فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷فیلم اموزشی
#خورش_قیمه
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
#مربا_آلبالو 🍒
سه کیلو آلبالو شسته شده و هسته گرفته را در یک قابلمه با سه کیلو شکر لابلا بربزید و یک شب تا صبح در یخچال بزارید تا اب بندازه
بعد روی شعله متوسط گذاشته و صبر کنید تا مربا بجوشه.
در تمام مدت پخت کف روی مربا رو بگیرید بعد از بیست دقیقه الی نیم ساعت البالو هارو از شربت جدا کنید
اندازه شربتی که میخوای داشته باشی شربت را جدا کن و در قابلمه دیگه بریزید و بگذارید کمی غلیظ بشه نه خیلی زیاد فقط در حدی که خییییلی روان نباشه و غلظت شربت رو بدست بیاره(این از شربت)
بقیه شربتی که داخل قابلمه بود رو بزارید قوام بیاد و بعد کمی ابلیمو و گلاب اضافه کنید و البالو هارو بهش اضافه کنید
یکی دو جوش که زد خاموش کنید و کنار بزارید تا کاملا خنک بشه و بعد در شیشه بریزید(اینم از مربا)
برای ترشی البالو هم من ۱/۵ البالو رو با ۳۰۰ گرم شکر و کمی نمک و سرکه مخلوط کردم و در ظرف دربسته گذاشتم.
بعد از بیست روز اماده اس.
─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
💕 #ژله_انار
آموزش خیلی آسان
🌸 مواد لازم
انار 1کیلوگرم
شکر نیم کیلو
گرد ژلاتین 45گرم
🌸 طرز تهیه
آب انار را گرفته و سپس با شکر،خوب مخلوط کنید تا حل شود.ژلاتین را در نصف استکان آب گرم حل کرده و به آب انار و شکر اضافه کنید.ظرف مورد نظر را چرب کرده و محلول را در آن ریخته و در یخچال قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد.
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
💕 #فرنی
🔵 مواد لازم
شیر یک لیوان
آرد برنج یک قاشق سوپ خوری
شکر یک قاشق سوپ خوری
گلاب نصف استکان
🔵 طرز تهیه:
آرد برنج را در شیر حل کرده و بهم بزنید و سپس آن را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم بزنید تا جوش آمده و غلیظ شود آنگاه شکر و گلاب را اضافه نموده و چند جوش که زد از روی حرارت پایین بیاورید.
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
💕 #مرغ_سوخاری
🔵 مواد لازم
مرغ 1عدد
تخم مرغ 3عدد
آرد سوخاری 2قاشق سوپ خوری
زعفران آب گرفته 1قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
زرد چوبه و روغن به اندازه کافی
🔴 طرز تهیه
تخم مرغ را با نمک و فلفل و زرد چوبه بهم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.مرغ را با کمی آب نیم پز کنید و در صافی قرار دهید تا آب آن برود.سپس در مایه فرو برده و در پودر سوخاری بغلطانید و در روغن داغ مرغ را کاملا سرخ کنید و سپس در دیس کشیده و با خیارشور،جعفری،زیتون و گوجه فرنگی حلقه شده و سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بدون_فر 😋😋🛎🛎
─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_خیار_گوجه_توت_فرنگی🍓🥒🍅
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
طرز تهیه این دسر
اول دو پیمانه شیر وبعد دونیم قاشق نشاسته ذرت یا کندم فرق نمیکنه وبعد سه قاشق غذاخوری شکر ریختم وبعد کمی وانیل وگلاب به مقدار لازم ریختم وگذاشتم رو گاز مدام هم زدم بعد اینکه غلیظ شد مقدار خیلی کم کره ریختم وهم زدم واز روی گاز برداشتم وبعد رنگ خوراکی دلخواه میتونید توش بریزید وتوی ظرف مورد نظر ریختم گذاشتم یخجال خودش گرفت وبعدژله مورد دلخواه ریختم وگذاشتم باز یخجال وبعد اینکه کامل ژله گرفت وبعد ی لای بیسکویت ریختم وبعد با خامه قنادی فرم گرفته ریختم ودلخواه تزیین کردم 😊🥰😋
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
لیته بادمجان با روش خودم🍆🍆🍆🍆
محشرررررر
فوق العادس طعمش
.
اندازه هارو تقریبی نوشتم
بادمجون شیش عدد متوسط
نصف قابلمه آب نصف سرکه(برای پخت بادمجون)
نمک یک قاشق
هویج دوتا
سیر ده تا دونه
رب انار دوقاشق پر
شیره انگور یا شکر پنج قاشق
.
ابتدا تعدادی بادمجون رو با پوست (بدون پوستم.میشه)حلقه کنید و با مخلوط نمک و آب و سرکه بپزید. کامل کامل پخته بشه. با گوشت کوب دستی یا برقی یا غذاساز یا مخلوط کن کاملا لهش کنید .بعد داخل کاسه ای بزرگ بریزید. جداگانه هویج خرد کرده رو با آب بپزید بعد که پخته شد با رنده ریز رندش کنید . سیر فراوان هم رنده ریز کنید و همراه با هویج به بادمجون اضافش کنید. بعد چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعم ملس روبه ترشی داشته باشه.😋میتونید بجای شیره از شکر استفاده کنید.
میزان رب و شیره و سرکه رو خودتون کم و زیاد کنید اگه لازم بود سرکه و نمک بهش اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون دربیاد. رب انار و شیره طعمشو محشررررر میکنه پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید
دوستان بجای پختن بادمجون میتونید اونارو کبابی کنید بعد پوستشو بکنید بعد سرکه و بقیه موادو بریزید.
✦••┈❁🍟🍔
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
امروز قراره یک غذای خیلی راحت جنوبی رو بهتون آموزش بدیم 🥘
#گمنه یک غذای مغذی و ساده جنوبیه که میتونید اون رو جایگزین برنج و #پلو کنید 🍚
مرحله اول پاک کردن بلغورهای گندمه. بعد از اینکه بلغورها رو تمیز کردید کمی آب روی اونها بپاشید تا مرطوب بشن. توی یک تابه بدون روغن بلغورها رو به آرامی تفت بدید. مراقب باشید که شعله گاز باید خیلی کم باشه تا بلغورها نسوزند 🔥
حالا پیاز رو سرخ کنید و بهش ادویه بزنید. آب رو اضافه کنید و اجازه بدید جوش بیاد. بلغورهای تفت داده شده رو به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و تا زمانی که آب درون قابلمه کم بشه اونها رو به صورت دورانی هم بزنید 🥄🥣
شعله گاز رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید و اجازه بدید برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم بکشه 🍛🍲
توی #جنوب معمولا گمنه رو با #خورشت و #قلیه_ماهی میخورند. شما میتونید طبق ذائقه خودتون مواد اولیه رو تغییر بدید 🐟
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
ماست خیار ویژه
تا حالا دوبار این ماست خیار ویژه رو درست کردم هر دوبار یه سری چیزها رو تغییر دادم،اینم ماست خیاری که خودم کشف اش کردم 🤗😋
پیاز قرمز
سرکه
ماست یونانی یا خامه ایی
مویز یا کشمش
گردو اگه داشتید بزنید
نعنا خشک
شوید تازه
روغن زیتون
آب لیمو ترش
خیار درشت خرد شده
نمک،فلفل
سیر تازه یا پودر سیر
اول نیم ساعت پیاز خرد شده را با سرکه(قرمز یا سفید)با روغن زیتون و نعنا بگذارید بمونه،بعد سرکه اضافی اش را بگیرید،بعد همه مواد باقی مانده را بهش اضافه کنید آخر هم دوباره روغن زیتون بریزید
#ماست_و_خیار#ماست_خیار
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
👈ادویه هندی گرام ماسالا👉
مواد لازم برای۱ نفر
🍂چوب دارچین که به چند تکه خرد شده ۱۰ سانتی متر
هل سبز ۴ عدد
هل سیاه یا قهوه ای ۳ عدد
پودر میخک ۴ قاشق چای خوری
جوز هندی پودر شده ۴ قاشق چای خوری
دانه فلفل سیاه ۴ قاشق چای خوری
رازیانه ۴ قاشق چای خوری
برگ بو ۳ عدد🍂
💐💐طرز تهیه
۱- ابتدا به کمک پشت چاقوی آشپزخانه هل سبز و قهوه ای رو له می کنیم و دانه های داخل هل ها رو خارج می کنیم.
۲- ماهیتابه رو روی حرات ملایم می گذاریم و دارچین ، دانه های هل ، پودر میخک ، دانه های فلفل سیاه ، رازیانه و برگ بو رو کمی برشته می کنیم. بعد ماهیتابه رو از روی حرارت بر می داریم و پودر جوز هندی رو اضافه می کنیم و هم می زنیم. همه مواد رو بعد از سرد شدن به کمک آسیاب پودر می کنیم. ادویه رو در ظرف در داری که هوا نفوذ نکنه می ریزیم. این ادویه رو می تونیم به مدت ۱ سال در یخچال نگهداری و استفاده کنید💐💐
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
👈سس مایونز خانگی 👉
امروز آموزش يكى از مواد اوليه ضرورى را براتون ميزارم كه البته به روشهاى مختلفى درست ميشه ولى من هميشه با اين روش درست مى كنم كه مثل بازارى ها ميشه وهم اينكه زرده ها در اثرداغى نشاسته پخته ميشن وخام نيستن 🌷سس_مايونز
🌷موادلازم:
زرده تخم مرغ٢عدد
روغن زيتون٢/٣پ
سركه يا ابليمو١/٣(اگه سركه اتون خونگى نيست وبازاريه كمتر بريزيد به خاطر تندى اش)
نمك وفلفل سفيد وپودرخردل١ق چ
اب ١/٢پ
نشاسته ٢ق غ
نكته:به جاى پودر خردل ميتونين١ق غ سس خردل بزنيد خيلى بهتر ميشه)
🌷روش كار:
ابتدا زرده ها را درمخلوط كن (ياباهمزن برقى يا حتى باچنگال هم ميشه زد ولى زمانگيرتره)ريخته وكمى مى زنيم تا بافتش ازهم باز بشه وبعد شروع مى كنيم به روغن را به صورت خطى اضافه كردن(فيلم را فقط براى نشان دادن اين مرحله گرفتم )و در ادامه ادويه ها وابليمو يا سركه راهم اضافه كرده وسپس نشاسته را با اب مخلوط كرده تاحل بشه وبعد روى حرارت مرتب همزده تا پخته بشه وبعد همان طور داغ داغ به سسمان اضافه تازرده ها دراثرحرارت بپزن وكم كم به سسمان اضافه كرده تا وقتى غلظت سس خوب بشه ورنگش سفيد وبعد سس حتما بايد چند ساعت در يخچال بمونه تا خوب استراحت كنه وتاپنج روز هم در يخچال قابل نگهداريه(البته بستگى به قدرت يخچالتون هم داره)
.
🌷 اميدوارم اين سس كاربردى وخوشمزه را درست كنيد ودر همه دستورهايى كه مايونز داره باخيال راحت از سالم بودنش استفاده كنيد.
.
کوفته_تبریزی .
بااین دستور یه کوفته ی خیلی پوک وعالی وخوشمزه خواهین داشت تخم مرغ وآردم نمیخ؛وادفقط کپش ودستور رو کامل بخونین .
👈نباید گوشت کوفته زیاد چرب باشه که دراینصورت کوفته ترک خواهدخورد .
👈گوشت کوفته زیاد باشه کوفته سفت میشه وپوک نخواهد بود
لپه وبرنج کوفته زیاد باشه کوفته وا میره
👈من گوشت گوسفندی نمیزنم چون دوست نداریم اگه خواستین شما بزنین
🔴قسمت کلیدی کوفته اینجاست گوشت رو که چرخ کردین مقدارلپه ی چرخ شده باید ۱دوم یا نصف گوشت چرخ شده باشه وبرنج پخته ۱دوم لپه ی چرخ شده باشه توفیلم من هم کاملاً مشخصه اینجوری یه کوفته ی پوک وخوشمزه خواهین داشت
👈دقیقا ۱کیلو گوشت ۸تا کوفته متوسط شد
👈بقیه ی کوفته هارو جداداخل کیسه فریزر میزارم وبعد فریز میکنم وطی یه ماه تا۴۰روزم استفادشون میکنم برا وقتهایی که مهمون ناخونده دارم یا خودم خونه تکونی میکنم ویابازارم گزینه ی خیلی خوبی میشه🤗
کوفته_تبریزی
گوشت گوساله 1 کیلو
لپه دو لیوان (خام)
برنج 1 لیوان سرخالی یا۱چهارم لیوان(خام)
سبزی شامل ۳۰۰گرم تره و مرزه تازه ریز خرد شده و یا۱قاشق مرزه خشک یه کم ترخون هم بزنین عالی میشه👌
پیاز ۲عدد بزرگ
نمک،فلفل سیاه ،زرد چوبه .
برامغز کوفته
پیاز داغ+زرشک، گردو،تخم مرغ آبپز یاآلو خشک ویا
آلبالوخشک ازهرکدوم که دوست داشتین
برنج رو نیمپز میکنیم تدریجا با زردچوبه
لپه رو کامل میپزیم
سبزیهارو میشوریم ومیزاریم آبشون بره
گوشت روباپیاز چرخ میکنیم باماشین چرخ گوشت ۱۲۳تاحالت خمیریپیداکنه لپه پخته شده وآبکش شده روکامل چرخ میکنیم
لپه وبرنج روبه گوشت اضافه میکنیم سبزیهای تازه وخشک، نمک،فلفل رو به گوشت اضافه میکنیم و خوب گوشت رو ورز میدیدم راز وانرفتن کوفته به خوب ورز دادن هست میتونین لپه رویه بارم باگوشت چرخ کنین
بعدبه اندازه دلخواه ازموادبرداشته وتودست گرد میکنیم،وسطش روبازمیکنیم وازمواد میانی داخلش میزاریم وخوب گرد میکنیم من چند باربالا پایین میندازم تا خوب منسجم بشه اگه بتونین این کاروبکنین فوق العاده میشه
بعدمیزاریم کنارتااخرمواداین کارومیکنیم.
پیاز داغ میکنیم ورب وفلفل ،نمک،فلفل سیاه رومیریزم وتفت میدیدم کمی مرزه خشک هم میزنیم ویادوقاشق از سبزی تازه بعد آب میریزیم ومیزاریم تاجوش بیاد.
(اینبارداخل سس من سبزی نزدم)وقتی جوش اومدزیر شعله رو کاملاکم میکنیم و بعدکوفته هارو توش میریزیمجوش که زدزیرشوکم میکنیم تابپزه نیم ساعت بعدزیرورو میکنیم فلفل سبزمیندازیم ومیزاریم تابپزه وجابیوفته....
کوفته_تبریزی .
بااین دستور یه کوفته ی خیلی پوک وعالی وخوشمزه خواهین داشت تخم مرغ وآردم نمیخوادفقط کپش ودستور رو کامل بخونین .
👈نباید گوشت کوفته زیاد چرب باشه که دراینصورت کوفته ترک خواهدخورد .
👈گوشت کوفته زیاد باشه کوفته سفت میشه وپوک نخواهد بود
لپه وبرنج کوفته زیاد باشه کوفته وا میره
👈من گوشت گوسفندی نمیزنم چون دوست نداریم اگه خواستین شما بزنین
🔴قسمت کلیدی کوفته اینجاست گوشت رو که چرخ کردین مقدارلپه ی چرخ شده باید ۱دوم یا نصف گوشت چرخ شده باشه وبرنج پخته ۱دوم لپه ی چرخ شده باشه توفیلم من هم کاملاً مشخصه اینجوری یه کوفته ی پوک وخوشمزه خواهین داشت
👈دقیقا ۱کیلو گوشت ۸تا کوفته متوسط شد
👈بقیه ی کوفته هارو جداداخل کیسه فریزر میزارم وبعد فریز میکنم وطی یه ماه تا۴۰روزم استفادشون میکنم برا وقتهایی که مهمون ناخونده دارم یا خودم خونه تکونی میکنم ویابازارم گزینه ی خیلی خوبی میشه🤗
کوفته_تبریزی
گوشت گوساله 1 کیلو
لپه دو لیوان (خام)
برنج 1 لیوان سرخالی یا۱چهارم لیوان(خام)
سبزی شامل ۳۰۰گرم تره و مرزه تازه ریز خرد شده و یا۱قاشق مرزه خشک یه کم ترخون هم بزنین عالی میشه👌
پیاز ۲عدد بزرگ
نمک،فلفل سیاه ،زرد چوبه .
برامغز کوفته
پیاز داغ+زرشک، گردو،تخم مرغ آبپز یاآلو خشک ویا
آلبالوخشک ازهرکدوم که دوست داشتین
برنج رو نیمپز میکنیم تدریجا با زردچوبه
لپه رو کامل میپزیم
سبزیهارو میشوریم ومیزاریم آبشون بره
گوشت روباپیاز چرخ میکنیم باماشین چرخ گوشت ۱۲۳تاحالت خمیریپیداکنه لپه پخته شده وآبکش شده روکامل چرخ میکنیم
لپه وبرنج روبه گوشت اضافه میکنیم سبزیهای تازه وخشک، نمک،فلفل رو به گوشت اضافه میکنیم و خوب گوشت رو ورز میدیدم راز وانرفتن کوفته به خوب ورز دادن هست میتونین لپه رویه بارم باگوشت چرخ کنین
بعدبه اندازه دلخواه ازموادبرداشته وتودست گرد میکنیم،وسطش روبازمیکنیم وازمواد میانی داخلش میزاریم وخوب گرد میکنیم من چند باربالا پایین میندازم تا خوب منسجم بشه اگه بتونین این کاروبکنین فوق العاده میشه
بعدمیزاریم کنارتااخرمواداین کارومیکنیم.
پیاز داغ میکنیم ورب وفلفل ،نمک،فلفل سیاه رومیریزم وتفت میدیدم کمی مرزه خشک هم میزنیم ویادوقاشق از سبزی تازه بعد آب میریزیم ومیزاریم تاجوش بیاد.
(اینبارداخل سس من سبزی نزدم)وقتی جوش اومدزیر شعله رو کاملاکم میکنیم و بعدکوفته هارو توش میریزیمجوش که زدزیرشوکم میکنیم تابپزه نیم ساعت بعدزیرورو میکنیم فلفل سبزمیندازیم ومیزاریم تابپزه وجابیوفته....
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تولد مردونه امیدوارم از دیدنش لذت ببرین😊😍😍😋😋♨️♨️
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
طرز تهیه کیک شکلاتی بسیار خوشمزه و راحت🌹♨️♨️👌👌
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دورنگ امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید🌹😍😍💐♨️♨️♨️
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
مگنولیا_توت_فرنگی🍓
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر🍓
شکر ۱ لیوان🍓
آرد ۳ ق غ🍓
نشاسته ۱ ق غ🍓
وانیل نوک ق🍓
زرده تخم مرغ ۱ عدد🍓
خامه یک پاکت🍓
بیسکوییت لیدی فینگر🍓
توت فرنگی برای تزیین🍓
طرز تهیه:همه مواد به جز خامه،داخل قابلمه بریزید.و تا زمانیکه شروع به حباب زدن بکنه بپزید،زیر اجاقو خاموش کنید خامه اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شه.توت فرنگیهایرو نازک برش بزنید و کنار دیواره های کاپهاتون بچینید.بیسکوییتهارو با بلندر پوره کنید.و ۱/۵ قاشق از اون داخل کاپها بریزید.و روش کرم آماده شده که کمی خنک شده بریزید.و قسمت وسطش دوباره بیسکوییت پوره شده بریزید.در طبقه رویی دوباره کرم بریزید و تزیین کنید.داخل یخچال بزارید دو ساعت بمونه و نوش جان😋🍓🍓🍓
https://eitaa.com/joinchat/51118080Cadf903d880
هدایت شده از آشپزی نمونه✌✌
💠 مسابقه شماره ۵ 💠
🌸 #ویژه_مسابقه_دهه_کرامت 🌸
🎁 ۱۱۰ جایزه نقدی 🎁
به هر نفر مبلغ ۱۱۰ هزار تومان 💳
برای شرکت در مسابقه به لینک 👇 مراجعه فرمایید.
http://eitaa.com/joinchat/3440181265Cd19ddafce4
http://eitaa.com/joinchat/3440181265Cd19ddafce4
🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻🌷🌻
✅ شرکت در مسابقه برای عموم آزاد میباشد.