eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
827 عکس
8.4هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم شکر: ۱/۳ پیمانه (من کمتر ریختم) شیر: ۱ پیمانه نشاسته ذرت (پودری): ۱ ق غ سرپُر پاستیل: ۸۰ تا ۱۰۰ گرم پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه: ۱ ق غ، که با ۲ ق غ آبجوش باید حل بشه میشه پودر ژله رو حذف کنید و بجاش ۱ ق غ شکر بریزید و برای رنگ بستنی هم، یکی دو قطره رنگ خوراکی دلخواه اضافه کنید. شیر، شکر، نشاسته و ژله حل شده رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت برسه و مثل پودینگ یا فرنی بشه؛ بعد از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه (هر از گاهی هم بزنید تا رویه نبنده)حالا خامه صبحانه رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید پاستیل هارو هم بریزید و مخلوط کنید (پاستیل باید ریز باشه، اگه درشته با قیچی ریزش کنید) مایه بستنی رو داخل قالب ریخته و رو سطح بکوبید تا یکدست بشه و چوب بستنی بذارید حداقل هفت ساعت داخل فریزر قرار بدید تا خوب ببنده، بعد کمی قالب رو توی آب گرم بذارید تا بستنی راحت جدا بشه هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏ ‬‏شربت ژله ای خیلی خوشگله و ژله هاش تو دهن یه حس جالبی داره😄 مواد لازم : تخم شربتی : یک قاشق غ خ ژله با رنگ های دلخواه :دو بسته (من آناناس و بلوبری استفاده کردم) شکر یا شهد : دو قاشق غ خ خاک شیر :به دلخواه یک قاشق غ خ گلاب :2 ق غ هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 😍😍😍 با هر میوه ای میتونید امتحان کنید و لذت ببرید هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰🍝 نتیجه این دسر ویژه تو رو شگفت زده میکنه با ظاهر جذابش دل همرو میبره خیلی هم راحت درست میشه هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دکور کیک با شکلات کاری روی طلق ببینیم. زیباست هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋 آسونترین و فوری ترین نون قندی تابه ای تو نیم ساعت بدون فر و همزن بدون خمیر مایه و استراحت نون قندی خوشمزه درست کن🤌 ❤عطر و طعم این نون قندی بینظیره خیلی راحت و آسونه با مواد دم دستی درست میشه🥰 ❤گزینه مناسبی برای تغذیه بچه هاست👌 ✅مواد لازم👇 زرده تخم مرغ یک عدد شکر نصف لیوان روغن مایه نصف لیوان ماست نصف لیوان آرد دو و نیم لیوان بکینگ پودر یه قاشق غذا خوری پودر هل یه قاشق چای خوری وانیل نوک قاشق چای خوری نمک نصف قاشق چای خوری یدونه زرده یا سفیده تخم مرغ و یه قاشق زعفران دم کرده کمی کنجد برای رومال ✅دستور👇 زرده تخم مرغ، وانیل، هل، شکر و ماست باهم ترکیب میکنیم تا شکر حل بشه روغن مایه رو اضافه کمی هم میزنیم آرد و بکینگ پودر و نمک باهم ترکیب میکنیم کم کم به مواد اضافه ابتدا با لیست یا همزن دستی بعد هم با دستمون خمیر یک جا جمع میکنیم.خمیر نباید ورز بدیم همین که یک جا جمع شد آمادست. توی تابه کاغذ روغنی میندازیم روشو کمی چرب میکنیم خمیر به قطر یه سانت پهن میکنیم با چنگال روش طرح میندازیم و با ترکیب زرده یا سفیده تخم مرغ و زعفران دم شده رومال میکنیم روش کنجد میپاشیم درتابه رو میزاریم روی شعله پخش کن با حرارت ملایم که ۵ دقیقه از قبل گرم شده قرار میدیم بعداز ۲۰ دقیقه چک میکنیم اگه روش بدست نچسبید برمیگردونیم پنج تا ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا روش طلایی بشه بعد هم به اندازه های دلخواه برش میزنیم. هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاپسیکلز یه گزینه خیلی عالی برا خورده کیکهایی هست که اضاف میاد یا حتی کیک درسته کیک رو ریز کنید بهش مقداری خامه قنادی بزنید و ورز بدین تا حالت خمیری پیدا کنه؛ بعد با دست شکل بدین و به سیخ چوبی بزنید و فرو کنید تو شکلاتی که بنماری کردین 😋👌 وقتی خشک شد طراحی روش رو با یه شکلات تیره تر انجام بدین🐻 برا تولد بچه ها هم گزینه خیلی جذابیه🌹 هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
آرد ۳۰۰ گرم (۲ پیمانه +۱/۴پیمانه ) سیب گلاب ورقی خرد شده ۴ عدد (اگر سیب معمولی استفاده میکنید دو عدد) بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری استاندارد شکر۲۲۰ گرم (یک پیمانه سر پر ) روغن مایع ۲۲۰ گرم(یک پیمانه ) تخم مرغ ۳ عدد درشت شیر ۹۰ گرم (۱/۳)پیمانه پودر کرم کارامل یک بسته نمک ۱/۴ ق چایخوری وانیل ۱/۴ق چ استاندارد پودر هل ۱/۴ ق چ استاندارد دارچین ۲ ق چایخوری استاندارد. 🔺️سایز قالب آفتابگردون من ۲۸ با ارتفاع ۸ هست این قالب با کیفیت رو میتونید از پیج دوم تهیه کنید . 🔺️وانیل مایع ناتکو اصل هم پیج دوم موجوده با قیمت عالی 👌 🔺️اگر قالب شارلوت نداشتید میتونید از قالب میان تهی ۳۰سانت هم استفاده کنید 🔺️دمای فر برقی و توستر ۱۶۰ درجه ۱۸۰ درجه فر گازی ⏰️ زمان پخت یک تا یک ساعت ونیم هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎
با مغز شکلات ✅موادی که لازم داریم: ۱۰۰گرم شیرولرم ۱۰۰گرم اب ولرم ۱عدد تخم مرغ ۲ق غ شکر خمیرمایه فوری ۱ق غ روغن مایع ۲ق غ ارد ۳۸۰گرم 🟢حتما از سالم بودن خمیر مایه مطمئن باشید 🟢خمیر مایه اگر سالم باشه زمانی که با شیرولرم و شکر مخلوط شه بعد از جند دقیقه کف میکنه و عمل میاد 🟢حتما برای ورز دادن دستتون رو چرب کنید و چسبندگی خمیر و با ورز دادن طبق فیلم بگیرین و از ارد اضافه کردن خودداری کنید 🟢گرمای شیر و اب باید به قدری باشه که انگشتتونو نسوزونه اما گرماش حس بشه 🟢دمای فر۱۸۰درجه مدت پخت هم ۲۵الی۳۰دقیقه ⎙⠀  ⌲⁣   ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣ 🍩🍪🍫🍩🍪🍫 https://eitaa.com/joinchat/3993370955Cc1f413b654👩‍🍳 🍩🍪🍫🍩🍪🍫 ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با دو قلم مواد بیسکوییت شیر هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
27.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون فر یه پیتزای خفن درست کن هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
عشق بی تکراری ، عزت بی پایان.mp3
7.91M
سلام اے تشنه‌ےفرات؛ سلام‌اے چشمه‌ےحیات!🌱🖤 سخنرانی و مداحی ناب @sokhanrani_maddahi_nab
هدایت شده از ترفندکده خوب🌸
چیزی تا مهر نمونده ها ،حواست هست؟! میدونی قیمت تا مهر حداقل دوبرابر میشه ؟!😱 آهای مامان خوش ذوق عجله کن اگه میخوای امسال یه پک پرانرژی و خوشگل تحریری برای فرزندت تهیه کنی 🎁 وااااااااااای فقط های اختصاصیش با اسم و عکس دلبندت🥰 دیگه از این خاص تر چی میخوای بدو بکوب رو لینک تا جا نموندی👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1808859413C479b341011