هدایت شده از هنر، ترفند و خلاقیت 👧
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برنج هفت رنگ
فقط با #کلم_بنفش💜توفامیل بدرخش😃
کاری نداره، فقط کلم بنفش و لیمو و جوش شیرین، بیا تا بهت بگم👌😍
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
25.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو دورنگ شکم پر قالبی😍😋
مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی متوسط🥔 ۲ عدد
سبزی پاک شده ۶۰۰ گرم شامل گشنیز🍀 جعفری☘️ تره🌱 شوید 🌿و پیازچه🌱(اختیاری) نسبتهای مساوی
مواد میانی:
گردو ۵۰ گرم
زرشک 🍇۵۰ گرم
پیازداغ مجلسی🧅 ۳ عدد متوسط
مواد تخممرغی شامل:
تخم مرغ 🥚۴-۵ عدد
زردچوبه ۱ ق چ
فلفل سیاه🌶 ۱ ق چ
فلفل قرمز 🌶۱/۲ قچ
نمک 🧂۱ قچ
آرد🥡 ۱ قغ
بیکینگ پودر🥄 ۱ قچ
سیر له شده🧄 ۳ عدد
روغن زیتون یا کره آب شده🧈🫒 در مجموع ۴ ق
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
18.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ خوشمزه😍😋
مواد لازم :
پیاز ۱ عدد
شیر ۱ لیوان
سینه ی مرغ
جو پرک ۱ لیوان
خامه ۱ بسته
عصاره مرغ
نمک، فلفل
جعفری
کرفس
هویج
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ارده خونگی
فقط نیاز داریم به کنجد و روغن مایع یا روغن کنجد👌
تمام مراحلش هم داخل کلیپ توضیح داده
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#مربا_آلبالو #شربت_آلبالو
🍒به این روش مرباو شربت آلبالوی خوشرنگ و خوشگل داری🍒تافصلشه دست به کارشو😍واسه دوستات هم یادت نره بفرستی🍒
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#مربا_آلبالو #شربت_آلبالو
🍒به این روش مرباو شربت آلبالوی خوشرنگ و خوشگل داری🍒تافصلشه دست به کارشو😍واسه دوستات هم یادت نره بفرستی🍒
🌀مواد لازم:🔰
📌آلبالو:۱کیلو
📌شکر:۱کیلو
📌آبلیمو:۱ق غ یا جوهر لیمو(نوک ق چ)
✅️نکات طلایی🟡
✅️آلبالوباید قرمز باشه نه سیاه،درشت باشه،ترش باشه ،حواستون باشه پیوندی هم نباشه.
✅️هسته آلبالو رو به کمک خلال دندون ،نی و یا روشی که تو کیلیپ دیدین در بیارین فقط تاجایی که میتونید شکل آلبالو رو خراب نکنید که درنهایت مربای شکیل تری داشته باشین.
✅️بعد از هسته گیری آلبالو هم وزن آلبالو ها شکر را اضافه کنید.
✅️به مدت ۲۴تا۴۸ساعت اجازه بدین آلبالو وشکر در یخچال استراحت کند.
✅️برای پخت مربا اصولا از قابلمه لعابی یا رویی بهتره استفاده شود اگر مثله من نداشتین اشکال نداره،و از قاشق فلزی هم برای هم زدن مربا استفاده نکنید.(قاشق چوبی یا ملامین باشه)
✅️ هرچه کف روی مربا رو بیشتر بگیرین درپایان مربای شفاف تر وخوشرنگ تری دارین.
✅️مربای آلبالو بین ۲۰تا۳۰دقیقه بیشتر نباید بپزد وگرنه له میشه و رنگ مربا قهوه ای و زشت میشه.
✅️بعد از ۳۰دقیقه آلبالو هارا خارج کنید و برای قوام بیشتر شربت مربا را اجازه دهید بجوشد و به قوام کافی برسد.
✅️درحین پخت برای شکرک نزدن حتما بافرچه و آبلیمواطراف ظرف را تمیز کنید.
✅️آلبالو چون ترشه احتمال شکرک زدنش کمه اما برای اطمینان آبلیمو یاجوهر لیمو بزنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi