#دسر_شیر_کاکائو_آسان_و_خوشمزه_در_ده_دقیقه
مواد لازم :
شیر ۲ لیوان
شکر نصف ليوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
آب سرد نصف لیوان
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آب سرد و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط کنید .ده دقیقه منتظر بمانید تا حالت اسفنجی پیدا کند.
داخل تابه ای، شیر،شکر،پودر کاکائو الک شده بریزید.روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه. احتیاجی نیست که مواد بجوشه.وقتی شکر حل شد،مقداری از مواد رو با خامه مخلوط کنید تا هم دما بشه.سپس خامه رو به مواد اضافه کنید. ژلاتین اسفنجی رو هم بریزید.چند ثانیه بهم بزنید تا ژلاتین حل بشه.مواد رو از روی حرارت بردارید و از صافی عبور بدید. احتیاجی نیست که قالب رو چرب کنید.من داخل قالب تک نفره ریختم.میتونید داخل قالب بزرگ هم بریزید.با این مقدار ،۵ تا دسر تک نفره میشه.
به مدت ۸ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا دسر آماده بشه.
نوش جان
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#رولت_گیپوری😍
تخم مرغ ۱عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ را با شیر و ارد مخلوط میکنیم،اگر گلوله شد از صافی رد میکنیم. داخل قیف قنادی ریخته بعد داخل تابه ای که فقط کمی چرب شده بصورت طرح دار میریزیم سپس برگردانده تا سمت دیگر هم بپزد.از تابه خارج کرده با مواد دلخواه پرمیکنیم.
نکته:رولت ها نباید خیلی سرخ شوند چون خشک میشوند و نمیتوان مثل رولت پیچید.
مواد میانی بهتر است بصورت رشته ای خرد شده باشد،در اینصورت کمتر مواد بیرون ریخته میشود.
_اگر قیف قنادی در دسترس ندارید میتوانید یک شیشه آبمعدنی تهیه کنید سپس در شیشه را به کمک شیء نوک تیز سوراخ خیلی کوچکی ایجاد کنید و مواد را داخل شیشه ریخته و دایره وار داخل تابه با شعله ملایم سرخ کنید.
نوش جان
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#کوکو_پیازچه
مواد لازم:
پیازچه ۲۰ شاخه
جعفری تازه ریز خرد شده ۵ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط پخته شده ۲ عدد
نمک،فلفل،زردچوبه و روغن به میزان لازم
آرد گندم ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد
طرز تهیه:
پیاز چه را ریز خرد کنید و به همراه جعفری تازه ریز خرد شده داخل کاسه ای بریزید.سیب زمینی پخته را بکوبید و به پیازچه و جعفری اضافه کنید.
تخم مرغ ،نمک ،ادویه و آرد اضافه کنید و همه مواد را کاملا مخلوط کنید.
داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. دو طرف کوکو را با حرارت ملایم سرخ کنید.
نوش جان
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#املت_شاپوری
#املت_لوبیا_رشتی
#املت_گیلانی
مواد لازم:
رب گوجه ۲قاشق غذاخوری
روغن مایع یا روغن زیتون به میزان لازم
نمک،فلفل،زردچوبه،گلپر به میزان لازم
آب نصف فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
خوراک لوبیا ۱ لیوان
آب نارنج یا آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید. معمولا در قهوه خانه ها برای تهیه املت ، از تابه های یک نفره از جنس “روی” استفاده می شود. روغن زیتون یا روغن مایع به تابه اضافه می کنیم.
مهم ترین دلیل خوشمزه شدن املت های قهوه خانه ای سرخ کردن رب گوجه فرنگی است. رب گوجه فرنگی را به خوبی با حرارت بالا تفت می دهیم تا خوشرنگ شود و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود.
پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد و به روغن افتاد، نمک،فلفل،زردچوبه بزنید.نصف فنجان، آب بریزید تا بافت رب ازهم باز بشه و سس دار بشه.سپس تخم مرغ ها رو اضافه کرده .
ابتدا فقط سفیده را هم بزنید و بعد زرده را هم بزنید
زرده و سفیده که با رب کاملا یکدست شدند را یک طرف ظرف ببرید و در طرف دیگر ظرف کنسرو لوبیا را بریزید .
طرز تهیه خوراک لوبیا را در پست های قبل ،آموزش دادم.میتونید از کنسرو لوبیا هم استفاده کنید.
روی لوبیا ،گلپر و دو قاشق روغن زیتون بریزید.یک عدد نارنج یا لیمو رو از وسط نصف کنید و فشار بدید و روی املت بریزید.در پایان املت را در همان تابه سرو کنید.
نوش جان
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#کاپ_کیک_زعفرانی_با_دو_روش
#کاپ_کیک_بدون_فر_و_همزن
#کاپ_کیک_با_فر
مواد لازم:
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع نصف پیمانه
ماست ۱ پیمانه
آرد سفید قنادی الک شده ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
پودرهل نصف قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
گلاب ۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو همراه شکر و وانیل و پودر هل با همزن دستی بزنید تا حجم آن دو برابر وغلیظ و کشدار بشه. روغن، ماست وزعفران و گلاب رو اضافه کنید و بهم بزنید تا مخلوط بشه. درآخر آردو بیکینگ پودرالک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کردم.من یه سری از کاپ کیک ها رو با فر دست ساز ،پختم.مایه کیک رو تا ۲/۳ از کپسول مقوایی پر کردم.
#فر_دست_ساز:
قابلمه رو از یک ربع قبل میزاریم رو گاز با حرارت کم تا گرم بشه و مثل فر عمل کنه.به مدت۱۵دقیقه. داخل قابلمه گرم شده سه پایه یا رینگ یا الک میزاریم. اینکار باعث میشه فاصله بین ته قابلمه وکیک ایجاد بشه وته کیک نسوزه.
روی سه پایه ،سینی کوچک بزارید. کاپ کیک ها رو داخل سینی کوچک میزاریم. درقابلمه رو گذاشته به مدت ۴۰ دقیقه. از دم کنی ویا پارچه نخی استفاده کنید. دم کنی کهنه باشه چون قابلمه آب نداره ممکنه رنگ بگیره .قابلمه روحی یا کهنه باشه.
عزیزانی که از فر استفاده میکنن ؛
داخل قالب مافین،کپسول کاغذی بزارید. تا ۲/۳از کپسول را از مایه کیک پر کنید.
میتونید از کپسول مقوایی استفاده کنید که لوازم قنادی ها دارند.
دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت بیست دقیقه.در آخر گریل بزنید تا روی کاپ کیک ها طلائی بشه.
نوش جان
#رویال_برگر
مواد لازم: برای دو نفر
نان برگر دو عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم(برای ۲عدد همبرگر)
پیاز متوسط ۱عدد(رنده کنید و آبش رو بگیرید)
ارد سوخاری ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پاپریکا مقداری
سس خردل ۱ق غ(به دلخواه)
برای سس برگر:
خیار شور ۱ عدد رنده شده
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
همه را با هم مخلوط کنید تا سس ساندویچ درست شود
مواد لازم برای داخل نان:
ژامبون یا کالباس ۲ ورق
پنیر ورقه ای گودا ۲ ورق
کاهو مقداری
گوجه و خیار شور مقداری
مواد لازم برای مخلوط قارچ:
روغن مقداری
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
نمک،فلفل به میزان لازم
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز و رنده کنید و آبشو کاملا بگیرید. گوشت، تفاله پیاز ،نمک ،همه ی ادویه ها و سس خردل رو با هم مخلوط کنید و کاملا ورز بدین. با درب شیشه ای یا قالب یا با دست ، قالب بزنید. من با پیش دستی به گوشت فشار واردکردم و پهن شد و با دست بهش شکل دادم.
همبرگر رو به مدت نیم ساعت،داخل فریزر بزارید تا سفت بشه.
میتونید درستش کنید و بزارید فریزر و هر موقع خواستید آماده کنید از فریزر بیرون بیارید و سرخش کنید.
اگر همون موقع خواستید سرخ کنید.حداقل نیم ساعت فریزر بزاریدتا منسجم بشه.
تابه را روی حرارت بزارید.
برای پخت همبرگر اصلا از روغن استفاده نکنید.
پنیر ورقه ای گودا طعم همبرگر و عالی میکنه.اما میتونید حذفش کنید. یه طرف برگر که سرخ شد،برگردونید و روش پنیر گودا بزارید.اینجوری پنیر ،روی برگر، آب میشه.
ب
#شیرینی_نارگیلی_اصل_بازاری
بهتره برای درست کردن شیرینی،از ترازو استفاده بشه تا به نتیجه عالی برسید.اما من براتون اندازه تقریبی رو با لیوان دسته دار فرانسوی گذاشتم.
مواد لازم:
پودر نارگیل چرب ۵۰ گرم(نصف لیوان )
سفیده تخم مرغ ۴۰ گرم (یک عددسفیده تخم مرغ درشت)
شکر ۱۰۰ گرم(نصف لیوان )
روغن مایع ۴۰ گرم(۸قاشق غذاخوری )
آبلیمو نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
آرد برنج یا پودر نارگیل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پودر نارگیل رو به همراه شکر،داخل غذا ساز یا خردکن بریزید. چند پالس بزنید.بعد بهش سفیده تخم مرغ و روغن اضافه کنید .
سپس داخل تابه بریزید و با هم مخلوط کنید.
روی حرارت ملایم مدام هم بزنید به این مرحله اصطلاحا داغ زدن گفته میشود که حدودا ۷دقیقه طول میکشد. در طول زمان داغ زدن مواد به هیچ وجه نباید بجوشد در حدی گرم شود که انگشت را نسوزاند. بعد از ۵ دقیقه مدام چک کنید زمانیکه دانه های شکر کاملا حل شد یعنی داغ زدن کافیست.بعد از داغ زدن،بهش وانیل و آبلیمو بزنید و مخلوط کنید. اجازه دهید مواد کاملا خنک شود.سپس ۱ قاشق چایخوری آرد برنج یا پودر نارگیل بریزید و مخلوط کنید. بعد داخل قیف بریزید، داخل سینی کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را با فاصله از هم به اندازه یک سکه با ارتفاع ۱ونیم سانت،قیف بزنید. نوک انگشتتان را چرب و سطح شیرینی را صاف کنید. به دلخواه برای تزیین پودر پسته بریزید. طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۷۰ حدودا ۱۵ دقیقه قرار دهید در آخر گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها خوشرنگ بشه بعد از خنک شدن به راحتی از کاغذ جدا میشه.
نکات:
حتما باید از پودر نارگیل چرب استفاده بشه که میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید.
داغ زدن مهمترین مرحله درست کردن این شیرینیه بنابراین با دقت و حوصله انجام بدید. اگه دونه های شکر حل نشن موقع پخت توی فر زیر شیرینی تیره شده و در کل بافتش بی کیفیت میشه. اگر هم بیش از حد روی حرارت باشه بعد از پخت توخالی و بی کیفیت میشه معمولاً ۷ دقیقه مناسبه
حتما صبر کنید مواد کاملا خنک بشه و بعد داخل قیف بریزید، در غیراینصورت شیرینی توی فر پهن میشه.
در مورد سفیده تخم مرغ و روغن حدود ۵ گرم کمتر یا بیشتر بشه مشکلی نیست، اگه میخواید روی شیرینی کاملاً کویری بشه و مثل قنادیا پهن بشه میزان شکر رو تا ۱۲۵ گرم هم میتونید بریزید
زمانیکه تو کیک و شیرینی یا غذایی که درست میکنید فقط از زرده تخم مرغ استفاده میشه میتونید سفیده رو داخل ظرف در دار و در فریزر نگهدارید(سه ماه ماندگاری داره) و بعد بزارید بیرون یخش باز بشه و برای شیرینی نارگیلی استفاده کنید
این شیرینی رو تو ظرف در دار و داخل فریزر تا سه ماه میتونید نگه دارید.
نوش جان
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#فرنی_لیوانی
شیر 4 لیوان
آرد برنج 4 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
بیسکوییت ساقه طلایی (پتی بودم میشه)
شیر و شکر و آرد برنج رو هم میزنم نباید آرد گوله بشه بعد بزارین رو حرارت و مرتب هم بزنین باید سرعت عمل داشته باشین وقتی که سفت شد و رد قاشق روش موند بهش گلاب اضافه کردم و یه لیوان از مواد رو برداشتن بهش زعفران دم کرده اضافه کردم بعد گذاشتم کمی سرد بشه و رفتم بیسکویت رو میکس کردم لایه لایه تو لیوان ها ریخت
✦•
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#شامی_کباب😍
#شامی کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود. در این دستور به روش سنتی از لپه هم استفاده شده است، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه شامی کباب در ادامه با کانال ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت (سردست گوسفند) ۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
لپه ۱ پیمانه
سیب زمینی ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
اگه دنبال یه روش سالاد ماکارونی ساده میگردی حتما این دستور امتحان کن خوشمزه و فوری آماده میشه👌
مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم
کالباس ۲۰۰ گرم
خیارشور ۵ عدد
نخودفرنگی ۱۰۰ گرم
ذرت ۱۰۰ گرم
(هویج و سیب زمینی پخته اختیاری)
مواد سس
سس مایونز ۵ ق غ
ماست ۵ ق غ
نمک،فلفل سیاه، پودر سیر ،آویشن
( یا پودر سالاد و آبلیمو اختیاری)
تمام مواد رو با هم مخلوط کنید نکات داخل ویدیو موجوده
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#سیب_زمینی_شکم_پر_پنیری 🥔 😋ناهیدبانو🥰
▫️سیب زمینی درشت پنج عدد
▫️سوسیس یک لیوان خرد شده و سرخ شده
▫️قارچ یکلیوان خرد شده و سرخ شده
▫️فلفل دلمه رنگی یک عدد بزرگ خرد شده
▫️نمک فلفل میزان لازم
▫️پنیر پیتزا پنج ق غ
🔸ابتدا سیب زمینی ها را با پوست شسته و داخل توستر 180درجه قرار میدهیم تا وقتی که بپزد سپس از دستگاه خارج کرده رویه سیب زمینی را برداشته و داخل سیب زمینی را مقداری خالی کرده
سوسیس۔۔قارچ وفلفل دلمه ای رو که ازقبل سرخ کردیم وکنارگذاشتیم رو بامقدارسیب زمینی که داریم قاطی میکنیم وبعدمیریزیم داخل سیب زمینی ها وتا لبه پرمیکنیم بعدپنیرپیتزا رو میریزیم روش ودوباره میزاریم داخل توستربه مد
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
#ماهی_سوخاری
#ماهی_سرخ_شده
ماهی رو خوب شسته و تو صافی بزارید تاکاملا ابش بره. ماهی رو قطعه قطعه کنید.سپس به دلخواه پوست ماهی را جدا کنید.
ادونه پیاز رو با رنده ریز رنده کنید بریزید تو صافی و با پشت قاشق ابشو بگیرید.
ماهی رو تو ظرف بچینید
نمک،فلفل،دارچین،پودرسیر واب پیاز روش بریزید وبا نوک انگشتان مواد رو به خوردش بدهید این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه. سلفون میکشیم وسه ساعتی میزاریم یخچال. سعی کنید با برس ویا نوک انگشتان همه جای ماهی به مواد آغشته بشه.
یک ربع اخر از یخچال بیرون اورده،دوقاشق غذاخوری اب لیمو میریزیم ،دوباره میزاریم یخچال.
مقداری آرد شیرینی پزی (آرد سفید) ۳/۴ لیوان، پودر سوخاری یک چهارم لیوان، زردچوبه، ونمک را با هم قاطی میکنیم.
ماهی رو از داخل مواد خارج کرده داخل صافی میزاریم تا اب اضافیش خارج بشه. این کار باعث میشه آرد روی ماهی، حالت خمیری نگیره.
دوطرفشو آغشته به آرد میکنیم وتو روغن دو طرفشو سرخ میکنیم .
آرد مانع وا رفتن ماهی میشه، اطرافش ترد ووسطش نرم میشه.
مخلوط ارد سفید و پودر سوخاری باعث تردی ماهی میشه.
توجه کنید ماهی رو وقتی به ارد آغشته میکنید نباید خیس باشه وگرنه آرد حالت خمیری به خودش میگیره
ماهی رو که مزه دار کردید، بدون آغشته کردن به ارد هم میتونیدسرخ کنید وبسیار هم خوشمزه ست.
سعی کنید بعد از سرو ماهی دو عدد خرما بخورید تا سردی ماهی رو بگیره.
نوش جان
┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓
@kdbnooasil
@ashpazi_bano
┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛