فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ساندویچ_کریسپی🥪🍔🌮
پودر سیر
آویشن
نمک
زرچوبه
فلفل سیاه
فلفل قرمز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 شاورما قالبی
✅مواد لازم
✅برای مرینت مرغ:
روغن زیتون
آب 1عدد لیمو
1/4 لیوان ماست
1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
ادویه جات؛: نمک، فلفل سیاه، زیره، پاپریکا، دارچین و زردچوبه
✅برای سس شاورما:
ماست 3 قاشق غذاخوری
دو قاشق غذاخوری سس مایونز
3 قاشق غذاخوری ارده (طحینه)
روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
کمی سیر پوره شده
همه مواد رو مخلوط وخوب میکس کنید.
نان تورتیلا(یا پیتا) به تعداد
✅طرزتهیه
ابتدا مرغ را به شکل برش باریک خرد کرده و تمام مواد مرینت را به مرغ اضافه ومخلوط کنید وبزارید یک ساعت بمونه
بعد مرغ را بهمراه سس در تابه بریزید وبا حرارت متوسط تفت بدین تا سس به خورد مرغ بشه وآب مرغ کشیده بشه
روی نان سس شاورما کشیده ومقداری مرغ پخته شده وسیب زمینی سرخ شده وخیارشور وکمی سس ریخته ونان را رول کنید وبه قسمت مساوی برش بزنید وطبق فیلم بچینید در قالب گرد کمربندی وروی رول ها کمی سس شاورما ومقداری پنیر پیتزا ریخته وبزارید در فر وگریل را روشن کنیدتا پنیر آب شود وبعد از قالب جدا کنید وبا جعفری وگوجه تزیین کنید ودر کنار سس شاورما میل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت تر و مجلسی تر از این ساندویچ رولتی با فینگر فود نداریم😌😍😋
.
.
اینو بگم که مقدار هر کدام از مواد بستگی به سلیقه خودتون داره ،ولی من مقداری که استفاده کردم رومینویسم.
.
مواد لازم:
نان باگت===۱عدد
کالباس===دو ورق
پنیر خامه ای===دو قاشق پر
خیارشور===۴عدد کوچک
فلفل دلمه ای رنگی===دو برش کوچک
.
.
فقط سعی کنید باگت رو کامل پر کنید کهمواد منسجم بشه.
بعد از خالی کردن باگت و پرکردن از مواد یک ساعت حداقل داخل یخچال بذارید و بعد برش بزنید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_سنتی_بدون_ثعلب😍😋
خامه صبحانه ۱بسته
شیر ۱لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
هل نصف ق چ خ
زعفران به مقدار لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۳ لیوان
آرد یک و نیم ق غ
وانیل نصف ق چ خ
خلال پسته مقداری
برا تهیه اش اول کمی خامه رو داخل کیسه فریزر بریزید و داخل فریزر بزارید تا یخ بزنه
شیر گلاب هل و زعفران رو باهم مخلوط کنید و کنار بذارید
زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط کنید وقتی کامل مخلوط شد یک مقدار از مخلوط شیر و گلاب رو بهش اضافه کنید و پنج دقیقه هم بزنید تا حسابی کف کنه بعد باقی مواد رو اضافه کنید به همراه آرد هم بزنید این مخلوط رو روی حرارت بذارید مربت هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه خاموش کنید و چند قاشق از مواد رو با خامه صبحانه مخلوط کنید بعد خامه رو به همراه وانیل به مواد اضافه کنید مواد رو داخل ظرف بریزید و روش خلال پسته به همراه خامه یخ شده روش قرار بدید برای ۴ تا ۵ ساعت داخل فریزر استراحت بدید و بعد اسکوپ بزنید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_کاستلاشکلاتی🥮🍪
مواد A:قسمت زرد رنگ
•50 میلی لیتر روغن
70 میلی لیتر خامه مایع(مخلوط خامه و شیر)
60 گرم آرد (الک شده)
4 عدد زرده تخم مرغ
مواد B:برای شکلاتی کردن مرنگ
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
8 گرم پودر کاکائو + 2 گرم قهوه فوری (ذوب شده با 2 قاشق غذاخوری آب داغ) ** قهوه فوری را می توان در صورتی که دوست ندارید حذف کنید :)
مواد C (مرنگ)
•4 عدد سفیده تخم مرغ
1 قاشق چایخوری آب لیمو
کمی نمک
• شکر 70 گرم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدبانوی های دوست داشتنی کیک درست میکنی از قالب جدا نمیشه بهتر آرد پاشی کنید چطوری لطفا همه این کلیپ بینید عالیه👆👆👆
کلیپ آرد پاشی قالب کیک 🎂🎂🎂🎂🍰
✔️(فوروارد یادتون نره)
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از جذابیت های مهمونی ، فینگرفود هایی هست که واسش تدارک میبینی 🍱🥗
@ashpazi
کیک فنجونی
تخم مرغ درشت ۱ عدد
شکر ۴ ق غ پر یا ۱/۳لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ اندازه گیری
ارد ۴ ق غ سرپر یا حدود ۲/۳لیوان
پودر کاکائو ۲ ق غ سرصاف یا حدود ۱/۶لیوان
شیر ۵ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
تخم مرغ وشکر ووانیل را با همزن درحد کرمی رنگ وحجیم شدن بزنید،سپس شیر وروغن مایع رااضافه کنید کمی مخلوط کنید،درنهایت مخلوط الک شده ارد،بیکینگ پودر وپودرکاکائو رااضافه وبالیسک هم بزنید داخل فنجانها را با روغن مایع خوب چرب کنید به دلخواه کمی کنجد بپاشید حدود نصف فنجانها از مایه کیک بریزید درون قابلمه ای اب ریخته به اندازه ای نصف ارتفاع فنجانها روی حرارت ملایم اجازه دهید آب به جوش اید سپس فنجانها رادرون قابلمه چیده درب آن را بگذارید همراه با دمکنی ۲۵ دقیقه بپزید
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ده مدل فینگرفود آسون، خوشگل و جدید داریم😍🥰کپشن رو بخون 👇🏻
تو این پست فینگرفود هایی رو انتخاب کردم که هم خوشگل باشند و هم درست کردنشون زمان بر نباشه. 🤩🤩
🔹مدل 1:خمیر هزارلا، پپرونی
🔹مدل 2:نان تست، پنیر پیتزا، سوسیس، فلفل دلمه ای
🔹مدل 3:خمیر هزارلا، پنیر گودا،سوسیس
🔹مدل 4:خمیر هزارلا، پنیر پیتزا، سوسیس
🔹مدل 5:نان لواش، پنیر مدادی، پنیر پیتزا، پپرونی
🔹مدل 6:نان تست، کالباس، پنیر گودا
🔹مدل 7:خمیر هزارلا، پپرونی
🔹مدل 8:نان لواش، کالباس، پنیر گودا
🔹مدل 9:خمیر هزارلا، پنیر پیتزا، کالباس
🔹مدل 10:سوسیس انگشتی، خمیر هزارلا
🔺برای خمیر هزارلا میتونید از خمیر هزارلا مخصوص شورینی استفاده کنید.
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو مهمونی نمیدونید چی درست کنید؟
با فینگرفود لازانیا یک سفره دلبر و رنگین بچینید🤩🤩
۸ عدد ورقه لازانیا رو ۵ دقیقه داخل آبجوش نیم پز کنید
۲۰۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده
۳ عدد سوسیس رنده شده
۱ دسته پیازچه خرد شده
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا
۳ قاشق غذاخوری ماست
باهم ترکیب کنید
لازانیا رو آبکش کنید و یه مقدار از موادی که درست کردید رو بریزید و کامل پخشش کنید
رولش کنید
همرو به همین شکل درست کنید
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه و با ۱ لیوان آب ترکیب کنید و یه مقدار کف ظرف بریزید
لازانیاها رو کف ظرف بچینید
باقی مانده سس رو روی لازانیا بریزید
روشون پنیریتزا بریزید
بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه
لازانیا متفاوت به این میگن، ببینید چی شد 👌
درست کنید و درکنار خانواده لذت ببرید 😍😍
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوت و فن ژله رولی🍭🍭🍡
@ashpazi
#ژله_انار
ژله آلوراء 2 بسته
انار دون شده 1 ليوان
ابتدا هر دوتا ژله آلورارءرو داخل ظرف شيشه ايي ريخته و دو ليوان آب جوش روي ژله ريخته ميزاريم روي بخار كتري و هم ميزنيم تا ژله كاملا حل بشه وقتي ديديم ژله شفاف شد از رو بخار كتري برداشته و يك ليوان اب خنك اضافه ميكنيم حالا انارهايي ك دون كرده بوديم ب ژلمون اضافه ميكنيم قالب مورد نظر را چرب كرده ژله را داخل قالب ريخته بمدت4 ساعت داخل يخچال قراره داده بعد از زمان مشخص كناره هاي ژله را ب كمك چاقو از قالب جدا كرده و داخل ي ظرفي اب داغ ريخته و براي 20 ثانيه كف قالب را داخلش قراره داده بعد برميداريم و توي ديس برميگردونيم
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله میان تهی شیک ومجلسی😍
استقبال بشه پست بعدی ژله رولی بصورت ویدئو میزارم به جای ژله رولی از میوه های دلخواه استفاده کنید
یک بسته به رنگ دلخواه رو با یک ونیم لیوان در ابجوش حل کرده روی بخار کتری بزارید تا ژله شفاف بشه (بن ماری) من از ژله بلوبری استفاده کردم
داخل لیوان به اندازه یک الی دو سانت سانت از ژله رو بریزید وبزارید یخچال تا ببنده البته بستگی به فضای لیوان داره
ژله رولی رو برش بزنید اگر میخواید به شکل گل رز باشه یک طرفشو دالبری برش بزنید ورول کنید
ژله داخل لیوان رو از یخچال بیرون میاریم وژله رولی وسطش،میزاریم برای فیکس شدنش کمی ژله میریزیم ودوباره میزاریم یخچال من این قسمت از ژله الورا استفاده کرده البته یک قاشق رنگ ژله طالبي بهش زدم تا تغییر رنگ بده
لبه های لیوان.رو تمیز کرده وژله ای که میخوایم رو قرار بگیره به اندازه یک سانت میریزیم وسلفون میکشیم و وارونه میزاریم یخچال ژله که سفت شد به ارومی سلفون.رو جدا کرده
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در آوردن ژله از بطری بدون استفاده از اب جوش وسشوار خیلی راحت فقط با احتیاط عمل کنید😉
ژله حتما یکشب داخل یخچال بمونه طرز تهیه پست قبل بصورت ویدئو گذاشتم
اگر تیز بر ندارید کارد رو چند ثانیه داغ کنید به راحتی میتونید برش بزنيد.
با انگشت به ارومی ژله رو از کناره بطری جدا کنید
سینی مورد نظر رو کمی خیس کنید اگر ژله کج افتاد به راحتی بتونید تکون بدید
از قسمتی که بازه رو سینی وارونه بزارید
سر بطری رو برش بزنید وجدا کنید
ته بطری که گودی داره به اندازه یک سانت اینورتر برش بزنید تا انتهای قسمت بالای
سپس لبه بطری رو به ارومی بطرف خارج باز کرده واز ژله جدا کنید وبه ارومی بیرون بکشید که ژله زخمی نشه با دستمال تمیز سینی که خیس کردیم تمیز کرده وبا چاقوی خیس ویا کمی گرم کنید ژله رو برش بزنید . شیک ومجلسی وراحت😍
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله میان تهی شیک ومجلسی😍
استقبال بشه پست بعدی ژله رولی بصورت ویدئو میزارم به جای ژله رولی از میوه های دلخواه استفاده کنید
یک بسته به رنگ دلخواه رو با یک ونیم لیوان در ابجوش حل کرده روی بخار کتری بزارید تا ژله شفاف بشه (بن ماری) من از ژله بلوبری استفاده کردم
داخل لیوان به اندازه یک الی دو سانت سانت از ژله رو بریزید وبزارید یخچال تا ببنده البته بستگی به فضای لیوان داره
ژله رولی رو برش بزنید اگر میخواید به شکل گل رز باشه یک طرفشو دالبری برش بزنید ورول کنید
ژله داخل لیوان رو از یخچال بیرون میاریم وژله رولی وسطش،میزاریم برای فیکس شدنش کمی ژله میریزیم ودوباره میزاریم یخچال من این قسمت از ژله الورا استفاده کرده البته یک قاشق رنگ ژله طالبي بهش زدم تا تغییر رنگ بده
لبه های لیوان.رو تمیز کرده وژله ای که میخوایم رو قرار بگیره به اندازه یک سانت میریزیم وسلفون میکشیم و وارونه میزاریم یخچال ژله که سفت شد به ارومی سلفون.رو جدا کرده
@ashpazi
#ژله_سوپرایز
ژله قرمز رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید. توی قالب قلب بریزید یخچال بذارید که ببندن.
برای رنگ سفید از ژله آلورا و شیر یا بستنی استفاده کنید. هر بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید .برای رنگ سبز می تونید از ژله رنگی دلخواه تون با شیر یا بستنی استفاده کنید یا به ژله آلورا و شیر رنگ خوراکی بزنید. مقداری از رنگ سبز رو کف قالب بریزید وقتی نیم بند شد . روش ژله رنگ سفید بریزید و بذارید نیم بند بشه. سپس قلبها رو روش بچنید و با قاشق مجدد ژله سفید بریزید و بذارید فیکس بشن . هر لایه رو که ریختید اجازه بدید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه، بعد لایه بعد رو بریزید.
😍 😍
@ashpazi
سلام😍خوبين...
.
هميشه كه نبايد پاستا وماكاروني رو با گوشت درست كرد،
اينبار سس ماكاروني رو با پياز سرخ كرده،زردچوبه،فلفل قرمز،
يه دونه سير رنده شده،ادويه كاري،همراه با فلفل سبز وقرمزِ قلمي خورد شده،قارچ وگوجه (يارب گوجه)درست كردم،
.
ماكاروني رو باروغن زردچوبه ونمك ريختم تو آب جوش وقتي مغزش نرم شد آمادست آبكش كنيد به سس اضافه كنيد مخلوط كنيد ودم بزاريد،چند تا دونه اسفناج كوچيك هم بزاريد روشُ نوووووش جان😋😌
.
ميشه ماكاروني رو نرم تر برداشت ودم هم نزاشت،
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_مرغ😋😍
مواد لازم:
٧٠٠ گرم گوشت چرخ شده مرغ(سينه و رون)🐔
١ عدد پياز درشت رنده يا چرخ شده و آب گرفته شده🧅
١ ق م از هر كدام (پودر سير، پاپريكا، زردچوبه، گوجه)
١ ق چ نمك صورتى🧂
٢ عدد هويج قلمى آبپز🥕
٩ عدد پنير ورقه اى🧀
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
@ashpazi
اشکنه
موادلازم
گوجه ی اصل محلی:
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س👍
پ ن :اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل میشود. این غذا تاریخچهای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام همراهان خوشگلم🙋♀️ يه روش مرغ شكم پر براتون آوردم، هميشه براى درست كردنش بايد يه مرغ كامل رو استفاده ميكرديم و خب اينجورى به صرفه نيست🍂 اما با اين روش ميشه هر قسمت مرغ رو كه دوست داريد بدون استخوان كنيد و توش رو پر كنيد😍😋
خب همونطور كه گفتم بايد مرغ رو بي استخون كنيد.
مواد داخل شكمش👇🏻
برنج پخته
روغن زيتون
سير
پياز
فلفل سياه
فلفل دلمه اى
.
از ٢ ساعت قبل هم مرغ رو تو روغن زيتون و پودر پاپريكا و پودر سير ميخوابونيم.
البته اين هم بگم كه مواد داخل شكم مرغ اختياريه و ميتونيد با هرچي دوست داريد پرش كنيد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
@ashpazi
#شربت_سکنجبین 🍸 😋
شکر 1 کیلوگرم
آب 2 لیوان
سرکه 100 گرم
نعناع 150 گرم
گلاب کمی
🔸شکر را با آب مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. بعد نعناهای شسته شده را با ساقه درون آن می ریزیم. کمی که جوشید سرکه وگلاب را کم کم اضافه کرده، پس از آنکه غلیظ شد از صافی رد می کنیم. (هر گاه با کفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه کفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شکاف بخورد، سکنجبین آماده است.نباید شکر زیاد روی حرارت بماند؛ زیرا شربت تلخ میشود.)
این شربت را می توان با خیار رنده شده سرو نمود که طعم فوق العاده خوبی به آن می دهد. این شربت به دلیل داشتن سکنجبین اثرات ضددلدرد و ضدنفخ دارد و خیار آن اثرات خنککننده و ضدتشنگی
🥗🍗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
@ashpazi