#لقیمات_پنیری😋
یک سوم پیمانه روغن مایع
سه عدد پنیر مثلثی
نصف پیمانه شیر نیدو
یه قاشق غذاخوری مایه خمیر
یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر
سه قاشق غذاخوری شکر
کمی نمک
نصف پیمانه آب ولرم
دو پیمانه آرد سفید
همه مواد به غیر از آرد رو قاطی کرده بعد آرد کم کم اضافه میکنیم تا خمیری بدست بیاد که نه شل باشه ونه سفت .
خمیر و یک ساعت استراحت داده بعد خمیر رو در قیف پلاستیکی میریزیم و کم کم از خمیر تو روغن داغ وشناور میریزیم وبا قاشق لگیمات ها رو تو روغن میچرخونیم تا به شکل توپ در بیاد .
بعد رو دستمال آشپزخونه میذاریم روغن اضافی آن بره .
و آخر داخل شهد میریزیم وسریع بیرون میاریم .یا میتونید روش عسل رقیق شده بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آلو اسفناج😋
مواد لازم🔻
اسفناج یک کیلو
گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم
آلو خورشتی ۶عدد(برای هر نفر دوعدد)
پیاز یک عدد
عصاره گوشت نصف قرص
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن و آب *این مقدار مواد برای ۳تا۴ نفر است*
طرز تهیه🔻
۱_ابتدا اسفناج ها را خوب شسته و خرد میکنیم.
۲_درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قراد میدهیم،اسفناج ابتدا حجم زیادی دارد اما کم کم آب خود را از دست داده و حجم آن کم میشود،در این موقع دو سه قاشق روغن ریخته و اسفناج ها را به خوبی تفت دهید.(اگر کم تفت بدید خورش سبز میشود و اگر زیاد تفت بدید خورش تلخ و سیاه میشود)
۳_در قابلمه ای دیگر پیاز را در روغن تفت داده سپس گوشت را اضافه کنید تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
۴_اسفناج های سرخ شده را اضافه کنید.
۵_سپس آب را افزوده.
*از همون اول مقدار آب را اندازه بریزید که موقع پخت مجبور نشید هعی به خورش آب اضافه کنید،بی مزه میشه ها*
۶_درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پواد نیم پز شود سپس نمک و فلفل سیاه را بیافزایید.
۷_یک رب بیست دقیقه به اواخر پخت خورش آلو ها را اضافه کنید.
*این خورش نباید زیاد آب داشته باشه،باید به روغن افتاده باشه*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه جذاب و فوری😍😋
مواد لازم :
تخم مرغ 🍳
نان تست🍞
پنیر چدار ورقه ای🧀
نکته:
پنیر رو که روی نون گذاشتید،می تونید کالباس،بیکن،سوسیس و هر چی که مورد پسندتون بود هم بهش اضافه کنید😍
خلاقیت داشته باشید
🍔🥗
#کوکو_سویا
مواد لازم:
سویا ریز 2 لیوان
سیب زمینی خام متوسط 1 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
سیر 3 حبه
نمک.فلفل قرمز.زردچوبه.آویشن به مقدار کافی
جعفری خورد شده 3 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه:
اول سویا را با مقداری آبجوش مخلوط کرده نیم ساعت میگذاریم کنار ،سپس آبکش کرده و با دست خوب فشارش میدهیم تا شیرآبش کامل جدا بشود .حالا سیب زمینی و پیاز و سیر را رنده کرده ، آبش را میگیریم و به سویا اضافه میکنیم همه مواد را به همراه ادویه ها و تخم مرغ داخل غذاساز میریزیم تا یکدست پوره بشوند. روغن را داخل تابه داغ میکنیم و از مایه کوکو برمیداریم و به شکل دلخواه در بیاورید و سرخ میکنید.
میتوانید موادتان را چرخ کنید یا با گوشتکوب برقی له کنید یا اینکه داخل مخلوط کن ریخته و خوب پوره کنید خلاصه اینکه با هر وسیله ای شده مواد را پوره و یکدست کنید
بجای سیر میتوانید پودر سیر استفاده کنید و بجای جعفری کرفس خرد شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخه تو رنگشو ببین، دلت نرفت براش؟😍😜اصلا بو یا طعم اسفناج نمیده ولی واسه دلبری کردن از مهمونا عالیه🤤😋🥰
.
مواد لازم:
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۲/۳ لیوان
وانیل: نوکق چ
برگ اسفناج: ۸۰ الی ۱۰۰ گرم
روغن مایع: نصف لیوان
شیر: نصف لیوان
آرد: ۲ لیوان سرخالی
بکینگ پودر: ۱ ق غ
.
اندازه قالب: قالب گرد ۲۲ سانتی خوبه
.
دمای پخت:
فر گازی: ۱۸۰ درجه
فر برقی: ۱۷۰ درجه
مدت زمان پخت: ۶۰ دقیقه
.
و تمام😍🤗
.
✅ ژله کیوی 😋
✍مواد لازم :
کیوی متوسط ۱۰؛؛؛۱۲ تا
شکر نصف لیوان
آب نصف لیوان
ژلاتین ۱ ق چ
ژله آلوئه ورا ۲ بسته
خامه قنادی زده شده یا بستنی ۴ ق غ
🍜طرز تهیه:
کیوی رو پوست گرفته حلقه میکنیم همراه آب و شکر روی حرارت متوسط ۱۰ دقیقه میپزیم وقتی سرد شد توی مخلوط کن ریخته تا دوره بشه ژله و ژلاتین رو با ۳ لیوان آبجوش بنماری میکنیم تا کاملا حل و شفاف بشه بستنی یا خامه رو اضافه و خوب هم میزنیم
حالا کیوی رو هم اضافه کرده همه مواد رو مخلوط میکنیم قالب رو خیلی کم چرب و مایه رو داخلش میریزیم میزاریم یخچال ۳؛؛؛۴ ساعت بمونه سفت بشه من صبح گذاشتم تا عصر
پ ن: ب جای ۲ لیوان آبجوش و ۲ لیوان آب سرد من از ۳ لیوان آبجوش استفاده کردم تا ژله خوشمزه تر و سفت تری داشته باشم.
✔️پ ن: میتونین بستنی یا خامه رو حذف کنین ولی ب نظرم با خامه یا بستنی خوشمزه تره
✔️پ ن_ ۱ قطره رنگ ژله ای سبز بهش اضافه کردم
برای قسمت سفید هم می تونید ژله شیر یا بستنی درست کنید .
#ژله_کیوی #دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی شربت قوام اومد کنار بذارید تا کاملا خنک بشه بعد مقداری در لیوان بریزید. از قبل مقداری تخم شربتی رو با کمی آب مخلوط کنید تا به صورت ژله ای در بیاد و بعد آروم تخم شربت ژله ای شده رو روی سطح شربت قوام آمده بریزید.حالا کم کم از یک گوشه لیوان آب اضافه کنید...دقت کنید آب رو خیییلی آروم و با حوصله در لیوان بریزید وگرنه تخم شربتی و شربت زعفرانی همگی باهم مخلوط میشن و دیگه شربت چند رنگ نمیشه.
بعد لیوان ها رو تا زمان سرو در یخچال بذارید به هیچ وجه تا وقتی همزده نشه لایه ها مخلوط نمیشن. این شربت به شرط اینکه خوب قوام اومده باشه ماندگاری بالایی داره و میتونین توی کابینت نگهداری کنین و نیازی به گذاشتن در یخچال هم نیست.
برای تست قوام شربت مقداری از شربت رو در ظرفی بریزید و بذارید یخچال تا کاملا خنک بشه بعد با پشت قاشق استیل امتحان کنید اگه قاشق به ظرف چسبید یعنی قوام شربت کافیه.
.
نوش جونتوون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌎 خیلی زیباست از دست ندید!
🥗 موس وانیلی
مواد لازم:
شیر ۲۵۰ گرم
ژلاتین ۱۵ گرم
شکر ۶۰ گرم
خامه ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نصف قاشق
توت فرنگی
طرز تهیه:
ژلاتین رو با ۳۰گرم آب مخلوط میکنیم و کنار میذاریم تا خودشو بگیره. شکر و زرده رو با هم مخلوط میکنیم باهمزن میزنیم تا به حالت رنگ دربیاد. شیر را جوشانده و به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم و در حین اضافه کردن هم میزنیم سپس ژلاتین و به مخلوط اضافه میکنیم تا با گرمای شیر آب شه بعد وانیل رو اضافه میکنیم. آخر سر خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط صاف شه. تو قالب مورد نظر ترجیحا گرد توت فرنگی ها رو برش میزنیم ودور قالبمون میچینیم سپس مخلوطمون رو داخل قالب ها میریزیم و بمدت ۳الی۴ ساعت تو یخچال میذاریم که خودشو بگیره. بعد از قالب درمیاریم و تزیین میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با اموزش شربت سه رنگ مجلسی که هم خیلی پرخاصیته هم خوشرنگ و خوشمزه.
.
مواد لازم
شکر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۳ ق غ
زعفران دمکرده ۴ ق غ
تخم شربتی به میزان لازم
.
ابتدا اب رو با شکر روی حرارت ملایم بذارین تا آروم شکر حل بشه و کم کم شربت قوام بیاد.حرارت زیاد احتمال شکرک زدن شربت رو زیاد میکنه. حتما دقت کنید که شکر باید قبل از جوش آمدن شربت کاملا حل شده باشه و مدام با برس خیس دور قابلمه رو تمیز کنید. درین صورت نیازی به جوهر لیمو یا آبلیمو نداره. اگه این نکاتو رعایت نکنین ممکنه در نهایت شربت شما شکرک بزنه.
وقتی شکر کاملا حل شد و شربت شروع به جوشیدن کرد، ۵ دقیقه زمان بدین تا شربت روی حرارت ملایم بجوشه بعد گلاب و زعفران رو اضافه کنید و صبر کنید دوباره شربت شروع به جوشیدن کنه. دوباره از زمان جوش ۵ دقیقه زمان بدین تا قوام پیدا کنه. دقت کنید هر چقدر حجم شکر و آب مصرفی برای شربت بیشتر بشه مسلما زمان قوام اومدن شربت هم طولانی تر میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_گوشت😍😋
گوشت چرخ کرده 500 گرم
- خمیر بورک 500 گرم بدون مخمر یا خمیر ساده جادویی
- پنیر موزارلا 200 گرم
- پیاز - جعفری - نمک ، فلفل ، ادویه های مورد علاقه
- زرده ی تخم مرغ
کنجد و سیاهدانه
1. ابتدا پیاز خرد شده را سرخ کنید. گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل ، ادویه ها را به پیاز اضافه کنید. آرام بپزید تا آب گوشت کاملاً بخار شود. در انتها سبزی اضافه کنید.
2. خمیر بورک ک از هایپر مارکتا اماده تهیه کردین را کمی پهن کنید ، به نوارهایی به عرض حدود 7 سانتی متر برش بزنید ، گوشت چرخ کرده را روی هر نوار پخش کنید ، روی آن پنیر رنده شده را لبه های آن را به همبچسانید
. 3. یک قالب را کاغذ روغنی بزارید. سپس خمیر را به شکل رول پهن کرده ، روی آن را با زرده چرب کرده و با مخلوطی از دانه ها پاشیده و به مدت 25 دقیقه با درجه حرارت 180 درجه در فر قرار می دهیم
🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_لوبیا_سبز
یه کوکوی بسیار ساده و راحت . داخل این کوکو انواع سبزیجات من جمله هویج هم می ریزن . اما من به روش ساده تر و تقریبا براساس دستور رزا منتظمی درست کردم من به شخصه از مزش خوشم اومدش به نطرم هویج و سبزیجات ریخته نشه بهتره جون طعم کوکو شیرین میشه باز این طور چیزها سلیقه ای هستش . برای بچه ها هم خوبه . .
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم (حدودا یک لیوان)
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
لوبیا سبز رو با مقداری آب گذاشتم بپزه . بعد پخت آبی نمونه . بعد یه پیاز رو خلالی خرد کردم و تفت دادم و داخل لوبیا ریختم .
دو تا تخم مرغ رو هم با چنگال کمی زدم . کمی نمک و فلفل و زردچوبه ریختم و داخل لوبیا ها ریختم . همه رو داخل میکسر انداختم تا یکدست بشه . میکسر هم ننداختین موردی نداره اصلا واجب نیستش من گفتم یکدست بشه ریختم .
داخل تابه روغن ریختم و مایه کوکو رو ریختم و سرخ کردم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فر_دستساز
اول شعله پخش کن بزارید ، قابلمه رو با رینگای فلزی داخلش و دم کنی بزارید ۳۰ تا ۴۰ مین با شعله متوسط کممم اماده شه
بعدش سریع پیتزا یا کاپ کیکو بزارید داخلش و درشو ببندید حرارت خارج نشه.
هر غذایی پختش فرق داره مثلا کیک ۱ ساعت طول میکشه دیگه باید تست کنید.
نیازی نیست کفش اب بریزید.
سه پایه کوتاه واسه کیک و سه پایه فلزی بلند واسه پیتزا میتونید استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سینامون_رول_گوشت
برای تهیه خمیر نیاز داریم به
دو پیمانه آرد شیرینی پزی
نصف پیمانه شیر خشک قنادی
نصف پیمانه روغن مایع
یک قاشق غذاخوری پر مایه خمیر
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق مرباخوری نمک
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
آب ولرم یک پیمانه
ترکیب مواد گوشتی شامل
۱ عدد پیاز متوسط نگینی شده
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری سر پر
کاری، زردچوبه، و دارچین هر کدام یک قاشق چایخوری پر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سبزیجات و پنیر🌹 .
.
مواد لازم👇👇
. • 2عدد سیب زمینی
• 2 عددگوجه فرنگی
• 3 عددفلفل فلفل قرمز
• 2 عدد پیازچه
• 4 عددتخم مرغ
• 1 قاشق غذاخوری نمک
• پنیر فتا یا پنیر لیقوان👈 100 گرم / 2/3 فنجان
• روغن 👈100ml / 3،5
. • شیر 👈150ml / 5،3
. •ارد👈 400 گرم / 2،5 فنجان
. • پودر بیکینگ 20 گرم
.
• پنیر پیتزا .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات طلایی #ژلاتین🍮😍😍
🔴انواع ژلاتین
پودر ژله
ورق ژلاتین
آگارآگار
🔴تفاوت پودر ژله و ژلاتین :
پودرژلاتین ژلاتین خشک شده و به دانه های ریز تبدیل شده و مزیت آن پراکندگی یکنواخت آن در ظرف است .
ورقه های ژلاتین ژلاتینی است که روی ورق خشک شده است .
تنها تفاوت بین ورقه ژلاتین و پودر آن این است که استفاده از ورقه های ژلاتین محصول نهایی را روشن تر و شفاف تر می کند آگار (نوعی جلبک ) و پکتین (کربو هیدرات گیاهی )را میتوان جایگزین ژلاتین کرد .
ورقهای ژلاتین در دو سایز بزرگ 4گرمی و کوچک 2 گرمی موجود است
1 ق م پودر ژلاتین 4 گرم
1ق غ پودر ژلاتین معادل 5/7گرم
2 ورق ژلاتین بزرگ معادل 1 ق غ پودر ژلاتین
4 ورق ژلاتین کوچک معادل 1 ق غ پودر ژلاتین (8گرم )
به ازای هر مقدار پودر ژلاتین باید دو برابر آب بریزین و بگذارین روی بخار آب تا بصورت مایع بشه
دمای مایعی که می خوایم ژلاتین رو بهش اضافه کنیم نباید داغ باشد تا ژلاتین نبره
پودر ژلاتین بصورت بارانی باید روی آب ریخته شود و بن ماری شود.
🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_خونگی😍😋
پودر ژله یک بسته(من چهار تا استفاده کردم
🫐گلوگز مایع یک قاشق غذا خوری
🫐آب جوش یک سوم لیوان
🫐شکر یک قاشق غذاخوری
🫐ایتدا پودر ژله با هر رنگ و طعمی که دوست دارید رو با یک سوم لیوان آبجوش و یک قاشق گلوکز و شکر مخلوط کنید و بزارید روی بخار کتری و مدام هم بزنید تا مواد کاملا حل بشن
بعد مواد رو بریزید داخل قالبهای مورد نظر ویک ساعت بزارید داخل یخچال تا سفت بشه اگر قالب نداشتید بریزید داخل طرفی که تهش صافه به ضخامت نیم سانت و دراخر برش بزنیدقالبهاتونو چرب کنید تا راحتتر جدا بشن پاستیلها
من از چهار تا بسته ژله استفاده کردم یعنی همه چیزو چهار برابر کردم
🥗🍔
41.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۵ مدل #سس 😍😋
🔴 #سس_سیر
جعفری ۲ ق غ، پیازچه 1عدد، سس مایونز ۵ ق غ، سیر 1حبه،لیمو 1عدد
🔴 #سس_تارتار
جعفری۲ ق غ، پیاز 1عدد کوچک، خیار شور ۲ تا، سس مایونز ۵ ق غ، فلفل سیاه 1ق چ، لیمو 1 عدد
🔴 #سس_مک_دونالد
سس مایونز ۵ ق غ، خیارشور رنده شده 1عدد، پیاز رنده شده 1 عدد کوچک، سس کچاپ ۱ ق غ، سس خردل ۱ ق غ، نمک، فلفل سیاه از هر کدوم نصف ق چ، سرکه سفید ۱ ق چ،شکر ۱ ق چ
🔴 #سس_بوفالو_تند
کره ۲۰ گرم، سس قرمز تند مثل: گلوریا قرمز ۵ ق غ، سس کچاپ ۲ ق غ، نمک، فلفل سیاه از هر کدوم نصف ق چ، پودر سیر ۱ ق چ، آرد ذرت ۱ ق چ، آب سرد ۲ ق غ
🔴 #دیپ_چدار یا #سس_پنیر
کره ۲۰ گرم، آرد گندم ۱ ق غ، شیر1 لیوان، پنیر ورقه ای چدار ۵ تا
همه این ۵ تا سس رو با چیزای مختلفی سرو میکنن. سس سیر، تارتار، دیپ چدار در کنار انواع سوخاری، سیب زمینی، سالاد، ساندویچ و... سرو میشن.
سس بوفالو تند رو بعد اینکه بال و کتف سرخ شدن یا سوخاری شدن، داغ داغ اضافه میکنن که بهش بوفالو وینگز میگن. کلا این سس برای مرغ عالیه و طعمش فوق العاده میشه، سس مک دونالد هم برای همبرگر بینظیره میشه👌🏻
#سالاد_سیب_زمینی
یک شام عالی و خوشمزه
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
نخود فرنگی 1ق ع خ
هویج پخته 2 ق غ خ
ذرت 3ق غ خ
خیارشور 2 عدد
مرغ پخته شده یا کالباس دلبخواهی
آب لیمو ترش یک ق غ
ماست 2 ق غ خ
سس مایونز ۲ ق غ میتونید سس و ماست موسیر به دلخواه کم با زیاد کنید
شوید وپیازچه تازه خورد شده یک پیمانه
فلفل و نمک به مقدار لازم
سیب زمینی هارو نگینی خرد میکنم بعد با مقداری آب و نمک میزارم بپزه بپزه حدود یک ربع
تموم موادی که داشتم با هم مخلوط میکنم
اگر دوست داشتید سالادتون قالب درادتموم مواد داخل قالب بریزید بزارید داخل یخچال یک ساعتی بمونه بعد میتونید راحت از قالب جدا کنید و سرو کنید
اگر میخواید برای مهمونیها این سالاد اماده کنید حتما از شب قبل اماده کنید که مواد به خورد هم بره و سالاد خوشمزه تری دارید
سس این سالاد بستگی به ذایقه شما داره مقدار سس و ماست میتونید کم و زیاد کنید
نوش جونتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه رشته پلو با مرغ👆🏻👆🏻👆🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#تهدیگ_سیب_زمینی 🥔
مواد لازم
3 سیب زمینی متوسط
2 تخم مرغ
فلفل قرمز
فلفل سیاه و سفید
نمک روی سیب زمینی
پنیر چدار
طرز تهیه:
سیب زمینی را رنده کرده آبش رو بگیرین تخم مرغ رواضافه کنید هم بزنید حالا نوبت ادویه جات هست.خوب مخلوط کنید در تابه سرخ کنید طرف دیگه روبرگردونید وپنیر پیتزا بریزید اجازه بدین خوب سرخ شه،وپنیرپیتزا آب شه.
نوشجان
.
🍎|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ساندویچ_کریسپی🥪🍔🌮
پودر سیر
آویشن
نمک
زرچوبه
فلفل سیاه
فلفل قرمز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 شاورما قالبی
✅مواد لازم
✅برای مرینت مرغ:
روغن زیتون
آب 1عدد لیمو
1/4 لیوان ماست
1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
ادویه جات؛: نمک، فلفل سیاه، زیره، پاپریکا، دارچین و زردچوبه
✅برای سس شاورما:
ماست 3 قاشق غذاخوری
دو قاشق غذاخوری سس مایونز
3 قاشق غذاخوری ارده (طحینه)
روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
کمی سیر پوره شده
همه مواد رو مخلوط وخوب میکس کنید.
نان تورتیلا(یا پیتا) به تعداد
✅طرزتهیه
ابتدا مرغ را به شکل برش باریک خرد کرده و تمام مواد مرینت را به مرغ اضافه ومخلوط کنید وبزارید یک ساعت بمونه
بعد مرغ را بهمراه سس در تابه بریزید وبا حرارت متوسط تفت بدین تا سس به خورد مرغ بشه وآب مرغ کشیده بشه
روی نان سس شاورما کشیده ومقداری مرغ پخته شده وسیب زمینی سرخ شده وخیارشور وکمی سس ریخته ونان را رول کنید وبه قسمت مساوی برش بزنید وطبق فیلم بچینید در قالب گرد کمربندی وروی رول ها کمی سس شاورما ومقداری پنیر پیتزا ریخته وبزارید در فر وگریل را روشن کنیدتا پنیر آب شود وبعد از قالب جدا کنید وبا جعفری وگوجه تزیین کنید ودر کنار سس شاورما میل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت تر و مجلسی تر از این ساندویچ رولتی با فینگر فود نداریم😌😍😋
.
.
اینو بگم که مقدار هر کدام از مواد بستگی به سلیقه خودتون داره ،ولی من مقداری که استفاده کردم رومینویسم.
.
مواد لازم:
نان باگت===۱عدد
کالباس===دو ورق
پنیر خامه ای===دو قاشق پر
خیارشور===۴عدد کوچک
فلفل دلمه ای رنگی===دو برش کوچک
.
.
فقط سعی کنید باگت رو کامل پر کنید کهمواد منسجم بشه.
بعد از خالی کردن باگت و پرکردن از مواد یک ساعت حداقل داخل یخچال بذارید و بعد برش بزنید
.