eitaa logo
آشپزی نمونه✌✌
1.9هزار دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
7.1هزار ویدیو
5 فایل
ارتباط با ما @golbarg آشپزی سنتی فست فود غذای کودک دسر و شیرینی تبلیغات در بیش از 10کانال:👇👇👇 https://eitaa.com/tabligh_ita
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از وقتی یادش گرفتم جایگاه ویژه ایی تو خونمون پیدا کرده😅😉 بخدا چون تو ته نشین میشه دوسش نداشتم🤪 ولی وقتی فهمیدم چیکار کنم ته نشین نشه شدم سوگلی🤩😉 رازش ایـــــــــــــــــنه رو با آب جوش بخیسونیم تامام آقا تامام تفاوتشو تو تصویر میبینین دیگه🤩👍 https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوب خوب بریم برای آماده کردن ماکتیل تری فلور نصف لیمو ۵۰ سی‌سی آب پرتغال ۳۰ سی‌سی سیمپل سیروپ یخ کراش شده تخم شربتی آب گازدار سرد دم پنیرک *نکته:اگر آب پرتغالتون شیرینه از یک لیموی کامل استفاده کنید https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه پست خنک اوردم 😁 🥃برای تهیه شربت زعفرون: ✔️شکر ✔️زعفرون دم کرده ✔️(عرق بیدمشک، گلاب، عرق بهارنارنج) در صورت دلخواه نصف استکان در ازای ۱ لیوان آب ۱ لیوان شکر نیاز داریم؛ آب رو بریز تو قابلمه و اجازه بده جوش بیاد بعد شکرو اضافه کن و حرارتو کم کن تا شکر کم‌کم حل بشه و آب دوباره جوش بیاد بعد زعفرون (و درصورت دلخواه گلاب یا عرق بیدمشک یا عرق بهارنارنج) بریز، بیست دقه زمان بده تا شربت قوام بیاد اگه خواستی شربت مقدار زیاد درست کنی و طولانی مدت نگه داری میتونی بعد از قوام اومدن نوک‌قاشق چایخوری جوهرلیمو یا کمی آبلیمو اضافه کنی، وقتی خنک شد داخل بطری شیشه‌ای بریز داخل یخچال نگه دار نکته: حتما حرارت کم‌کم باشه و حین کار توی قابلمه رو با فرچه‌ی خیس تمیز کن دیگه اصلاً شکرک نمیزنه https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گله گنجشکی گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز برای گوشت یک عدد بزرگ ادویه گوشت: زردچوبه ، فلفل قرمز ، آویشن نمک گوجه ۴ عدد رب گوجه ۲ ق غذاخوری مرزه یک قاشق غذاخوری سیر ۳ حبه پیاز یک عدد متوسط سیب زمینی سرخ شده یک عدد بزرگ ادویه سس : زردچوبه و فلفل قرمز و نمک https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خمیر پیتزای حرفه ای اول اینکه خمیر پیتزا رو در این روش حتما یک ربع ورز بدین تا زمانی که چسبندگی زیادی به دستتون نداشته باشه. (کمی چسبندگی طبیعیه) مقدار آب مورد نیاز برای خمیر پیتزا بستگی به نوع آرد مصرفی تون داره ولی برای 500 گرم آرد در مجموع حدود 280 سی سی آب نیازه. اگه از کیفیت مخمر مطمئن هستین و به نظرتون سالمه میتونین مواد خشک خمیر پیتزا رو با هم ترکیب کنین و آب رو اضافه کنین، در این صورت نیازی به امتحان سلامتی مخمر در آب ولرم نیست. ولی اگه میخواید مخمر رو تست کنید؛ آب مورد نظر نه باید داغ باشه و نه سرد. نشانه ی دمای مناسب اینه که وقتی انگشت خودتون رو توی آب نگه میدارین نباید بسوزه. بعد از چانه گرفتن نهایی و تقسیم خمیر به وزن های دلخواه مجددا چانه بگیرید https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فک کن اینطوری میوه رو تزئین کنی چقدر میز پذیراییت رو خوشگل می کنه 😍خوبی دیگشم اینه با کمترین میوه می تونی پذیرایی کنی😁 https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌خیلی سال‌های پیش که تو یادت نمیاد بال و کسی نگاه هم نمیکرد. الان هم کبابیش با نوشابه خوب میشه هم اینجوری مثل ارمنی پلو ته‌انداز ‌ ارمنی پلو مواد لازم: ۱-بال مرغ ۶۰۰ الی ٨۰۰ گرم ۲-برنج ایرانی۴ پیمانه ۳-زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غ ۴-سیر ۲ حبه ۵-لیمو ترش نصف ۱ عدد ۶-نمک، فلفل سیاه به میزان لازم ۷-زست لیمو(رنده پوست لیمو بدون لایه سفید) به میزان لازم ۸-روغن حیوانی یا کره ۲۵ گرم نکات: ۱- بهتره از ظرف پهن برای پخت غذا استفاده بشه، که تعداد بیشتری بال بتونیم کف ظرف بچینیم. ۲- شعله گاز کم باشه https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🔴اجناس کمیاب، خاص و پرفروش🔴 ✅ تو کانال زیر👇🏽 آموزش داده چطور این دسته از اجناس رو از پیدا کنی و (حتی1کارتن) با 3_4 برابر سود4 بفروشی💰🤑💸 📍روش پیدا کردن این محصولات 📍نحوه پرداخت 📍روش واردات 📍روش ها و تکنیک های فروشآموزش رایگان فقط تا پایان امشب بالای صفحه پین شده برادرانه میگم فرصت رو از دست نده👇🏿👇🏿 https://eitaa.com/joinchat/2217279826Cce41f12cdc
🤞 فوری پوشاک بانوان🔴 فروش فوق‌العاده انواع به قیمت تولیدی💥💥 و مانتو شلوار اداری جنس فاستونی😍 همگی با قیمت درکانال حراجی 👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1896218656Cbec9c1b508 ارسال رایگان و تعویض هم داریم❤️☝️
هدایت شده از دنیای کارتون
بعلت کمبود جا لباسهای زمستونه و مانتوهای مجلسی رو کردم 😔 🔥پافرهای ۷۰۰تومنی زیر280ت🤯 🔥مانتو فقط180 هزار تومن 💥🧨 حراجیمونو عضو شین تا پاک نشده👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1896218656Cbec9c1b508
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جعفری 🍳 😋😍 🛑اول با سه تا تخم مرغ، یه تخم مرغ همزده درست می کنیم و بهش کمی جعفری ساطوری میزنیم. بعد دو تا نون لواش رو هم اندازه ی هم میبریم و همینجوری که توی فیلم میبینین، یه تابه ی بزرگ‌ رو روی گاز می ذاریم. یه نون لواش، کمی موزارلا (من از نوع کم چرب استفاده کردم) کمی جعفری خرد شده، تخم مرغ هم زده، مجدد پنیر و جعفری میریزیم و تکه ی دوم‌نون رو روش میذاریم و با کف دست خوب فشار میدیم تا تکه ها بهم بچسبن. دو تا سه دقیقه بعد، نون رو برمیگردونیم تا اون طرف هم برشته بشه. 🔴 اگر امکانش براتون هست همون لحظه فلفل سیاه رو آسیاب کنین. فرقش مثل زمین و آسمونه.اگر هم فلفل ساب دارین که چه بهتر. 🔴 زرده رو توی آخرین مرحله با سفیده هم بزنین و کم تر از بیست ثانیه بعد از روی حرارت برش دارین. طعم تخم مرغ همزده اتون به مراتب دلچسب تر خواهد بود. . https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخ شده : پانصد گرم نمک: دو قاشق چایخوری فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/پودر سیر : نصف قاشق چایخوری پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم. سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم.اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم.سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم.ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم. . https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد سفید 3/4 لیوان،شیر خشک قنادی نصف لیوان، روغن مایع ½ پیمانه، کره 50گرم 👇 شکر1لیوان، آب 1 لیوان و نیم(اگه شیرین دوست دارید آب و شکر را برابر بریزید)، پودر زعفران، هل 3 عدد 🔴آب و شکر را در قابلمه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و هل و پودر زعفران را اضافه و هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.(نیازی به جوش آمدن شهد نیست، فقط در حد حل شدن ذرات شکر کافیه) 🔴آرد الک شده را درون تابه میریزیم و کمی تفت می دهیم شیر خشک الک شده را به آرد اضافه و ۲دقیقه روی حرارت تفت داده و روغن و کره را به ترکیب آرد و شیر خشک اضافه و روی حرارت ملایم مخلوط می کنیم تا به رنگ دلخواه برسد. زمانی که کاراملی شد،حرارت رو‌خیلی کم‌ کرده و شهد خنک را در ۳ مرحله اضافه و مخلوط می کنیم تا شهد کاملا جذب شود. دوباره حرارت رو متوسط میکنیم و مداوم هم می زنیم تا حلوا جمع بشه، درون ظرف می ریزیم و تزیین میکنیم . https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم ذرت ۴۰۰ گرم قارچ ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲ پیمانه سس مایونز ۱ پیمانه آبلیمو : ۱ قاشق غذاخوری فلفل، آویشن، نمک ذرت خواص زیادی داره، سرشار از ویتامین‌های گروه C، B، A و املاح معدنی كلسیم، پتاسیم، فسفر و آهنه و قسمت اعظم اون رو مواد نشاسته‌ای تشكیل میده همچنین ذرت دارای مواد آنتی‌اکسیدان (ضدسرطان) و فیبر غذایی بوده که در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر مثل دیابت، بیماری‌های قلبی - عروقی و بیماری‌های گوارشی مثل یبوست بسیار مناسبه👌 . https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 چلو ماهیچه بدون قروفر وامااا دهن آب میشد😉 ماهیچه رو خوب بشورید وبزارید تو آبکش تا آبش کاملا بره تو این فاصله یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید . کمی روغن رو داخل قابلمه ریخته پیاز رو بریزید ماهیچه ها روش شعله رو کم کنید وبزارید با شعله کم پیازا تفت بخورن سه یا چهار حبه سیر رو پوست گرفته وبه ماهیچه اضافه میکنیم فلفل سیاه وفلفل قرمز دو قاشق زعفران دم کرده بزنید(من زردچوبه نزدم میخوام بوی زعفران رو حس کنم) ماهیچه و پیاز که با هم تفت خوردند آب بریزید( به اندازه ای آب بریزیدکه روی ماهیچه رو بگیره )درشو بزارید وشعله رو کم کنید تا آروم آروم بپزه وجابیفته 😉آخر پخت نمک بزنید وبا پشت قاشق سیر رو له کنید. آگه عجله دارید میتونید تو زود پز بپزید منتهی آب کمتر بریزید سیر اختیاریه میتونید نزنید😊 . https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شکر ۱ پیمانه آب ۱ لیوان گلاب ۴ قاشق غذا خوری زعفران ۴ قاشق غذا خوری پسته ‌ و پودر نارگیل خمیر هزار لا کاپو ۲ عدد کره ۱۰ گرم برای پخت شیرینی زبان، فر رو‌از قبل گرم کنید و بعد فر رو دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنین برای پخت این شیرینی همونطوری که توی ویدیو توضیح دادم اول دما رو از پایین بدین و ۱۰ دقیقه هم شعله بالا یا گریل رو روشن کنین . https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1عدد تخم مرغ 100میلی لیتر شیر یا دو پنجم لیوان فرانسوی 1ق چ سر پر کره 50گرم پنیر فتا 100گرم پنیرچدار یا پیتزا رنده شده جعفری خرد شده 10گرم یا یک ق غ بکینگ پودر نصف ق چ نمک 2پیمانه آرد چندمنظوره روغن شیر ،تخم مرغ، نمک و کره را با هم در ظرفی بریزیر و با ترکیب کنید و سپس بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید .آرد در فیلم به یکباره اضافه شده شما برای کنترل نرمی خمیر کم کم اضافه کنید تا خمیری به نرمی ویدئو به دست آورید. سپس پنیر فتا و پنیر جدار و جعفری خرد شده را اضافه و خمیر را ورز بدید .بعد از آماده شدن خمیر روی سطح کار و خمیر را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را مانند ضخامت ویدئو باز کنید و سپس با چاقو یا کاتر رولی خمیر را به شکل نوارهای باریک برش بزنید و در روغن سرخ کنید . https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر فوری و خوشمزه توی ۲۰ دقیقه😍😋 3 فنجان شکر 1.5 فنجان آب نشاسته 3/4 فنجان گلاب ۱/۴ لیوان سرکه یه قاشق چای خوری پسته یک قاشق کره دو پیمانه شکر را با یک و نیم لیوان آبروی حرارت و می گذاریم. تا زمانی که بجوشد، محلول نشاسته را با کمی آب اضافه کنید، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود، سپس یک پیمانه شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مانند خمیر شود، سپس کره و گلاب یا عرق هل را اضافه کنید. سپس خوب مخلوط کنید و در آخر به دلخواه گردو یا پسته را اضافه کنید20-25 دقیقه به هم زدن ادامه داره . https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش کشک و سیرابی😍😋 ۱-جو پوست کنده ۵۰۰ گرم ۲-سیرابی ۱۵۰۰ گرم ۳-کشک ٨۰۰ گرم ۴-گردو ۵۰ گرم ۵-پیاز ۵ عدد ۶-نعنا خشک ۴ ق.غ ۷-آلو خشک ۱۰ الی ۱۲ عدد ۸-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۹-پودر شیرین بیان (سلیقه ای) ۱ ق.چ ۱۰-هویج ۲ عدد ۱۱-انجیر ۲ عدد ۱۲-برگ بو ۳ عدد ۱۳-سیر ۱ بوته کوچک مراحل پخت: ۱-برای نرم شدن بافت سیرابی بهش انجیر رنده شده می مالیم و نیم ساعت استراحت میدیم. ۲-سیرابی و جو رو با برگ بو، هویج،پیاز،سیر میزاریم رو حرارت ملایم به مدت حدودا ۱۰ ساعت. (چون من از سیرابی گاو استفاده کردم مدت زمان پخت بیشتری احتیاج داره، سیرابی گوسفندی مدت پختش حدودا ۵ ساعته.) ۳-پیاز داغ رو با فلفل، زردچوبه تفت میدم و بهش گردو، آلو رو اضافه می کنم، تفت که خورد حرارت رو خاموش می کنم و نعنا رو اضافه می کنم که نسوزه. ۴-در نیم ساعت آخر پخت مخلوط پیاز داغ و کشک بریزید . https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک ویژه😋😍 این میزان مواد، تقریبا یک بسته نون تست میبره. که برای هر اسنک دوتا نون میخواید. دیگه خودتون حساب کنید چه تعدادی میخواید. اگه تو هر بسته بیست عدد نون تست باشه، ده عدد اسنک میشه که اونارو هم چون از وسط نصف میکنیم، میشه بیست تا. اسنک رو با هر موادی که بخواید میتونید درست کنید. مثل : سوسیس، کالباس، گوشت، مرغ و... مواد لازم🔻 سوسیس : ۱۰۰ گرم قارچ : ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای : یک عدد کالباس : ۱۰۰ گرم ذرت : به میزان لازم پنیر پیتزا : به میزان دلخواه طرز تهیه🔻 نون تست هارو بذارید تو دستگاه ساندویچ ساز. اگه این دستگاه رو نداشتید. یه تابه بردارید، روی نون از مواد بریزید و بعدش پنیر بعد هم یه تابه بردارید. نون بذارید توش و روی نون یه چیز سنگین مثل یه قابلمه دیگه یا هر چیزی که میخواید بذارید. چند دقیقه زمان بدید یه طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی شه و بعد سس بزنید و روش آویشن بریزید. . https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ۶عدد متوسط خامه صبحانه ۲۵۰گرم شیر یک لیوان دسته دار کره ۲۵گرم پنیر پیتزا ۲۰۰گرم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم روغن زیتون به مقدار لازم ابتدا سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه کمی هم نمک اضافه میکنیم تا خوب بپزه بعد پوستشو جدا میکنیم بعد از الک رد میکنیم تا کاملا سیب زمینی ها یکدست بشن بعد شیر و کره رو اضافه میکنیم وبعد خامه رو اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم در آخرمواد روی حرارت خیلی کم که پنیر آب بشه میزاریم و پنیرو کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا گشدار بشه اگه احساس کردید پنیرش کم هست می تونید دوباره اضافه کنید دقت داشته باشید مرتب هم بزنید وگرنا خوب کش نمیاد ودر آخر هم نمک و فلفل اضافه میکنیم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌ https://eitaa.com/ashpazi
: برای هر کیلو بادمجان به1 سفیده تخم مرغ احتیاج داریم،سفیده رو با چنگال هم میزنیم،بادمجونا رو پوست میگیریم بافرچه از سفیده به بادمجونا میزنیم و بعد سرخ میکنیم توی قابلمه1 پیاز رو رنده کرده کمی روغن اضافه میکنیم و تفت میدیم زردچوبه،گوشت قلقلی و لپه رو اضافه میکنیم تا اونا هم تفت بخورن،بعد رب گوجه رو اضافه کرده اونم تفت میدیم،به مقدار کافی آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم با هم بپزن،لپه و گوشت که کاملا پخت،در قابلمه رو برمیداریم نمک فلفل و پودرلیموعمانی هم اضافه میکنیم به همراه تعدادی گوجه فرنگی نصف شده چند جوش که زد خاموشش میکنیم و بادمجونای سرخ شده رو روی اون قرار میدیم و تمام ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌ https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا آبپز شده: ۳۰۰گرم هویج : ۱ بوته رنده شده پیاز: ۲بوته نگینی یا خلال شده قارچ اسلایس شده: ۴ بوته نمک فلفل زردچوبه ادویه به میزان لازم روغن : به میزان لازم رب گوجه : ۲ ق غ ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌ https://eitaa.com/ashpazi
چرا چای، استامینوفن را قوی‌تر می‌كند؟🤔 مصرف چای، 20دقیقه قبل از دریافت استامینوفن باعث افزایش اثربخشی این دارو می‌شود ! كافئین موجود در قهوه، چای یا نوشیدنی‌های كولادار میزان جذب استامینوفن را افزایش می‌دهد اما این را هم باید در نظر داشت كه دوز بالای این تركیب باعث آسیب‌ كبدی می‌شود  ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌ https://eitaa.com/ashpazi