسان، شک در عقل، شک در جهت يابي را تزریق کند، کفر بورزيم. کفر به اين طاغوت مقدمه ايمان به خداست است.
📚کتاب اخلاق اسلامی؛ ص ٨۵
🆔 @ashora_karbala
13584-fa-shebhe-moderniteh-dar-iran.pdf
1.68M
📚 پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
"شبه مدرنیته در ایران"
✍مؤلف: شهریار زرشناس
📘 ايران با تاريخي كهن، حوادث تلخ و شيرين بسياري براي عبرت آموزي دارد. از جمله اين حوادث، تاريخ روشنفكري است؛ تاريخ مولودي كه از ابتدا بيمار به دنيا آمد، ولي ضربه ها و صدمه هاي آن تا كنون نيز انديشه و فرهنگ ايران اسلامي را مي آزارد.
📘 اين روشنفكري كه در دوران قاجار شكل گرفت، شيفته و فريفته غرب بود و ايراني را از نوك پا تا فرق سر غربي مي پسنديد و به دنبال آن بود كه مناسبات فرهنگ غرب را بر خُرد و كلان كشور حاكم گرداند. با اين حال، از آن جا كه سردمداران اين روشنفكري عمدتا در دربار همين پادشاهان کم خرد و متکبر قاجار؛ لانه گزيده بودند و با آنها حشر و نشر داشتند؛ حتي نتوانستند يك الگوي كامل از غرب را در اين كشور پياده كنند.
📘 تنها اندوخته اين روشن فكري از غرب، حذف دين از زندگي مردم بود و مبارزه با هر آنچه به عنوان فرهنگ ديني در بين مردم رواج داشت. البته با وجود كوشش فراوان خودباختگان داخلي و پشتيبانان خارجي آنها، فرهنگ اسلامي ايران مستحكم تر از آن بود كه در مقابل اين هجمه ها فرو ريزد.
📘 مطالعه تاريخ اين برهه بايد در پي اين باشد كه ريشه اين استحكام كجاست؟ چرا در كشورهاي ديگر و حتي در بعضي از كشورهاي اسلامي، مدرنيته به راحتي فرهنگ بومي را مي روبد و در آن جا لانه مي گستراند، ولي در ايران ناكام مي ماند، چرا مدرنيته در يك كشور كاملاً حاكم مي شود و در كشور ديگر شبه آن مجال بروز مي يابد؟ نقاط ضعف و قوت فرهنگ ها كجاست؟ روش ها و ابزارهاي مدرنيته براي نفوذ در يك ملت كدامند؟ راه مقابله چيست؟
🆔 @ashora_karbala