#ميلك_شيك_نوتلا🍹😋
مواد لازم🔻
▫️بستني شکلاتی 4 اسكوپ بزرگ
▫️شير: يك فنجان
▫️خامه : يك قاشق غذاخوري
▫️كارامل: يك قاشق غذاخوري
▫️شكلات نوتلا: يك قاشق غذاخوري
روش تهیه👇
تمام مواد بالا رو درون پارچ ميكسر ريخته و به مدت يك دقيقه كاملا ميكس كنيد میتونید . از شكلات نوتلا و توتفرنگي براي تزئين آن استفاده كنيد.
من از مخلوط بستنی شکلاتی با بستنی قهوه استفاده کردم.
─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
شربت گل پنیرک🌹🌹
مواد لازم
گل پنیرک ۲ قاشق مربا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ قاشق مربا خوری
آب سرد ۲ لیوان
گل پنیرک رو در نصف لیوان آب سرد ریخته و هم می زنیم، ۵ دقیقه زمان میدیم تا رنگ آبی خوشرنگشو پس بده.
در ظرف دیگه بقیه آب، گلاب، شکر رو هم زده تا حل بشن، آب گل پنیرک رو از صافی رد کرده و به محلول اضافه می کنیم.
در صورت تمایل می تونین از تخم شربتی که از قبل با آب سرد قاطی کرده و ژله ای شده داخل شربت استفاده کنید.
─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
شربت بیدمشک و زعفران 😋
تخم شربتی مناسب روزهای گرم سال وماه رمضان است
اب سه لیوان، شکر سه لیوان، گلاب یا عرق بید مشک نصف استکان(من از عرق بید مشک استفاده کردم)،زعفران به میزان لازم
اب را گذاشتم جوش بزنه بعد شکر را اضافه کردم هم نزنید شکر اب میشه دوباره به جوش میاد،عرق بید مشک رو اضافه کردم وزعفرون،گذاشتم مثل مربا قوام بیاد
تخم شربتی رو هم شستم با اب ولرم نیم ساعتی خیس کردم تا حالت ژله ای پیدا کنه، بعد تخم شربتی ریختم داخل ظرف مورد نظر بعد شربت واب خنک
با خاکشیر هم میشه، ویا میکس هر دو، امیدوارم درست کنید .
─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
طرز تهیه شربت گل محمدی🌹
گلبرگ گل محمدی نیم کیلو
اب ۲ لیتر
شکر ۲ کیلو
تخم شربتی به میزان دلخواه 🌀گلبرگ گل محمدی را در ظرف شیشه ای ریخته و آب داغ به ان اضافه نمایید
و در آن را بسته بگذارید یک شبانه روز بماند.
سپس گلبرگ ها را خارج کرده و بفشارید تا عصاره آن وارد آب شود و تفاله را دور بریزید.
و بعد شکر را با این آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود.
شربت آماده است در یخچال نگهداری و در زمان مصرف با مقدار مورد نظر آب خنک مخلوط كرده و میل نمایید.در صورت دلخواه میتوان از تخم شربتی هم استفاده کرد . براى ديزايين و خوشگلتر شدنش هم از گلبرگ هاى گل محمدى كه داخل قالب يخ گذاشتيم تا ببنده استفاده ميكنيم
فقط گلبرهاى من صورتى روشن بود اينِ كه رنگش ملايم شد ولى كاملاً مزه دار بود🌸🌸🌸
─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_میوه با هندوانه 🍉🍌🍋🍊🍐
─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
این #بستنی_یخی های میوه ای خونگی هم یه گزینه سالم و خنک و خوشمزه برای روزهای گرم تابستونن که کم کم داریم بهش نزدیک میشیم...
.
طرز درست کردنش هم ساده اس...میوه های دلخواهتون رو میریزین تو میکسر و بعد هم میریزین تو قالبهای مخصوص بستنی و میذارین تو فریزر....هر لایه که نیمه منجمد و تا حدودی سفت شد ، لایه بعدی رو میریزین...
.
اگه طعم شیرین رو می پسندین میتونید کمی شکر هم به میوه تون اضافه کنید...من بدون شکرش رو ترجیح میدم
.
آلاسکاهای من ترکیب آب پرتقال و توت فرنگی و کیوی ان😋
─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخ_خاکشیر و #یخ_تخم_شربتی و۰۰۰
به همین آسونی و خوشگلی تو این تابستون از مهموناتون پذیرایی کنید
یخ ها رو با #قالب_کروی درست کردم به این شکل که داخل قالب ها #خاکشیر و #تخم_شربتی و #نعناع و #گل_محمدی ریختم و داخل فریزر گذاشتم.
فقط اینکه خاک شیر و تخم شربتی رو با آب خیلی کم داخل قالب ها ریختم
برای شیرین شدن این شربت از مخلوط عسل و زعفران دم کرده استفاده کردم
شما می تونید از هر چیز دیگه ای برای یخ ها تون استفاده کنید 🍷
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بدون_فر 😋😋🛎🛎
─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷فیلم اموزشی
#خورش_قیمه
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
#مربا_آلبالو 🍒
سه کیلو آلبالو شسته شده و هسته گرفته را در یک قابلمه با سه کیلو شکر لابلا بربزید و یک شب تا صبح در یخچال بزارید تا اب بندازه
بعد روی شعله متوسط گذاشته و صبر کنید تا مربا بجوشه.
در تمام مدت پخت کف روی مربا رو بگیرید بعد از بیست دقیقه الی نیم ساعت البالو هارو از شربت جدا کنید
اندازه شربتی که میخوای داشته باشی شربت را جدا کن و در قابلمه دیگه بریزید و بگذارید کمی غلیظ بشه نه خیلی زیاد فقط در حدی که خییییلی روان نباشه و غلظت شربت رو بدست بیاره(این از شربت)
بقیه شربتی که داخل قابلمه بود رو بزارید قوام بیاد و بعد کمی ابلیمو و گلاب اضافه کنید و البالو هارو بهش اضافه کنید
یکی دو جوش که زد خاموش کنید و کنار بزارید تا کاملا خنک بشه و بعد در شیشه بریزید(اینم از مربا)
برای ترشی البالو هم من ۱/۵ البالو رو با ۳۰۰ گرم شکر و کمی نمک و سرکه مخلوط کردم و در ظرف دربسته گذاشتم.
بعد از بیست روز اماده اس.
─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
💕 #ژله_انار
آموزش خیلی آسان
🌸 مواد لازم
انار 1کیلوگرم
شکر نیم کیلو
گرد ژلاتین 45گرم
🌸 طرز تهیه
آب انار را گرفته و سپس با شکر،خوب مخلوط کنید تا حل شود.ژلاتین را در نصف استکان آب گرم حل کرده و به آب انار و شکر اضافه کنید.ظرف مورد نظر را چرب کرده و محلول را در آن ریخته و در یخچال قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد.
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
💕 #فرنی
🔵 مواد لازم
شیر یک لیوان
آرد برنج یک قاشق سوپ خوری
شکر یک قاشق سوپ خوری
گلاب نصف استکان
🔵 طرز تهیه:
آرد برنج را در شیر حل کرده و بهم بزنید و سپس آن را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم بزنید تا جوش آمده و غلیظ شود آنگاه شکر و گلاب را اضافه نموده و چند جوش که زد از روی حرارت پایین بیاورید.
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
💕 #مرغ_سوخاری
🔵 مواد لازم
مرغ 1عدد
تخم مرغ 3عدد
آرد سوخاری 2قاشق سوپ خوری
زعفران آب گرفته 1قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
زرد چوبه و روغن به اندازه کافی
🔴 طرز تهیه
تخم مرغ را با نمک و فلفل و زرد چوبه بهم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.مرغ را با کمی آب نیم پز کنید و در صافی قرار دهید تا آب آن برود.سپس در مایه فرو برده و در پودر سوخاری بغلطانید و در روغن داغ مرغ را کاملا سرخ کنید و سپس در دیس کشیده و با خیارشور،جعفری،زیتون و گوجه فرنگی حلقه شده و سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بدون_فر 😋😋🛎🛎
─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_خیار_گوجه_توت_فرنگی🍓🥒🍅
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
طرز تهیه این دسر
اول دو پیمانه شیر وبعد دونیم قاشق نشاسته ذرت یا کندم فرق نمیکنه وبعد سه قاشق غذاخوری شکر ریختم وبعد کمی وانیل وگلاب به مقدار لازم ریختم وگذاشتم رو گاز مدام هم زدم بعد اینکه غلیظ شد مقدار خیلی کم کره ریختم وهم زدم واز روی گاز برداشتم وبعد رنگ خوراکی دلخواه میتونید توش بریزید وتوی ظرف مورد نظر ریختم گذاشتم یخجال خودش گرفت وبعدژله مورد دلخواه ریختم وگذاشتم باز یخجال وبعد اینکه کامل ژله گرفت وبعد ی لای بیسکویت ریختم وبعد با خامه قنادی فرم گرفته ریختم ودلخواه تزیین کردم 😊🥰😋
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
لیته بادمجان با روش خودم🍆🍆🍆🍆
محشرررررر
فوق العادس طعمش
.
اندازه هارو تقریبی نوشتم
بادمجون شیش عدد متوسط
نصف قابلمه آب نصف سرکه(برای پخت بادمجون)
نمک یک قاشق
هویج دوتا
سیر ده تا دونه
رب انار دوقاشق پر
شیره انگور یا شکر پنج قاشق
.
ابتدا تعدادی بادمجون رو با پوست (بدون پوستم.میشه)حلقه کنید و با مخلوط نمک و آب و سرکه بپزید. کامل کامل پخته بشه. با گوشت کوب دستی یا برقی یا غذاساز یا مخلوط کن کاملا لهش کنید .بعد داخل کاسه ای بزرگ بریزید. جداگانه هویج خرد کرده رو با آب بپزید بعد که پخته شد با رنده ریز رندش کنید . سیر فراوان هم رنده ریز کنید و همراه با هویج به بادمجون اضافش کنید. بعد چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعم ملس روبه ترشی داشته باشه.😋میتونید بجای شیره از شکر استفاده کنید.
میزان رب و شیره و سرکه رو خودتون کم و زیاد کنید اگه لازم بود سرکه و نمک بهش اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون دربیاد. رب انار و شیره طعمشو محشررررر میکنه پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید
دوستان بجای پختن بادمجون میتونید اونارو کبابی کنید بعد پوستشو بکنید بعد سرکه و بقیه موادو بریزید.
✦••┈❁🍟🍔
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
امروز قراره یک غذای خیلی راحت جنوبی رو بهتون آموزش بدیم 🥘
#گمنه یک غذای مغذی و ساده جنوبیه که میتونید اون رو جایگزین برنج و #پلو کنید 🍚
مرحله اول پاک کردن بلغورهای گندمه. بعد از اینکه بلغورها رو تمیز کردید کمی آب روی اونها بپاشید تا مرطوب بشن. توی یک تابه بدون روغن بلغورها رو به آرامی تفت بدید. مراقب باشید که شعله گاز باید خیلی کم باشه تا بلغورها نسوزند 🔥
حالا پیاز رو سرخ کنید و بهش ادویه بزنید. آب رو اضافه کنید و اجازه بدید جوش بیاد. بلغورهای تفت داده شده رو به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و تا زمانی که آب درون قابلمه کم بشه اونها رو به صورت دورانی هم بزنید 🥄🥣
شعله گاز رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید و اجازه بدید برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم بکشه 🍛🍲
توی #جنوب معمولا گمنه رو با #خورشت و #قلیه_ماهی میخورند. شما میتونید طبق ذائقه خودتون مواد اولیه رو تغییر بدید 🐟
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880