5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویج پپرونی 📚👩🏻🍳
یکی از محبوب ترین غذاهای ترکیه که درست کردنش خیلی راحت ، آسون و خوشمزست🤤
.
مواد لازم :👇
نان اک مک
کالباس پپرونی
پنیر ورقه ای
پنیر پارمزان
کره
و تامام ، به همین راحتی و خوشمزگی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم:
3 کیلو گرم زردآلو (با حذف دانه ها)
5 لیوان آب
2.5 لیوان شکر
3 قاشق نشاسته 👉🏻 مواد داخلی
گردو ریز خرد شده
بچه ها میتونید آرد هم اضافه کنید که مواد غلیظ بشه.
دستور این لواشک عالی رو با صدا توضیح دادم سوالی بود کامنت کنید دوستان ♥️♥️
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
23.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشک بادمجان 🥰
موادلازم برای کشک بادمجان یک کیلو بادمجان ۲عدد پیاز ۴حبه سیر ۱۰۰گرم گردوی خردشده ۱لیوان کشک ۲قاشق نعناع خشک ادویه نمک فلفل و زردچوبه مدت زمان پخت ۱ساعت این غذا برای ۶نفر کافیه نوش جان😘
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبگوشت 🫕🥘🍲
گوشت گوسفندی ۵۰۰گرم
دنبه ۷۵گرم
نخود یک استکان
لوبیا سفید یک استکان
گوجه دو عدد
پیاز دو عدد
سیر دو حبه (اختیاری)
نمک فلفل سیاه زردچوبه به میزان لازم
سیب زمینی کوچک ۴تا ۵ عدد
رب گوجه دو قاشق
لیمو عمانی ۲تا۳عدد
هرجوری آبگوشت پخته شه چیزی از خوشمزگی وارزشهاش کم نمیشه .
#آبگوشت
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از هنر، ترفند و خلاقیت
3.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍩وای که من چقدر عاشق دوناتم 🍩
اما هر بار درست میکنم یا پف نمیکنه 😧یا وسطش خام و خمیری میمونه😵💫
با #ترفندی که از اینجا یاد گرفتم بهترین #دونات هارو میپزم🍩
https://eitaa.com/joinchat/1571553733C1ddd867b77
پف عالی🍩 پوک و سبک🍩 مصرف روغن بسیار کم🤩
هدایت شده از هنر، ترفند و خلاقیت
لینک #گروه آشپزیمون👇👇😍🤗
https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13
به جمع ۲۷۰۰ نفری از #کدبانوهای هنرمند و #باسلیقه بپیوندید🤗🥳🧑🍳
هرچی سوال آشپزی داری رو میتونی توی این گروه مطرح کنی😊
آخر
2.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مرغ
این یه کیک معمولی نیست! تا آخر ببین😍
✅مواد لازم:
سینه مرغ کامل بدون پوست و استخوان ۱ عدد
خیارشور خرد شده ۱۰ عدد
گردو خرد شده ۱۵ عدد
پیازچه خرد شده ۱ دسته
جعفری خرد شده ۱ دسته
نان تست بزرگ ۱ بسته
✅مواد سس:
سس مایونز ۱ پیمانه
ماست ۲ پیمانه
پنیر خامه ای ۲-۳ ق غ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
✅ابتدا مرغ رو با یه دونه پیاز و ادویه جات بپزید
#کیک_مرغ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#قیمه_نجفی
یک کیلو گوشت گوسفندی را با پیاز وزردچوبه تفت میدیم وبعد آب اضافه میکنیم ومیپزیم حالا سه کیلو نخود رو خوب میپزیم وبعد نیم کیلو پیاز رو خلالی کرده وتفت میدیم تاطلایی بشه بعد گوشت رو ریش میکنیم وخوب با گوشت کوب میزنیم بعد نخود پخته روهم خوب میزنیم وباگوشت مخلوط میکنیم حالا یک قوطی رب گوجه فرنگی روتفت میدیم زردچوبه ودارچین وپودر هل وپودر لیمو عمانی وفلفل وادویه مخصوص قیمه نجفی میزنیم وبه موادمون اضافه میکنیم وباگوشت کوب خوب میزنیم این قیمه رو خیلی خوب باید بزنید تامثل حلیم کشداربشه یادمون نره پیاز داغ روهم اضافه کنیم وخوب مخلوط میکنیم تا قیمه جابیافته
#قیمه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسپی جوجه چینی بدون تخم مرغ🍗⭐️
مواد لازم :
◗ فیله یا سینه مرغ
◗ ۲ لیوان آرد گندم
◗ ۱ لیوان دلستر تلخ
◗ ادویه ها ( نمک و فلفل ، پودر سیر ، آویشن )
◗ ۲ قاشق زعفران دم کرده
◗ ۱ قاشق بکینگ پودر
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
12.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوری درست میشه و عجیب خوشمزه🥸🌱
تخم مرغ : ۴ تا
گردو: ۴ تا
سیر: ۱حبه
شوید: چند ساقه
کره : ۱ قاشق غذاخوری
فلفل تند : ۱ دونه
آب خیارشور: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و پولبیر
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
4.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_پنیری😍😍
_گوشت_چرخ_شده( گوشت قرمز یا مرغ) : ۷۵۰ گرم
_پیاز : ۱ عدد بزرگ
_تخم_مرغ : ۱ عدد
_آرد_سمولینا : حدود ۱/۴ لیوان
_آرد : ۳ قاشق غذاخوری
_نمک و فلفل : به مقدار لازم
_پنیر موزارلا یا چدار : هر کدام ۱۵۰-۱۰۰ گرم
پیاز ریز خرد یا رنده شده (آب پیاز گرفته شود) را به گوشت چرخ شده، تخم مرغ، سمولینا، نمک، فلفل و آرد را افزوده و همگی را خوب چنگ بزنید تا مواد خوب مخلوط شود پنیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری از گوشت برداشته و تکه ای از پنیر را وسط گوشت گذاشته و شکل بدهید و سپس آن را در آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری زده ( البته می توانید تنها در پودر سوخاری زده ) و در روغن سرخ کنید. برای سرخ شدن هر طرف۴ الی ۵ دقیقه با حرارت متوسط کافیست. اندازه ی شامی ها را می توانید بسته به نیاز تغییر دهید و در کنار سیب زمینی پوره شده یا سرخ شده یا سایر سبزیجات نوش جان کنید
#آشپزی
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi