#کیک_تولد بدون نیاز به فر و قالب
📍مواد لازم:
🥚تخم مرغ ۲ عدد
🥄شکر ۱۰ ق غ
🥄وانیل خالص نوک ق چ (یا وانیل شکری ۱ ق چ)
🥣روغن مایع ۶ ق غ
🥛شیر ولرم یک و یک سوم لیوان
🥡آرد سفید ۲ لیوان (اگه مثل من خواستین پنکیک کاکائویی درست کنین ۲ ق غ از این مقدار آرد کم کنین و به جاش ۲ ق غ پودر کاکائو بریزین)
🥄بیکینگ پودر ۲ ق چ
🧁خامه قنادی حدودا ۴۰۰ گرم
🍓موز و توت فرنگی و شکلات به دلخواه🍫
🔻طرز تهیه:
تخم مرغ،شکر و وانیل رو با همزن دستی حدود ۱۰ دقیقه هم بزنین تا کرم رنگ و کشدار شه. با همزن برقی هم میشه و زمان کمتری میبره. هر از گاهی ظرفتون رو دورگیری کنید که بوی زهم تخم مرغ داخلش نمونه.
روغن و شیر ولرم رو اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا مخلوط شه.
آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو که از قبل ۳ بار الک کردین طی ۲-۳ مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک در یک جهت هم بزنید.
یه تابه نچسب کوچک روی حرارت بذارین تا داغ شه، تابه اگه نچسب باشه نیازی به چرب کردن نداره، از مایه پنکیک بریزین داخلش، حرارت ملایم باشه، درب تابه رو ببندین حدود ۵-۶ دقیقه تقریبا زمان میبره بپزه.
وقتی پنکیک حباب زد و سطحش دیگه به دست نمیچسبید پشت و روش کنید حدود ۲-۳ دقیقه دیگه بمونه و زیرش یکم طلایی شه، وقتی پشت و رو کردین دیگه لازم نیست درب تابه رو بذارین. بذارین روی یه توری فلزی خنک شه.
خامه قنادی رو فرم بدین و با انواع میوه ها مثل موز و توت فرنگی مثل فیلم میتونین کیکتون رو درست کنین.
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_سایه_روشن
ژله به رنگ قرمز نصف بسته
ژله آلوئه ورا یک بسته
این مقدار برای ۴ تا جام میشه
ژله ها رو طبق دستور درست کنید و حتما روی بخار کتری هم بزنید تا ذراتش کاملا حل بشه و شفاف بشه.
✅اول به اندازه ی یک سوم ظرفیت
جام از ژله قرمز رنگ بریزید و بذارید
یخچال تا ببنده.
✅بعد از ژله ی آلوئه ورا در حالیکه
گرم هست بریزید روی ژله ی قرمز
تا نصف جام ها رو پر کنه.
✅پس حواستون باشه ژله داغ
نباشه وگرنه ژله ی قرمز توش کاملا
حل میشه ولی اگر فقط گرم باشه
یک مقدار از سطح ژله ی قرمز حل
میشه وحالت سایه روشن ایجاد
میکنه.
✅بعد جام ها رو دوباره داخل
یخچال قرار بدین تا نیم بند بشه.
✅بعد از نیم بند شدن بقیه ی ژله
ها رو هم بریزید تا جام ها پر بشه و
بذارید یخچال تا نیم بند بشه.
✅وقتی نیم بند شد با چنگال هم
بزنید تا توش حباب بیفته.
درنهایت بذارید یخچال تا کامل ببنده.
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی به سبک امروزی 😍😍
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#فیلم_آموزشی
#فیلم_رولت_شکلاتی
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #وافل_خونگی 😋😍
سه دقیقه ای وافل خوشمزه و مقوی درست کن بدون ذره ای شکر و روغن😍
اگه رژیم داری یا قند و چربی داری با خیال راحت میتونی بخوری🤤😍
♦️مواد لازم👇
تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل: نصف ق چ خ
شیره ی انگور: ۱/۳ لیوان(یا ۵ ق غ خ شکر)
ارده کنجد : ۱/۳ لیوان (یا ۵ ق غ خ روغن)
شیر یا آب: ۳/۴ لیوان
آرد: ۱ لیوان
بکینگ پودر: ۱ ق چ خ
❌نکته ها👇
✅بجای شیره ی انگور میتونید شیره ی خرما یا توت جایگزین کنید.
✅دستگاه رو بزارید گرم بشه بعد خیلی کم چرب کنید.
✅ با ساندویچ ساز یا تابه نچسب هم میتونید درست کنید.
✅️کلیپ رو با دقت ببینید
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_شکم_پر_مجلسی.تا حالا روی #نمک یا #سنگ. درست کردی 😳👌😅
از خوشمزگیش و آبداربودنش نگم براتون که محشره😋😋😋
دستورشو از اینجا گرفتم
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
سیر تا پیاز آشپزی برات اینجا گزاشتم از همه ی کدبانوها دعوت میشه❗️⏫
آموزش غذاهای 30دقیقه ای ویژه دورهمی 💯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کله_پاچه
🎀 کله پاچه رو اینجور درست کن طعمش محشره 😋😍
📌نظر شما چیه؟؟
#آشپزی
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️این #چاشنی بینظیر و تا حالا امتحان کردین⁉️
💚🍚
یک پیمانه جعفری
یک پیمانه شوید
سه حبه سیر
یک پیمانه نمک
🍃چاشنی #طعم_دهنده_غذا
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی کلم قرمز
🧄🥦🧄🌶
بهترین و خوشمزهترین دورچین برای سالاد و غذا همین ترشی کلم قرمزه
#ترشی
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #مینی_تارت_شکلاتی 😍😋
ترد و خوشمزه و راحت…
دیگه چی بهتر از این؟؟؟
مواد لازم:
آرد سفید ۱۷۰ گرم (حدودا ۱/۵ پ)
شکر آسیاب شده ۵۰ گرم (۲ ق غ سرپُر)
پودر کاکائو ۱۵ گرم (۱/۵ ق غ)
کره ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
.
مواد لازم برای گاناش:
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
شکلات سکه ای ۶۰ گرم
.
نکات:
✅بجای شکر آسیاب شده میتونید از پودر قند استفاده کنید
✅دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میباشد. فر رو از قبل گرم کنید
✅با این مقدار مواد حدودا ۷-۶ عدد تارت خواهید داشت
✅برای تزئین تارت میتونید از مغزیجات،پودر کاکائو و پودر قند استفاده کنید
✅من برای گاناش از شکلات تلخ استفاده کردم. شما میتونید از شکلات شیری استفاده کنید
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #شربت_ژله 😋😍
این شربت انگار از بهشت اومده🍹🍹❄️ از این شربت الکیای بی مزه نیست، در کنار قشنگی و دلبری، طعم فوق العاده ای هم داره
شربت باید در این حد شیک و مجلسی باشه🥰موافقین
مواد لازم
ژله نصف بسته
آب جوش نصف لیوان
شکر یک قاشق غ
گلاب دو ق غ
آب سرد نصف لیوان
تخم شربتی و خاکشیر
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک بلوبری مجلسی😍
مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور ۱۵۰ گرم
کره ۷۵ گرم
مواد لایه سفید :
پنیر خامهای ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۱۰۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ ق غ
مواد لایه آبی :
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
ژله بلوبری ۱ بسته
آبجوش ۱/۲ پیمانه
رنگ خوراکی ۳ قطره
مواد لایه ژلهای :
ژله بلوبری ۱ بسته
آبجوش ۱/۵ پیمانه
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نیم ساعته با ۳ قلم مواد🍪
#شیرینی_فوری
#آشپزی
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک تپلی با بافت نرم و پفکی🥰
راحت و بدون دنگ و فنگ👌🏼
مواد لازم :
آرد ۱ لیوان
شکر ۴ ق غ
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۲/۳ لیوان
روغن مایع ۴ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل نصف ق چ
#پنکیک
#آشپزی
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوید پلو با دُم گوساله 🍲
▫️دم گوساله
▫️سیر فراوون
▫️پیاز فراوون
▫️زعفران
▫️چوب دارچین
▫️روغن
▫️نمک، فلفل سیاه، ، زرد چوبه
🔸اول پیاز هارو روی تابه با حرارت کم قرار بدید (ضخیم خرد کنید) یک مقدار که آب انداخت روغن و سیر هارو به همراه زرد چوبه اضافه کنید،چند لحظه بعد دم گوساله زعفرانی شده ، زرد چوبه،فلفل سیاه هم اضافه و بعد در ظرف رو بزارید با حرارت کم بزارید یک ساعت بگذره،بعد از یک ساعت، زعفران و آب جوش وچوب دارچین رو اضافه کنید بره برای ۴ تا ۵ ساعت پخت کامل...یادتون باشه نیم ساعت تا یک ساعت آخر نمک رو اضافه کنید...👌🍚برای شوید پلو هم برنجی که از قبل خیس کردید رو به آب جوش همراه با شوید و زرد چوبه برای عطر و رنگ اضافه کنید و آبکش کنید و بزارید برای دَم کشیدن
#شوید_پلو
#آشپزی
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود جذاب و هیجان انگیز 😍
این فینگرفود سبزیجات رو با لوبیا سبز درست کردم
مواد لازم:
لوبیا سبز
ذرت
سیب زمینی
قارچ
هویج
فلفل دلمه
سس گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
مواد لازم برای کاسه های نونی:
خمیر یوفکا
ادویه(پاپریکا،آویشن،فلفل )
روغن زیتون
دقت کنید که حتما فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و اجازه بدین نون حدود یک ربع داخل فر بمونه تا طلایی بشه ، و بعد از سرد شدن داخل کاسه هارو پر کنید.
#فینگرفود
#آشپزی
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی زنجبیلی 🍪🍪🍪
پودر قند.....۶۰ گرم
کره....۱۰۰گرم
زرده تخم مرغ.....۱عدد
زنجبیل.....۱قاشق غذاخوری
وانیل
ارد.....۱۶۰ گرم
طرز تهیه:
کره بزارید به دمای محیط برسه.با پودرقند با همزن برنید.تا سبک بشه.وانیل و زرده را اضافه کنید.بزنید تا کرم رنگ بشه.حتما زرده که به دور کاسه می پاشد با لیستک جمع کنید.زنجبیل اضافه کنید در انتها ارد را بریزد.ارد حتما الک کنید و در دو مرحله اضافه کنید.ممکن هست که خمیر چسبناک باشه.اگر خیلی چسبناک بود ارد یکی دو قاشق اضافه کنید.ارد زیاد باعث سفتی شیرینی میشود.خمیر داخل کیسه بزارید.نیم ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر بین دو کیسه باز کنید.خمیر قالب دلخواه بزنید.حتما داخل سینی کاغذ روغنی بندازید.بعد از قالب زدن بادام داخل سفیده تخم مرغ بزنید و روی شیرینی بزارید.با درجه ۱۷۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.بزارید شیرینی خنک بشه روشو عسل رقیق شده بزنید.و کمی پودر پسته بریزد
#شیرینی_زنجبیلی
#آشپزی
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگو سوخاری
مواد لازم:
میگو🍤
آرد گندم
پودر سوخاری🍘
آب💧
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
آب لیمو ترش تازه 🍋
سیر🧄
#میگو_سوخاری
#آشپزی
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رز نارگیلی 🥥🍥🍪
🔹مواد لازم:
نارگیل چرب = دو لیوان+ یک سوم لیوان معادل 180 گرم
یک سوم لیوان شکر دانه ریز= معادل 70 گرم
سه عدد تخم مرغ
نصف لیوان آرد سفید قنادی = 60 گرم
یک چهارم لیوان روغن جامد یا روغن صاف قنادی= معادل 50 گرم
نصف ق چ پودر هل
نوک ق چ وانیل
نوک ق چ زعفران ساییده یا یک ق غ زعفران دم کرده غلیظ
🔹مواد لازم برای شهد:
نصف لیوان آب
یک لیوان شکر = 220 گرم
نوک ق چ جوهر لیمو( یا یک ق غ آبلیموی تازه)
🔸طرز تهیه شیرینی:
همه مواد را مخلوط کرده و 5 دقیقه ورز دهید
داخل قیف پارچه ای با ماسوره آچاری (M1) همونکه باهاش بامیه میزنیم داخل سینی قیف بزنید(طبق ویدیو)
داخل فر یا توستر گرم شده با درجه 170 طبقه وسط به مدت 25 دقیقه بپزید تا طلایی شوند . خارج کنید اجازه دهید سرد شود.
🔸شهد:
اب و شکر را مخلوط با حرارت متوسط بجوشد تا شکر حل شود جوهر لیمو را بریزید یک دقیقه بجوشه و خاموش کنید
#نکته_مهم
✅شهد داغ و شیرینی سرد باشد✅
روی شیرینی ها بریزید و صبر کنید تا کامل به خورد شیرینی ها برود
✅میتوانید شهد را دوبرابر درست کنید و روی شیرینی ها بریزید تا پُر شهدتر شوند.
#شیرینی_رز_نارگیلی
#آشپزی
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi