توکل چه کلمه زیباییست...
اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد. تنها خداوند است که بهترینها را برای بندگانش رقم میزند.
فقط بخواهیم و آرزو کنیم ، اما پیشاپیش شاد باشیم. ایمان داشته باشیم که رویاهایمان همچون بارانی در حال فرو ریختن اند.
چرا که خداوند نه به قدر رویاهایمان بلکه به اندازه ایمان و اطمینان ما انسانهاست ، که میبخشد...
سلام 😍 صبح زمستونیتون بخیر❄️
💟 @ashpazbashiii
🔝
#پیراشکی فوری😋
✍مواد لازم
تخم مرغ دوعدد
شکر یک پیمانه
شیر یک لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پر
آرد دو پیمانه ونیم (دو پیمانه کامل+نصف پیمانه)
🍜طرز تهیه
تخم مرغ رو با همزن دستی یا چنگال بزنید تا پف کنه شکر و وانیل رو بهش اضافه و پنج دقیقه با همزن دستی بزنید تا کرمی بشه (میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید).
شیر رو اضافه کنید آرد وبکینگ پودر رو اضافه کنید ومخلوط کنید بهتره تو اضافه کردن آرد اول دو پیمانه کامل رو اضافه کنید و باقی آرد رو کم کم تا جایی اضافه کنید که غلظت مواد مثل ماست هم زده غلیظ باشه (غلظتش از مایه کیک بیشتره شل نباشه خیلی سفت هم نباشه).
داخل یه ظرف کوچک گود روغن بریزید (روغن باید شناور باشه)تا داغ بشه حرارت نه زیاد باشه و نه کم (متوسط)با کمک ملاقه یا قاشق از مایه داخل روغن بریزید ومرتب پشت و رو کنید تا گردالی بشه و یکدست سرخ و پخته بشه دو سه تای اول رو ممکنه خراب کنید بعد قلقش دستتون میاد.
بعد سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه گرفته بشه هرچند خیلی کم روغن جذب میکنه میتونید این پیراشکی خوشمزه رو با شکلات یا ساده میل کنید میزان شکر دستور رو میتونید کمتر بریزید به نظر خودم اوکی بود.
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#آش حمیس که من بشخصه عاشقشم شما هم امتحان کنید. این آش سرشار از ویتامینه.
📝مواد لازم
برگ چغندر یک کیلو ، برنج ایرانی یک استکان ، ماش دو استکان ، عدس یک استکان ، لوببا چشم بلبلی یک استکان ، لبو سه یا چهار عدد ، رب انار یک استکان ، پیاز داغ و نعنا داغ
♨️طرز تهیه
حبوبات رو میپزیم بعد برنج رو اضافه میکنیم میذاریم بپزه و لبو هارو تیکه میکنیم و اضافه میکنیم وقتی پخته شد در اواخر کار سبزی رو اضافه میکنیم (چون برگ چغندر زود اب میشه) و رب انار رو اضافه میکنیم و میذاریم جا بیوفته.
گاهی اوقات روی این آش ارده میریزن که در اینصورت بهش شلی ارده میگن. در غیر اینصورت برای تزیین از پیاز داغ و نعناع داغ استفاده میکنیم. این مقدار انداره یک قابلمه کوچیک میشه.
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#دسر_خرما_و_بیسکویت
📝مواد لازم
خرمای هسته گرفته شده 200 گرم (تقریبا 15 عدد خرما)
آرد دو قاشق غذاخوری سر پر
کره یا روغن سه قاشق غذاخوری
بیسکویت رنگارنگ یا ویفری 6 عدد
♨️طرز تهیه
ابتدا آرد رو درون ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت ملایم هم میزنیم تا بوی خامی آرد از بین بره بعد روغن یا کره رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و در نهایت خرمارو اضافه میکنیم و با پشت قاشق فشار میدیم تا خرماها نرم و یک دست بشه.
اجازه میدیم خرماها خنک بشه الان زمان اون هست که خرمارو روی سطح صاف باز کنیم و بیسکویت هارو دونه دونه روی خرماها قرار بدیم و اطراف بیسکویت هارو با خرما بپوشونیم و صاف کنیم و داخل یخچال برای مدت 3 ساعت قرار بدیم یا نیم ساعت داخل فریزر بعد که خودشو کامل گرفت برش میزنیم و با تافل یا پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم. نوش جان
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#کوفته_تبریزی
📝مواد لازم
گوشت مخلوط گوسفندی و گوساله یک کیلو
لپه نیم پز ۱ لیوان
برنج نیم دانه ۱ فنجان
سبزی معطر(مرزه، ترخون، پیازچه ریز خرد شده)
سبزی خشک مقداری نعنا کوهی
سیر ۳حبه با گوشت چرخ شود
فلفل سبز دو عدد با گوشت چرخ شود.
نمک وفلفل وزرد چوبه به میزان لازم
پیاز دو عدد خیلی ریز خرد شده یا رنده درشت بزنید وکمی از آبش رو بگیرید.
تخم مرغ وگردو خرد شده و زرشک سرخ شده و آلو خشک برای داخل کوفته
♨️طرز تهیه
گوشت رو با سیر و فلفل سبز تند چرخ کنید از چرخ گوشت فشاری استفاده کنیداگر در دسترس نبود دوبار با چرخ گوشت معمولی چرخ کنید.
پیاز خرد شده و لپه و برنج نیم دانه رو که چند ساعت قبل من داخل آب و کمی زردچوبه خیس میکنم و بعد صاف میکنم که آب اضافیش کشیده شه (بخاطر اینکه برنج داخل کوفته سفید نباشه) ادویه ها رو هم بریزید و یک قاشق آرد و یک عدد تخم مرغ رو داخلش بشکنید و سبزیها رو هم اضافه و خوب ورز دهید تا همه مواد مخلوط بشه.
برای سس کوفته یک عدد پیاز رو با کره محلی تفت میدم زردچوبه و فلفل قرمز و سه قاشق غذاخوری رب اضافه میکنم و آب جوش میریزم و رو حرارت میذارم جوش بیاد و کمی از لپه ای که برای کوفته پخته بودیم و نمک رو هم به سس اضافه میکنم.
از مواد گوشتی به اندازه یک توپ بزرگ برداشته داخل دست وسطش رو کمی گود میکنیم وتخم مرغ آبپز رو مرکز و کمی زرشک و گردو و دو عدد آلو (آلوها رو هم از قبل حتما خیس کنید) میذاریم و خوب گرد میکنیم و داخل سس در حال جوش میندازیم و یک ساعت و نیم اجازه میدیم خوب مغز پخت بشه وآماده سرو.
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔝
#کباب_تابه_ای_دورنگ
♨️طرز تهیه👇👇👇
300 گرم گوشت مخلوط گوسفندی و گوساله که دوبار چرخ شده رو با یه دونه پیاز بزرگ رنده شده که فقط آب اضافیش رو دور ریختم و با نمک و فلفل مخلوط کرده و چند ساعت گذاشتم یخچال.
حدود 300 گرم سینه مرغ بدون استخوان را با یه دونه پیاز تقریبا بزرگ و یه حبه سیر و یک چهارم فلفل دلمه کوچیک و یه تکه چربی گوسفندی و 25 گرم کره توی یک دو سه میکس کردم و با نمک و فلفل و یک قاشق زعفران دم کرده غلیظ مخلوط کرده و گذاشتم یخچال...
بقیه مراحل در کلیپ کاملا مشخصه 😊
✔ من ایندفعه چربی گوسفندی نداشتم به جاش یه ذره کره رو اضافه کردم ✔
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#پلو_شوید_با_لوبیا_چشم_بلبلی
📝مواد لازم
برنج ٢ پيمانه
لوبيا چشم بلبلى ١ پيمانه
شويد تازه يا خشك و يا فريزرى به ميزان لازم
نمك ، روغن وسيب زمينى براى ته ديگ و كمى زردچوبه
♨️طرز تهيه
برنج را بعد از شستشو با مقدارى نمك و آب ولرم خيس كنيد. لوبيا را هم خيس كنيد و آب آنرا عوض كنيد و جداگانه بپزيد.
براى پخت برنج در قابلمه مناسبى آب را بجوشانيد و برنج را به آن اضافه كنيد كمى زردچوبه به آن بزنيد و اگر از شويد خشك استفاده ميكنيد آنرا در آب برنج بريزيد برنج را آبكش كنيد و لوبيا را هم با آن مخلوط كنيد اگر از شويد تازه استفاده ميكنيد موقع دم كردن لابه لاى برنج بپاشيد. ته ديگ مورد علاقه خود را كف قابلمه بگذاريد و برنج را دم كنيد. نوش جان😍
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#كباب_لبنانی
#غذاهای_ملل
📝مواد لازم
گوشت چرخ كرده مخلوط ٢٥٠ گرم
پياز ٢ عدد متوسط
جعفری ٢ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به ميزان لازم
مخلفات(بادمجان ٢ عدد + سير ١ حبه + زيره ، نمك ، فلفل ، پاپريكا دودی ، پودر تخم گشنيز)
#سس_طحينه
ماست ١ ليوان
ارده ٤ قاشق غذاخوری
آبليموی تازه ٢ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل و پودر سير به ميزان لازم
روغن زيتون ٢ قاشق غذاخوری
♨️طرز تهيه
ابتدا گوشت را با پياز مخلوط كنيد (آب پياز را گرفته) و سپس با نمك و فلفل و جعفری ساطوری مخلوط كرده و به مدت يكساعت در يخچال قرار داده تا مزه ها با هم آشنا بشن و سپس گوشت ها را با دست به شكل لوله ای درآورده و به سيخ ميكشيم و كباب ميكنيم و يا در روغن داغ سرخ كنيد.
در كنار غذا هم مقداری بادمجان را بعد از اينكه تلخيش را گرفتيد با پوست خورد كرده (تقريبا نگينی) بعد در تابه مقداری روغن زيتون بريزيد و يه حبه پوره سير را اضافه كنيد و بعد ادويجات شامل (نمك ، فلفل ، پودر سير ، پاپريكا ، زيره سبز و پودر تخم گشنيز) را اضافه و حسابی تفت بديد تا بادمجان ها كاملا سرخ بشن و برای روی بادمجان ها هم #سس_طحينه را ميريزيم و همه مواد سس را كه در بالا گفتم باهم ميكس كنيد و روی بادمجان ها داده و با كباب ها و نان پيتا و پياز و جعفری ميل ميكنيم.
اينطوری كه يه تيكه نان پيتا را برداريد مقداری گوشت مقداری بادمجان و سس طحينه و پياز و جعفری بريزيد و يه لقمه بگيريد و بزنيد بر بدن👌😋
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#شیرینی_کاکائویی
📝مواد لازم
در این دستور هر پیمانه ۲۰۰ میلی لیتره
کره ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع (کمی کمتر) نزدیک ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت (کمی کمتر) نزدیک ۱/۴ پیمانه
پودر قند ۱ انگشت کمتر از ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری پر
وانیل کمی
بکینگ پودر ۱۰ گرم
آرد حدود ۲ پیمانه
♨️طرز تهیه
همه موادو بجز آرد و بکینگ، مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین، همینکه از دستتون جدا شد دیگه آرد نزنین، خمیر نرمی میشه، بعد خمیر رو به توپهای به اندازه کمی بزرگتر از گردو تقسیم کرده و گرد کنین و روی هرکدوم فندق بذارین و با سر بطری روشون خط بندازین، در فر گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزین، بعد از ۱۰ دقیقه چک کنین.
بعد از سرد شدن، روشون پودر قند الک کنین و نوتلا رو داخل قیف بریزین و شیرینی هارو تزیین کنید.
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii