eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
806 عکس
8.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طعم این کلم شورا حرف نداره با این روش درست کن فوق العاده میشه به ازای هر ۱۲ لیوان (فرانسوی)آب ۸ ق غ نمک نصف استکان سرکه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 ‎کوکی بدون شکر ، نرم و خوشمزه و کاملا مقوی🥰بفرست واسه دوست ورزشکار ‎این کوکی با کره بادام زمینی و آرد جو دوسر درست شده ، مناسب ورزشکاران ، افراد دیابتی ، کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و بچه ها 👌🏻👌🏻 ‎🍪موادلازم🍪 ‎آرد جو دوسر. ۶۰گرم(۱/۲ پ) ‎جو دوسر. ۵۰گرم(۱/۲ پ) ‎آرد قنادی. ۳۵گرم(۱/۴ پ) ‎تخم مرغ. یک عدد ‎شیره انگور یا خرما. ۱۰۰گرم(۱/۳ پ) ‎وانیل. ۱/۴ ق چ ‎بکینگ پودر. ۴گرم(۱ ق چ) ‎گردو خرد شده. در صورت دلخواه مقداری (۳ تا ۴ عدد) ‎کره بادام زمینی. ۸۰گرم(۱/۳ پ) ‎فر بیست دقیقه از قبل گرم بشه ‎مدت زمان پخت : ۱۳ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی که زیر کوکی طلایی بشه ‎دمای فر برقی : ۱۶۵ درجه المنت بالا و پایین ‎دمای فر گازی : ۱۷۵ درجه ‎دمای توستر : ۱۶۰ درجه ‎خمیر کوکی نباید سفت باشه باید کمی چسبندگی داشته باشه ‎بعد از پخت اجازه بدین ۵ دقیقه تو محیط بمونه بعد از سینی جدا کنید و داخل ظرف دربسته نگهداری کنید ‎اگه مدت پخت طولانی بشه کوکی سفت میشه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦😍😋 کافیه یکبار امتحانش کنی:)))عاشقش میشی🥰 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍😍 عالیه حتما امتحان کنید سیب زمینی،مرغ،قارچ،سیر،شیر،خامه صبحانه،فلفل،پنیرپیتزا 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
18.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک غذای خوشمزه چینی 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏ ‬‏ تابستونی😍 کاهو خیار ذرت شیرین ماست یونانی پودر فلفل قرمز، نعناع روغن زیتون سینه مزه دار شده (گریل شده) 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۴ اشتباه رایج درست کردن جوجه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خمیر هزارلا مواد مورد نیاز: خمیر هزارلا پنیر فتا پیاز روغن زیتون پنیر گودا گوجه گیلاسی نمک و فلفل طرز تهیه:پیاز و گوجه را خورد کرده و به اندازه ۱ قاشق غذاخوری به آن روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه میکنیم سپس خمیر هزارلا را باز کرده با وردنه کمی پهن و مانند فیلم برش میزنیم روی آن کمی پنیر فتا قرار میدهیم و موادی که قبلا آماده کردیم را روی پنیر میریزیم سپس خمیر را با کمی شیر و زرده تخم مرغ رومال کرده و به دلخواه روی آن سیاه دانه یا کنجد میریزیم مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ سانتی گراد میپزیم نوش جان♥️ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
21.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هفت بیجار شمالی فلفل گوجه سبز سیر سبزهای معطر(نعناع،چوچاق) از گیشنیز و جعفری هم میتونید استفاده کنید (دلبخواه) نمک آبغوره یا سرکه نکته هاش: میتونید از آبغوره تازه و‌یا در صورت میخواین ترشی رو مدت طولانی نگه دارید از سرکه سفید یا قرمز استفاده کنید برای این ترشی اگه دوست دارید میتونید از بادمجونم استفاده کنید ولی رنگ ترشی شما تغییر میده 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi