eitaa logo
🌹آرشیو آشپزخونه پریا🌹
27.7هزار دنبال‌کننده
39.4هزار عکس
20.3هزار ویدیو
33 فایل
﷽ کانال تعرفه تبلیغات 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/958005253C7b007905c9
مشاهده در ایتا
دانلود
🔝 #خوشمزه ترین #کتلت دنیا😋 ✍مواد لازم ریحان و مرزه خشک شده یک قاشق غذاخوری پودر شده روغن کنجد برای سرخ کردن نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم پیاز 2 عدد پودرسوخاری 2 قاشق غذاخوری سیب زمینی 4 عدد متوسط 🍜طرز تهیه برای سرخ کردن کتلت از روغن کنجد استفاده میکنیم. روغن کنجد ضمن داشتن خواص فراوان، روغن سالم و مناسبی برای همه میباشد. ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید. در ادامه این سیب زمینی های پوست گرفته شده را رنده کنید پیاز را نیز رنده کنید و به سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید توجه داشته باشید که برای تهیه کتلت عمل مخلوط کردن بسیار مهم است. چون در این فرآیند مواد یکدست میشود و بافت منظم پیدا میکند. در مرحله بعدی نوبت به نمک، فلفل و ادویه میرسد. بعد از اضافه کردن ادویه جات، مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا ادویه های اضافه شده جذب پیاز و سیب زمینی شوند. حالا از سبزی های معطر مانند ریحان و مرزه خشک در کتلت استفاده کنید. طعم فوق العاده این سبزی های معطر در کتلت رژیمی معجزه میکند. در ادامه پودر سوخاری را به سایر مواد اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید ومخلوط را به درستی ورز دهید. تو تابه ای مناسب روغن کنجد بریزید بعد از داغ شدن روغن یکه اسکوپ از مواد و بردارید و تو تابه به اندازه دلخواه پهن کنید اجازه بدهید تا سرخ شوند. کتلت شما در این مرحله آماده خوردن میشود. این کتلت ها را میتوان مانند فلافل با سایر مخلفات از جمله کاهو، خیار شور، گوجه و سس نوش جان کرد. به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
🔝 #ژله_گل_محمدی 😋 ✍مواد لازم ژله انار یک بسته ژله آلوئه ورا دو بسته بستنی وانیلی یک عدد 🍜طرز تهیه اول ژله انار رو با یک لیوان و نصفی آبجوش حل کردم و گذاشتم خنک شد و بهش دوقاشق شیر اضافه کردم که خوش رنگتر بشه. بعد لیوانهارو کج داخل کاسه گذاشتم و اندازه چند قاشق داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره. بعد ژله آلوئه ورا رو هم درست کردم و بهش بستنی اضافه کردم و اونم که خنک شد روی ژله قبلی به صورت کج روش ریختم تا ۴ لایه به همین صورت. بعد ژله آلوئه ورا رو به صورت ساده درست کردم و نصفشو ریختم داخل جام به صورت صاف بعد که نیم بند شد چند تا گل محمدی داخلش گذاشتم و بقیه ژله رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره بعد با چنگال هم زدم تا حباب ایجاد بشه. به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
🔝 #کمپیر یه غذای پر کالری😅😅 فقط اگه با گوشت چرخ کرده درستش کنید دیگه اون مزه ، این مزه نمیشه😂 . سیب زمینی سوسیس کالباس ذرت قارچ فلفل دلمه ای پنیر پیتزا سیب زمینی رو آب پز کنید و با کره و ذره ای شیر و نمک و فلفل پوره کنید با کمی پنیر پیتزا مخلوط کنید و یه لایه نازک کف پیرکس بریزید و صاف کنید. روش یه لایه پنیر دوباره بریزید و بعد دوباره لایه ای از پوره. حالا بقیه موادتونو که من همشونو یه تفت از قبل دادم روش پهن کنید و بعد دوباره پنیر😀😅بره تو فر صدوهشتاد درجه تا پنیر باز و طلایی شه. البته اصل کمپیر میدونید که توی سیب زمینی درسته آماده میشه. اینم یه ورژنشه دیگه که من توی یه سایت ترکی دیدم درست کنید میل کنید و لذت ببرید😋 من یکم #سس_بشامل هم روش ریختم. #سالاد_نخود نخود پخته یا كنسروى ١ لیوان ٥ عدد پيازچه ريز خرد شده نصف یه فلفل دلمه اى کوچک خرد شده ٥ عدد خیار یا خيار شور خرد شده ۵ عدد گوجه ريز دو نيم شده نصف استكان جعفرى یا شويد خرد شده نمك و فلفل و ابليمو و روغن زيتون به ميزان لازم همه مواد را با هم مخلوط كنيد بعد چاشنى را اضافه كرده ترشى و نمكش را اندازه كنيد ميتوانيد از ١ ق م شكر هم استفاده كنيد. به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
🔝 سفره #شب_یلدا خانوم امیری عزیز😍👆 این پرتقالارم 🍊🍊 از کلیپی که تو #کانال گذاشتم درست کردن😊👏👏 به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
🔝 #خوراک_مرغ_و_سبزیجات #غذای_نونی🍞🍞🍞 میتونید بسته به ذائقه بعضی از مواد و حذف کنید اگه دوس ندارید و یا چیز دیگه بهش اضافه کنید مثل ذرت یا نخود فرنگی یا کرفس و ... ♨️ من اینطور درست میکنم👇 کدو و بادمجون رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار. بعد سیب زمینی مکعبی خرد شده رو هم سرخ کردم گذاشتم کنار. قارچ هم همینطور. حالا تو تابه یه سینه مرغ رو که مکعبی خورد کرده بودمو سرخ کردم خوب پیاز داغ اضافه کردم بعد فلفل دلمه ای های رنگیمو که خورد کرده بودمو اضافه کردم و تفت دادم یکم تا نرم بشن نمک فلفل زردچوبه و ادویه هم زدم. یه حبه سیر هم اضافه کردم (در صورت دلخواه) یه قاشق رب به موادم زدم تا خوشرنگ بشه حالا قارچ و کدو و بادمجونای سرخ شدمو اضافه کردم. میتونید سیب زمینی ها رو هم الان به موادتون اضافه کنید ولی من کنار غذا سرو کردم. خوب هم بزنید و چند دقیقه در تابه رو بذارید تا مزه ها به خورد هم برن و بپزن😋 نووووش جان. به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔝 #کیک_لیمو 🍋🍰🍋🍰🍋 #کلیپ_آموزشی 📝مواد لازم ۴ عدد تخم مرغ ۱.۵ استکان شکر (۱۰۰ گرم) یک استکان روغن مایع (۷۰ گرم) یک لیوان آب سرد ۱ بسته وانیل (در حد کم حدودا ۱/۴ قاشق چایخوری) ۱ بسته بیکینگ پودر (۱ قاشق مربا خوری) یک عدد لیمو (آب یک عدد لیمو را بگیرید) رنده پوست لیمو (یک عدد لیمو رو پوستش رو رنده کنید) ۳ لیوان آرد ♨️طرز تهیه تخم مرغ و شکر رو پنج دقیقه با همزن بزنید و وانیل را هم اضافه کنید. روغن را اضافه کنید و سپس آب را بریزید. یک عدد لیمو را پوستش را رنده کرده و ریخته و آب یک عدد لیمو را هم بگیرید و بریزید و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و مدت کم مخلوط کنید. داخل قالب که چرب شده بریزید و در فر ۱۷۵ درجه قرار دهید. تایم پخت حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه. حتما چک کنید. اجازه دهید کیک کمی خنک شود و بعد از قالب بیرون بیارید و روش کمی پودر قند بریزید. به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
🔝 #باميه_لبنانی #ملل به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
🌹آرشیو آشپزخونه پریا🌹
🔝 #باميه_لبنانی #ملل به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
🔝 📝مواد لازم آرد نان ٢/٥ پيمانه ماست ٣ قاشق سوپخوری كره ذوب شده ٣ قاشق سوپخوری تخم مرغ ٢ عدد زعفران دم شده ١/٢ قاشق چایخوری پودر هل و دارچين ١/٢ ق چ خمير مايه ٢ ق چ (اگر ميخواين خشك تر بشه ١/٥ ق چ ميتونين بريزين) آب ولرم ١/٢ پيمانه شكر ١ ق چ ♨️طرز تهیه اول شربت باميه رو درست كنيد و بذاريد خنك بشه : يك ليوان شكر رو با يك ليوان سرخالی مخلوط كرده كمی هم بزنيد تا شكر حل بشه سپس مخلوط شكر و اب رو روی حرارت گذاشته به محض جوش اومدن ديگه هم نزنين بعد از اينكه محلول شكر و آب شروع به جوشيدن كرد حرارت رو كم كرده و بذارين ٢٠ دقيقه ريز بجوشه و بعد از اين زمان ٢ ق گلاب يك ق اب ليمو و يا ١/٤ ق جوهرليمو حل شده دراب و يك قاشق پر گلوكز ميريزين داخلش ٥ دقيقه بعدشربت حاضره بذارين خنك بشه. يك قاشق شكر رو با اب ولرم حل كرده و خمير مايه رو بريزين روش ديگه قاشق نزنين درشو بذارين و ١٠ دقيقه بذارين جای گرم تا عمل بياد. در ظرفی ديگر ماست و كره و پودرهل و دارچين رو مخلوط كرده و آرد رو اضافه كرده تا جايی كه به دست نچسبه اگر چسبناك بود با قاشق ارد رو بريزيد تا خميرمون چسب نداشته باشه خمير رو ٥ دقيقه ورز و مشت و مال بدين و بذارين داخل ظرف چرب شده و درشو بذارين خوب بپوشونين و جای گرم بذارين به مدت ١ تا ١/٥ ساعت تا پف كنه. بعد از استراحت خمير با مشت محكم پفش رو بگيرين و يكم ورز بدين بعد يك تخم مرغ اضافه كرده با همزن مخلوط كرده و بعد تخم مرغ دوم رو اضافه كنيد باز با همزن ميزنيم خيلی نيازی به زدن نيست فقط خوب تخم مرغ و خمير مخلوط بشن. حالا يك خمير كاملا چسبناك داريم داخل قيف ماسوره دار ريخته و داخل روغنی كه هنوز خوب داغ نشده ميريزيم ، وقتی يكطرف سرخ شد برگردونين طرف ديگه هم سرخ بشه و بعد داخل دستمال اشپزخانه روغن اضافه رو گرفته و بعد داخل شربت بذارين. شربت ولرمه نه خيلی داغ و نه خيلی خنك. باميه های لذيذ اماده هس روشو با پسته تزيين و با چای نوش جان كنيد😋 به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
🔝 #توپك_های_ژله_ای😍 #دسر 🍮🍮🍮 ابتدا ژله با طعم دلخواهتان را در نصف ليوان آب داغ حل كرده و وقتی به دمای محيط رسيد نصف ليوان شير اضافه كنيد. دقت كنيد شير به دمای محيط برسد كه موقع اضافه كردن به ژله نبُرد. قالب را با كمی روغن چرب كرده و ژله را داخل قالب بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا ببندد. من از ژله ی طالبی و انار و قالب توپی استفاده كردم. به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔝 راهکارهایی برای نظافت #آشپزخانه👌👌 حتما ببینید عالیه 💯✔️ یه دنیا #اشپزی و #ترفند😍👇 🆔 @ashpazbashiii
🔝 #ایده 🙂 #تزیین_غذا به کدبانوها فروارد کن💕 🆔 @ashpazbashiii
هر ﺷﺐ ﭘﻨﺠﺮﮦﻫﺎﯼ ﻣﻠﮑﻮﺕ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺑﺴﻮﯼ ﻗﻠﺒﻬﺎ ﮔﺸﻮﺩﮦ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺍﻟﻬﯽ ﺍﻣﺸﺐ ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﺑﺮ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮﯾﻦ ﮔﻠﻬﺎﯼ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﺑﻨﺸﯿﻨﺪ. #شبتون پر ‌از نور‌ الهی✨✨ 💟 @ashpazbashiii