eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.6هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
12.7هزار ویدیو
1 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🍡Mukbang time🍡
15.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گردو و آلو مواد لازم فیله مرغ چهار عدد پیاز نگینی یک عدد آلو ده عدد رب انار یک قاشق گردو پنج عدد زعفران نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
هدایت شده از 🍡Mukbang time🍡
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کهکشانی سنتی😋 سیروپ ویولت ۶۰ سی‌سی - گلاب ۲۵ سی‌سی - عرق کاکوتی ۶۰ سی‌سی - عرق بیدمشک ۶۰ سی‌سی - چهارتخم ۲ ق‌غ‌خوری - آب آلوورا ۴۰ سی‌سی - چهار تخم که شامل تخم شربتی ، خاکشیر ، قدومه ، بارهنگ ، سیستان ، به دانه درمان سرفه و گرفتگی صدا حفظ سلامت دهان و دندان درمان کبد چرب بهبود گوارش کاهش وزن و... هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
هدایت شده از 🍡Mukbang time🍡
عربی مخملی 😋💝 مواد لازم: شیر ۳ پیمانه شکر ۵ ق غ ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری استاندارد آب ۱/۴ پیمانه کرم کارامل ۱ بسته نسکافه یک ق غذاخوری استاندارد خامه صبحانه ۱پاکت بیسکوییت پتی بور ۲۰عدد 🔺️ژلاتین رو با یک چهارم لیوان اب مخلوط میکنیم تا اسفنجی بشه روی بخار کتری میزاریم تا شفاف بشه 🔺️شير.،كارامل؛ شكر،نسکافه رو داخل ظرف میریزیم میزاریم روی شعله گاز وقتی شیر گرم شد و شکر حل شد شعله رو خاموش میکنیم نیاز نیست شیر بجوشه. 🔺️برای مخملی کردن : ۵ عدد بیسکوییت پتی بور رو طبق فیلم پودر کنید و رنگ دلخواه رو کم کم بهش اضافه کنید حتما قبلش رنگ رو داخل یک ق غذاخوری آب حل کنید و بعد اضافه کنید. هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از اون غذاهاست که عاشق طعمش میشی😍خیلی متفاوت و خوشمزست مواد لازم: سینه و رون مرغ:۳۵۰ گرم پیاز رنده شده:۱ عدد سیر له شده:۲ حبه زعفرون ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،پودر سیر گوشت چرخکرده:۳۰۰ گرم پیاز رنده شده:۱ عدد سیر له شده:۲ حبه ادویه ها:نمک،فلفل سیاه، مواد لازم سس: پیاز نگینی:۱ عدد رب:۱ ق.غ ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎