فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هويچ پلو 😍👌
٣پيمانه برنج
١ عدد سينه مرغ
٣عدد هويچ
١ عدد پياز
١عدد ليمو ترش
نمك وفلفل سياه ، زردچوبه و پودر دارچين يا چوب دارچين
زعفران دم كرده
زرشك
📍مرغ رو ميتونيد اب پز و بعد ريش ريش كنيد اما من از اول نازك برش ميزنم و با پياز تفت ميديم مرغ نرم تر و خوشمزه تر خواهد بود
١-هويچ ها رو ميتونيد رنده بزرگ كنيد يا خلالى نازك برش بزنيد ، هويج رو با كمى روغن تفت ميديم و بهش اب ليمو ترش و شكر ميزنيم كمى كه تفت خورد و اب هويج گرفته شددر اخر براى خوش رنگ تر شدنش زردچوبه اضافه ميكنيم و تمام
٢- پياز رو تفت ميديم ، سبك و طلايي كه شد مرغ ها رو بهش اضافه ميكنيم ، مرغ كه تفت خورد و به روغن افتاد ادويه ها رو بهش ميزنيم، عطر ادويه ها كه ازاد شد هويچ هاى تفت خورده رو ميريزيم ، زعفران دم كرده و زرشك و يكم كه تفت خورد مواد ما اماده است
٣- ميتونيد هر نوع تهديگى استفاده كنيد ، من از خود هويچ استفاده كردم ، هويج رو نازك برش بزنيد ، و چند دقيقه در اب جوش قرار بدين كه نرم بشه و بعد ته قابلمه بچينيد ،
٤- و مواد رو لا به لاى برنج بريزيد و ابتدا با حرارت بالا بعد حرارت رو كم كنيد بزاريد برنج دم بكشه و روش رو با زرشك و خلال پسته و بادام تزيين كنيد
#هویج_پلو
.
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته تبریزی با تمام نکات😋✌️
۱استکان لپه
۱ استکان برنج
۴۰۰گرم گوشت چرخکرده
۲ عدد تخم مرغ
سبزی خشک مخصوص کوفته
نمک،زردچوبه، فلفل سیاه
مواد سس:نمک،زردچوبه،فلفل سیاه، رب،آب،پیاز سرخ شده
مواد میانی:پیاز داغ،آلو،گردو،زرشک
❌️❌️تمام نکات کوفته❌️❌️
✅️من از سبزی خشک استفاده میکنم،چون سبزی تازه باعث میشه کوفته ی ما وا بره.
✅️من داخل غذاساز ریختم ،شما میتونید با گوشت کوب نیم کوب کنید،و بیشتر ورز بدید.
✅️حتما یکساعت داخل فریزر بزارید بعد داخل سس بزارید.
✅️وقتی کامل جوشید کوفته رو اضافه کنید،۱ساعت اول در قابلمه رو نبندید،بعد از یک ساعت از سس روی کوفته بریزید یا به آرومی زیر و رو کنید،یک ساعت هم با در بسته تا جا بیوفته.
#کوفته_تبریزی
.
#https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ فوری و مجلسی🍗
حتما این مدلشو امتحان کن🥹🤌🏻
مواد لازم:
1️⃣فیله مرغ ۶ عدد(میتونید از ران و سینه هم استفاده کنید )
2️⃣ادویه ها: پودرگوجه،زردچوبه،نمک و فلفل سیاه
3️⃣پیاز ریز خرد شده یا رنده شده یک عدد
(پیاز ریز باعث غلیظ شدن سس میشه)
4️⃣رب گوجه دوقاشق
5️⃣آب لیمو تازه یک عدد کوچک
6️⃣فلفل دلمه ۴ برش نازک(بیشتر نریزید چون طعمش قالب میشه)
7️⃣آب جوش یک لیوان
8️⃣زرشک به مقدار دلخواه
9️⃣زعفران ب مقدار داخواه
(زعفران در آخر میریزیم که عطرش بمونه و بر اثر حرارت از بین نره)
#زرشک_پلو.
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنینی گوشت وقارچ خودت تو خونه درست کن خیلی اقتصادی تر
مواد لازم (۳نفر)
گوشت گوساله۲۰۰گرم
قارچ۲بسته
پیاز۱عدد درشت
ادویه ها(فلفل سیاه ،ادویه گوشت،زردچوبه)
پنیر پیتزا
.
.
ابتدا گوشت با مقداری آب و زردچوبه وفلفل سیاه ویک تیکه برگ بو میپزیم،بعد ریش ریش میکنیم،پیاز خلالی برش میزنیم و با مقداری روغن سرخ میکنیم سبک شد بهش قارچ اسلایس شده اضافه میکنیم حرارت زیاد میکنیم تا قارچ آب نندازه و ادویه ها رو اضافه میکنیم. گوشت های ریش ریش شده رو اضافه و تفت میدیم.
برای این ساندویچ از نون چاپاتا استفاده میکنن اما شما میتونین از نون برگر یا تست یا باگت هم استفاده کنین.
نون رو برش بزنین روی نون از مخلوط سس مایونز و خردل بزنین، مقداری پنیر پیتزا بریزین به همراه مواد گوشتی
ساندویچ آماده شده رو روی تابه گریل یا داخل دستگاه ساندویچ ساز بزارین تا دو طرف نون ها مقداری برشته بشه و پنیرش آب بشه ساندویچ پنینی شما به همین راحتی و جذابی آماده شد نوش جونتون✨
#پنینی_گوشت_قارچ.
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_گردو
کره گردو ، رب انار و برنجی که استفاده کردم از اجیل و خشکبار دورهمی بود که همه خوراکی هاشون ارگانیک و خونگیه 😍😍
مواد مورد نیازش برای ۵ نفر 😍 :
گردوی اسیاب شده : برای هرنفر ۵۰ گرم یا اندازه یک نارنگی کوچک
رب انار : ۲ ق غ
نمک : ۱ ق چ
گوشت گوسفندی : هر نفر ۴ تکه
رب گوجه : ۱ ق غ
ادویه ها شامل : زردچوبه ، فلفل سیاه
پیاز : ۲ عدد بزرگ
زرشک : یک پیاله
همه مراحل مشخصه فقط چندتا نکته داره که اینجا میگم😋😋
☘هرچقدر گردو بیشتر اسیاب بشه بیشتر روغن خودشو پس میده پس من از کره گردو استفاده کردم🤗
☘بعد اینکه گوشت پخت رب انار و نمک رو اضافه کنید 👌
☘یکساعت اخر پخت یک لیوان یخ میریزیم و حتمااا در قابلمه رو نیمه باز میذاریم تا بپزه و حسابی روغن پس بده 😍
☘موقع سرو خورش هم زرشک تفت داده شده رو اضافه میکنیم🤗👌
#خورشت_گردو
.
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلوچه حلوایی
مواد كلوچه اي 👇🏻😍
كنجد سابيده
پودر قند
گردو و هل سابيده شده
مقداري گلاب كه كلوچه اي بشه وزيادم خيس نشه موادمون🤩
مواد لازم خمير نون👇🏻
۱ لیوان ماست
۱ لیوان شیر
۴ قاشق شکر
۳/۴ لیوان روغن
۳ عدد تخممرغ
یکقاشق غذاخوری خمیر مایه
تقريبا ١ كيلو آرد( مقداري كه خمير به دست نچسبد)
طرز تهیه کامل در فیلم 🎥
#کلوچه_حلوایی
🍕.
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_ویترینی😍😋
_وقت بخیر دوستان، اینم یک دسرفوق العاده خوشمزه مناسب روزهای گرم
موادلازم
ژله آلوورا
آب
خامه
طالبی
ژله آلورا رو با آب جوش مخلوط کرده هم بزنید تا یک دست بشه بزارید سرد بشه طالبی را با اسکوپ بستنی خالی کنید قالب چرب کنید کمی آلورا بریزید نیم بند شد طالبی رو بریزید روشن آلورا بریزید بزارید یخچال بگیره مقدار آلورا اضافه آمده رو با خامه مخلوط کرده و آخر کار میریزید و چند ساعت میزارید یخچال بگیره
#ژل.
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وافل🧇
موادلازم:1 لیوان شیر ،نصف لیوان شکر،نصف لیوان روغن ،1 عدد تخم مرغ ،1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر،1 بسته وانیل( یک چهارم قاشق چایخوری )،1.5 لیوان آرد
دستور پخت: تخم مرغ و شکر را خوب با هم مخلوط می کنیم. با اضافه کردن آرام آرام شیر، روغن، بکینگ پودر، وانیل و آرد، مایع خمیرآماده می کنیم. بعد از گرم شدن دستگاه در بالاترین درجه، قسمتی که خمیر را می ریزیم روغن می زنیم. مقداری از خمیر آماده شده میریزیم و چک میکنیم که نسوزه🍓🥝
#وافل
را.
#https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_شام_سه_سوته
مواد لازم
نون لواش:۱عدد
تخم مرغ:۲عدد
جعفری خورد شده:۲قاشق
ادویه ها:زردچوبه،فلفل،پودر سیر،نمک
پنیرپیتزا:۱۰۰گرم
سوسیس یا گوشت یا ژامبون :مقداری
طرز تهیه
کف تابه رو کمی روغن بزنین نان لواش رو اندازه تابه برش بزنین وداخل تابه بزارین تخم مرغ،جعفری،ادویه هارو اضافه کنین گوشت رو هم که از قبل پختین بزارین وبا پنیر روش رو پر کنین یه نان لواش دیگه روش بزارین ودرش رو بزارین یکطرفش که سرخ شد برگردونین تا طرف دیگشم سرخ بشه وبعد میل کنید
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱.
https://eitaa.com/ashpazi
#نحوه_نگهداری_موادغذایی
🎀اینم چندتا نکته خانه داری برای شما خانمهای کدبانوی عزیز😊👇😊👇
⬅️نگه داری #زرشک
برای نگهداری زرشک آن را داخل فریزر قرار دهید هم تازه می ماند و هم یخ نمی بندد .
⬅️نگهداری #هویج 🌾
برای نگهداری هویج و چغندر آن ها را داخل صندوق ریخته و روی آن شن نرم بریزید بطوریکه به هم نچسبند و از هم فاصله داشته باشند .
⬅️نگهداری #آرد🍚
آرد را باید در جای خشک و تاریک نگهداری کنید تا از خراب شدن آن جلوگیری شود.
⬅️نگهداری #روغن🍶
برای نگهداری روغن از ظروف شیشه ای استفاده نکنید . ظروف سفالی یا لعابی برای اینکار مناسبتر است . اگر خواستید از ظروف شیشه ای استفاده کنید از شیشه ای استفاده کنید ، که رنگ آن تیره و کدر باشد .
⬅️نگهداری #چای_عطری ☕️
اگر در خانه از چای عطری استفاده می کنید برای اینکه بعد از مدتی چای ، عطر خود را از دست ندهد چای را داخل ظرف در بسته نگهداری کنید و اگر از خود پاکت چای استفاده می کنید ، پاکت چای را داخل کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و در کیسه را محکم گره بزنید ، تا عطر آن تا آخر باقی بماند.
⬅️نگهداری #نان 🍞
🔅اگر داخل کیسه ی نان یک پر ساقه کرفس بگذارید نان مدت بیشتری تازه می ماند .
🔅میتوانید نان ها را داخل پلاستیک فریزر قرار داده و داخل فریزر نگهداری کنید . در موقع لزوم نان ها را از فریزر خارج کرده و داخل سینی با حرارت دادن گرم کنید و استفاده نمایید.
⬅️ نگهداری #حبوبات 🍚
🔅لابه لای حبوبات چند برگ از درخت گردو قرار دهید .
🔅حبوبات را با نمک فراوان مخلوط کنید .
🔅حبوبات را داخل فریزر نگهداری کنید .
🔅میتوانید حبوبات را فقط یک جوش داده ( آب را جوش آورده حبوبات را داخل آب جوش بریزید تا یک جوش بخورد ) داخل آبکش ریخته و آنرا خشک کنید به هیچ عنوان دچار آسیب دیدگی نمی شوند (روش قدیمی ها)
⬅️ نگهداری #کیک 🍰
اگر قسمتی از کیک معمولی را خورده اید و بقیه ی آنرا می خواهید نگهداری کنید یک تکه نان را آب بزنید و روی کیک قرار دهید . و آنرا در جعبه بگذارید و در یخچال قرار دهید . رطوبت نان سبب می شود کیک تازه بماند . در صورتی که کیک شما میوه ای است چند قاچ سیب کنار آن بگذارید و داخل یخچال قرار دهید .
⬅️ نگهداری #کیک_خامه ای 🎂
کیک خامه ای را داخل جعبه ی کیک قرار دهید سپس جعبه را داخل کیسه پلاستیک گذاشته در آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید . کیک خامه ای درون فریزر نیز تازه میماند.
⬅️نگهداری #بیسکویت 🍪
اگر میخواهید بیسکویت شما ترد و شکننده باشد و صدای مخصوص خود را داشته باشد . چند حبه قند داخل جعبه بیسکویت بیندازید . در ضمن هرگز بیسکویت را قوطی یا پاکت پلاستیکی قرار ندهید .
⬅️خشک کردن ونگهداری #سبزیجات☘️
بیشتر خانم ها سبزیها را بصورت خشک استفاده می کنند . باید در نظر داشته باشید که سبزیها را حتماٌ در سایه خشک کنید تا تغییر رنگ ندهند .در ضمن سبزیهای خشک را نباید بیشتر از شش ماه نگهداری کرد . زیرا کهنه می شوند و خاصیت خود را ز دست میدهند .
⬅️نگهداری #پنیر🧀
برای جلوگیری از خشک شدن پنیر، دستمالی راکه با سرکه مرطوب کرده اید دور پنیر بپیچید.
⬅️نگهداری #دانه_ذرت 🌽
دانه ذرت را در داخل فریزر نگهداری کنید . با اینکار از چروک شدن ذرت جلوگیری می شود .قبل از اینکه دانه های ذرت را بو بدهید ، کمی آب سرد روی آن بریزید .
⬅️نگهداری #کشک🍶
برای نگهداری کشک سائیده می توانید کشک ها را داخل قالب جا یخی ریخته و داخل فریزر بگذارید ، تا یخ ببندد . سپس آنها را از قالب جدا کرده داخل کیسه فریزر ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید و در موقع لزوم از آن استفاده کنید.
⬅️نگهداری #آبلیمو در یخچال🍋
اگر شیشه آبلیمو را در یخچال می گذارید حتماٌ درب آنرا ببندید چون باعث می شود که عمر یخچال کوتاه شود .
⬅️نگهداری #قارچ 🍄
قارچ را نباید شست بلکه باید آنرا داخل پاکت کاغذی بسته بندی و در فریزر نگهداری کنید اگر قارچ را داخل کیسه پلاستیک بگذارید خراب می شود .
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
.
#https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوه کباب😍😋
اسون ترین و خوشمزه ترین جوجه کباب تو تابه
مواد لازم :
سینه ی مرغ یک عدد
زعفران دم کرده سه ق غ
ماست سه ق غ
پیاز یک عدد
کره
درست کردنش خیلی راحته فقط کافیه سینه مرغو مربعی برش بزنی و پیاز و ماست و زعفرون و ادویه رو بهش اضافه کنی و بذاری دوسه ساعت داخل یخچال استراحت کنه
تو این فاصله کته رو هم درست کنید برنج و اب ونمک و روغن وترکیب کنید بذارید رو حرارت کم به مدت چهل دقیقه تا یک ساعت تا حاضر بشه
حالا جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید توی تابه یا صفحه گریل داغ بچینید و دو طرفش ترکیب کره و زعفرون و بزنید بذارید با حرارت کم کامل مغزپخت بشه
🍔🥗.
https://eitaa.com/ashpazi
33.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی شکلاتی و زعفرانی
مواد لازم:
آرد 🥡۲۰۰ گرم
پودرقند🍚 ۷۰ گرم
کره🧈 ۵۵ گرم
روغن قنادی🥃 ۵۵ گرم
روغن مایع🥃 ۳۰ گرم
تخم مرغ🥚 ۱ عدد (زرده و سفیده جدا شود)
وانیل🌸 ۱ دوم قاشق چای خوری
پودرکاکائو 🍫۴ گرم یا ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
زعفران دم شده غلیظ💛 ۱ قاشق غذاخوری
گردو و فندق خرد شده🌰
شکلات صبحانه و مربا🍫
دمای فر ۱۷۰ درجه
تایم پخت ۱۵ إلی ۲۰ دقیقه
نکته ها :
۱_کره و تخم مرغ هم دمای محیط باشند.
۲_برای این شیرینی میتوانید تماما از کره استفاده کنید.
۳_برای کاور شیرینی از هر مغزیجاتی میتوانید استفاده کنید.
۴_این شیرینی را بدون مغزیجات و با کاتر هم میتوانید درست کنید.
۵_برای پخت فر را از ۱۰ دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود.
۶_بعد از پخت اجازه دهید شیرینیها خنک شوند بعد از سینی فر جدا کنید.
۷_از هر مربایی میشه استفاده کرد که من از مربای شاهتوت استفاده کردم..
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شیر بی نظیره 🥳💚
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ و ⅓ لیوان
آرد قنادی ۲.۵ لیوان
روغن مایع ⅔ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ¼ ق چ
شیر ۱ لیوان
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انرژی بار یا پروتئین بار😎❤️
مواد لازم
مغزیجات دلخواه
دانه چیا ½ پیمانه
جو دوسر پرک ۲ پیمانه
مغز آفتابگردان ½ پیمانه
شیره خرما یا بادام
عسل ½ پیمانه
•֍https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک عسلی😎❤️
2 عدد تخم مرغ
کمی نمک
200 گرم شکر
2 قاشق غذاخوری عسل
200 گرم کره
1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
400 گرم آرد
خامه قنادی به میزان دلخواه
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرما خورا براتون طعم جدید آوردم😍🧆
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون پخت 😎💕
بیسکویت پتی بور یک بسته
شکلات آب شده ۱۰۰گرم
نوتلا به باندازه ای که مخلوط چسبناک وپایه ی کیکمان شود
گاناش غلیظ(۲۰۰گرم شکلات آب شده+ ۱۰۰ گرم خامه صبحانه داغ شده)
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا رو بدون طرح نده دست مهمونات🤨
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی🥺🍩
مواد لازم :
شیر ۱ لیوان
آب ½ فنجان
پودر کاکائو ۱ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
شکر یا عسل
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون شک ترکیب انار و شکلات یکی از خوشمزه ترین ترکیب هاست😴🍫
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این همبرگر امتحانش نکنی ضرر کردی🫰🤚
مواد لازم:
گوشت چرخ شده مخلوط گوساله و گوسفند:۳۰۰گرم
پیاز یدونه:۱۵۰گرم
پودر سوخاری:۱ق غ
پنیر پارمزان:۲ق غ
پودر چدار:۱ق غ میتونید پنیر چدار جایگزین کنید
ادویه شامل:پودر سیر؛فلفل سیاه؛فلفل قرمز؛ رزماری خشک هرکدام نصف ق چ
نمک؛۱ق چ
پنیر گودا
نون برگر
طرز تهیه:پیاز گوشت ادویه و پنیر پارمزان و پودر پنیر جدار و باهم مخلوط کنید ده دقیقه ورز بدید یه ساعت توی یخچال یا نیم ساعت فریز استراحت بدید بعد قالب زدن بعد روی صفحه گریل هرطرفشو ۸الی ده دقیقه سرخ کنید نوش جونتون❤️
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسرهلو یا شلیل 😍😋
بیسکوییت پتی بور ساده یا وانیلی یک بسته و نیم
هلو (شلیل) نسبتا نرم که شیرین تر هستن و به ترشی نمیزنن
نشاسته ذرت ۳ غ ق
شکر به مقداری که اگر هلو ها ترش بودن از حالتی ترشی دربیان.
خامه قنادی فرم گرفته(برای تزیین به دلخواه)
آب سرد دو سوم لیوان
طرز تهیه :
اول از همه بیسکوییت هارو داخل مخلوط کن میکس میکنیم تا پودری بشه،برای میکس بیسکوییت ها از گوشت کوب هم میتونین استفاده کنین ، بعد میزاریمشون کنار
بعد هلو هارو از هسته جدا کرده و داخل مخلوط کن میریزیم تا میکس بشن ، میکس که شد شکر و نشاسته و آب رو بهش اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم(البته توجه کنین که نشاسته رو بسته به مقدار هلو اضافه کنین).
بعد یکم روی حرارت میزاریمش.
بعد از حرارت ، لیوان سرو مورد نظر رو برمیداریم و از ته لیوان یک لایه پوره هلو و لایه بعد بیسکوییت میریزیم تا آخر و سر آخر روشو خامه میزنیم و با پودر پسته با خلال پسته تزیین میکنیم.
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردویی😍😋
نشاسته گل نصف لیوان
آب سرد یک لیوان
گلاب نصف لیوان
هل ساییده نصف ق چ
شکر دو سوم لیوان
پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یکچهارم لیوان آب
گلوکز یک ق غ سرپر
جوهر لیمو نوک ق چ
روغن مایع چهار ق غ
اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم
ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه
باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کممیکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم
تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه
خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏https://eitaa.com/ashpazi