eitaa logo
آشپزی نمونه✌✌
2هزار دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
7.5هزار ویدیو
5 فایل
ارتباط با ما @golbarg آشپزی سنتی فست فود غذای کودک دسر و شیرینی تبلیغات در بیش از 10کانال:👇👇👇 https://eitaa.com/tabligh_ita
مشاهده در ایتا
دانلود
. مواد لازم یک کیلو هلو زعفرانی ۴ پیمانه آب یک پیمانه شکر نصف یک عدد لیمو ترش ابتدا آب رو گذاشتم جوش بیاد هلوها رو ۵ دقیقه داخل اب گذاشتم که راحت پوستش کنده بشه بعد سریع برداشتم پوستش رو جدا کردم هسته هاشو دراوردم با اب و شکر گذاشتم ۱۵ دقیقه جوشید بعد لیمو رو بهش اضافه کردم وقتی خنک شد ریختم داخل مخلوط کن پوره شدبعدم ریختم داخل بطری و گذاشتم توی یخچال اگه رانی غلیظه میتونید کمی آب و یخ بریزید توی مخلوط کن به همین راحتی به همین خوشمزگی😜😜 https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا مرغ قارچ مواد لازم قارچ ورقه شده و تفت داده شده سینه ی مرغ پخته شده و ریش شده پنیر پیتزا رنده شده فلفل دلمه ای سبز یک عدد خمیر نون بربری یک عدد سس مخصوص پودر آویشن مقداری اول از همه فر رو روشن کنید تا گرم بشه. بعد قارچ ها رو خوب بشویید وخرد کنید و بریزید داخل تابه و تفت بدید تا آب قارچ ها خوب تبخیر بشه. کف سینی فر رو کمی چرب میکنیم وخمیر رو پهن میکنیم. حالا سس رو با برس به خمیر میمالیم بعد کمی پنیر پیتزا میپاشیم روی خمیر. مرغ ها رو هم میریزیم با قارچ های تفت داده شده و کمی پودر آویشن.دوباره پنیر پیتزای فراوان میریزیم و سطحش رو میپوشونیم. میره داخل فر به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه. بعد از این زمان شعله ی بالای فر روشن میکنیم به مدت دوالی سه دقیقه تا پنیر ها طلایی بشه https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا با دستور خیلی خوشمزه خیلی هم پر طرفداره. حتما امتحان کنید عاشقش میشید مواد لازم ماکارونی لوله‌ای بزرگ (500 گرم) گوشت چرخکرده 300 گرم نمک فلفل سیاه کمی زعفران و زردچوبه برای سس گوجه فرنگی؛ کره روغن 3 گوجه فرنگی (در مخلوط کن ریخته و پوره درست کنید) رب گوجه و فلفل نمک ، فلفل ، آویشن ابندا مواد گوشتی مخلدط کرده و درون ماکارونی میزاریم. ۱۰تا ۱۵ دیقه میجوشونیم.توی قالب کمربندی میزاریم و سس گوجه ریخته و در اخر پنیر پیتزا و توی فر قرار می دیم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد نوووش جاااان❤🌈 https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
‌قرابیه خرما🍥 لیوان استفاده شده، 200 میلی لیتر است (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد) استکان استفاده شده 125 میلی لیتر است (نصف پیمانه‌ی قنادی یا لیوان دسته دار) مواد لازم خمیر: 125 گرم مارگارین نرم نصف استکان روغن مایع 1 عدد تخم مرغ (زرده خارج خمیر، سفیده برای رویه خمیر) 1 استکان پودر شکر 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری 3 تا 3و نیم لیوان آرد (با کنترل اضافه شود) مواد لازم میانی: 12 عدد خرما 4 قاشق غذاخوری جو دوسر 1 استکان گردو 3 قاشق غذاخوری ارده 2 قاشق غذاخوری ملاس 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل 2 قاشق غذ اخوری فندق خرد شده مواد لازم رویه شیرینی سفیده تخم مرغ فندق درشت خرد شده شکلات ذوب شده طرزتهیه: اول از همه 10 دقیقه خرماها را در آب گرم خیس کنید. سپس بقیه مواد میانی و خرما را که هسته گرفته شده داخل غذاساز ریخته با یکدیگر مخلوط کنید. مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کنید و خمیر نرمی بدست آورید که به دست نمی چسبد. (ابتدا همه مواد به جز آرد را اضافه کرده مخلوط کنید سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید) یک تکه از خمیر را برداشته و با دست به شکل مستطیل کوچک باز کنید. از مواد میانی گذاشته و رول کنید. سپس آن را ابتدا در سفیده تخم مرغ زده سپس در فندق خرد شده بغلتانید.آنها را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. روی قرابیه ها را پس از خنک شدن کامل با شکلات ذوب شده تزیین کنید. ‌https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
😋 مواد لازم: خمیر باقلوا (یوفکا) 1 بسته کره 300 گرم مغز گردو یا بادام یا پسته به میزان دلخواه هل برای وسط باقلوا به میزان دلخواه شربت باقلوا : شکر 1 ونیم لیوان آب 1 ونیم لیوان زعفران آب کرده به میزان دلخواه هل کمی شیر عسلی 7 قاشق غذاخوری آبلیمو نصف قاشق چایخوری طرز تهیه : ● اول شیره رو آماده کنید، به این صورت که ابتدا شکر، آب و شیر عسلی رو با هم مخلوط کنید، پنج دقیقه که گذشت بهش زعفرون و هل اضافه کنید و بذارید حدود یه ربع با شعله کم بجوشه( مواظب باشین سر نره ، چون شیر عسلی داره ممکنه سر بره) بعد آخر کار آبلیمو رو بریزید، شعله رو خاموش کنید و کنار بذارید. ● من قالبمو روی خمیرها گذاشتم و دورتادور قالبم رو برش زدم ، حالا سه تا از لایه های باقلوا رو توی ظرفم چیدم و بعد کره زدم (لازم نیس دونه دونه خمیر رو کره بزنید) حدود سه تا لایه دیگه خمیر گذاشتم بعد مغزای خرد شده ( گردو و بادوم) رو روی خمیر پهن کردم. سعی کنین زیاد خردشون نکنین. ● کمی پودر هل پاشیدم بعد دوباره سه تا لایه گذاشتم و چرب کردم و الی آخر ، ودر نهایت روی آخرین خمیر کره زدم و با چاقو برش دادم و دوباره روشو کره زدم و‌گذاشتم توی فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت چهل دقیقه. بعد که از فر آوردین بیرون بذارید یکم باقلواتون از داغی بیفته بعد شیره سرد رو روش بریزید. نوش جان 😉 ‌‌https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
🥘 😋 ▫️ گردو آسیاب شده برای هر نفر 2 ق غذاخوری ▫️پیاز 1 عدد متوسط ▫️کره 50 گرم ▫️آلو 3 تا 4 عدد ▫️گوشت چرخ کرده 300 گرم ▫️رب انار 3 تا 4 ق غ خوری ▫️شکر 1 ق غ خوری ▫️زعفران دم کرده غلیظ نصف استکان ▫️نمک فلفل زرد چوبه ب مقدار لازم 🔸ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و داخل کره تفت میدیم گردو آسیاب شده رو بهش اضافه کرده خوب تفت میدیم نمک فلفل زرد چوبه میزنیم اگه دوست داشتید کمی گردو رو تفت بدین (من دوست ندارم گردو تفت بخوره ) بعد رب انار و شکر و زعفرون رو اضافه میکنیم دو لیوان آب ریخته وقتی ک آبش جوش اومد گوشت چرخ کرده ک ب همراه 1 عدد پیازمتوسط ک آبشو خوب گرفتیم و نمک فلفل و زرد چوبه بهش زدیم و خوب ورز دادیم و ب صورت گردی های کوچک در اوردیم و در کمی روغن تفت دادیم رو ب خورشت در حال جوش اضافه میکنیم و ب مقدار کافی زمان میدیم ک بپزه و جا بیافته اگه دوست دارید روغن بندازه اواخر پخت بهش چند تا تیکه یخ اضافه کنید و نیم ساعت آخر چند عدد آلو خورشتی در صورت تمایل استفاده کنید https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
🥗 😋 🔸سبزیجاتی که واسه این سالاد استفاده میشه توی عکس مشخصه،برای تهیه ی نونای کرانچی هم ،نون پیتا رو مثلثی برش میزنیم(یا هر شکلی که دوس دارین)،توی سینیِ فر میذاریم و روی اون روغن زیتون میریزیم و به مدت ده الی پونزده دقیقه داخل فر با دمای دویست درجه قرار میدیم و هر پنج دقیقه نونا رو جا به جا میکنیم تا یکنواخت برشته بشن. 🔸برای تهیه ی سسِ این سالاد،سماق،رب انار،آبِ لیمو ترش تازه،سیر رنده شده و نمک رو با هم مخلوط میکنیم و روی سالاد میریزیم https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880